Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tepate li ikad, makar u "jubavnim situVacijama"? do kojeg stepena se rastopite i rasplinete u cuci buci izrazima, posebno kad se ono bas zacopate? koje izraze najcesce koristite? A koje volite kad se koriste za vas?
hajmo, tepanje-fest
p.s. je li smjesnije kda muskarci tepaju, nego kad to rade zene?
tepam....nacin da pokazem koliko se topim od miline prema nekome...tepam drugarici...roditeljima...osobama koje su mi "tiha patnja"...onima koje volim zaoprave ili mi nesto znace
a muskarci mi ne tepaju...vec mi daju neka "slatka" imena
ja tepam i kad pričam ..........ono sasvim bez ikakvih dobrih i loših namjera medići od fojumašica .......ce vas lolim najvise na svijetu svjetskom imate sve u svemu ( neke od vas ) zahtjevne teme ali Edu se tu najbolje snalazi .......jer je on tako prepametan ali čuj ono debilu .......pomisliću da je gluho bilo kako ono kažu .......tra ?
ponekad sa prijateljima iz zezancije spominjemo zivotinjsko carstvo-kozo, kravo, kokosko i sl...(je li to tepanje uopce? )...i dusice (ovo sam zaboravila...ovako vabim svoje muske prijatelje )
dragog...dugo mi treba da protepam ...ali ipak prvo treba da on protepa meni
ponekad sa prijateljima iz zezancije spominjemo zivotinjsko carstvo-kozo, kravo, kokosko i sl...(je li to tepanje uopce? )...i dusice (ovo sam zaboravila...ovako vabim svoje muske prijatelje )
dragog...dugo mi treba da protepam ...ali ipak prvo treba da on protepa meni
e da ...i kod mene ... za drugaricu ...kozo, kravo...zlato moje ...dusa pepa
gledano sa strane to je svima smijesno osim objektu tepanja
pretpostavljam da se zato vecina ogranicava da ne ispade njeznosti samo kad su nasamo sa objektom ili ti ga subjektom iste
sjecam se iz davnih predratnih dana, imali smo komsije, pravo atraktivan par, ona izblajhana, napucana teta, vazda helanke i visoku petu nosala...on izgledao pravo zajebano, vojni pilot, visok, crn, zgodan...e sad iz njenih usta to tepanje i nije bilo tako komicno....ali kad bi on rekao "seceju de mi dodaj...." ukidali smo se svi redom
anais_nin wrote:Tepate li ikad, makar u "jubavnim situVacijama"? do kojeg stepena se rastopite i rasplinete u cuci buci izrazima, posebno kad se ono bas zacopate? koje izraze najcesce koristite? A koje volite kad se koriste za vas?
hajmo, tepanje-fest
p.s. je li smjesnije kda muskarci tepaju, nego kad to rade zene?
Ne samo u ljubavnim ali koristim razlicite termine. Nekada, kad sam bio bez posla, tepao sam staroj kad mi je trebalo love npr :D
A kad s ezacopam stvarno (kao sad npr ) ma da me neko slusa sa strane povratio bi. No yebe mi se, ona koja slusa voli to