TENIS

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hidrant

#226 Re: TENIS

Post by hidrant »

mmostar wrote:Mrka kapa ove godine izgleda.Novak ispao,Ana i ako sutra prođe ide na Dinaru koja je u ovom trenutku prejaka za sve a JJ se izgleda povrijedila?Imaš li kakvih informacija o toj povredi mišića danas?
Sram i stid nek te bude!

Ana ide do kraja.

Onaj,ko ne voli Anu,je gay!
mmostar

#227 Re: TENIS

Post by mmostar »

zimzelen wrote:
KIA wrote:
zimzelen wrote:Fino.Drago mi je!
Nemam nista protiv Djokovica (ne tuguj, Derl Potro bi ga raznio, da je prezivio 'Nemca', ali gledam kako je lakse Rodzeru do finala u 'draw'. Go, Rodzer, go!
kao shto ga je i do sada " raznosio " :-)
@Puh, pa jesi lit i vidjela kako igra Del Potro? Novak ne bi skupio ni osam gemova, kako lik izgleda suvereno na terenu.
p.s.
I ne izvrci. Da na srbijanske sajtove dodje neko i pocne govoriti o Dzeki, Misimovicu, na nacin kako ti i ovi neki ovdje, 'nasi' , promovirate srbijanske igrace, zna se dobro kako se provedu!
Razguli, bogati.
ma vlada suvereno nema šta,ko kad je osvojio masu turnira ove godine :lol:.Nego ima li Marin danas kakve šanse protiv onog metilja?
Art-Vandaley

#228 Re: TENIS

Post by Art-Vandaley »

zimzelen wrote:
KIA wrote:
zimzelen wrote:Fino.Drago mi je!
Nemam nista protiv Djokovica (ne tuguj, Derl Potro bi ga raznio, da je prezivio 'Nemca', ali gledam kako je lakse Rodzeru do finala u 'draw'. Go, Rodzer, go!
kao shto ga je i do sada " raznosio " :-)
@Puh, pa jesi lit i vidjela kako igra Del Potro? Novak ne bi skupio ni osam gemova, kako lik izgleda suvereno na terenu.
p.s.
I ne izvrci. Da na srbijanske sajtove dodje neko i pocne govoriti o Dzeki, Misimovicu, na nacin kako ti i ovi neki ovdje, 'nasi' , promovirate srbijanske igrace, zna se dobro kako se provedu!
Razguli, bogati.
a ovo su kao ozbiljni komentari, cuj ne bi skupio osam gemova protiv del potra hahahaha frajer sa nadalom na sljaci odigrao jedan od najboljih meceva koje smo mogli gledati a da jednom del potru ne moze da uzme 8 gemova...
mmostar

#229 Re: TENIS

Post by mmostar »

a ovo su kao ozbiljni komentari, cuj ne bi skupio osam gemova protiv del potra hahahaha frajer sa nadalom na sljaci odigrao jedan od najboljih meceva koje smo mogli gledati a da jednom del potru ne moze da uzme 8 gemova...[/quote]Ma vidiš da dečko nema veze,samo mlati.Del Potro jeste odličan igrač ali daleko je iza ove četvorice najboljih.
hidrant

#230 Re: TENIS

Post by hidrant »

Andy lagano dohakao izdajniku Cilicu,a Nadal se muci.

Come on Andy!
ja.neron

#231 Re: TENIS

Post by ja.neron »

hidrant wrote:Andy lagano dohakao izdajniku Cilicu,a Nadal se muci.

Come on Andy!

7:5 7:6 6:1 nije baš lagano Rodick pobjedio Čilića kad se pogleda koliko je koji odigrao mečeva u karijeri i razlika u godinama, a što se tiče Nadala ne gine mu još jedno sat i po igre u meču koji mislim da će izgubiti ...
cevapcinica

#232 Re: TENIS

Post by cevapcinica »

Ode i Ana, mozda danas bude dan "padanja" favorita..
mmostar

#233 Re: TENIS

Post by mmostar »

cevapcinica wrote:Ode i Ana, mozda danas bude dan "padanja" favorita..
Ode i Rafa :-)
sa2101

#234 Re: TENIS

Post by sa2101 »

wtf?? :shock: :shock: ispade nadal!!
cevapcinica

#235 Re: TENIS

Post by cevapcinica »

mmostar wrote:
cevapcinica wrote:Ode i Ana, mozda danas bude dan "padanja" favorita..
Ode i Rafa :-)
Hehe, danas me nesto ide "proricanje". :-)
Nikada Söderling nije igrao ovako dobro. Pregrst "winner:a" a sto je najbitnije nije se nervirao, po cemu je poznat na tour:u.
Obicno se pocne nervirati, prasne u bijes i onda potpuno izgubi koncentraciju.
hidrant

#236 Re: TENIS

Post by hidrant »

Tako ispade Andyev najveci protivnik,tako da tituli niko ne stoji na putu.
mmostar

#237 Re: TENIS

Post by mmostar »

hidrant wrote:Tako ispade Andyev najveci protivnik,tako da tituli niko ne stoji na putu.
Ne bi ja bio toliko siguran,vidiš da se nikad ne zna a onaj metilj iz Škotske nije toliko uvjerljiv
KIA

#238 Re: TENIS

Post by KIA »

zimzelen wrote: @Puh, pa jesi lit i vidjela kako igra Del Potro? Novak ne bi skupio ni osam gemova, kako lik izgleda suvereno na terenu.
p.s.

Razguli, bogati.
Videla sam kako igraju jedan protiv drugog 3 puta :

2009. Rim

Djokovic : Del Potro 6:3 6:4

2008. Shangaj

Djokovic - Del Potro 7:5 6:3

2007. US OPen

Djokovic - Del Potro 6:1 6:3 6:4

Ja sam vec jednom napisala da se moja lokalna piljarica bolje razume u tenis od pojedinih strucnjaka ovde ...
Tebi i odredjenim pacijentima ovde je mrznja prema Srbima iznad svakog oblika realnog rasudjivanja ...
KIA

#239 Re: TENIS

Post by KIA »

cevapcinica wrote:
Bolje i to nego biti zlobno sretan necijim neuspjesima i porazima i kao kakva mahalusa ogovarati druge. :-)

Sada sam citao sta Dokovicevi navijaci pisu o porazu. Ljudi cije sam poruke citao ili stvarno imaju veliki nervni poremecaj ili nemaju nista da im se poremeti.
Drvlje i kamenje na momka samo zato sto je izgubio jedan mec! Ove godine je igrao dobro ali osvojio samo jedan turnir i oni opet napravili toliku iskrivljenu predstavu kao da se u najmanju ruku radi o Federeru ili Samprasu iz najboljih dana koji ce automatski da osvoji svaki turnir, samo da se prijavi na njega! Kao ovo im je najgori dan zivota, izgubili su svu nadu, strahovito, itd. kao da se u najmanju ruku radi o gubitku nekoga iz porodice a ne o jednom, da izvinete na izrazu, "pisljivom" mecu. Jadan Dokovic sa takvim nerealnim i nezahvalim navijacima koji non stop mijenjaju stranu, prvo su svi uz njega "do posljednje kapi krvi", a onda odjednom im je on drzavni neprijatelj broj jedan.
1. Pre nego shto odvalish josh jednom svoju psihoanalizu , citiraj jedan jedini moj post , na kom sam se ja izrugivala na bilo koji nacin bosanskim ili bilo cijim teniserima ... Jedina osoba koju sam ja ovde pljuvala jeste ona vrishtolina Federer , a BiH nije Svajcarska ... Eto , ako ti je za utehu , ove godine je Fedexu obezbedjen i RG , nema ko ozbiljnije da ga ugrozi ... moze komotno u penziju , nakon RG je uradio u tenisu sve sto se moglo uraditi ...

2. Djokovic je osvojio 2 turnira ove godine : Dubai i Beograd ... Neuspeh u Parizu se dao naslutiti , nakon prenatrpanog rasporeda turnira na kojima se pojavio ove godine ... Beograd je morao igrati , a mnogo vise bi mu se isplatilo da je ovaj kiks napravio u Madridu , nego u Parizu ... Ja sam se prepala kada sam videla koliki je otpor uspeo da pruzi Nadalu u polufinalu Madrida ...
cevapcinica

#240 Re: TENIS

Post by cevapcinica »

KIA wrote:
cevapcinica wrote:
Bolje i to nego biti zlobno sretan necijim neuspjesima i porazima i kao kakva mahalusa ogovarati druge. :-)

Sada sam citao sta Dokovicevi navijaci pisu o porazu. Ljudi cije sam poruke citao ili stvarno imaju veliki nervni poremecaj ili nemaju nista da im se poremeti.
Drvlje i kamenje na momka samo zato sto je izgubio jedan mec! Ove godine je igrao dobro ali osvojio samo jedan turnir i oni opet napravili toliku iskrivljenu predstavu kao da se u najmanju ruku radi o Federeru ili Samprasu iz najboljih dana koji ce automatski da osvoji svaki turnir, samo da se prijavi na njega! Kao ovo im je najgori dan zivota, izgubili su svu nadu, strahovito, itd. kao da se u najmanju ruku radi o gubitku nekoga iz porodice a ne o jednom, da izvinete na izrazu, "pisljivom" mecu. Jadan Dokovic sa takvim nerealnim i nezahvalim navijacima koji non stop mijenjaju stranu, prvo su svi uz njega "do posljednje kapi krvi", a onda odjednom im je on drzavni neprijatelj broj jedan.
1. Pre nego shto odvalish josh jednom svoju psihoanalizu , citiraj jedan jedini moj post , na kom sam se ja izrugivala na bilo koji nacin bosanskim ili bilo cijim teniserima ... Jedina osoba koju sam ja ovde pljuvala jeste ona vrishtolina Federer , a BiH nije Svajcarska ... Eto , ako ti je za utehu , ove godine je Fedexu obezbedjen i RG , nema ko ozbiljnije da ga ugrozi ... moze komotno u penziju , nakon RG je uradio u tenisu sve sto se moglo uraditi ...

2. Djokovic je osvojio 2 turnira ove godine : Dubai i Beograd ... Neuspeh u Parizu se dao naslutiti , nakon prenatrpanog rasporeda turnira na kojima se pojavio ove godine ... Beograd je morao igrati , a mnogo vise bi mu se isplatilo da je ovaj kiks napravio u Madridu , nego u Parizu ... Ja sam se prepala kada sam videla koliki je otpor uspeo da pruzi Nadalu u polufinalu Madrida ...
1. Pa ko je rekao da si ti ista negativno govorila o BiH? Gdje to pise u mojoj poruci koju si citirala? Radi se o Federeru i RG, nista nije zagarantovano!

2. Dokovicev domaci turnir nisam racunao s obzirom na slab otpor, moja greska jer nisam bio dovoljno jasan. Danas sam gledao snimak njegovog poraza i stvarno me iznenadio onako slabom igrom. Ne samo da je djelovao nezainteresovan i kao da je cekao da ce mu protivnik predati mec, vec je cijelo vrijeme bio nervozan i psihicki "van stroja". Neobjasnjivo. Mozda mu je poraz u Madridu jos uvijek u mislima i remeti mu ritam igre.
KIA

#241 Re: TENIS

Post by KIA »

cevapcinica wrote: 2. Dokovicev domaci turnir nisam racunao s obzirom na slab otpor, moja greska jer nisam bio dovoljno jasan. Danas sam gledao snimak njegovog poraza i stvarno me iznenadio onako slabom igrom. Ne samo da je djelovao nezainteresovan i kao da je cekao da ce mu protivnik predati mec, vec je cijelo vrijeme bio nervozan i psihicki "van stroja". Neobjasnjivo. Mozda mu je poraz u Madridu jos uvijek u mislima i remeti mu ritam igre.
Na zalost , ova i sledeca nedelja su mi prenatrpane , uopste ne stizem da gledam mecheve , uvece jedino mogu da gledam snimke , ali ova gamad sa RTS ne reprizira ... Sto se Novaka tice , ne verujem da je " psiha " to sto presudjuje , decko je vezao mnogo turnira jedan za drugim , i to je to , ako je za utehu :-? , bar ce biti odmoran za Wimbledon ...

p.s. ladno sam propustila i Rafino ispadanje sa RG ... bice da ipak ni taj covek nije mashina ...
zimzelen

#242 Re: TENIS

Post by zimzelen »

kao shto ga je i do sada " raznosio " :-)[/quote]
p.s.
Razguli, bogati.[/quote]ma vlada suvereno nema šta,ko kad je osvojio masu turnira ove godine :lol:.Nego ima li Marin danas kakve šanse protiv onog metilja?[/quote]
Ne bojim se bilo kakve 'utrke ' s tobom 'Milicevicu', glede tenisa. Ama bas kako god da hoces. I bez guglanja.
kada kazem da bi Del Potro 'pojeo' Novaka, kako goropadno igra, ne govorim to iz 'have'' , vec kao neko upucen u tenisku igru. I ne spominji prosle meceve, govorimo o trenutnoj formi i igri na pariskoj sljaci.
A, eto vam i Ana, makar me svrstali u gay-a! :lol:
JohnnyS

#243 Re: TENIS

Post by JohnnyS »

sa2101 wrote:wtf?? :shock: :shock: ispade nadal!!

Neka je dragom Bogu hvala... Vrijeme je da se Roger vrati staroj navici pobjeđivanja na Grand Slamovima :D
KIA

#244 Re: TENIS

Post by KIA »

zimzelen wrote: Ne bojim se bilo kakve 'utrke ' s tobom 'Milicevicu', glede tenisa. Ama bas kako god da hoces. I bez guglanja.
kada kazem da bi Del Potro 'pojeo' Novaka, kako goropadno igra, ne govorim to iz 'have'' , vec kao neko upucen u tenisku igru. I ne spominji prosle meceve, govorimo o trenutnoj formi i igri na pariskoj sljaci.
A, eto vam i Ana, makar me svrstali u gay-a! :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KIA

#245 Re: TENIS

Post by KIA »

JohnnyS wrote:

Neka je dragom Bogu hvala... Vrijeme je da se Roger vrati staroj navici pobjeđivanja na Grand Slamovima :D
Neka mu je shto mu je ... ali ovo mu je poslednja prilika da uzme RG ... ako mu uspe , nece vise nikada biti nikakve sumnje da je on zaista najbolji igrach koji je ikada uzeo reket u ruke ... Izjednachavanje Samprasovog rekorda , ali u sve tri kategorije ( uzmimo u obzir da se US i AOpen igraju sada na identichnim podlogama ) je mnogo vishe od Samprasovog dostignuca ...

p.s. svim srcem sam uz Murraya :-) ... ali ne bih stavila pare na njega :-) , kad igra protiv Rogera na GS i na shljaci :-)
Vincent Raine

#246 Re: TENIS

Post by Vincent Raine »

Vincent Raine wrote:Postao/la Vincent Raine dana 20/05/2009 10:55

Predvidjam da bi Andy Murray u Wimbledonu mogao pomrsiti racune velikoj trojci...
:D

...i da dodam, Azarenka ide do kraja :-D

:mrgreen:
KIA

#247 Re: TENIS

Post by KIA »

Vincent Raine wrote:

Predvidjam da bi Andy Murray u Wimbledonu mogao pomrsiti racune velikoj trojci...

A ... a ko bi mogao zaista da daje proracune o zenskom delu ovogodisnjeg RG ? Ona koja prodje Dinaru , ta i osvaja RG ... Osim ako Dinara ne prodje samu sebe , sto je takodje , vrlo moguce ...
Art-Vandaley

#248 Re: TENIS

Post by Art-Vandaley »

svaki poraz hrvatskih tenisera je muzika za moje usi!
sa2101

#249 Re: TENIS

Post by sa2101 »

JohnnyS wrote:

to i ja kazem :D vala ako sad ne pobijedi ne znam kad ce.
mmostar

#250 Re: TENIS

Post by mmostar »

Vincent Raine wrote:

Pored Safine,teško
Post Reply