TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- gidora
#6577 Re: TENIS
Čekaj ,zar nisu prvo Azarenka i Vilijams ?nermin.padez wrote:Sad ce Djokovic![]()
- veljaca
#6578 Re: TENIS
Bravo Roger ...
Mec za istoriju .... U 2 seta trajao 4:26 minuta .... Respect ....
Del Potru od srca zelim broncu, a najboljem medju najboljima - zlato ....
Bravo Roger ...
Mec za istoriju .... U 2 seta trajao 4:26 minuta .... Respect ....
Del Potru od srca zelim broncu, a najboljem medju najboljima - zlato ....
Bravo Roger ...
- nermin.padez
#6579 Re: TENIS
JEsu, kad kazem sad, nisam mislio istog trenutkagidora wrote:Čekaj ,zar nisu prvo Azarenka i Vilijams ?nermin.padez wrote:Sad ce Djokovic![]()
- erik2
#6580 Re: TENIS
Sve rečeno hordaš moj.necko_hz wrote:Fantastično, jednostavno fantastično. Konkurencija je velika, ali ovo je najbolji meč na 2 seta koji sam ikada gledao, a generalno sigurno jedan od najkvalitetnijih zadnjih nekoliko godina. Kakva mentalna snaga obojice, kakvi udarci, improvizacije i razmjene. Perfektno. Bravo Roger, Bravo Delpo. Pokazali ste danas zašto sam svoje vrijeme, živce i godine najviše posvetio ovom sportu i šta je to što ga izdvaja od ostalih. Nakon ovog meča uvjerio sam se opet da sam ispravno postupio. Čestitke momci i samo mogu još jednom izraziti žaljenje što nema više brzih podloga. Ovaj meč je bio bolji od sve i jednog sa ovogodišnjeg Wimbledona.
Šteta što ovo nije bilo finale, pomalo mi žao Del Potra.
- CSKA
#6581 Re: TENIS
Pise da ce u 19.20 Novak poceti. Sranje preklapace mi se Novak i Cavic.
- erik2
#6582 Re: TENIS
Veliki kao Federer pobjeđuju u lošijem izdanju, mene je ovaj meč podsjetio na jedan Wimbledonski, epski između Rogera i Rodicka.PriNc_ba wrote:Onda imas neku cudnu percepcijuLud i ponosan wrote:Ne slazem se uopste da je ovo los mec Federera.PriNc_ba wrote:gluho bilo i daleko... nisam ovoliko zivaca izgubio ne pamtim... kakav los mec fedexa, nadam se da ce izaci ovi danasnji sejtani iz njega za finale...
U zadnjem gemu nije ubacio niti jedan prvi servis, imao je Delpo i neke sanse, ali nije vise mogao. Roger zasluzeno, izvrsno, maestralno.lik je 3 puta cini mi se zakucavao loptu na mrezi u mrezu
to nisam vidio od kako lik igra da je uradio... da ne pricam o cistim poenima koje je zapucavao daleko u aut ili hladno u mrezu... lik je imao gresaka ko zadnje 2 godine ukupno... i ne govorim o bombama potrovim koje fkt nije mogao kontrolisati. cak je i duge razmjene (koje su losija strana potrova) vise gubio nego dobijao... i kad su ashchare bili trenuci da plasira forhend daleko od potra on il slajsa ili neki nonsens izvede... al eto.... ti si izgleda vise pratio ove dobre trenutke gospodina danas
nije ni to lose
vazda gledati casu punu do pola
s ovakvom igrom ce ga i grohnuli nole pomesti s terena ako se ne dohaviza... al eto vidjet cemo nadam se puno boljoj igri u finalu jer ce mu i trebati za zlato
- nermin.padez
#6583 Re: TENIS
Cavic pliva u 20:38! To ti je 2 minuta posla, nista ti nece znaciti 1 gem mozda ni toCSKA wrote:Pise da ce u 19.20 Novak poceti. Sranje preklapace mi se Novak i Cavic.
- necko_hz
#6584 Re: TENIS
Ovo je bilo finale prije finala. Dao bih sve da u nedelju vidim borbu otvorenog garda bez obzira ko bio u finalu, dal Novak, dal Andy. Samo hoću da vidim ofanzivu, razvlačenje po terenu, voleje i kvalitetan tenis. Onako kako su to radili Delpo i Roger, Sampras i Agassi, Borg i McEnroe te Laver i Rosewall. To se cijeni.erik2 wrote:Sve rečeno hordaš moj.![]()
![]()
- erik2
#6585 Re: TENIS
Rogeru je ovo 12 uzastopna pobjeda na Wimbledonu ove godine, ako me kontaš.necko_hz wrote:Ovo je bilo finale prije finala. Dao bih sve da u nedelju vidim borbu otvorenog garda bez obzira ko bio u finalu, dal Novak, dal Andy. Samo hoću da vidim ofanzivu, razvlačenje po terenu, voleje i kvalitetan tenis. Onako kako su to radili Delpo i Roger, Sampras i Agassi, Borg i McEnroe te Laver i Rosewall. To se cijeni.erik2 wrote:Sve rečeno hordaš moj.![]()
![]()
- CSKA
#6586 Re: TENIS
Minimum pet minuta.Izlazak plivaca,bacanje vudu magije na Felpsa,trka,ako uzme medalju slavlje....a ovamo moze biti tajbrejk npr...hmmm moracu da nadjem neki kafic sa dva tv-anermin.padez wrote:Cavic pliva u 20:38! To ti je 2 minuta posla, nista ti nece znaciti 1 gem mozda ni toCSKA wrote:Pise da ce u 19.20 Novak poceti. Sranje preklapace mi se Novak i Cavic.IDemo Cavke po medalju nadamo se
![]()
- gidora
#6587 Re: TENIS
Ako bog danermin.padez wrote:JEsu, kad kazem sad, nisam mislio istog trenutkagidora wrote:Čekaj ,zar nisu prvo Azarenka i Vilijams ?nermin.padez wrote:Sad ce Djokovic![]()
Poderace ga Nole i u 3 ujutru da ustane
- gidora
#6588 Re: TENIS
U odnosu na finale AO ovo je bilo tankoLud i ponosan wrote:Ti previse zamisljas Federera iz najboljih dana i ocekujes takve partije i danas.PriNc_ba wrote:
Onda imas neku cudnu percepcijulik je 3 puta cini mi se zakucavao loptu na mrezi u mrezu
to nisam vidio od kako lik igra da je uradio... da ne pricam o cistim poenima koje je zapucavao daleko u aut ili hladno u mrezu... lik je imao gresaka ko zadnje 2 godine ukupno... i ne govorim o bombama potrovim koje fkt nije mogao kontrolisati. cak je i duge razmjene (koje su losija strana potrova) vise gubio nego dobijao... i kad su ashchare bili trenuci da plasira forhend daleko od potra on il slajsa ili neki nonsens izvede... al eto.... ti si izgleda vise pratio ove dobre trenutke gospodina danas
nije ni to lose
vazda gledati casu punu do pola
s ovakvom igrom ce ga i grohnuli nole pomesti s terena ako se ne dohaviza... al eto vidjet cemo nadam se puno boljoj igri u finalu jer ce mu i trebati za zlato
Da bi se dobio ovakav Delpo, potrebno je odigrati na vrhunskom nivou i kao sto rekoh, ne smatram da je Roger odigrao lose. Jako dobar tenis, kvalitetan, poslastica za svakog ljubitelja ovog sporta. Mislim da je ovo najbolji mec ove godine, ili jedan od...
-
Jameka
#6589 Re: TENIS
Dobro se drzi prva igracica svijeta protiv Serenade.

-
smijesni_ste
#6590 Re: TENIS
Može li Sharapova zaustaviti Serenu? Šta je ovo jbt niko joj gema skoro ne može uzeti.... 
- PriNc_ba
#6591 Re: TENIS
ako pomete i sharapovu u ovom stilu treba nju kako sam i predlozio prebaciti u musku kategoriju i da samo protiv rafe,noleta i fedexa pocinje s nekim hendikepom, a sa ostalima moze normala
ubi hljeb zenska 
-
Jameka
#6592 Re: TENIS
Mislila sam da su rezultati protiv Zvoncice i Karoline vise plod njihove lose igre. Al' sta je ovo braco moja draga!?
Pa nije Viktorija kanta za nabijanje.
U polufinalu Wimbledona je bilo pristojnih 6:3 7:6.
Eto, na cijelim Igrama najveci otpor joj je pruzila Radwanska mladja.
Koliko god mi Serenada bila draga, mila simpaticna, pogotovo njeni okrsaji sa sudijama i plac na presicama
, navijam da je neko sto prije zaustavi. Po mogucnosti Shara vec sutra. (hau jes nou)
Edit
Kako me nervira s ovim trcanjem prema sudiji da se prva rukuje, tavom bih je ugruhala.
Eto, na cijelim Igrama najveci otpor joj je pruzila Radwanska mladja.
Koliko god mi Serenada bila draga, mila simpaticna, pogotovo njeni okrsaji sa sudijama i plac na presicama
, navijam da je neko sto prije zaustavi. Po mogucnosti Shara vec sutra. (hau jes nou)Edit
Kako me nervira s ovim trcanjem prema sudiji da se prva rukuje, tavom bih je ugruhala.
-
Jameka
#6594 Re: TENIS
Kaaamaaan Endi!
Na ponos mame Judi i kraljice babe!

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6595 Re: TENIS
Emilly5 wrote:Kaaamaaan Endi!
- erik2
#6596 Re: TENIS
I meni , sve mi suze niz guzove.nikimostar wrote:Tacno mi zao Azi
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6597 Re: TENIS
Dobra je Vika al' ne može protiv krmeta 
-
Jameka
#6598 Re: TENIS
leet wrote:Dobra je Vika al' ne može protiv krmeta
Tako reci za kraljicu majku!?
Pokaj se!
Kako je dramaticno kod francusko-spanjolskih parova. U trecem rezultat 14:14. Maloprije Muhamed i Lodra napravili brejk, servirali za mec, kad sipak. Davidu zelim medalju. Vamos!
Last edited by Jameka on 03/08/2012 20:20, edited 1 time in total.
-
Jokericious
#6599 Re: TENIS
Ma upravu je. Ono se ne moze nazvati zenom.Emilly5 wrote:leet wrote:Dobra je Vika al' ne može protiv krmeta![]()
Tako reci za kraljicu majku!?
Pokaj se!
-
Jameka
#6600 Re: TENIS
"Ono" je prava zena.
Al' vidim, vecina se lozi na anoreksicarke iz istocnog bloka.
Al' vidim, vecina se lozi na anoreksicarke iz istocnog bloka.