vi isto maštate o srećiii...AlenKurt wrote:Ti si ionako šlager pevač.
TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
radostan dan
#6176 Re: TENIS
-
radostan dan
#6177 Re: TENIS
ma jbte se i ti i djoković...ja više ne moguultima_palabra wrote:Monfils ionako ništa ne bi uradio na travi. Tsonga bi već bio veliki gubitak... a bez @radosnog ne mogu zamisliti Wimbledon
- ultima_palabra
#6178 Re: TENIS
Treba se žrtvovati za timradostan dan wrote:ma jbte se i ti i djoković...ja više ne moguultima_palabra wrote:Monfils ionako ništa ne bi uradio na travi. Tsonga bi već bio veliki gubitak... a bez @radosnog ne mogu zamisliti Wimbledonkad bude gusto.
-
Princp
#6179 Usewp Accueil
Jednom sam u početku komentirao sam kliknuo- obavijestiti me kada se dodaju novi komentari - kućicu , a sada svaki putnapomena je dodao sam dobiti 4 e-poštu s istim komentarom . Ima li bilo koji pristup vam može oduzeti me iz tog uslugu? Hvala !
-
radostan dan
#6181 Re: TENIS
NeŠ ti, hoće tvoj favorit...ultima_palabra wrote:Treba se žrtvovati za timradostan dan wrote:ma jbte se i ti i djoković...ja više ne moguultima_palabra wrote:Monfils ionako ništa ne bi uradio na travi. Tsonga bi već bio veliki gubitak... a bez @radosnog ne mogu zamisliti Wimbledonkad bude gusto.
Probao bih ja, ali garant radi samo u Đokovićevu korist
To sestre, izmorTe ga.
Nadal se priprema za Wimbledon u društvu dvije djevojke
Osvajač nedavno završenog Roland Garrosa, Rafael Nadal, pod velikim je pritiskom pred početak još jednog Grand Slam turnira godine - Wimbledona. Naime, od tenisera se očekuje da osvoji svoj treći naslov u Londonu.
No, slavni Španac se ne opterećuje previše pa je samo nekoliko dana pred početak Wimbledona odlučio predahnuti u svojoj domovini. Teniser je u društvu dugogodišnje partnerice Marije Francisce Perello i još jedne djevojke snimljen na obalama Marbelle.
- Leopold_IV
#6182 Re: TENIS
Kada je zrijeb za Wibmbledon, ima li igdje live?
- Leopold_IV
#6183 Re: TENIS
jako zanimljiv clanak:
http://www.telegraph.co.uk/sport/tennis ... enman.html
Ovdje svecano obecavam trodnevnu slavu ako Roger uzme SW19 i naravno castim ekipu s foruma
Ovdje svecano obecavam trodnevnu slavu ako Roger uzme SW19 i naravno castim ekipu s foruma
- shake69
#6184 Re: TENIS
Izgleda nista od nastupa Tsonge. Svi mogu odahnuti, od Djoke do federera, kojeg je i pobijedio prosle godine i udaljio od trona, jer kad je Djoku na sljaci Francuz stjerao uz zid, mislim da bi ga razbio na travi. Ovako, prva trojica ne bi trebala imati problema, osim Berdycha ili ako nalete na, recimo 'Diva AlenKurt sa Salate'Leopold_IV wrote:Kada je zrijeb za Wibmbledon, ima li igdje live?
- ultima_palabra
#6186 Re: TENIS
Evo ždrijebe je na novoj temi. Tsonga nije formalno odustao, ako se to desi moraće mijenjati pozicije u žrijebu.
-
radostan dan
#6187 Re: TENIS
nešto me ovo - slava- asocira...kog datuma je finale?Leopold_IV wrote:jako zanimljiv clanak:
-
donBeton
#6188 Re: TENIS
radostan dan wrote:nešto me ovo - slava- asocira...kog datuma je finale?Leopold_IV wrote:jako zanimljiv clanak:
-
radostan dan
#6189 Re: TENIS
ne ozbiljno, klincu mi je tih dana rođendan, rekoh, da se neće poklopiti, baš me interesuje? 
-
donBeton
#6190 Re: TENIS
Ma imali smo asocijaciju na istu riječ, pa zato.
Al evo vidim par dana prerano.
8. jula bi trebalo biti finale.
-
radostan dan
#6191 Re: TENIS
e jbg, i kod mene za par dana prerano.donBeton wrote:Ma imali smo asocijaciju na istu riječ, pa zato.Al evo vidim par dana prerano.
-
radostan dan
#6193 Re: TENIS
nećeš vjerovati , zamalo to da napišem - a možda bude šaki...
-
radostan dan
#6194 Re: TENIS
šta bolan ti čekaš, petrovdan ili ramazandonBeton wrote:Ma imali smo asocijaciju na istu riječ, pa zato.Al evo vidim par dana prerano.
- Romanista 101%
#6195 Re: TENIS
Roddick 600 pobjeda 
- AlenKurt
#6196 Re: TENIS
Međunarodna muška teniska organizacija (ATP) donijela je odluku da će se ATP turnir iz serije Masters 1000 u Madridu iduće sezone igrati na crvenoj zemlji, a ne kao ove godine na plavoj...
Predsjednik ATP-ja Brad Drewett ipak je popustio pod pritiskom, odnosno prijetnjom dvojice najboljih tenisača današnjice, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića, koji su rekli da će bojkotirati turnir iduće sezone ukoliko će se igrati na plavoj zemlji. Podsjetimo, obojica su ove sezone ispala prije poluzavršnice turnira, a za svoj loš nastup okrivili su klizavu plavu zemlju koja je imala svoju premijeru na ATP Touru.
- Nakon sati i sati razmišljanja odlučio sam da plava zemljana podloga neće biti u upotrebi iduće sezone. Vjerujem u ovu inovaciju koja je podigla gledanost našeg sporta i poboljšala vidljivost na TV ekranima. No, jasno je da postoje određeni problemi što nije dopustivo na turnirima iz Masters serije 1000. Koje god boje da podloga bila, sigurnost igrača mora biti na prvome mjestu – rekao je šef ATP-ja Drewett.
Predsjednik ATP-ja Brad Drewett ipak je popustio pod pritiskom, odnosno prijetnjom dvojice najboljih tenisača današnjice, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića, koji su rekli da će bojkotirati turnir iduće sezone ukoliko će se igrati na plavoj zemlji. Podsjetimo, obojica su ove sezone ispala prije poluzavršnice turnira, a za svoj loš nastup okrivili su klizavu plavu zemlju koja je imala svoju premijeru na ATP Touru.
- Nakon sati i sati razmišljanja odlučio sam da plava zemljana podloga neće biti u upotrebi iduće sezone. Vjerujem u ovu inovaciju koja je podigla gledanost našeg sporta i poboljšala vidljivost na TV ekranima. No, jasno je da postoje određeni problemi što nije dopustivo na turnirima iz Masters serije 1000. Koje god boje da podloga bila, sigurnost igrača mora biti na prvome mjestu – rekao je šef ATP-ja Drewett.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#6197 Re: TENIS
koja je fora petshneru sa onim stucnama
opcenito ne kontam sportiste koji ono oblace u sportovima bez ikako ili sa vrlo malo kontakta nogama, tipa odbojka, atletika, kosarka, boks....
opcenito ne kontam sportiste koji ono oblace u sportovima bez ikako ili sa vrlo malo kontakta nogama, tipa odbojka, atletika, kosarka, boks....
-
radostan dan
#6198 Re: TENIS
evo potvrdili. zabranjena plava šljaka.
pa nećemo se za.ebavati, nisu ovo igre bez granica, oliver mlakar i dunja lango...
pa nećemo se za.ebavati, nisu ovo igre bez granica, oliver mlakar i dunja lango...
- ultima_palabra
#6199 Re: TENIS
Ni Tiriac nije dorastao Tonijuradostan dan wrote:evo potvrdili. zabranjena plava šljaka.![]()
![]()
![]()
-
radostan dan
#6200 Re: TENIS
jel me ovo oštriš za zelenu travu doma mog?
ne pominji mi tonija, ne pričam sa njim od prekida finala u parizu.

još nešto...ja sam se zajebavao kad je bio madrid, da muški nose vaterpolo kapice, a ženama da daju roze šljaku...zbog frka i uzbuđenja tokom turnira u parizu, zaboravih da vam prenesem info onog lika što prenosi na be devet dva - bilo je razmišljanja da dogodine šljaka bude roze
ne skontah jel samo za žene...i da se loptica poveća za dvadeset posto. i još neke gluposti.
zato me ovo obradovalo večeras.
ne pominji mi tonija, ne pričam sa njim od prekida finala u parizu.
još nešto...ja sam se zajebavao kad je bio madrid, da muški nose vaterpolo kapice, a ženama da daju roze šljaku...zbog frka i uzbuđenja tokom turnira u parizu, zaboravih da vam prenesem info onog lika što prenosi na be devet dva - bilo je razmišljanja da dogodine šljaka bude roze
ne skontah jel samo za žene...i da se loptica poveća za dvadeset posto. i još neke gluposti.
zato me ovo obradovalo večeras.
Last edited by radostan dan on 24/06/2012 01:32, edited 1 time in total.