Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
debeljko20 wrote:ma dobro brate, svaka izgleda tako u žaru borbe. ne d'o bog u krevetu da napravi ovakvu grimasu, gologuz bi iskočio kroz prozor.
ali kad se srede sve su one fine, neki dan vozili onu kuznetsovu, pravo mi se svidjela sa onom frizurom, sexy... sad maja_xxx garant koluta očima ali baš me briga.
debeljko20 wrote:ma dobro brate, svaka izgleda tako u žaru borbe. ne d'o bog u krevetu da napravi ovakvu grimasu, gologuz bi iskočio kroz prozor.
ali kad se srede sve su one fine, neki dan vozili onu kuznetsovu, pravo mi se svidjela sa onom frizurom, sexy... sad maja_xxx garant koluta očima ali baš me briga.
Mislim da se diskusija može završiti...
one day I'll have the bigest tits on the tournament.
Last edited by debeljko20 on 07/06/2012 19:33, edited 1 time in total.
jesi ti vidio kuznju sa novim frizom, mislim dok sjedi?
Jel ono nešto na fol Seka Aleksić? Zna ona izgledati ok sa malo više šminke...
ne znam kakva je seka aleksić. ma ono ko džeko , malo kraće sa strane samo što je kuznja izbrijana. sad sam guglao "kuznetsova izbrijana sa strane" ali mi nije izbacilo ništa što bi moglo da objasni.
debeljko20 wrote:
ne znam kakva je seka aleksić. ma ono ko džeko , malo kraće sa strane samo što je kuznja izbrijana. sad sam guglao "kuznetsova izbrijana sa strane" ali mi nije izbacilo ništa što bi moglo da objasni.
za prvo lažeš ka' pas
za drugo meni izbacilo - brazilka, čiroki...
Last edited by radostan dan on 07/06/2012 19:39, edited 1 time in total.
debeljko20 wrote:
za prvo lažeš ka' pas
za drugo meni izbacilo - brazilka, čiroki...
ne lažem stvarno, ne ložim se ja na te seke, šarapove...
Lucas Leiva wrote:
Zena bioloski nikad ne moze biti stabilna, ona uvijek ima gomilu musica u svojoj glavi, njeno raspolozenje se mijenja iz minuta u minut i ona mora imati uz sebe nekoga ko ce da je stabilizuje... e posto na terenu nama muzjaka da je stabilizuje, onda su one tu jadne i prepustene same sebi bez ikakve podrske, zato su im mecevi prepuni psiholoskih drama i preokreta, koji nisu izazvani teniskim kvalitetom (koje one posjeduju samo na treningu), vec su te drame plod njihovih musica u glavi.... one nigdje ne mogu bez muskaraca da budu uspjesne, a zenski tenis je uveden iz fazona spolne ravnopravnosti, i mogu ti reci da izgleda prepun nepredvidive drame koju samo zene mogu da naprave.
Mozda ova tema od sad bude posjecenija od pripadnica nestabilnijeg pola.
debeljko20 wrote:
@debeljko potvrdjuje zakon: ni zene a la Schiavone ne mogu ostati (ako ne zele) neuparene
Maja_XXX wrote:Nije tacno da nema stabilnih igracica na WTA turu...
Justine Henine je citavu 2007 bila itekako stabilna, Wozniacki takodjer (samo sto ona nije imala kvaliteta pa je gubila od onih koje su realno bolje od nje), Sharapova je stabilna ove godine itd...
Svima se desavaju padovi u igri, samo sto se kod zena uvijek igra u 3 dobijena seta pa ako se ne izvuku na vrijeme ode mec...A i konkurencija je jaca, tj nema neke igraie da posebno odskace kvalitetom pa je teze drzati dominaciju...
Kod muskaraca, na GS, se igra u pet, i oni najbolji uglavnom uspiju da se oporave ako im se dese padovi.....A
Zena bioloski nikad ne moze biti stabilna, ona uvijek ima gomilu musica u svojoj glavi, njeno raspolozenje se mijenja iz minuta u minut i ona mora imati uz sebe nekoga ko ce da je stabilizuje... e posto na terenu nama muzjaka da je stabilizuje, onda su one tu jadne i prepustene same sebi bez ikakve podrske, zato su im mecevi prepuni psiholoskih drama i preokreta, koji nisu izazvani teniskim kvalitetom (koje one posjeduju samo na treningu), vec su te drame plod njihovih musica u glavi.... one nigdje ne mogu bez muskaraca da budu uspjesne, a zenski tenis je uveden iz fazona spolne ravnopravnosti, i mogu ti reci da izgleda prepun nepredvidive drame koju samo zene mogu da naprave.
Pogledaj sampione kod muskaraca... Federera, Nadala ili Djokovica... oni su mentalno stabilni kao James Bond, zensko to nikada ne moze postati i to je tako.
Au contraire ...a Steffi? Martina Navratilova? C'mon ... To sad Ruskinje dominiraju -- one jesu doduse na sve strane, to je ocigledno.
Sada je na redu Wimbledon i nadam se da ce kao i u ovom slucaju, turnir osvojiti onaj teniser, od trenutno aktivnih, koji ima najvise titula tamo .....