TENIS

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
radostan dan

#3301 Re: TENIS

Post by radostan dan »

vox-populi wrote:
Ostario si drug :)
Nisam, nego i meni postalo monotono, kO sremski šorovi. Još kako ova dvojica počeše ispadati u četvrtfinalima, baš dosadno - predvidivo.
ultima_palabra

#3302 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

Pa Noletovci su većina na ovoj temi, bar u 2011... kako onda nema veselja? :?
irvinx1

#3303 Re: TENIS

Post by irvinx1 »

Dosta klinaca u Rajvosa gotivi Noleta :D
radostan dan

#3304 Re: TENIS

Post by radostan dan »

4 Ultima - Bogumi nijesu, no manjina (oprosti, sad sam stiga iz junačke Podgorice, još me nije otpušćilo, sa sve ona dva novouvedena slova)
Last edited by radostan dan on 22/08/2011 00:15, edited 1 time in total.
irvinx1

#3305 Re: TENIS

Post by irvinx1 »

radostan dan wrote:
vox-populi wrote:
Ostario si drug :)
Nisam, nego i meni postalo monotono, kO sremski šorovi. Još kako ova dvojica počeše ispadati u četvrtfinalima, baš dosadno - predvidivo.
Sremski sorovi nisu monotoni. :kafa:
just principe

#3306 Re: TENIS

Post by just principe »

irvinx1 wrote:Dosta klinaca u Rajvosa gotivi Noleta :D

cini ti se, zar to nisu kompleksasi, po ovima sa strane :roll:
irvinx1

#3307 Re: TENIS

Post by irvinx1 »

just principe wrote:

:? :?
vox-populi

#3308 Re: TENIS

Post by vox-populi »

just principe wrote:

me very confused...
radostan dan

#3309 Re: TENIS

Post by radostan dan »

4 Vox - Jok, nikako. :mrgreen: Meni su svi isti. Ko izmisli navigaciju za auto, treba mu Nobelovu dati. :mrgreen:
Nisam gledao meč, ovdje na forumu pročitah (Lud i ponosan mi sa svojim postom uhvatio muštuluk :mrgreen: )
Last edited by radostan dan on 22/08/2011 00:30, edited 1 time in total.
just principe

#3310 Re: TENIS

Post by just principe »

vox-populi wrote:
just principe wrote:

me very confused...
vox-populi wrote:
A ovi kompleksasi su mi smijesni :D, njima cika Veljo da bo'nu.
:run:
vox-populi

#3311 Re: TENIS

Post by vox-populi »

just principe wrote:
vox-populi wrote:
A ovi kompleksasi su mi smijesni :D, njima cika Veljo da bo'nu.
:run:
Nisi skontao, nema veze.

Kompleksasi su mi oni koji ne podnose Noleta samo zato sto je Srbin. Eto, da budem potpuno jasan.

Jedno je navijati za ovoga ili onoga tenisera, ali ne podnositi nekoga samo zbog nacionalnosti, cak do te mjere da se to granici sa mrznjom, je kompleks. Ogroman.
BiH-x

#3312 Re: TENIS

Post by BiH-x »

vox-populi wrote: Nisi skontao, nema veze.

Kompleksasi su mi oni koji ne podnose Noleta samo zato sto je Srbin. Eto, da budem potpuno jasan.

Jedno je navijati za ovoga ili onoga tenisera, ali ne podnositi nekoga samo zbog nacionalnosti, cak do te mjere da se to granici sa mrznjom, je kompleks. Ogroman.
Pa svi na ovom forumu koji navijaju za njega to rade upravo zbog nacionalnosti (nemoj molim te o tome kako bi navijali za njega i da je iz Burkine Faso, svi znamo da to nije istina), ne znam sto vas onda toliko cudi sto ima i obrnutih slucajeva...pogotovo kada dolazi iz neprijateljske zemlje kao sto je Srbija.
irvinx1

#3313 Re: TENIS

Post by irvinx1 »

BiH-x wrote:
vox-populi wrote: Nisi skontao, nema veze.

Pa svi na ovom forumu koji navijaju za njega to rade upravo zbog nacionalnosti (nemoj molim te o tome kako bi navijali za njega i da je iz Burkine Faso, svi znamo da to nije istina), ne znam sto vas onda toliko cudi sto ima i obrnutih slucajeva...pogotovo kada dolazi iz neprijateljske zemlje kao sto je Srbija.
Ne znam zasto ti uopste odgovaram, ali ajde...

Ako nekog tenisera mrzis samo zato sto je iz Burkino Fasoa onda si iskommpleksiran i patolski slucaj. Isto kao i kada dolazi iz Srbije, Francuske, Rusije, Arabije,....

But you don`t understand it, it`s over your head.
BiH-x

#3314 Re: TENIS

Post by BiH-x »

irvinx1 wrote:Ne znam zasto ti uopste odgovaram, ali ajde...

Ako nekog tenisera mrzis samo zato sto je iz Burkino Fasoa onda si iskommpleksiran i patolski slucaj. Isto kao i kada dolazi iz Srbije, Francuske, Rusije, Arabije,....
Prilicno sam siguran da niko ovdje ne mrzi Djokovica. Ali da je mnogima nesimpatican jeste, i to ne samo zato sto dolazi iz Srbije (koja je, za razliku od Burkine Fasoa, Francuske, Rusije i Arabije, izvrsila agresiju na nasu zemlju, ukoliko to niste znali) nego zbog nacionalistickih izjava i tri prsta.
radostan dan

#3315 Re: TENIS

Post by radostan dan »

Gluposti.
Idemo u rikverc...stručnjaci, molim za analizu poslednjih mjesec dana glede igara prve trojice, te prognoze za predstojeći grenslem.
vox-populi

#3316 Re: TENIS

Post by vox-populi »

BiH-x wrote:Pa svi na ovom forumu koji navijaju za njega to rade upravo zbog nacionalnosti (nemoj molim te o tome kako bi navijali za njega i da je iz Burkine Faso, svi znamo da to nije istina), ne znam sto vas onda toliko cudi sto ima i obrnutih slucajeva...pogotovo kada dolazi iz neprijateljske zemlje kao sto je Srbija.
Grijesis,

Niti navijam za Novaka zato sto je Srbin niti smatram Srbiju neprijateljskom zemljom.

Navijam za Novaka jer igra fenomenalan tenis i u sportu vidim samo sport, u muzici samo muziku.

Pratio sam nekada i Federera i navijao za njega. Sigurno zato sto je Svicarac :roll:
smijesni_ste

#3317 Re: TENIS

Post by smijesni_ste »

Kakav cirkus Sharapova-Jankovic...6 uzastopnih breakova... :lol: :lol: :-)
Mustang1

#3318 Re: TENIS

Post by Mustang1 »

Opet ovaj komentator kao i nedavno kaze "Sasa Vujacic...Srbin koji je rodjen u Crnoj Gori a igra za reprezentaciju Slovenije " :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
radostan dan

#3319 Re: TENIS

Post by radostan dan »

5-3 za Mariju.
CSKA

#3320 Re: TENIS

Post by CSKA »

E zao mi Jece mnogo.Ajde neka ovo bude brusenje forme za US open.
ultima_palabra

#3321 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

Masha :thumbup: Kakav težak meč, pojede mi čitavu večer... Jankovićka odigrala odličan meč, ali popustila na kraju.
irvinx1

#3322 Re: TENIS

Post by irvinx1 »

Dobra Marija. Nole ce dobro da razmisli kad ce ponovo da je zajebaje... Grant mu bacila nes` :D
shake69

#3323 Re: TENIS

Post by shake69 »

vox-populi wrote:
BiH-x wrote:Pa svi na ovom forumu koji navijaju za njega to rade upravo zbog nacionalnosti (nemoj molim te o tome kako bi navijali za njega i da je iz Burkine Faso, svi znamo da to nije istina), ne znam sto vas onda toliko cudi sto ima i obrnutih slucajeva...pogotovo kada dolazi iz neprijateljske zemlje kao sto je Srbija.
Grijesis,

Niti navijam za Novaka zato sto je Srbin niti smatram Srbiju neprijateljskom zemljom.

Navijam za Novaka jer igra fenomenalan tenis i u sportu vidim samo sport, u muzici samo muziku.

Pratio sam nekada i Federera i navijao za njega. Sigurno zato sto je Svicarac :roll:
nesto mi tesko povjerovati u ovo, ali hajde neka bude. Nije lijepo radovati se tudjoj nesreci, ali neka je i Djoko vise sjahao s tim nizom.Nije to igrac za neke rekorde i dominaciju jer je tenis u nekoj jebenoj krizi kad taj lik mlati sve.Zao mi je samo da Delpo i David, njegov sunarodnjak nisu top, ne bi Srbijanac vidio pola titula sto je osvojio. Oni koji prate tenis duze od 'Djoko ere', znaju sta govorim.
Pitarrr82

#3324 Re: TENIS

Post by Pitarrr82 »

shake69 wrote:
vox-populi wrote:
Grijesis,

nesto mi tesko povjerovati u ovo, ali hajde neka bude. Nije lijepo radovati se tudjoj nesreci, ali neka je i Djoko vise sjahao s tim nizom.Nije to igrac za neke rekorde i dominaciju jer je tenis u nekoj jebenoj krizi kad taj lik mlati sve.Zao mi je samo da Delpo i David, njegov sunarodnjak nisu top, ne bi Srbijanac vidio pola titula sto je osvojio. Oni koji prate tenis duze od 'Djoko ere', znaju sta govorim.

Nalbandian? Lik ima problema sam sa sobom kao recimo Safin duze vrijeme prije povlacenja tako da ne treba se zamarati s tim sto on svoj talenat unistava...
ultima_palabra

#3325 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

vox-populi wrote:
Grijesis,

Čuj navijao za Federera, a sad ga zoveš Pedererom :roll: Nije sramota navijati i za nekoga ko nije broj 1 ;-)
Post Reply