TENIS

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shmizlica

#21701 Re: TENIS

Post by shmizlica »

šta je ovo danas :-) pokolj prvih nosilaca :mrgreen:
shake69

#21702 Re: TENIS

Post by shake69 »

Kako Matador igra Guslaru je bolje da odmah veceras upali jahtu i otisne se na pucinu! :mrgreen:
KENJAC

#21703 Re: TENIS

Post by KENJAC »

Od Djokovica iz 2007 do onog iz 2015 pa opet nazad...i tako nekoliko puta. Sreca pa izmislise ove neke roze pilule pa mi svejedno !
nema me tamo

#21704 Re: TENIS

Post by nema me tamo »

Eto vidiš da ljudi prate tenis samo sto nikog ne zanima Novak kao što vidiš da bi srao o njemu..
Inace uzivam dok ga gledam u Monte Carlu borba za svaku lopticu :thumbup:

Izgubi na kraju..
Loš jebiga nije to isti Novak vise vidjeli su ostali krv bas kao i Nadalu..
sargon

#21705 Re: TENIS

Post by sargon »

Barba imal boba? :lol:
shake69

#21706 Re: TENIS

Post by shake69 »

Ode Djovak. Sreca pa je doma u MC, jahta blizu... :mrgreen:
Blek Stena

#21707 Re: TENIS

Post by Blek Stena »

Nole, Nole bruko jedna :sad:
lakilaka

#21708 Re: TENIS

Post by lakilaka »

ovaj monte carlo 2017 - pravi pomor favorita. jos se nadal drzi. ofalili ovi u prvih 4 koji su igrali.
KENJAC

#21709 Re: TENIS

Post by KENJAC »

Il da pocne jest il da ostavi tenis. Ovo ne lici ni na sta !
jarobot

#21710 Re: TENIS

Post by jarobot »

Blek Stena wrote:Nole, Nole bruko jedna :sad:
Valaj dogodine braniti ovih 90 bodova !!! :-D
cvrčak_na_hedonizmu

#21711 Re: TENIS

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

KENJAC wrote:Il da pocne jest il da ostavi tenis. Ovo ne lici ni na sta !
Nema klope, ta opcija nije realna, naime bobe su provaljene :(

Ne mora prestati igrati tenis, al' treba da se potrudi da ostane u top 10. Prilično sam siguran da je Novak to u stanju da uradi :thumbup:
smijesni_ste

#21712 Re: TENIS

Post by smijesni_ste »

Fulio si topic....ima već tema o Adnanu Ćatiću aka Felixu :D
JohnnyS

#21713 Re: TENIS

Post by JohnnyS »

Čitajući komentare po srbijanskim medijima točno se vidi koliko smo mi svi ovdje šaka balkanskog jada. Da se odmah razumijemo, ja sam Feđin fan, Novaka Đokovića smatram tek nešto manje dosadnog pimplera i prebacivača mreže nego što je Nadal. Njegov tenis bi mogao biti lijek za nesanicu, a meč njega i Nadala bi uspavao i partijanera koji miksa red bull i ekstazi. Ali, ovakvo šutanje višestrukog osvajača grand slama, čovjeka koji ih je imao sve osvojene u istom momentu, osvajača najvećeg broja mastersa, čovjeka koji ima pozitivan omjer protiv Najvećeg Svih Vremena (doduše skor je preokrenuo tek kad je Federer ušao u godine kad mu kosti osjete svaku promjenu vremena, a ni stolica nije redovna kao prije) i Najveće Dosade I Najvoljeg Zemljaša Svih Vremena, čovjeka koji je sigurno ako ne među Top 5 onda sigurno među Top 10 tenisača svih vremena, to je ispod svake granice dobrog ukusa i normalnog razmišljanja.

Kad bacimo uobičajene degenerike teorija zavjere po kojima se svi sklanjaju Federeru i Nadalu jer je Nike tako naložio s strane ostaje cijela plejada izvrsnih objašnjenja: 1. žena je kriva - naravno ko bi bio prosječnoj balkanskoj muškarčini nesposobnoj da napravi išta u životu kriv nego žena. Nejasno je kako nije bila kriva kad je osvajao sve živo. 2. prehrana je kriva - jamačno prosječan ćevapožder i pitoljub zna o prehrani više nego tim okupljen oko jednog od najboljih igrača koji zasigurno ima nutricionistu. 3. odmetnuo se od pravoslavlja - kakve to veze ima, možda ono Sampras je bio pravoslavac, "vjerujem u Isusa Hrista, ispod mene je cijela ATP lista".

Postoji puno prizemnije i prikladnije objašnjenje. Napunio se kurac čovjeku. Tko ima u blizini profesionalnog sportaša zna da su to ljudi koji su izgubili cijelo djetinjstvo i mladost na treninge, turnire, putovanja, da nemaju prijatelja iz škole, da su često bili daleko od obiteljske atmosfere. I logično da se nekad nekome dogodi taj klik kad osvoji sve živo, kad mu se rodi dijete, kad ima svoju familiju da kaže "jebo sport više". Kakva je razlika nekome tko ima 100 milijuna dolara u odnosu na 200 milijuna? Realno ne prevelika. Neće mu se previše promijeniti kvaliteta života, a svakako je osigurao potomstvo. A dijete samo jednom raste, više mu vrijedi biti tu kad dijete prohoda, progovori prvu riječ, da ga dijete upozna, a ne da ga se prepadne jer ga ne viđa često. Znam, sad će neki reć kako Federer ima četvero djece pa opet gazi, ali nismo svi isti. Na kraju, iako Federerov fan, mogu samo reći - jebem ga kome je tenis važniji od obitelji.
Last edited by JohnnyS on 22/04/2017 14:35, edited 1 time in total.
JohnnyS

#21714 Re: TENIS

Post by JohnnyS »

.
KENJAC

#21715 Re: TENIS

Post by KENJAC »

Ma sta god da mu je on za mene ostaje najbolji sportista za koga sam ikada navijao. Daleko najuspjesni sportista SFRJ i vrlo cijenjeni sportista Svijeta.
Lijecenje kompleksa na njemu bilo Srbijanske bilo kakve druge stampe puno vise govori o toj stampi nego o njemu.
Kompleksi forumasa poticu iz nekih drugih dobro znanih razloga i kao takvi su jako razumljivi.
Upozno sam par "grobara" koji ga ocima ne mogu smislit jer je Zvjezdas. Kud ces dalje !
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#21716 Re: TENIS

Post by konektovan »

KENJAC wrote:Ma sta god da mu je on za mene ostaje najbolji sportista za koga sam ikada navijao. Daleko najuspjesni sportista SFRJ i vrlo cijenjeni sportista Svijeta.
Lijecenje kompleksa na njemu bilo Srbijanske bilo kakve druge stampe puno vise govori o toj stampi nego o njemu.
Kompleksi forumasa poticu iz nekih drugih dobro znanih razloga i kao takvi su jako razumljivi.
Upozno sam par "grobara" koji ga ocima ne mogu smislit jer je Zvjezdas. Kud ces dalje !

Ja sam od onih navijaca koji navijaju, ali bez nekih posebnih emocija, i kad pobijedi ili izgubi, jednostavno ne zelim da mi postane opsesija navijanje, pa da moram lijeciti zivce po forumu :D :D :D

Kenjac, mensecini da nisi los cojek, ali opusti se malo. :D :D :D :D
Itsoktobealone

#21717 Re: TENIS

Post by Itsoktobealone »

JohnnyS wrote:Čitajući komentare po srbijanskim medijima točno se vidi koliko smo mi svi ovdje šaka balkanskog jada. Da se odmah razumijemo, ja sam Feđin fan, Novaka Đokovića smatram tek nešto manje dosadnog pimplera i prebacivača mreže nego što je Nadal. Njegov tenis bi mogao biti lijek za nesanicu, a meč njega i Nadala bi uspavao i partijanera koji miksa red bull i ekstazi. Ali, ovakvo šutanje višestrukog osvajača grand slama, čovjeka koji ih je imao sve osvojene u istom momentu, osvajača najvećeg broja mastersa, čovjeka koji ima pozitivan omjer protiv Najvećeg Svih Vremena (doduše skor je preokrenuo tek kad je Federer ušao u godine kad mu kosti osjete svaku promjenu vremena, a ni stolica nije redovna kao prije) i Najveće Dosade I Najvoljeg Zemljaša Svih Vremena, čovjeka koji je sigurno ako ne među Top 5 onda sigurno među Top 10 tenisača svih vremena, to je ispod svake granice dobrog ukusa i normalnog razmišljanja.

Kad bacimo uobičajene degenerike teorija zavjere po kojima se svi sklanjaju Federeru i Nadalu jer je Nike tako naložio s strane ostaje cijela plejada izvrsnih objašnjenja: 1. žena je kriva - naravno ko bi bio prosječnoj balkanskoj muškarčini nesposobnoj da napravi išta u životu kriv nego žena. Nejasno je kako nije bila kriva kad je osvajao sve živo. 2. prehrana je kriva - jamačno prosječan ćevapožder i pitoljub zna o prehrani više nego tim okupljen oko jednog od najboljih igrača koji zasigurno ima nutricionistu. 3. odmetnuo se od pravoslavlja - kakve to veze ima, možda ono Sampras je bio pravoslavac, "vjerujem u Isusa Hrista, ispod mene je cijela ATP lista".

Postoji puno prizemnije i prikladnije objašnjenje. Napunio se kurac čovjeku. Tko ima u blizini profesionalnog sportaša zna da su to ljudi koji su izgubili cijelo djetinjstvo i mladost na treninge, turnire, putovanja, da nemaju prijatelja iz škole, da su često bili daleko od obiteljske atmosfere. I logično da se nekad nekome dogodi taj klik kad osvoji sve živo, kad mu se rodi dijete, kad ima svoju familiju da kaže "jebo sport više". Kakva je razlika nekome tko ima 100 milijuna dolara u odnosu na 200 milijuna? Realno ne prevelika. Neće mu se previše promijeniti kvaliteta života, a svakako je osigurao potomstvo. A dijete samo jednom raste, više mu vrijedi biti tu kad dijete prohoda, progovori prvu riječ, da ga dijete upozna, a ne da ga se prepadne jer ga ne viđa često. Znam, sad će neki reć kako Federer ima četvero djece pa opet gazi, ali nismo svi isti. Na kraju, iako Federerov fan, mogu samo reći - jebem ga kome je tenis važniji od obitelji.
Ili je jednostavno frajer pod dopinzima pola karijere pa nakon onog u Rusiji igra sve lošije. Jebiga, čisti se organizam :D
KENJAC

#21718 Re: TENIS

Post by KENJAC »

Kad istinski navijas za nekog ne mozes sam sebi reci "opusti se" ! Ako to pak mozes reci , onda ne navijas iskreno !
konektovan

#21719 Re: TENIS

Post by konektovan »

KENJAC wrote:Kad istinski navijas za nekog ne mozes sam sebi reci "opusti se" ! Ako to pak mozes reci , onda ne navijas iskreno !
Hebo ti to kad obolis, a onda po belaju nemas para da se lijecis, a tvoj ljubimac i ne zna da postojis. :D :D
jarobot

#21720 Re: TENIS

Post by jarobot »

dobi Rafa po deseti put Monte Carlo :D
KENJAC

#21721 Re: TENIS

Post by KENJAC »

konektovan wrote:
KENJAC wrote:Kad istinski navijas za nekog ne mozes sam sebi reci "opusti se" ! Ako to pak mozes reci , onda ne navijas iskreno !
Hebo ti to kad obolis, a onda po belaju nemas para da se lijecis, a tvoj ljubimac i ne zna da postojis. :D :D
Oboliš ? Daj ba nadji neku prikladniju rijec . Ja sam navijac , nisam konj !
Banksy

#21722 Re: TENIS

Post by Banksy »

Glava, samo glava...

ŠTA SE DEŠAVA SA ĐOKOVIĆIMA: Novak, nakon poraza, odbio pružiti ruku ocu, Jelena sjedila sama u publici!?

Đoković je, izlazeći sa terena, odbio pružiti ruku svom ocu Srđanu Đokoviću koji je pretrčao 20-ak metara da bi, uprkos porazu, čestitao sinu na velikoj borbi!?

Da odnosi unutar familije Đoković nisu harmonični (što pojedini svjetski mediji, ne samo tabloidi tvrde mjesecima), moglo se vidjeti i tokom trajanja meča Novaka Đokovića i Davida Goffina.

U svečanoj loži rezerviranoj za tim Novaka Đokovića, sjedili su njegovi roditelji, majka Diana i otac Srđan, dok je njegova supruga Jelena sjedila na drugom kraju teniskog stadiona.

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/50 ... blici.html
zikamu

#21723 Re: TENIS

Post by zikamu »

Jedna je Mirka! Uvijek sa svojom svekrvom i uz svog coj'ka sto zna igrat' tenis! :D
konektovan

#21724 Re: TENIS

Post by konektovan »

KENJAC wrote:
konektovan wrote:
Oboliš ? Daj ba nadji neku prikladniju rijec . Ja sam navijac , nisam konj !
Nisi konJ, ti si KENJAC!!! :D :D :D :D

Bez uvrede, salim se. :wink: :D
KENJAC

#21725 Re: TENIS

Post by KENJAC »

Napokon lijepe vijesti ! Vratila se Maša !
Post Reply