Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:
Evo ako moram crtati... ovdje je stradao ovaj medijalni dio, a obično se izvrne lateralni.
hahahah pa kak oce otici medijalni dio ako je nogu LATERALNO izvrnuo ? mislim, znas li uopste sta znaci izvrnuti zglob lateralno, znas li uopste elementarne medicinske pojmove u prostoru, medijalno, lateralno, frontalno...
da bi povrijedio medijalni dio skocnog zgloba moras rastrgati ligamente koji ucvrscuju taj dio zgloba tj DELTOIDUM.Opet kazem bez uvrede, ali glupost je uopste raspravljati oko ovoga kad ima snimak haha
Meni je nejasno jedno: Djoko je izvrnuo zglob u trecem gemu meca i s tako bolnom grimasom, nakon bandaze, sta li, vratio se i odigrao prakticno cetiri set i -pobijedio! Herojski, nema sta, ali malo je patriota koji bi rizikovali par mjeseci odsustva s terena kao on a jos No.1! Ne znam ima li takvih uopce!?
shake69 wrote:Meni je nejasno jedno: Djoko je izvrnuo zglob u trecem gemu meca i s tako bolnom grimasom, nakon bandaze, sta li, vratio se i odigrao prakticno cetiri set i -pobijedio! Herojski, nema sta, ali malo je patriota koji bi rizikovali par mjeseci odsustva s terena kao on a jos No.1! Ne znam ima li takvih uopce!?
herojski i domoljubno zaista...
premda ima on poduzi spisak bolesti i povreda koje su mu se pojavljivale kroz meceve i nestajale nedugo nakon. Doduse takav stil je bio prije par godina (astma, ledja, problemi s lećama i sl.).
Gledao sam snimak i izgleda kao neugodno uganuce, i svaka cast na pozrtvovnosti i pobjedi premda mislim da ce vec u MC biti 100% fit...
Zadnja ozljeda u DC u septembru 2011 ga je kostala azijske turneje i WC Finala i nadam se da se nece ponoviti jer upravo Djokovica vidim kao jedinog ozbiljnog kandidata koji moze izazvati Rafu na zemlji u ovoj sad konstalaciji snaga.
BHF_Manijak wrote:Pa sto o Federeru nisi toliki pisao, ti i ostlai sto o Novaku pisete. Zato sto nije iz zemlje iz koje bi vi volili da jeste, je l' tako?!
Ko kaže da se nije pisalo o Fedreru ? Prelistaj malo stranice unazad
BHF_Manijak wrote:Pa sto o Federeru nisi toliki pisao, ti i ostlai sto o Novaku pisete. Zato sto nije iz zemlje iz koje bi vi volili da jeste, je l' tako?!
Ko kaže da se nije pisalo o Fedreru ? Prelistaj malo stranice unazad
Niko ne imade to sto Srbin imade
Salu na stranu,Novak je jos jednom potvrdio svoj patriotizam i kako se bori za svoju zemlju.Znam da nikome u Srbiji ili generalno bilo koji Srbin u svijetu nece nista bolje zivjeti od ove pobijede,ali ti opet bude toplo oko srca.Makar nam teniseri nisu supci,kada vec fudbaleri i jos neki sportisti jesu.
shake69 wrote:Meni je nejasno jedno: Djoko je izvrnuo zglob u trecem gemu meca i s tako bolnom grimasom, nakon bandaze, sta li, vratio se i odigrao prakticno cetiri set i -pobijedio! Herojski, nema sta, ali malo je patriota koji bi rizikovali par mjeseci odsustva s terena kao on a jos No.1! Ne znam ima li takvih uopce!?
To samo mogu uraditi ljudi sa ovih prostora (procitao sam komentar bez ironije u njemu).
From phone using Tapatalk 2
To ti je Balkan,sačekaj kad izgubi koji meč kad pljuvači stupe na scenu
KB24 wrote:De otvorite temu u Đokoviću i tamo pišite hiljadu stranica o njemu, smarate ovdje već odavno.
Slazem se, dobar dio ekipe i piše ovdje samo i jedino o Djokovicu/Tipsarevicu/Troickom pa što da si ne otvore poseban topic i sa ljudima sličnog teniskog ukusa dijele misljenja.
Ovdje im se to sve nekako razvodni sa spominjanjem kojekakvih Federera, lijevih Nadala, neuracunjivih Nalbandiana....
Ivo je fino sebi naslutio, ispade i u Hustonu.
Petra Martic dobila mec valjda nakon pola godine.
Berlocqa pocele opsjedati starlete...
na zapadu nista novo....
Iznenadjen sam Djokinim suzama!? Bas mi je zao, ali se i pitam, hoce li ga sada njegovi napaljeni navijaci uvrstiti u galeriju 'Plachipicke Prvog reda', kao sto su to nekim drugim teniserima pripisivali ovdje?
shake69 wrote:Iznenadjen sam Djokinim suzama!? Bas mi je zao, ali se i pitam, hoce li ga sada njegovi napaljeni navijaci uvrstiti u galeriju 'Plachipicke Prvog reda', kao sto su to nekim drugim teniserima pripisivali ovdje?
samo idiot moze reci za sportistu koji izgubi i zaplace da je picka. idiot ili neko ko nikad u zivotu nije potrcao za loptom
Izgleda , laksa povreda ! Bogu hvala! Samo istegnuce , casica zgloba izgleda ne dirnuta! Tek treba da vidi sta ce za Monte Carlo , ali ON je optimista ! Sta reci nego "Sretno ljudino"