TENIS

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Jameka

#4301 Re: TENIS

Post by Jameka »

Kako luda atmosfera u Spaniji. A tek Argentinci sto nisi normalni... :-) :D
Fantastican mec, preokreti, vanserijski potezi, suze, smijeh, svega.
Drago mi je zbog Rafaela kao da mi ga je mati rodila.
shake69

#4302 Re: TENIS

Post by shake69 »

ultima_palabra wrote:
shake69 wrote:Okani se, bolan fraza. Fakat odvalis nekad 'k'o Maksim po diviziji'. Malo vise postovanja i za tudja misljenja ne bi ti skodilo!
Niđe veze... ja diskutujem normalno i navedem argumente za svoje mišljenje. Ti si taj koji govori ljudima da "izvaljuju" bez ikakvog objašnjenja... dovoljno govori i to da si se morao klonirati ;-)

Šta reći za nekoga ko misli da je Federer bolji nego prije 5 godina i da je Lopez/Verdasco najbolji par koji Španija ima :roll:
Ne pravi se nevjest. Potegao sam argument, kao i drugi ovdje pa sam vidio kako se 'proveo ' kod tebe! Roger je sam za sebe kazao da je u nekim stvarima bolji a ti mu se kao 'strucnjak' aman zaman, narugao, nasmijao, spomenuo neke kriticare, 'slatke osmijehe'!? Daj bolan, urazumi se malo i prestani davati lekcije!
shake69

#4303 Re: TENIS

Post by shake69 »

Emilly5 wrote:Kako luda atmosfera u Spaniji. A tek Argentinci sto nisi normalni... :-) :D
Meni nije. Zao mi, posebno onih suza velikog Del Potra. Taman kad pomislis da je zasluzio peti set, Rafa izvuce nemoguce udarce i vrati te u realnost! Godini ne znam sta ih moze zaustaviti do salatare! A za dvije godine, Dzumhur i Basic, sto bi rekao Sose, u finalu, pa kom opanci kom obojci! :-D
Jameka

#4304 Re: TENIS

Post by Jameka »

shake69 wrote:
Emilly5 wrote:Kako luda atmosfera u Spaniji. A tek Argentinci sto nisi normalni... :-) :D
Meni nije. Zao mi, posebno onih suza velikog Del Potra.
Ja sam se kao rafoljubac nagledala i previse Rafinih poraza u velikim mecevima ove sezone, tako da nam (Rafaelu i meni :D ) ovaj odlucujuci bod znaci jako puno.
Lijepe su te suze na licima sportasa. Drago mi je vidjeti da im je jos uvijek stalo. :thumbup:
ultima_palabra

#4305 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

Del Potrov forehand iz trka je najbolji još od vremena Samprasa :thumbup:

Sva četvorica Španaca koji su osvojili Davis Cup su objavili da naredne godine neće igrati... šansa i za ostale reprezentacije da uzmu salataru :-D
necko_hz

#4306 Re: TENIS

Post by necko_hz »

:thumbup:
irvinx1

#4307 Re: TENIS

Post by irvinx1 »

ultima_palabra wrote:Del Potrov forehand iz trka je najbolji još od vremena Samprasa :thumbup:

Sva četvorica Španaca koji su osvojili Davis Cup su objavili da naredne godine neće igrati... šansa i za ostale reprezentacije da uzmu salataru :-D
Najvece zasluge za ovaj trijumf idu Ferreru.

Vidjet cemo Rafu iduce godine...
ultima_palabra

#4308 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

irvinx1 wrote:
ultima_palabra wrote:Del Potrov forehand iz trka je najbolji još od vremena Samprasa :thumbup:

Najvece zasluge za ovaj trijumf idu Ferreru.

Vidjet cemo Rafu iduce godine...
Pa jeste, velike pobjede protiv Roddicka, Fisha i Del Potra :)

Zanimljivo je da Španci nisu izgubili nijedan singl meč ove godine (jesu dva-tri kad je već sve bilo riješeno). S druge strane, u parovima su dobili samo Belgiju.

S obzirom na Olimpijadu i napučen kalendar dogodine, Davis Cup bi mogao biti osjetno slabiji.
Tomahawk11
Globalni moderator

#4309 Re: TENIS

Post by Tomahawk11 »

Del Potro je igrao koliko je mogao. U pojedinim momentima Rafa nije imao rijesenje za one bombe-forhende.
Ipak je Rafa kralj sljake...
ultima_palabra

#4310 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

Image
irvinx1

#4311 Re: TENIS

Post by irvinx1 »

Djokovic najbolji sportista Evrope ispred Vetela i Novickog. Cestitamo.
djetelina_

#4312 Re: TENIS

Post by djetelina_ »

zna li neko sta se igra u cetvrtak??
vidjela sam na sportklubu da prenose đokovic-monfils???
irvinx1

#4313 Re: TENIS

Post by irvinx1 »

Vjerovatno neka egzibicija...
ultima_palabra

#4314 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

http://www.mubadalawtc.com/Home.aspx
5 od 6 najboljih na svijetu u Abu Dhabiju...
Jedinstvo_Manchester

#4315 Re: TENIS

Post by Jedinstvo_Manchester »

Nole odrao Fedexa za 45 minuta u Abu Dhabiu
radostan dan

#4316 Re: TENIS

Post by radostan dan »

Iskrena sućut štovaocima lika i djela najboljeg, posebice Irvinu.
nellington

#4317 Re: TENIS

Post by nellington »

radostan dan wrote:Iskrena sućut štovaocima lika i djela najboljeg, posebice Irvinu.
Irvin je zaginuo, ali očekuje se povratak njegovog stada :)

Školski čas tenisa by N. Đ.
radostan dan

#4318 Re: TENIS

Post by radostan dan »

Jopen zaginuo Irvi???
Pa koji će mu to put biti po redu da vaskrsne... :mrgreen:
Ja kao i ti biJo oSutan, aL rekO štab - idi nerviraj Armu i Ultimu, šta da radim ne pitam se ja...

No, glede teme...ovo je neka podvala Švajcarca, niti je on tako loš, niti je Novak bolji u odnosu na prošlu sezonu, navlači ga garant.

PS - tebi poseban selam, iskreni. :thumbup:
KENJAC

#4319 Re: TENIS

Post by KENJAC »

..... a koliko ih se bilo ponadalo..... tek toliko da se godina zavrsi sa , ne bas teskim, zakljuckom! Najbolji teniser na Svijetu nije ni Spanac a ni Svajcarac!
nellington

#4320 Re: TENIS

Post by nellington »

radostan dan wrote:Jopen zaginuo Irvi???
Pa koji će mu to put biti po redu da vaskrsne... :mrgreen:
Ja kao i ti biJo oSutan, aL rekO štab - idi nerviraj Armu i Ultimu, šta da radim ne pitam se ja...

No, glede teme...ovo je neka podvala Švajcarca, niti je on tako loš, niti je Novak bolji u odnosu na prošlu sezonu, navlači ga garant.

PS - tebi poseban selam, iskreni. :thumbup:
Kad ćemo mi preći u štab i slati neke prašinare na forum umjesto nas :lol: Ja sam dobio dopust kao heroj Sovjetskog saveza za uništenje dva neprijateljska tenka na forumu :D

Što se pak tenisa tiče - Fedex je nešto i pokušao, odustao, pa opet pokušao: znajući njega, svašta se može očekivati u 2012. od njega.
Pitarrr82

#4321 Re: TENIS

Post by Pitarrr82 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mjesec dana ni A ni B a sada... toliko o temi :lol: :lol:
radostan dan

#4322 Re: TENIS

Post by radostan dan »

Pa ni mene nije bilo dva mjeseca pitar... a za to vrijeme padoše silna priznanja, izbori najsportiste i slično...dakle,nije razlog javljanja to što ti misliš, nego začikivanje Irvina i njegovog stada.

4 Nellington - situacija je kao pred prelazak Z. Radmilovića preko balkona, na teritoriju Vilotića, povratak u vlastiti stan u novoj uniformi, sa zaključkom - znam ja da je najopasnije kad smo MI oko NAS... :)
Last edited by radostan dan on 30/12/2011 17:19, edited 2 times in total.
Pitarrr82

#4323 Re: TENIS

Post by Pitarrr82 »

radostan dan wrote:Pa ni mene nije bilo dva mjeseca pitar... a za to vrijeme padoše silna priznanja, izbori najsportiste i slično...dakle,nije razlog javljanja to što ti misliš, nego začikivanje Irvina i njegovog stada.

Ma nisi ti jedini koji se tako javi s vremena na vrijeme i to to dobro znas, zgadicete ljudima koji vole Noleta i njegov tenis vjeruj mi...
radostan dan

#4324 Re: TENIS

Post by radostan dan »

Vjerujem ti, ja sam prvi tražio da malo smanje, pogotovu ono prostiranje slika, nego...zavolio sam neke likove ovdje koji su kontra njega, bilo je ovdje bolje zaje.ancije nego na bilo kojoj temi...
Pitarrr82

#4325 Re: TENIS

Post by Pitarrr82 »

radostan dan wrote:Vjerujem ti, ja sam prvi tražio da malo smanje, pogotovu ono prostiranje slika, nego...zavolio sam neke likove ovdje koji su kontra njega, bilo je ovdje bolje zaje.ancije nego na bilo kojoj temi...

Vjerujem samo nekada se fakat pretjeruje, Nole jeste najbolji trenutno i ostavice traga u tenisu ali iskreno meni ga nekada zgadite s ovim iako mi je drag kao teniser...

Neovisno o rezultatu Fedex za mene ostaje broj 1 svih vremena, iako sam gledao velike Samprasa, Agasija, Beckera itd...
Post Reply