teorija obnove krvi

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

mamica papucarka

#1 teorija obnove krvi

Post by mamica papucarka »

Jel neko zna kako tacno ide??? Mislim da se to uci na medicini, hemiji i srodnim fakultetima :roll:
Znaci, muz i zena hoce da imaju zensko dijete i imaju odredjeni period kada oni kao par mogu zacet musko dijete :roll:

Nesto ovako ide. Nadam se da necu previse lupat :lol: I nemojte se smijat :lol:
Obnova krvi se vrsi svakih sedam godina. Znaci, kada zena napuni 21 godinu njena krv je obnovljena i ona bi u periodu poslije svog rodjendana trebala ostat trudna da bi imala zensko dijete...
Jel zna neko da li to ovako ide???

p.s ne treba meni :lol:
zena21

Post by zena21 »

Cuj ne treba meni :oops:

Mamice, provaljena si :oops: :D
mrak

Post by mrak »

Hoces da kazes da zene mogu ostati trudne samo jedan dan u 7 godina? ;-)
mamica papucarka

zena21 wrote:Cuj ne treba meni :oops:

Mamice, provaljena si :oops: :D
znala sam :lol:
ne stvarno, ne treba meni. Ma ja sam se tek porodila :D
Wednesday

Post by Wednesday »

nije mi jasno. kao da imaju oeriodi u kojima ako zatrudnis rodit ces zensko, a periodi kad ces ako zatrudnis roditi musko dijete?? :? :?
moje slobodno, laicko misljenje je da te to neko slagao :-? :-?
zena21

Post by zena21 »

Mozda upravo zato... Odmah jos jedno i svoje zavrsis u par godina :oops: :D
Vingo

Post by Vingo »

Pa kako se tebi obnovila krv u dvije godine? :D
Spol odredjuje tata :)I tu se prica zavrsava.
mamica papucarka

Vingo wrote:Pa kako se tebi obnovila krv u dvije godine? :D
Vingo, imale smo nekad raspravo oko toga. :D
Mama je tu teoriju cula od jedne profesorice hemije. I moja stara to zna super objasnit, ali je to problematicno kad objasnjava preko telefona. Zato pitam da mi to neko ovako napismeno detaljnije objasni.

Teorija je uglavnom tacna, mada zna fulat i zbog toga nije naucno potvrdjena, iako ne spada u domen parapsihologije :D
debela

Post by debela »

nikad cula za nesto ovako :shock:

da nosferatu nije banovan :x sad bi on to nama rastabirio.
mamica papucarka

Ali ja imam i zensko i musko. A ja i muz smo isto godiste. Prvi put sam ostala trudna poslije svoje obnove krvi (moja je bila prije jer sam ja nekoliko mjeseci starija) i dobili smo curicu. Znaci, moji geni su prevagnuli jer se tek poslije kcerkinog rodjenja vrsila njegova obnova krvi. Odmah potom smo dobili i djecaka jer je on bio friskiji :lol:

ljudi, nesto tako bi trebalo ici :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kako niko ne zna???
alek

Post by alek »

od zabljeg oka, 3 najmanja jajeta iz mravinjaka i sovinog daha sloziti sendvic za tatu :D i bice curica :D
mamica papucarka

A wrote:
mamica 31 wrote:
Vingo, imale smo nekad raspravo oko toga. :D
Mama je tu teoriju cula od jedne profesorice hemije. I moja stara to zna super objasnit, ali je to problematicno kad objasnjava preko telefona. Zato pitam da mi to neko ovako napismeno detaljnije objasni.

Teorija je uglavnom tacna, mada zna fulat i zbog toga nije naucno potvrdjena, iako ne spada u domen parapsihologije :D
Znaci, zena moze roditi zensko dijete samo kad ima 14, 21, 28, 35 i 42 godine.

(Bogate Italijanke mogu i sa 70, 77, ali to nije tema :oops:)
he, he... nije tako...
moram staru pitat da mi objasni cim se vidimo :D
Nju vec godinama ljudi salijecu da im izracuna. Zena je znala doci na posao, a na stolu je ceka berem 3-4 papira za izracunat. :lol:
I za sve ove godine dva puta je fulala i to kod parova ciji su rodjenadi blizu.

Ne kontam??? Zato i pitam :D
uozo

Post by uozo »

I ja sam cuo da djeca koja se prave u dogggggyyyy style budu shuvakashi!!! :shock: :D
mamica papucarka

alek wrote:od zabljeg oka, 3 najmanja jajeta iz mravinjaka i sovinog daha sloziti sendvic za tatu :D i bice curica :D
.. ili onaj fazon...
ako te zenska nece, ti uhvati sismisa pa mu otkini krilo, te kroz njega pogledaj doticnu :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

a sta ako se obnavljanje krvi odvija istovremeno i kod zene a i kod muskarca :? :D
cije ce da prevagne :? :D :lol:
mamica papucarka

cHupjahalic@ wrote:a sta ako se obnavljanje krvi odvija istovremeno i kod zene a i kod muskarca :? :D
cije ce da prevagne :? :D :lol:
blizanci :D
uozo

Post by uozo »

seka wrote:
mamica 31 wrote:
alek wrote:od zabljeg oka, 3 najmanja jajeta iz mravinjaka i sovinog daha sloziti sendvic za tatu :D i bice curica :D
.. ili onaj fazon...
ako te zenska nece, ti uhvati sismisa pa mu otkini krilo, te kroz njega pogledaj doticnu :D
:shock:
ajmmmmmmmmeeeeeeeeee :shock:
Sta se cudis to je stari fazon. Kod nas u mahali nije mogo nijedan sismis ostat'. Sve smo ih potamanili!!! :D
alek

Post by alek »

cHupjahalic@ wrote:a sta ako se obnavljanje krvi odvija istovremeno i kod zene a i kod muskarca :? :D
hermafrodit :oops: :D
mamica papucarka

B.Medjed wrote:
seka wrote:
mamica 31 wrote: .. ili onaj fazon...
:shock:
ajmmmmmmmmeeeeeeeeee :shock:
Sta se cudis to je stari fazon. Kod nas u mahali nije mogo nijedan sismis ostat'. Sve smo ih potamanili!!! :D
medjede, jel znas za onaj fazon za kospe od jabuka??? :D
Ako vam to ispricam, nece biti jabuke na prostoru BiH :lol:
uozo

Post by uozo »

seka wrote:
B.Medjed wrote:Sta se cudis to je stari fazon. Kod nas u mahali nije mogo nijedan sismis ostat'. Sve smo ih potamanili!!! :D
zato je populacija sismisa opala :-) :D

je l´ bilo efektivno :oops:
'nako! Nije da se hvalim ali ja sam bio od onih kojima te vrste caranja i bajanja nisu trebale. :D Uglavnom su trijebe mene kroz to krilo gledale.
:-) :lol: Jes' bila jedna Kera ko avion i nisi joj mogo pric' ni na kilometar. Imala nekog krusku s kojim se sto godina zabavljala. Pa sam nju gledo kroz to krilo. Prvo nista, al' sam i nju neki dan odradio!!! Jes' da je proslo 10 godina al' pika se i to :D
Nego de govori za te kospice!!!
Puko od znatizelje!!!! :D
mamica papucarka

B.Medjed wrote:
seka wrote:
B.Medjed wrote:Sta se cudis to je stari fazon. Kod nas u mahali nije mogo nijedan sismis ostat'. Sve smo ih potamanili!!! :D
zato je populacija sismisa opala :-) :D

'nako! Nije da se hvalim ali ja sam bio od onih kojima te vrste caranja i bajanja nisu trebale. :D Uglavnom su trijebe mene kroz to krilo gledale.
:-) :lol: Jes' bila jedna Kera ko avion i nisi joj mogo pric' ni na kilometar. Imala nekog krusku s kojim se sto godina zabavljala. Pa sam nju gledo kroz to krilo. Prvo nista, al' sam i nju neki dan odradio!!! Jes' da je proslo 10 godina al' pika se i to :D
sta ce tebi kospe :oops: sad rece da se zemske same lijepe :D
uozo

Post by uozo »

mamica 31 wrote:
B.Medjed wrote:
seka wrote: zato je populacija sismisa opala :-) :D

Ma imam jednog jarana njega nece niko ni kroz ponjavu da poljubi a sismisa nema vise, izumrli ko mamuti. :D
Daji recept ziva bila! Da se i njemu konacno svane. Sevapa ces zaradit'! :D
mamica papucarka

B.Medjed wrote:
mamica 31 wrote:
B.Medjed wrote: 'nako! Nije da se hvalim ali ja sam bio od onih kojima te vrste caranja i bajanja nisu trebale. :D Uglavnom su trijebe mene kroz to krilo gledale.
Ma imam jednog jarana njega nece niko ni kroz ponjavu da poljubi a sismisa nema vise, izumrli ko mamuti. :D
Daji recept ziva bila! Da se i njemu konacno svane. Sevapa ces zaradit'! :D
da taj tvoj jaran nisi TI :lol:
Po bakicama moras naci jabuku sa devet kospica :D . Znaci, ne smije biti ni vise, ni manje, nego devet komada.
Onda fino uzmes te kospice, i kad gospodjica prodje pored tebe, ti ih joj baci pred noge :lol:
To sam cula prije 12 godina :D
kub lajkan

#24 Re: teorija obnove krvi

Post by kub lajkan »

mamica 31 wrote:Jel neko zna kako tacno ide??? Mislim da se to uci na medicini, hemiji i srodnim fakultetima :roll:
Znaci, muz i zena hoce da imaju zensko dijete i imaju odredjeni period kada oni kao par mogu zacet musko dijete :roll:

Nesto ovako ide. Nadam se da necu previse lupat :lol: I nemojte se smijat :lol:
Obnova krvi se vrsi svakih sedam godina. Znaci, kada zena napuni 21 godinu njena krv je obnovljena i ona bi u periodu poslije svog rodjendana trebala ostat trudna da bi imala zensko dijete...
Jel zna neko da li to ovako ide???

p.s ne treba meni :lol:
Mescini da od sastojaka trebaju jos pepeo, sismisi i nake kasike... :D
zena21

Post by zena21 »

Joj mamice nasmija me do suza, i vrati mi uspomene na djecije stvari, na rahatluk i smijeh...

Sismisa nisam smjela uzeti, ali sam zato jabuke jela do besvjesti... i kospa se nabacala kilama :oops: :lol: :lol:
Post Reply