KIA wrote:Odrace ga Karlo ko ciganche napolitankuEdin H. wrote:
Federa je nafurani klosar
TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Hare_ze
#676 Re: TENIS
- *RF*
#677 Re: TENIS
i na kraju lagano u trecem setu uzima tie-break i dolazi do pobjedePlavih_11 wrote:Taman kad sam pomislio da ce otici u taj brejk Fedex uzima i drugi brejk na 5:5 ..
Tommy Haas igra genijalno! Ne samo što trenutno razvaljuje Djokovica, nego u zadnje vrijeme je stvarno vrh. Biće gusto u polufinalu protiv Rodgea, ako prođe Noleta(a sve su prilike da hoce). Ali da vidim ko moze da se usudi Fedexa da sprijeci da osvoji sestu titulu
- Cyrax
#678 Re: TENIS
Bas je bilo "omlacivanje mladog Ive Karlovica". 
- zlaataan
#679 Re: TENIS
Zaslužena pobjeda Federera: 6-3 7-5 7-6
Pokazao je da se ne može sve servisom

Pokazao je da se ne može sve servisom
-
vjecnobordo
#680 Re: TENIS
@paja_patak, pozdravi mi druga Noleta
Svi Srbi - OUT
Razvali ga Tomy
Svi Srbi - OUT
Razvali ga Tomy
KIA wrote:ko ciganche napolitanku
- JohnnyS
#682 Re: TENIS
Karlović prođe Tsongu, Verdasca, sve su to igrači iz vrha ATP liste, a onda ga Federer išamara. Haas se mučio sa Čilićem i jedva ga prošao (čak možda i nezasluženo jer je Marinu čist as poništen) tako da ne vidim kako bi mogao ugroziti Rogera. Jedva čekam nedjelju i konačnu potvrdu 
- hidrant
#683 Re: TENIS
Federer se nije ni umorio protiv onog panja.
Covjek ne zna nista odigrati.
Andy lagano za polufinale.
Come on Andy!
Come on Andy!
-
Tomislav
#684 Re: TENIS
Bitno je da su Bošnjaci ostali u "igri"vjecnobordo wrote:@paja_patak, pozdravi mi druga Noleta![]()
![]()
![]()
Svi Srbi - OUT![]()
Razvali ga TomyKIA wrote:ko ciganche napolitanku
Last edited by Tomislav on 01/07/2009 20:27, edited 1 time in total.
- Edin H.
#685 Re: TENIS
hidrant wrote:Federer se nije ni umorio protiv onog panja.
Come on Andy!
Strvina nabacio cvike ne bi li zakacio kakvu Engleskinju umjesto da trenira
Pa moja rahmetli nana je imala bolji return od njega
Nema veze, zato ce Andy tako poniziti Rogera da ce ovaj shvatiti da mu je vrijeme za pemzije
-
vjecnobordo
#686 Re: TENIS
To nije sport u koji se petljamoTomislav wrote:Bitno je da su Bošnjaci ostali u "igri"vjecnobordo wrote:@paja_patak, pozdravi mi druga Noleta![]()
![]()
![]()
Svi Srbi - OUT![]()
Razvali ga TomyKIA wrote:ko ciganche napolitankuZa tvoju informaciju Zimonjić/Nestor su u polufinalu muškog dubla.Ne pratiš
- zlaataan
#687 Re: TENIS
Koji Andy ?hidrant wrote:Federer se nije ni umorio protiv onog panja.
Come on Andy!
Murray protiv Roddicka
-
Tomislav
#688 Re: TENIS
To nije sport u koji se petljamo
Draže mi gledati Fedexa kako mete sve pred sobom
[/quote]A koji je to sport u koji se petljate ? 
-
Tomislav
#689 Re: TENIS
kakavdanakneiskustvu wrote:A koji je to sport u koji se petljate ?Tomislav wrote:To nije sport u koji se petljamoDraže mi gledati Fedexa kako mete sve pred sobom
a i ti pretjeruješ,pusti nacionalistička prepucavanja za druge teme[/quote]U pravu si.Pozdrav
- KIA
#690 Re: TENIS
Daleko bilo , pustiti suzu jeste neshto ljudsko i dostojanstveno , u krajnjem sluchaju ... Ali ridati kao malo , razmazeno dete je neshto shto se ne vezuje za velike shampione ...Cyrax wrote:Meni nije jasno sto svi Federeru zamjeraju sto je plakao.To treba kao neka sramota da bude?
Shta je trebalo da Radi Stefi Graf , kad joj je Monika sa neba pala ? Da jede gace na terenu posle svakog izgubljenog finala ?
Da dodam da je Stefi osvojila u karijeri preko 20 Grand Slamova ...
- KIA
#691 Re: TENIS
Ovo boldovano niko nije ni dovodio u pitanje ...kakavdanakneiskustvu wrote:KIA wrote:Daleko bilo , pustiti suzu jeste neshto ljudsko i dostojanstveno , u krajnjem sluchaju ... Ali ridati kao malo , razmazeno dete je neshto shto se ne vezuje za velike shampione ...Cyrax wrote:Meni nije jasno sto svi Federeru zamjeraju sto je plakao.To treba kao neka sramota da bude?
Shta je trebalo da Radi Stefi Graf , kad joj je Monika sa neba pala ? Da jede gace na terenu posle svakog izgubljenog finala ?
ali nismo svi istog mentalnog sklopa,neko će zaplakati kao malo dijete,neko neće,i taj plač ne umanjuje činjenicu da je federer vjerovatno najbolji svih vremena ili jedan od 2-3 najbolja,svejedno.
Vrati se na prvu stranu ako te ne mrzi , pa procitaj sta ja njemu konkretno zameram i zasto ga ne volim kao " osobu " ... Dodatak mojim prethodnim kritikama su i uvrede koje je uputio Dinari Safini i Ivi Karlovicu ...
- KIA
#692 Re: TENIS
Iskreno se izvinjavam svima vama koji ste rasli na bechkim dvorovima , ali na vaspitavanje ove " dame " je u velikoj meri uticala ulica i ulichni slang ... Ima nas raznih ...zimzelen wrote: Objasni ti nama, odakle jedna dama, ako se to moze kazati za nekoga ko se time sluzi, koristi takve vulgarizme u kojima se spominje zenski spolni organ? Nastranu sto se pokusava omalovaziti jedan od najvecih sportista svijeta svih vremena!
Srami se, puh!
Samo se ti meni nemoj nervirati ...
- Cyrax
#693 Re: TENIS
Zasto se to ne vezuje za velike sampione? I oni su ljudi jelda? Mozda je covjek plakao i zbog drugih nekih stvari, znas ima on i zivot mimo tenisa.KIA wrote:Daleko bilo , pustiti suzu jeste neshto ljudsko i dostojanstveno , u krajnjem sluchaju ... Ali ridati kao malo , razmazeno dete je neshto shto se ne vezuje za velike shampione ...Cyrax wrote:Meni nije jasno sto svi Federeru zamjeraju sto je plakao.To treba kao neka sramota da bude?
- Rz88
#694 Re: TENIS
Iako je Ivo imao preko 70% prvoga servisa ipak nije ništa mogao. Meni ej zanimljivo bilo Haas i Novak. Kako ga je Haas lagano dobio. Izuzetno zanimljivo će biti ako Bog da na polufinalnim utakmicama.
- KIA
#695 Re: TENIS
Ako si gledao / la finale AO 2009 , sve ti je jasno ;Cyrax wrote:Zasto se to ne vezuje za velike sampione? I oni su ljudi jelda? Mozda je covjek plakao i zbog drugih nekih stvari, znas ima on i zivot mimo tenisa.KIA wrote:Daleko bilo , pustiti suzu jeste neshto ljudsko i dostojanstveno , u krajnjem sluchaju ... Ali ridati kao malo , razmazeno dete je neshto shto se ne vezuje za velike shampione ...Cyrax wrote:Meni nije jasno sto svi Federeru zamjeraju sto je plakao.To treba kao neka sramota da bude?
Ako nisi , pronadji na youtube dodelu pehara ...
Dalja rasprava povodom tog " sluchaja " je zaista presipanje iz shupljeg u prazno ...
- Cyrax
#696 Re: TENIS
Ne vrijedi sa tobom razgovarati.
- ja.neron
#697 Re: TENIS
KIA wrote:Daleko bilo , pustiti suzu jeste neshto ljudsko i dostojanstveno , u krajnjem sluchaju ... Ali ridati kao malo , razmazeno dete je neshto shto se ne vezuje za velike shampione ...Cyrax wrote:Meni nije jasno sto svi Federeru zamjeraju sto je plakao.To treba kao neka sramota da bude?
nije plakala već je našla nekog šizofreničar da zbode Moniku Seleš
- KIA
#698 Re: TENIS
Nekome ce i tvoj post biti duhovit ...ja.neron wrote:KIA wrote:Daleko bilo , pustiti suzu jeste neshto ljudsko i dostojanstveno , u krajnjem sluchaju ... Ali ridati kao malo , razmazeno dete je neshto shto se ne vezuje za velike shampione ...Cyrax wrote:Meni nije jasno sto svi Federeru zamjeraju sto je plakao.To treba kao neka sramota da bude?
nije plakala već je našla nekog šizofreničar da zbode Moniku Seleš![]()
![]()
Sledeci put nas obavesti unapred , da lepimo zelene smajlije na tvoje postove ...
- KIA
#699 Re: TENIS
Ne vredi , zaista ...Cyrax wrote:Ne vrijedi sa tobom razgovarati.
Nishta nije kao shto izgleda , TITO je ziv , vanzemaljci su kidnapovali Marilyn Monroe , a Federera je jako boleo zub ...
- *RF*
#700 Re: TENIS
SanjajEdin H. wrote: Nema veze, zato ce Andy tako poniziti Rogera da ce ovaj shvatiti da mu je vrijeme za pemzije
bez 20 tituala nigdje mi ne idemo