Nisam, nego i meni postalo monotono, kO sremski šorovi. Još kako ova dvojica počeše ispadati u četvrtfinalima, baš dosadno - predvidivo.vox-populi wrote:
Ostario si drug
TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
radostan dan
#3301 Re: TENIS
- ultima_palabra
#3302 Re: TENIS
Pa Noletovci su većina na ovoj temi, bar u 2011... kako onda nema veselja? 
- irvinx1
#3303 Re: TENIS
Dosta klinaca u Rajvosa gotivi Noleta 
-
radostan dan
#3304 Re: TENIS
4 Ultima - Bogumi nijesu, no manjina (oprosti, sad sam stiga iz junačke Podgorice, još me nije otpušćilo, sa sve ona dva novouvedena slova)
Last edited by radostan dan on 22/08/2011 00:15, edited 1 time in total.
- irvinx1
#3305 Re: TENIS
Sremski sorovi nisu monotoni. :kafa:radostan dan wrote:Nisam, nego i meni postalo monotono, kO sremski šorovi. Još kako ova dvojica počeše ispadati u četvrtfinalima, baš dosadno - predvidivo.vox-populi wrote:
Ostario si drug
- just principe
#3306 Re: TENIS
irvinx1 wrote:Dosta klinaca u Rajvosa gotivi Noleta
cini ti se, zar to nisu kompleksasi, po ovima sa strane
- irvinx1
#3307 Re: TENIS
just principe wrote:irvinx1 wrote:Dosta klinaca u Rajvosa gotivi Noleta
- vox-populi
#3308 Re: TENIS
me very confused...just principe wrote:irvinx1 wrote:Dosta klinaca u Rajvosa gotivi Noleta
-
radostan dan
#3309 Re: TENIS
4 Vox - Jok, nikako.
Meni su svi isti. Ko izmisli navigaciju za auto, treba mu Nobelovu dati.
Nisam gledao meč, ovdje na forumu pročitah (Lud i ponosan mi sa svojim postom uhvatio muštuluk
)
Nisam gledao meč, ovdje na forumu pročitah (Lud i ponosan mi sa svojim postom uhvatio muštuluk
Last edited by radostan dan on 22/08/2011 00:30, edited 1 time in total.
- just principe
#3310 Re: TENIS
vox-populi wrote:me very confused...just principe wrote:irvinx1 wrote:Dosta klinaca u Rajvosa gotivi Noleta
vox-populi wrote:
A ovi kompleksasi su mi smijesni, njima cika Veljo da bo'nu.
- vox-populi
#3311 Re: TENIS
Nisi skontao, nema veze.just principe wrote:vox-populi wrote:
A ovi kompleksasi su mi smijesni, njima cika Veljo da bo'nu.
Kompleksasi su mi oni koji ne podnose Noleta samo zato sto je Srbin. Eto, da budem potpuno jasan.
Jedno je navijati za ovoga ili onoga tenisera, ali ne podnositi nekoga samo zbog nacionalnosti, cak do te mjere da se to granici sa mrznjom, je kompleks. Ogroman.
- BiH-x
#3312 Re: TENIS
Pa svi na ovom forumu koji navijaju za njega to rade upravo zbog nacionalnosti (nemoj molim te o tome kako bi navijali za njega i da je iz Burkine Faso, svi znamo da to nije istina), ne znam sto vas onda toliko cudi sto ima i obrnutih slucajeva...pogotovo kada dolazi iz neprijateljske zemlje kao sto je Srbija.vox-populi wrote: Nisi skontao, nema veze.
Kompleksasi su mi oni koji ne podnose Noleta samo zato sto je Srbin. Eto, da budem potpuno jasan.
Jedno je navijati za ovoga ili onoga tenisera, ali ne podnositi nekoga samo zbog nacionalnosti, cak do te mjere da se to granici sa mrznjom, je kompleks. Ogroman.
- irvinx1
#3313 Re: TENIS
Ne znam zasto ti uopste odgovaram, ali ajde...BiH-x wrote:Pa svi na ovom forumu koji navijaju za njega to rade upravo zbog nacionalnosti (nemoj molim te o tome kako bi navijali za njega i da je iz Burkine Faso, svi znamo da to nije istina), ne znam sto vas onda toliko cudi sto ima i obrnutih slucajeva...pogotovo kada dolazi iz neprijateljske zemlje kao sto je Srbija.vox-populi wrote: Nisi skontao, nema veze.
Ako nekog tenisera mrzis samo zato sto je iz Burkino Fasoa onda si iskommpleksiran i patolski slucaj. Isto kao i kada dolazi iz Srbije, Francuske, Rusije, Arabije,....
But you don`t understand it, it`s over your head.
- BiH-x
#3314 Re: TENIS
Prilicno sam siguran da niko ovdje ne mrzi Djokovica. Ali da je mnogima nesimpatican jeste, i to ne samo zato sto dolazi iz Srbije (koja je, za razliku od Burkine Fasoa, Francuske, Rusije i Arabije, izvrsila agresiju na nasu zemlju, ukoliko to niste znali) nego zbog nacionalistickih izjava i tri prsta.irvinx1 wrote:Ne znam zasto ti uopste odgovaram, ali ajde...
Ako nekog tenisera mrzis samo zato sto je iz Burkino Fasoa onda si iskommpleksiran i patolski slucaj. Isto kao i kada dolazi iz Srbije, Francuske, Rusije, Arabije,....
-
radostan dan
#3315 Re: TENIS
Gluposti.
Idemo u rikverc...stručnjaci, molim za analizu poslednjih mjesec dana glede igara prve trojice, te prognoze za predstojeći grenslem.
Idemo u rikverc...stručnjaci, molim za analizu poslednjih mjesec dana glede igara prve trojice, te prognoze za predstojeći grenslem.
- vox-populi
#3316 Re: TENIS
Grijesis,BiH-x wrote:Pa svi na ovom forumu koji navijaju za njega to rade upravo zbog nacionalnosti (nemoj molim te o tome kako bi navijali za njega i da je iz Burkine Faso, svi znamo da to nije istina), ne znam sto vas onda toliko cudi sto ima i obrnutih slucajeva...pogotovo kada dolazi iz neprijateljske zemlje kao sto je Srbija.
Niti navijam za Novaka zato sto je Srbin niti smatram Srbiju neprijateljskom zemljom.
Navijam za Novaka jer igra fenomenalan tenis i u sportu vidim samo sport, u muzici samo muziku.
Pratio sam nekada i Federera i navijao za njega. Sigurno zato sto je Svicarac
-
smijesni_ste
#3317 Re: TENIS
Kakav cirkus Sharapova-Jankovic...6 uzastopnih breakova...

-
Mustang1
#3318 Re: TENIS
Opet ovaj komentator kao i nedavno kaze "Sasa Vujacic...Srbin koji je rodjen u Crnoj Gori a igra za reprezentaciju Slovenije "

-
radostan dan
#3319 Re: TENIS
5-3 za Mariju.
- CSKA
#3320 Re: TENIS
E zao mi Jece mnogo.Ajde neka ovo bude brusenje forme za US open.
- ultima_palabra
#3321 Re: TENIS
Masha
Kakav težak meč, pojede mi čitavu večer... Jankovićka odigrala odličan meč, ali popustila na kraju.
- irvinx1
#3322 Re: TENIS
Dobra Marija. Nole ce dobro da razmisli kad ce ponovo da je zajebaje... Grant mu bacila nes` 
- shake69
#3323 Re: TENIS
nesto mi tesko povjerovati u ovo, ali hajde neka bude. Nije lijepo radovati se tudjoj nesreci, ali neka je i Djoko vise sjahao s tim nizom.Nije to igrac za neke rekorde i dominaciju jer je tenis u nekoj jebenoj krizi kad taj lik mlati sve.Zao mi je samo da Delpo i David, njegov sunarodnjak nisu top, ne bi Srbijanac vidio pola titula sto je osvojio. Oni koji prate tenis duze od 'Djoko ere', znaju sta govorim.vox-populi wrote:Grijesis,BiH-x wrote:Pa svi na ovom forumu koji navijaju za njega to rade upravo zbog nacionalnosti (nemoj molim te o tome kako bi navijali za njega i da je iz Burkine Faso, svi znamo da to nije istina), ne znam sto vas onda toliko cudi sto ima i obrnutih slucajeva...pogotovo kada dolazi iz neprijateljske zemlje kao sto je Srbija.
Niti navijam za Novaka zato sto je Srbin niti smatram Srbiju neprijateljskom zemljom.
Navijam za Novaka jer igra fenomenalan tenis i u sportu vidim samo sport, u muzici samo muziku.
- Pitarrr82
#3324 Re: TENIS
shake69 wrote:nesto mi tesko povjerovati u ovo, ali hajde neka bude. Nije lijepo radovati se tudjoj nesreci, ali neka je i Djoko vise sjahao s tim nizom.Nije to igrac za neke rekorde i dominaciju jer je tenis u nekoj jebenoj krizi kad taj lik mlati sve.Zao mi je samo da Delpo i David, njegov sunarodnjak nisu top, ne bi Srbijanac vidio pola titula sto je osvojio. Oni koji prate tenis duze od 'Djoko ere', znaju sta govorim.vox-populi wrote:Grijesis,BiH-x wrote:Pa svi na ovom forumu koji navijaju za njega to rade upravo zbog nacionalnosti (nemoj molim te o tome kako bi navijali za njega i da je iz Burkine Faso, svi znamo da to nije istina), ne znam sto vas onda toliko cudi sto ima i obrnutih slucajeva...pogotovo kada dolazi iz neprijateljske zemlje kao sto je Srbija.
Nalbandian? Lik ima problema sam sa sobom kao recimo Safin duze vrijeme prije povlacenja tako da ne treba se zamarati s tim sto on svoj talenat unistava...
- ultima_palabra
#3325 Re: TENIS
Čuj navijao za Federera, a sad ga zoveš Pedereromvox-populi wrote:Grijesis,BiH-x wrote:Pa svi na ovom forumu koji navijaju za njega to rade upravo zbog nacionalnosti (nemoj molim te o tome kako bi navijali za njega i da je iz Burkine Faso, svi znamo da to nije istina), ne znam sto vas onda toliko cudi sto ima i obrnutih slucajeva...pogotovo kada dolazi iz neprijateljske zemlje kao sto je Srbija.