TENIS

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#23926 Re: TENIS

Post by Tomahawk11 »

Mogu se složiti sa nećkom da ovakvi kao Kyrgios trebaju tenisu, međutim za mene je on šupak i papak :D

Čuj molim te
Kyrgios brutalno isprozivao Đokovića: Patiš od toga da te svi vole, nikada nećeš biti najveći

- Novak ima bolesnu opsesiju- To je da se svima mora sviđati. Toliko se želi svidjeti ljudima, da ja to ne mogu podnijeti. Ježim se toga, rekao je Kyrgios, a zatim dodao:

- Koliko god Grand Slamova osvoji, nikada neće biti najveći. Ako ne možeš mene pobijediti, ne možeš biti najbolji svih vremena. Ako budem igrao s njim i ako ga pobjedim, proslavit ću to ispred njega, najavio je teniser iz Australije.

Dvojica tenisera iza sebe imaju dva međusobna susreta, a oba je dobio Kyrgios.
Treba mu Novak tipično balkanski odgovorit.
90minut

#23927 Re: TENIS

Post by 90minut »

Ima 10 puta više pohvala za Novaka Nick.

A i u pravu je za Novaka glumi dobricu, a ustvari je pravi najodvratniji vuk.
Tomahawk11
Globalni moderator

#23928 Re: TENIS

Post by Tomahawk11 »

Al ovdje izbacuje komplekse, a to zaslužuje jedno boli me q, ko te :izet: pati i dalje :mrgreen:
Blek Stena

#23929 Re: TENIS

Post by Blek Stena »

Ma nisu ni kompleksi frajer je jednostavno lud. Ubio se za emisije na pink.rs tipa zadruga i dnk
Svaka njemu cast na talentu i na dobijenim partijama protiv Novaka ali pametnije mu je da osvoji neki vazan trofej nego sto laprda o drugim teniserima i izvodi kerefeke. Sa ovim nastupima sebi pravi najvecu stetu jer znajuci kako mediji funkcionisu ima da eksploatisu njegov debilizman do kraja karijere i njegov tenis ce im uvjek biti u drugom planu. Bolje i ne zasluzuje.
Fajcion

#23930 Re: TENIS

Post by Fajcion »

Pa u pravu je on većinu toga i nije loše ni biti otvoren ovako u odnosu na glumu ostalih i fake smiles.
Problem je što to dolazi od Nicka za kojeg bi se isto tako imalo dosta toga reći. Iako i ne mora vidi se iz priloženog. :)
Blek Stena

#23931 Re: TENIS

Post by Blek Stena »

Ode prince of clay
lethalthreat

#23932 Re: TENIS

Post by lethalthreat »

Australska sportska scena, a pogotovo teniska, obiluje neviđenim šljamom i kretenizmom. Nisu ni u košarci ništa bolji :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#23933 Re: TENIS

Post by Tomahawk11 »

lethalthreat wrote:Australska sportska scena, a pogotovo teniska, obiluje neviđenim šljamom i kretenizmom. Nisu ni u košarci ništa bolji :D
Još uvijek ima tragova krvi prvih doseljenika :mrgreen:
necko_hz

#23934 Re: TENIS

Post by necko_hz »

Tomahawk11 wrote:Mogu se složiti sa nećkom da ovakvi kao Kyrgios trebaju tenisu, međutim za mene je on šupak i papak :D
Papak je on i meni, ali u moru dobrica, likova koji život provode ugađajući drugim i brinući se kako će ih drugo percipirati, shvatiti i na kraju krajeva imati mišljenje o njima i to ne samo u tenisu već i u životu generalno, izuzetno poštujem one kojima puca ku*ac za takvo nešto i koji će ti reći šta misle bez obzira na to kako ćemo ih ja ili ti ili neko treći shvatiti. Kyrgios je takav i to je meni za naklona. Mnogi nemaju želudac reći nešto ovakvo i onda istrpiti kritiku, a njemu se jebe. :mrgreen:

Sad je na Novaku da mu odgovori, bilo van terena, bilo na terenu kad se sretnu. Samo skontaj kakav će naboj biti u tom meču. :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#23935 Re: TENIS

Post by Tomahawk11 »

necko_hz wrote: Sad je na Novaku da mu odgovori, bilo van terena, bilo na terenu kad se sretnu. Samo skontaj kakav će naboj biti u tom meču. :mrgreen:
To bih volio vidjeti još u Rimu ako je moguće :mrgreen:
90minut

#23936 Re: TENIS

Post by 90minut »

Bravo to je to njih dvojica su iste hijene samo što jedan zna da je to i prihvata dok drugi glumi dobricu.
necko_hz

#23937 Re: TENIS

Post by necko_hz »

Nije ni Federer, objektivno, ništa bolji od Novaka, ali ga vadi veća karizma.

I kod njih dvojice se jasno vidi da se ne vole, ali ni jedan nema muda reći iskreno šta misle jedan o drugom, inače bi internet pao.
90minut

#23938 Re: TENIS

Post by 90minut »

necko_hz wrote:Nije ni Federer, objektivno, ništa bolji od Novaka, ali ga vadi veća karizma.

I kod njih dvojice se jasno vidi da se ne vole, ali ni jedan nema muda reći iskreno šta misle jedan o drugom, inače bi internet pao.
Ma jasno kao dan još od onog dana kad je jedan od njih ušutkivao familiju drugom, nakon svakog rukovanja na mreži 10 sekundi poslije vidiš prijezir i " zavist "..
Uglavnom poenta je da je najbolji covjek od svih njih Kyrgios, al' takav uvijek najebe zbog iskrenosti..

Ne znam ko više vjeruje Novaku bilo šta on je ustvari kao oni crkva koja daje u dobrotvorne svrhe da bi pokrila mane kojih ima 10 puta više. :D
necko_hz

#23939 Re: TENIS

Post by necko_hz »

Mislim i da je javnost često kriva što zbog sitnica uglavnom pravimo od svih njih gore likove nego što jesu. Jer, realno, pored sve njihove i arogantnosti i određene zavisti i svih osobina koje u nekoj mjeri svako od nas ima, to su sve korektni momci. I Novak, i Roger, i Rafa. Sad, jebiga, što im uvijek mane ističemo u prvi plan, to je više do nas. :mrgreen:

Čak i sami Kyrgios, ko ga malo češće prati na društvenim mrežama, je dobar lik. Pomaže, uvijek je okružen djecom, konstantno u humanitarnim akcijama. Sasvim sigurno donese i uradi više humanih stvari nego većina onih likova i likuša koji ga pljuju po Twitteru i Instagramu.

Jebiga, današnji svijet je toliko senzitivan da ništa ne možeš reći , a da te neko ne razapne i ne nabije ti neku etiketu i tu je najmanje bitno kakav je neko ustvari. I nema teorije da možeš uraditi nešto, a da udovoljiš svima.

Novak je meni odličan momak, ali istina je da 'pati' za tom pažnjom o kojoj Nick govori. Kad lik počne izvoditi onaj retardirani pozdrav publike na kraju meča, ja bih ga prvi lupao reketom po glavi. Ali kada lik počne bogarati, praviti grimase i svađati se i sa sudijom i sa publikom, zagrlio bih ga ko brata, jer vidiš da je to ono što on ustvari jeste. I za mene nema ništa loše u takvom pokazivanju emocije, jer malo je nas koji smo se na ovaj ili onaj način bavili sportom, a da nismo reagovali na takav način kada nas ne ide. :mrgreen:
90minut

#23940 Re: TENIS

Post by 90minut »

Dovoljno je da igraš sokera s drugovima da bi znao ko je kakav. :thumbup: :mrgreen:

Nemoj me pogrešno razumjeti slucajno, hijene i vukovi su mi draži od ovih drugih puno više.
Nadzorna_ploca

#23941 Re: TENIS

Post by Nadzorna_ploca »

Nick je iskren decko a to je na danasnjem vremenu vrlo rijetko. I drugaciji je a i to je rijetkost. Ipak trebao bi malo vise paziti na granicu i biti ce ok.
necko_hz

#23942 Re: TENIS

Post by necko_hz »

90minut wrote:Dovoljno je da igraš sokera s drugovima da bi znao ko je kakav.
Upravo. :thumbup: :mrgreen:

A ovo što napisah nije bilo ništa lično tebi, već neki moj neki generalni osvrt na tu percepciju javnosti koja je prema svim javnim ličnostima jednostavno nehumana, jer se doslovno traži perfekcija od sportista, a to je sam o po sebi nerealno jer i oni koji kritikuju nisu perfektni. A reakcija javnosti na pozitivne stvari koje neko uradi nije ni približno velika kao kad urade nešto negativno.

Kyrgios nedavno pomogao nekoj ženi i pogurao joj auto, vijest dobila više negativnih nego pozitivnih reakcija jer se hejteri pitaju 'što je to toliko velika stvar da bi dobila vijest'. A isti ti hejteri bi pišnuli u gaće da su igrači za koje navijaju našli u takvoj situaciji i uradili to, tada im ne bi smetalo.

Rafa prošle godine navukao čizme i pomagao raji na Mallorci kad su bile poplave, hejteri ga optuže da je to uradio zbog PR-a.

Roger se nedavno, pored svih uspjeha, miliona i svega ostvarenog u životu prisjetio svog trenera koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći na početku njegove karijere i rasplakao se. Najiskrenija humana emocija zbog ga hejteri proglase plačipičkom.

I tako dalje, objektivno, javnost je fakat najgora. :mrgreen:
zikamu

#23943 Re: TENIS

Post by zikamu »

Nije se rodio ko je svijetu ugodio!

Delpo :thumbup:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#23944 Re: TENIS

Post by konektovan »

Tenis je sport, u kojem generslno nema toliko otrovnih strelica ko u drugim sportovima, izmedju samih igraca, tj. timova, pa ovakve stvari od Kyrgiosa malo iznenadjuju, po pitanju Novaka. Novaku publika nije bila naklonjena od samog oocetka karijere, pa i ne cudi od njega, sto se pokusava na neki nacin "ulizati" fanovima tenisa, mislim da zasluzuje njihov respekt isto ko i Roger i Rafa. Mislim da Kyrgios uopšte nije iskren, vec da cisto vodi psihološki rat, i da je on upravo frustriran i ljubomoran na Novaka i njegov uspjeh.
90minut

#23945 Re: TENIS

Post by 90minut »

necko_hz wrote:
90minut wrote:Dovoljno je da igraš sokera s drugovima da bi znao ko je kakav.
Upravo. :thumbup: :mrgreen:

A ovo što napisah nije bilo ništa lično tebi, već neki moj neki generalni osvrt na tu percepciju javnosti koja je prema svim javnim ličnostima jednostavno nehumana, jer se doslovno traži perfekcija od sportista, a to je sam o po sebi nerealno jer i oni koji kritikuju nisu perfektni. A reakcija javnosti na pozitivne stvari koje neko uradi nije ni približno velika kao kad urade nešto negativno.

Kyrgios nedavno pomogao nekoj ženi i pogurao joj auto, vijest dobila više negativnih nego pozitivnih reakcija jer se hejteri pitaju 'što je to toliko velika stvar da bi dobila vijest'. A isti ti hejteri bi pišnuli u gaće da su igrači za koje navijaju našli u takvoj situaciji i uradili to, tada im ne bi smetalo.

Rafa prošle godine navukao čizme i pomagao raji na Mallorci kad su bile poplave, hejteri ga optuže da je to uradio zbog PR-a.

Roger se nedavno, pored svih uspjeha, miliona i svega ostvarenog u životu prisjetio svog trenera koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći na početku njegove karijere i rasplakao se. Najiskrenija humana emocija zbog ga hejteri proglase plačipičkom.

I tako dalje, objektivno, javnost je fakat najgora. :mrgreen:
Da percepcija javnosti i ljudi opčenito je loša to posebno mozes vidjeti kod Blek stene forumaša koji ne može vidjeti između redova da su njih dvojica ustvari isti.Kad bi otišao na portal sportklub.rs tek bi tad vidio da je Kyrgios neprijatelj broj 1.

I to je istina isto ti mozes vidjeti ko je kakav u duši tek kad rukave digne i baci se na posao kao Nadal na majorci, Kyrgios u više navrata.

Dobrotvorne svrhe se podrazumjevaju od njih i definitivno se ne može na osnovu toga suditi o osobi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#23946 Re: TENIS

Post by Tomahawk11 »

90minut

#23947 Re: TENIS

Post by 90minut »

Jel to u 3 setu napravio ovaj brejk i on samo predao :lol:
necko_hz

#23948 Re: TENIS

Post by necko_hz »

Diskvalifikovan, bacio stolicu u teren. :mrgreen: :lol:
90minut

#23949 Re: TENIS

Post by 90minut »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mustang1

#23950 Re: TENIS

Post by Mustang1 »

Haman se svadjao sa svima, bacio stolicu, pa se opet svadjao, rukovao i otisao :lol:
Post Reply