Pa 4-5 komada dnevno cita, nadoda tu malo i svog researcha i uredno podijeli sa nama, i na jos par foruma. Dobro, mozda mu kolege sa galaksije malo pomognu kad ne moze bas ispuniti normu za poneki dan.
Teorije zavjera, bre.... pa opletite
-
Dead Man Walking
#9376 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
- zubi
#9377 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pa napisao je covjek kako se zastiti, alkohol i cigare majkaDead Man Walking wrote: ↑21/07/2021 08:22 Kako se zastiti od zaprasivanja? Za vakcine cemo lako, samo kazemo ne, ali sta cemo sa ovim cime nas zasipaju iz zraka? Da li brnj… ovaj, maska, pomaze kod zaprasivanja?
-
Dead Man Walking
#9378 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
To je vec stadij lijeciti, ali kako sprijeciti?zubi wrote: ↑21/07/2021 08:59Pa napisao je covjek kako se zastiti, alkohol i cigare majkaDead Man Walking wrote: ↑21/07/2021 08:22 Kako se zastiti od zaprasivanja? Za vakcine cemo lako, samo kazemo ne, ali sta cemo sa ovim cime nas zasipaju iz zraka? Da li brnj… ovaj, maska, pomaze kod zaprasivanja?![]()
- drag_gost
#9379 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Nema tu prigodne patetike, vec suha, neisprana istina. Nema tu cenzure, radi se o moralnoj odgovornosti. Ljudi masovno umiru od korone, a ti tvrdis da korona ne postoji. Djeca oboljevaju od bolesti koje su skoro pa iskorjenjene, jer slusaju raznorazne internet doktore i priucene strucnjake bez ikakvog formalnog obrazovanja, pa ne vakcinisu djecu. Treba zivjeti sa svom tom krvlju na svojim rukama.vet wrote: ↑21/07/2021 02:54Sad se možeš trzat i zapomagat koliko god hoćeš uz prigodnu patetiku. Bez obzira na svu već postojeću cenzuru koja je išla ruku pod ruku sa, do sada, neviđenom kampanjom ispiranja mozgova od strane službenih medija, ove informacije će uvijek, na neki način, biti dostupne a na osnovu njih, ljudi mogu lako vidjeti da je kovid-obmana razotkrivena i da se ovdje radi o jednom – podmuklom bio-hemijskom i psihološkom ratu protiv čovječanstva. Tako, ni cenzura društvenih platformi više ne pije vode jer koja god nova informacija da se pojavi, ukoliko ju sam ne pronađem negdje, dobiću je od nekoga preko sms ili vibera a onda proslijediti najmanje 30-rici ljudi s moje kontakt liste a - i oni će, takođe, uraditi isto, tako da ju, za kratko vrijeme, dobiju stotine hiljada ljudi. Naravno, to, ko će šta zaključiti i konkretno poduzeti na osnovu tih informacija, do njega je a takođe i odgovornost za sve eventualne posljedice.
..
Budale pricaju o cipovanju, a kada sam pokusao konstruktivno uci u diskusiju da objasnim kako je to prakticno, fizicki nemoguce, obzirom da sam u IT znanostima skoro 20 godina, kao profesionalac, a ne rekreativac, takvi kao ti mi napisu - pricaj ti sta hoces, ja znam istinu. Nema sa takvima konkretne nauke, niti stabilnog stajalista. Ukoliko neko i napise nesto sto ne odgovara vasem kalupu istine, odmah je taj drugi neko ko hoce da vas cenzurise, ko je ruzni, odvratni reptil ili je placen za to. Sta cemo ako nista od toga nije istina?
Po stoti put, volio bih da mi neko objasni kako je moguce implementirati ljudski interfejs. Kojim programskim jezikom bi bio napisan? Da li shvatate koliki je to nivo gluposti? Ni ne ocekujem da ce iko uci u to ozbiljnije. Zato, djeco, okrenite se formalnom obrazovanju.
Last edited by drag_gost on 21/07/2021 09:18, edited 3 times in total.
-
adsubzero
#9380 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Diminjati i opijati se u svrhu ubijanja elektromagnetnih talasa... Jbt s kime sve covjek zivi na ovoj planeti a nije ni svjestanzubi wrote: ↑21/07/2021 08:59Pa napisao je covjek kako se zastiti, alkohol i cigare majkaDead Man Walking wrote: ↑21/07/2021 08:22 Kako se zastiti od zaprasivanja? Za vakcine cemo lako, samo kazemo ne, ali sta cemo sa ovim cime nas zasipaju iz zraka? Da li brnj… ovaj, maska, pomaze kod zaprasivanja?![]()
- -Chesterfield-
-
BiBi911
#9382 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Kako oni kazu nano tehnologija, amerikanci I sl...drag_gost wrote: ↑21/07/2021 09:12Nema tu prigodne patetike, vec suha, neisprana istina. Nema tu cenzure, radi se o moralnoj odgovornosti. Ljudi masovno umiru od korone, a ti tvrdis da korona ne postoji. Djeca oboljevaju od bolesti koje su skoro pa iskorjenjene, jer slusaju raznorazne internet doktore i priucene strucnjake bez ikakvog formalnog obrazovanja, pa ne vakcinisu djecu. Treba zivjeti sa svom tom krvlju na svojim rukama.vet wrote: ↑21/07/2021 02:54
Sad se možeš trzat i zapomagat koliko god hoćeš uz prigodnu patetiku. Bez obzira na svu već postojeću cenzuru koja je išla ruku pod ruku sa, do sada, neviđenom kampanjom ispiranja mozgova od strane službenih medija, ove informacije će uvijek, na neki način, biti dostupne a na osnovu njih, ljudi mogu lako vidjeti da je kovid-obmana razotkrivena i da se ovdje radi o jednom – podmuklom bio-hemijskom i psihološkom ratu protiv čovječanstva. Tako, ni cenzura društvenih platformi više ne pije vode jer koja god nova informacija da se pojavi, ukoliko ju sam ne pronađem negdje, dobiću je od nekoga preko sms ili vibera a onda proslijediti najmanje 30-rici ljudi s moje kontakt liste a - i oni će, takođe, uraditi isto, tako da ju, za kratko vrijeme, dobiju stotine hiljada ljudi. Naravno, to, ko će šta zaključiti i konkretno poduzeti na osnovu tih informacija, do njega je a takođe i odgovornost za sve eventualne posljedice.
..
Budale pricaju o cipovanju, a kada sam pokusao konstruktivno uci u diskusiju da objasnim kako je to prakticno, fizicki nemoguce, obzirom da sam u IT znanostima skoro 20 godina, kao profesionalac, a ne rekreativac, takvi kao ti mi napisu - pricaj ti sta hoces, ja znam istinu. Nema sa takvima konkretne nauke, niti stabilnog stajalista. Ukoliko neko i napise nesto sto ne odgovara vasem kalupu istine, odmah je taj drugi neko ko hoce da vas cenzurise, ko je ruzni, odvratni reptil ili je placen za to. Sta cemo ako nista od toga nije istina?
Po stoti put, volio bih da mi neko objasni kako je moguce implementirati ljudski interfejs. Kojim programskim jezikom bi bio napisan? Da li shvatate koliki je to nivo gluposti? Ni ne ocekujem da ce iko uci u to ozbiljnije. Zato, djeco, okrenite se formalnom obrazovanju.
Vecina tih sto seru o tome od skole imaju samo adresu od kladionice.
Covjeku objasnjavam tragove iza aviona da je to voda, jok ono nake americke eksperimente spominje, da je to nesto za kontrolu populacije. Konatam ko ce te takog glupog kontrolisat
- Kaligrafija
#9383 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Dobro, ako dolaze do nas putem aerosola, znaci bilo gdje i bilo kad, kazes, zaprasuju nas, cemu poenta da to stavljaju u vakcinu...Mogli su nas zaprasivati lagano i gledati kako umiremo...Nema logike...!?!vet wrote: ↑21/07/2021 04:16Vjerovatno, od posljedica trovanja grafen-oksidom koji je toksičan sam po sebi a uz to je i supervodič a takođe, ima i magnetna svojstva a koji je prisutan ne samo u vakcinama, nego i u zraku i drugdje (vjerovatno nas i zaprašuju njime iz vazduha ili preko ventilacionih sistema u nekim javnim ustanovama?! – LINK). Kad se udahne u obliku aerosola ili zajedno s prašinom, može da uzrokuje upalu sluznica respiratornog trakta a takođe i promjene čula ukusa i mirisa. Ukratko rečeno, simptomi trovanja grafen oksidom se podudaraju sa simptomima “kovida”. Kad se ubrizga u čovjeka injekcijom (“vakcinom”), postaje interfejs koji može da reaguje s vanjskim EM frekvencijama što se kod mnogih manifestuje kao - "kovid". S obzirom na to da grafen oksid ima određeni apsorpcioni spektar EM frekvencija koje se nekim "slučajem" takođe nalaze i u sklopu pojasa frekvencija 5G mreže ("kovid" i 5G mreža idu zajedno, ruku pod ruku), sve zavisi od toga kad, gdje i koliko dugo će patokratija, na pojedinim područjima, izložiti ljude tim frekvencijama koje su specifične za aktiviranje tog materijala, preko 5G mreže – LINK. Ujedno, tako i režiraju “korona-verzije” i “talase”. Nadalje, postoje i neke indikacije da uz pomoć specifičnih frekvencija, mogu regulisati i čovjekovo raspoloženje, misaone procese, ponašanje itd., odnosno, pretvoriti ga u neku vrstu - daljinski kontrolisanog zombija. – LINK.Kaligrafija wrote: ↑21/07/2021 03:12 Dobro, ako nema korone, reci nam od cega smo bili bolesni, od cega su nam umirali bliski i dragi ljudi!? Reci mi od cega ja disem na skrge posto sam prebolio covid, zasto su mi preko pola godine sjebani miris i ukus, zasto mi omiljena hrana smrdi, zasto mi cvijece smrdi itd. Nisam primio nikakvu vakcinu...evo daj mi objasnjene, od cega smo bolesni, ako virusa nema!?
Što se mogućnosti dekontaminacije tiče, na osnovu informacija koje su dostupne u pisanim i video materijalima – OVDJE, za sada, se ispostavilo da kod razgrađivanja grafen oksida u organizmu, od pomoći mogu biti:
1. N-acetil-cistein (NAC - kao prekursor glutationa) + cink
2. Nikotin (duvan, cigarete ili žvakače gume s nikotinom, namijenjene za odvikavanje od pušenja.)
3. Etanol (alkoholna pića)
Navodno, moguće je i donekle “blokirati” EM talase tj. zaštiti se od njihovog negativnog dejstva uz pomoć tzv. “orgonskih uređaja” o kojima se može naći dosta informacija na internetu (pretraživač: “orgonite EM protection” ili "orgonski uređaji").
..
Cigare i alkohol lijek protiv grafen oksida...Zar ti samo po sebi nije besmisleno!? Sta ako se napijem, ne fercera 5G, error 502 Bad gateway, korisnik je janPi...
Ali hajde de, ko sam ja da te ubjedjujem u suprotno...! Samo furaj, ne daj se omesti...!
- jeza u ledja
#9384 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Covjek je ba slucaj za nekih drugih podforuma a vi s njim razvezli.
Otvorili im ovu temu da ne bi smarali na ostalim.
I meni je trebalo neko vrijeme da skontam.
Otvorili im ovu temu da ne bi smarali na ostalim.
I meni je trebalo neko vrijeme da skontam.
- GandalfSivi
#9385 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Nema tu vise socijalne kontrole i cenzure koja se nekada mogla naci u raji. Sjedi pet klinaca, jedan lupi glupost, ostali kazu suti glup si, poklope ga i taj ne budalesa vise. Danas u toj situaciji ode na internet, nadje sebi par slicnih i onda udari jos jace...
-
BiBi911
#9386 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Jos napravi par youtube video I zaradi dobre pare sto je glupGandalfSivi wrote: ↑21/07/2021 14:57 Nema tu vise socijalne kontrole i cenzure koja se nekada mogla naci u raji. Sjedi pet klinaca, jedan lupi glupost, ostali kazu suti glup si, poklope ga i taj ne budalesa vise. Danas u toj situaciji ode na internet, nadje sebi par slicnih i onda udari jos jace...
- jeza u ledja
#9387 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
I onda je takvom jos drago kad ga drugi ispravljaju ili kad mu se smiju. To mu je jos veci motivator jer takvi se hrane negativnim komentarima.
Ovom liku iznad se grehota i smijati i nema nista racionalno sto se njemu moze reci, a da ce on to normalno procesirati.
Osim ako nam je prodaje reklamu za neke sajtove sa ovim linkovima. Ne mogu skontati sta nam postavlja jer ni na jedan link nisam kliknuo. Jos cu fasovati kakav virus sa ovolikom pricom o virusima.
Ovom liku iznad se grehota i smijati i nema nista racionalno sto se njemu moze reci, a da ce on to normalno procesirati.
Osim ako nam je prodaje reklamu za neke sajtove sa ovim linkovima. Ne mogu skontati sta nam postavlja jer ni na jedan link nisam kliknuo. Jos cu fasovati kakav virus sa ovolikom pricom o virusima.
- GandalfSivi
#9388 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Kod onih par drugih se mogla barem kakva ideologija (koliko god sjebana) prepoznati u pozadini, ovaj samo kao bot iste gluposti valja...
- jeza u ledja
#9389 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Bas kao bot. Ustane se ujutro sto neko napisa ranije i stanca botovske postove par puta dnevno. Sa sve linkovima i slicno. Nadam se da ih i negdje drugo postavlja ili ima neki blog, nesto, jer ovo jeGandalfSivi wrote: ↑21/07/2021 15:10 Kod onih par drugih se mogla barem kakva ideologija (koliko god sjebana) prepoznati u pozadini, ovaj samo kao bot iste gluposti valja...
- spinel_
#9390 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Neka objavljuje. Ima nas sto sve opcije razmotrimo prije donosenja odluka. Vet, samo nastavi 
- ultima_palabra
#9391 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Alkoholom i cigarama protiv 5G i chemtrailsa 
-
tindbe
#9392 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Prosječni Bosanac se za Bajram osigurao s imunitetom do Nove godine taman. 
-
dzelath
#9393 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ova corona je tema o kojoj svi manje ili vise razmisljaju, raspravljaju. Htjeli to priznati ili ne, svima su nam zivoti na neki način promijenjeni u zadnjih godinu i po dana. Izgleda da nece brzo prestati. Treba se prilagoditi novonastaloj situaciji i pametne odluke donositi... A za to treba sto vise informacija. Jedno od mjesta za vise informacija je upravo ovaj forum
- GandalfSivi
#9394 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Roknut cu se namah, svega mi

-
belfy
#9395 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
evo ga i treci. znaci, nista od toga sto tvrdis se ne nalazi na linku koji si postavio. ide prijava za sirenje dezinfomacija i panike za ovaj i ona prethodna dva misleeding lazljiva posta koje si postavio.vet wrote: ↑21/07/2021 04:16Vjerovatno, od posljedica trovanja grafen-oksidom koji je toksičan sam po sebi a uz to je i supervodič a takođe, ima i magnetna svojstva a koji je prisutan ne samo u vakcinama, nego i u zraku i drugdje (vjerovatno nas i zaprašuju njime iz vazduha ili preko ventilacionih sistema u nekim javnim ustanovama?! – LINK).Kaligrafija wrote: ↑21/07/2021 03:12 Dobro, ako nema korone, reci nam od cega smo bili bolesni, od cega su nam umirali bliski i dragi ljudi!? Reci mi od cega ja disem na skrge posto sam prebolio covid, zasto su mi preko pola godine sjebani miris i ukus, zasto mi omiljena hrana smrdi, zasto mi cvijece smrdi itd. Nisam primio nikakvu vakcinu...evo daj mi objasnjene, od cega smo bolesni, ako virusa nema!?
-
Dead Man Walking
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
deny_s
#9398 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
naravno,evo meni puče glava od tih silnih informacija koje dobivam na ovom forumudzelath wrote: ↑21/07/2021 18:02Ova corona je tema o kojoj svi manje ili vise razmisljaju, raspravljaju. Htjeli to priznati ili ne, svima su nam zivoti na neki način promijenjeni u zadnjih godinu i po dana. Izgleda da nece brzo prestati. Treba se prilagoditi novonastaloj situaciji i pametne odluke donositi... A za to treba sto vise informacija. Jedno od mjesta za vise informacija je upravo ovaj forum![]()
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#9399 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
pa se vi zahebavajte sa vasim teorijama
-
deny_s
#9400 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ovaj bi samo nekoga prijavljivao..polahko,pusti i druge da iznesu svoje mišljenje,nije ti ćaćevina ovaj forumbelfy wrote: ↑21/07/2021 18:26evo ga i treci. znaci, nista od toga sto tvrdis se ne nalazi na linku koji si postavio. ide prijava za sirenje dezinfomacija i panike za ovaj i ona prethodna dva misleeding lazljiva posta koje si postavio.vet wrote: ↑21/07/2021 04:16
Vjerovatno, od posljedica trovanja grafen-oksidom koji je toksičan sam po sebi a uz to je i supervodič a takođe, ima i magnetna svojstva a koji je prisutan ne samo u vakcinama, nego i u zraku i drugdje (vjerovatno nas i zaprašuju njime iz vazduha ili preko ventilacionih sistema u nekim javnim ustanovama?! – LINK).