Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jel neko zna kako tacno ide??? Mislim da se to uci na medicini, hemiji i srodnim fakultetima
Znaci, muz i zena hoce da imaju zensko dijete i imaju odredjeni period kada oni kao par mogu zacet musko dijete
Nesto ovako ide. Nadam se da necu previse lupat I nemojte se smijat
Obnova krvi se vrsi svakih sedam godina. Znaci, kada zena napuni 21 godinu njena krv je obnovljena i ona bi u periodu poslije svog rodjendana trebala ostat trudna da bi imala zensko dijete...
Jel zna neko da li to ovako ide???
nije mi jasno. kao da imaju oeriodi u kojima ako zatrudnis rodit ces zensko, a periodi kad ces ako zatrudnis roditi musko dijete??
moje slobodno, laicko misljenje je da te to neko slagao
Vingo wrote:Pa kako se tebi obnovila krv u dvije godine?
Spol odredjuje tata :)I tu se prica zavrsava.
Vingo, imale smo nekad raspravo oko toga.
Mama je tu teoriju cula od jedne profesorice hemije. I moja stara to zna super objasnit, ali je to problematicno kad objasnjava preko telefona. Zato pitam da mi to neko ovako napismeno detaljnije objasni.
Teorija je uglavnom tacna, mada zna fulat i zbog toga nije naucno potvrdjena, iako ne spada u domen parapsihologije
Ali ja imam i zensko i musko. A ja i muz smo isto godiste. Prvi put sam ostala trudna poslije svoje obnove krvi (moja je bila prije jer sam ja nekoliko mjeseci starija) i dobili smo curicu. Znaci, moji geni su prevagnuli jer se tek poslije kcerkinog rodjenja vrsila njegova obnova krvi. Odmah potom smo dobili i djecaka jer je on bio friskiji
Vingo, imale smo nekad raspravo oko toga.
Mama je tu teoriju cula od jedne profesorice hemije. I moja stara to zna super objasnit, ali je to problematicno kad objasnjava preko telefona. Zato pitam da mi to neko ovako napismeno detaljnije objasni.
Teorija je uglavnom tacna, mada zna fulat i zbog toga nije naucno potvrdjena, iako ne spada u domen parapsihologije
Znaci, zena moze roditi zensko dijete samo kad ima 14, 21, 28, 35 i 42 godine.
(Bogate Italijanke mogu i sa 70, 77, ali to nije tema )
he, he... nije tako...
moram staru pitat da mi objasni cim se vidimo
Nju vec godinama ljudi salijecu da im izracuna. Zena je znala doci na posao, a na stolu je ceka berem 3-4 papira za izracunat.
I za sve ove godine dva puta je fulala i to kod parova ciji su rodjenadi blizu.
B.Medjed wrote:Sta se cudis to je stari fazon. Kod nas u mahali nije mogo nijedan sismis ostat'. Sve smo ih potamanili!!!
zato je populacija sismisa opala
je l´ bilo efektivno
'nako! Nije da se hvalim ali ja sam bio od onih kojima te vrste caranja i bajanja nisu trebale. Uglavnom su trijebe mene kroz to krilo gledale. Jes' bila jedna Kera ko avion i nisi joj mogo pric' ni na kilometar. Imala nekog krusku s kojim se sto godina zabavljala. Pa sam nju gledo kroz to krilo. Prvo nista, al' sam i nju neki dan odradio!!! Jes' da je proslo 10 godina al' pika se i to
Nego de govori za te kospice!!!
Puko od znatizelje!!!!
B.Medjed wrote:Sta se cudis to je stari fazon. Kod nas u mahali nije mogo nijedan sismis ostat'. Sve smo ih potamanili!!!
zato je populacija sismisa opala
je l´ bilo efektivno
'nako! Nije da se hvalim ali ja sam bio od onih kojima te vrste caranja i bajanja nisu trebale. Uglavnom su trijebe mene kroz to krilo gledale. Jes' bila jedna Kera ko avion i nisi joj mogo pric' ni na kilometar. Imala nekog krusku s kojim se sto godina zabavljala. Pa sam nju gledo kroz to krilo. Prvo nista, al' sam i nju neki dan odradio!!! Jes' da je proslo 10 godina al' pika se i to
Puko od znatizelje!!!!
sta ce tebi kospe sad rece da se zemske same lijepe
Puko od znatizelje!!!!
Ma imam jednog jarana njega nece niko ni kroz ponjavu da poljubi a sismisa nema vise, izumrli ko mamuti.
Daji recept ziva bila! Da se i njemu konacno svane. Sevapa ces zaradit'!
B.Medjed wrote:
Puko od znatizelje!!!!
Ma imam jednog jarana njega nece niko ni kroz ponjavu da poljubi a sismisa nema vise, izumrli ko mamuti.
Daji recept ziva bila! Da se i njemu konacno svane. Sevapa ces zaradit'!
da taj tvoj jaran nisi TI
Po bakicama moras naci jabuku sa devet kospica . Znaci, ne smije biti ni vise, ni manje, nego devet komada.
Onda fino uzmes te kospice, i kad gospodjica prodje pored tebe, ti ih joj baci pred noge
To sam cula prije 12 godina
mamica 31 wrote:Jel neko zna kako tacno ide??? Mislim da se to uci na medicini, hemiji i srodnim fakultetima
Znaci, muz i zena hoce da imaju zensko dijete i imaju odredjeni period kada oni kao par mogu zacet musko dijete
Nesto ovako ide. Nadam se da necu previse lupat I nemojte se smijat
Obnova krvi se vrsi svakih sedam godina. Znaci, kada zena napuni 21 godinu njena krv je obnovljena i ona bi u periodu poslije svog rodjendana trebala ostat trudna da bi imala zensko dijete...
Jel zna neko da li to ovako ide???
p.s ne treba meni
Mescini da od sastojaka trebaju jos pepeo, sismisi i nake kasike...