TEORIJE ZAVJERE
-
Sir_Lancelot
#1 TEORIJE ZAVJERE
Da li vjerujete ili da li poznajete neku dobru teoriju zavjere?
- elektropotrosac
sjednes uvece oko 19 h ispred malog ekrana i pratis ona tri dnevnika BHT, FTV, i RTRS pa da se zacudis koliko su slicni prilozi. ako tu nesto nema ...
- legionarka
-
rashomon
http://www.youtube.com/watch?v=ZxdPP7Dd ... ed&search=
Zakon, pogledajte koliko klipova ima.
A po svemu sudeći najrealnija teorija zavjere.
Zakon, pogledajte koliko klipova ima.
A po svemu sudeći najrealnija teorija zavjere.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
a hitlera su klonirali i zamrzli klonove, naravno svi imaju sivoplavoljubicaste ociSkyfox wrote:I Hitler i Elvis i Tito naravno...
kad ovaj fidel umre, imaju rezervnog fidela
-
HoustonPiramidiot
Piramidu u Visokom su zatrpali bosanski kabinetski foteljasi i elitisticki naucnici.
- Skyfox
Jel to Matrixzlotscha wrote:svi smo mi sudionici neke vrste VELIKOG BRATA, tacnije programa (nalik kompjuterskom, ali znatno naprednijem dapače) koji razvijaju vanzemaljci. jos smo na pocetku evolucije, ali sve vise i vise napredujemo...
-
_ambassador
2Pac i Seven Days Theory...
ustvari oko Pac-a ima toliko teorija zavjere i chudnih koincidencija, cak i ako odbijemo one komercijalne (marketinshke) neke price tjeraju na duboko razmisljanje...
usput, sutra je 11. godisnjica smrti najvece legende west-coast rap-a, kao i velikog borca za prava svoje zajednice, velikog uma.
R.I.P. Tupac Amaru Shakur
16.06.1971. - 13.09.1996.
ustvari oko Pac-a ima toliko teorija zavjere i chudnih koincidencija, cak i ako odbijemo one komercijalne (marketinshke) neke price tjeraju na duboko razmisljanje...
usput, sutra je 11. godisnjica smrti najvece legende west-coast rap-a, kao i velikog borca za prava svoje zajednice, velikog uma.
R.I.P. Tupac Amaru Shakur
16.06.1971. - 13.09.1996.
- lady midnight
kako vam ovo zvuchi (zhiva istina, ja chitala
:D:D)
iskompleksirani
forumashi provincijskog porijekla
vec duzhe vrijeme na raznorazne nachine zagorchavaju zhivot urbanim, kozmopolitskim, slobodoumnim
:D forumskim facama sa bogatim (iako s vremena na vrijeme nemashtovitim) seksualnim zhivotom
i BOGOVSKIM fakultetima
:D iako su iste (dodushe za nijansu profanije) fakultete uspjeli pozavrshavati prije ovih zadnjih (ali ko te pita, seljak je to, njemu je zavist u krvi pa sve i da nema razloga
).
najnovija zhrtva ove podmukle urote je jedna ponosna stanovnica sarajevske charsh...pardon, metropole. bojim se da dvobojna kombinacija iza koje bi s vremena na vrijeme zablistao njen nesumnjivo genijalan, avanturistichki
humanistichko-prosvijeceni um, neko vrijeme nece uljepshavati sivi kolorit ovih stranica. koja shteta.
:D
no, na ovoj, kao i svakoj teoriji bi se dalo malo poraditi.
:D
iskompleksirani
najnovija zhrtva ove podmukle urote je jedna ponosna stanovnica sarajevske charsh...pardon, metropole. bojim se da dvobojna kombinacija iza koje bi s vremena na vrijeme zablistao njen nesumnjivo genijalan, avanturistichki
no, na ovoj, kao i svakoj teoriji bi se dalo malo poraditi.
-
zlotscha
ne znamSkyfox wrote:Jel to Matrixzlotscha wrote:svi smo mi sudionici neke vrste VELIKOG BRATA, tacnije programa (nalik kompjuterskom, ali znatno naprednijem dapače) koji razvijaju vanzemaljci. jos smo na pocetku evolucije, ali sve vise i vise napredujemo...
ali mene brinu ovi Ameri sa mjeseca. ja mislim da nisu bili hehehe
-
zlotscha
a ako su vec bili na mjesecu, kazuuuuuuuuurashomon wrote:Amerikanci nisu sletjeli na Mjesec. Ta mi je najdraža.
da su gore nasli civilizaciju znatno napredniju od nase, koja ustvari, vlada svemirom pa oni su im rekli da kupe svoje prnje i svog trabanta
i da im je bolje da ne izlaze iz određenog pojasa oko zemljine kugle.
zato tehnologija za letit na mjesec nije nikad usavrsena heheheeheh
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
Roosevelt je dobio sifrovanu poruku od Japanaca u kojoj oviobjavljuju rat USA, pa nije nista uradio ni nakon sto su Ameri crackovali poruku, a poruke o napadu su stizale sa svih strana svijeta, od strane britanskih, australskih i americkih tajnih agenata...
- danas
to nije teorija zavjere, to je manje-vise istinadawn_upon_dawn wrote:Roosevelt je dobio sifrovanu poruku od Japanaca u kojoj oviobjavljuju rat USA, pa nije nista uradio ni nakon sto su Ameri crackovali poruku, a poruke o napadu su stizale sa svih strana svijeta, od strane britanskih, australskih i americkih tajnih agenata...
- Bea_Trix
a zasto je to uradio majka mu stara, mislim Roosedanas wrote:to nije teorija zavjere, to je manje-vise istinadawn_upon_dawn wrote:Roosevelt je dobio sifrovanu poruku od Japanaca u kojoj oviobjavljuju rat USA, pa nije nista uradio ni nakon sto su Ameri crackovali poruku, a poruke o napadu su stizale sa svih strana svijeta, od strane britanskih, australskih i americkih tajnih agenata...![]()