Teorija zavjere ili ... na vama je da prosudite

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Kraljica od Sabe

#101 Re: Teorija zavjere ili ... na vama je da prosudite

Post by Kraljica od Sabe »

zlatiborka wrote:
Kraljica od Sabe wrote:Ima li iko informaciju koliko se Tamiflu-a prodalo u svijetu u vrijeme Pticje gripe?
Toga sam se sjetila kad su u TV izvjestajima o novom virisu vec nezaobilazni snimci istog lijeka... Cini se da bi tu negdje mogla biti kvaka
Nevazno je koliko je prodato tog lijeka. Prodato je dovoljno da se napune dzepovi vlasnika farmaceutskih industrija. Sada im je usfalilo para pa im histerija oko svinjske gripe itekako dobro dodje.

Nema brige narode, bijeli luk i rakijica ljuta su zakon za jacanje imuniteta. Umjesto bijelog luka moze i crveni luk, ali je stamplic rakije ujutru i na taste obavezan. Pa vidite kako cete se odbraniti od svinjskog gripa.

Kako bolan nevazno koliko je prodato lijeka..mozda meni i tebi, al onima sto stancaju tamiflue i ostale tarakovine sigurno nije.. "kupis" nekog iz "velike laboratorije" pustis virus, 20-30 smrtnih slucajeva-nis strasno- ali su strasne cifre prodanih lijekova... Bijasmo l' i mi prosle godine u redu za Tamifu, znam da susjedi jesu bili... he-he ... i nije im bilo dovoljno za rezerve... nase rezerve su i tu fasovale:))
Post Reply