TEORIJE ZAVJERE

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Sir_Lancelot

#1 TEORIJE ZAVJERE

Post by Sir_Lancelot »

Da li vjerujete ili da li poznajete neku dobru teoriju zavjere?
Area_51

Post by Area_51 »

Vjerujem, moze ova iz Haga jedna :-D . Salim se. Nek neko prvi pocne, recimo o Iluminatima i ovim nekim profesorima sa nasih fakulteta masonima.
Neelix

Post by Neelix »

celo kupio tekmu za 50.000 :lol:
celo prodao tekmu za 5.000.000.... :lol:
elektropotrosac

Post by elektropotrosac »

sjednes uvece oko 19 h ispred malog ekrana i pratis ona tri dnevnika BHT, FTV, i RTRS pa da se zacudis koliko su slicni prilozi. ako tu nesto nema ...
rashomon

Post by rashomon »

Amerikanci nisu sletjeli na Mjesec. Ta mi je najdraža.
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

bruce lee je ziv. u stvari, svi su zivi (i elvis i kenedi). u teorijama zavjere niko nikad ne umire, a kad zive, zive i po tristo godina. :D:D
Skyfox

Post by Skyfox »

I Hitler i Elvis i Tito naravno... :D
legionarka

Post by legionarka »

:) ako se kome da nek skine s neta "Martial law"...meni bilo itekako zanimljivo
rashomon

Post by rashomon »

http://www.youtube.com/watch?v=ZxdPP7Dd ... ed&search=

Zakon, pogledajte koliko klipova ima.

A po svemu sudeći najrealnija teorija zavjere.
legionarka

Post by legionarka »

ili bilo sta od Alex Jones-a .....
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

Skyfox wrote:I Hitler i Elvis i Tito naravno... :D
a hitlera su klonirali i zamrzli klonove, naravno svi imaju sivoplavoljubicaste oci :D

kad ovaj fidel umre, imaju rezervnog fidela :D a druga verzija je da ovo jeste rezervni fidel, odnosno njegov brat blizanac, i nacekat ce se svijet dok umre :D
HoustonPiramidiot

Post by HoustonPiramidiot »

Piramidu u Visokom su zatrpali bosanski kabinetski foteljasi i elitisticki naucnici.
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

Paul McCartney je umro sezdeset i neke i zamijenio ga je neko ko lici na njega :D a tajne poruke o tome su trazili u pjesmama nakon toga :D
Skyfox

Post by Skyfox »

Mali zeleni su zamjenili Georga Grma sa nekim iz svojih redova, i sada vladaju svijetom... :-)

Nije nemoguce :D
zlotscha

Post by zlotscha »

svi smo mi sudionici neke vrste VELIKOG BRATA, tacnije programa (nalik kompjuterskom, ali znatno naprednijem dapače) koji razvijaju vanzemaljci. jos smo na pocetku evolucije, ali sve vise i vise napredujemo...
Skyfox

Post by Skyfox »

zlotscha wrote:svi smo mi sudionici neke vrste VELIKOG BRATA, tacnije programa (nalik kompjuterskom, ali znatno naprednijem dapače) koji razvijaju vanzemaljci. jos smo na pocetku evolucije, ali sve vise i vise napredujemo...
Jel to Matrix :shock:
_ambassador

Post by _ambassador »

2Pac i Seven Days Theory...

ustvari oko Pac-a ima toliko teorija zavjere i chudnih koincidencija, cak i ako odbijemo one komercijalne (marketinshke) neke price tjeraju na duboko razmisljanje... :-)

usput, sutra je 11. godisnjica smrti najvece legende west-coast rap-a, kao i velikog borca za prava svoje zajednice, velikog uma. :(

R.I.P. Tupac Amaru Shakur
16.06.1971. - 13.09.1996.
lady midnight

Post by lady midnight »

kako vam ovo zvuchi (zhiva istina, ja chitala :D:D:D)

iskompleksirani :D forumashi provincijskog porijekla :D vec duzhe vrijeme na raznorazne nachine zagorchavaju zhivot urbanim, kozmopolitskim, slobodoumnim :D:D forumskim facama sa bogatim (iako s vremena na vrijeme nemashtovitim) seksualnim zhivotom :D i BOGOVSKIM fakultetima :D:D iako su iste (dodushe za nijansu profanije) fakultete uspjeli pozavrshavati prije ovih zadnjih (ali ko te pita, seljak je to, njemu je zavist u krvi pa sve i da nema razloga :D).
najnovija zhrtva ove podmukle urote je jedna ponosna stanovnica sarajevske charsh...pardon, metropole. bojim se da dvobojna kombinacija iza koje bi s vremena na vrijeme zablistao njen nesumnjivo genijalan, avanturistichki :D humanistichko-prosvijeceni um, neko vrijeme nece uljepshavati sivi kolorit ovih stranica. koja shteta.:D:D

no, na ovoj, kao i svakoj teoriji bi se dalo malo poraditi.:D:D
zlotscha

Post by zlotscha »

Skyfox wrote:
zlotscha wrote:svi smo mi sudionici neke vrste VELIKOG BRATA, tacnije programa (nalik kompjuterskom, ali znatno naprednijem dapače) koji razvijaju vanzemaljci. jos smo na pocetku evolucije, ali sve vise i vise napredujemo...
Jel to Matrix :shock:
ne znam
ali mene brinu ovi Ameri sa mjeseca. ja mislim da nisu bili hehehe :-)
pitt

Post by pitt »

9/11 su amerikanci napravili :?
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

...
Last edited by Bea_Trix on 12/09/2007 22:32, edited 1 time in total.
zlotscha

Post by zlotscha »

rashomon wrote:Amerikanci nisu sletjeli na Mjesec. Ta mi je najdraža.
a ako su vec bili na mjesecu, kazuuuuuuuuu
da su gore nasli civilizaciju znatno napredniju od nase, koja ustvari, vlada svemirom pa oni su im rekli da kupe svoje prnje i svog trabanta
i da im je bolje da ne izlaze iz određenog pojasa oko zemljine kugle.
zato tehnologija za letit na mjesec nije nikad usavrsena heheheeheh
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

Roosevelt je dobio sifrovanu poruku od Japanaca u kojoj oviobjavljuju rat USA, pa nije nista uradio ni nakon sto su Ameri crackovali poruku, a poruke o napadu su stizale sa svih strana svijeta, od strane britanskih, australskih i americkih tajnih agenata...
danas

Post by danas »

dawn_upon_dawn wrote:Roosevelt je dobio sifrovanu poruku od Japanaca u kojoj oviobjavljuju rat USA, pa nije nista uradio ni nakon sto su Ameri crackovali poruku, a poruke o napadu su stizale sa svih strana svijeta, od strane britanskih, australskih i americkih tajnih agenata...
to nije teorija zavjere, to je manje-vise istina :-) :-)
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

danas wrote:
dawn_upon_dawn wrote:Roosevelt je dobio sifrovanu poruku od Japanaca u kojoj oviobjavljuju rat USA, pa nije nista uradio ni nakon sto su Ameri crackovali poruku, a poruke o napadu su stizale sa svih strana svijeta, od strane britanskih, australskih i americkih tajnih agenata...
to nije teorija zavjere, to je manje-vise istina :-) :-)
a zasto je to uradio majka mu stara, mislim Roose :D sta je raje izginulo na Pearl-u... mogao je napasti prvi
Post Reply