Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tata tenisa. Bravo Maestro.
3 vezane nisi mogao protiv Nadala ni sa 23 godine, a sad s ovakvom lakoćom u 36 godini.
Ovo danas je bilo brutalno. Onako rano hvatati lopticu i Rafu odvojiti od tenisa je čarolija.
Prespavao sam Kyrgiosa, a vidim da je bilo rutinski i bez brake lopte.
PeRFect.
Što se tiče boba i ovog što je uzeo jedan GS u periodu od 2003 do 2010, a onda "eksplodirao" i uzeo 11 GS uz fiziku ko da je King Kong pa onda odjednom utekao kad provališe ruske bobice ( i nije se vraćao dok se krv nije očistila ) pri čemu je ispuhao ko probušena teniska loptica, sve je već objašnjeno. Fino se skoncetrišeš, a znam da možeš, pročitaš i shvatiš, ne mora značiti i da ćeš prihvatiti, alternativna historija je uvijek realna i logična opcija
KENJAC wrote:Dvajes i dva gema i taj brek, ej dvajes i tri gema on da da jedan gem sveze na prosjecnom nivou. Jedan gem. Ej , jedan gem ...
Ovu godinu treba batalit i posvetit se necem sto voli. Covjek nije prisutan uopste !
ma ja, nije prisutan, zena mu ne kuha graha s mesom.... mozda nema dovoljno bobica da trci ko manijak vise....
nejse tu je rudjer sa 2 para blizanaca, glumljenom povredom, 36 godina da pokaze kako se igra tenis
Interesantno kako se Novak trudi protiv Delpa, rovovske bitke u 3 seta, a već sljedeći dan protiv Kyrgiosa mu se ne da igrati... već drugi turnir zaredom.
Trebala bi neka nezavisna komisija da ispita tu situaciju.
Hm, ne znam bas da li mu se ne igra....pogledah dio proslog meca, bio ovako ujutro, ono dok sam se spremao na posao....buba Hilmo asove ko veliki ubi lik, ne da oka otvoriti....bice da on ovom i ovakvom Novaku ne odgovara nikako igrom.
Ne znam sta vam je, Djovak vise nije predmet ozbiljne diskusije kad ga brat Hilmo isprasi tako glatko u par hefti, osim ovdje ovog naseg pacenickog, nacionalromanticarskog RG sijela, iako bez kapitena Radosnog. Samo oni njega jos opserviraju i gledaju sansu da se vrati na put stare slave a ATP points se tope iz sedmice u sedmicu i leti naljeto vjerovatno iz Top 10!
U pitanju je Roger. Bolan Fed, gdje bio taj BH prije 8-9 godina da ne damo Matadoru ni disati. Bio bi H2H mozda 20:6 u korist Carobnjaka, a ovako valja u poznim godinama sustizati onaj ruzni medjusobni omjer.
I jos nesto. Zamjeram Hilmi sto nam je pokvario vecerasnju zabavu s Srbijancem. Dobio bi biciklo!
Last edited by shake69 on 16/03/2017 09:46, edited 2 times in total.
Novak Đoković ispao je sinoć u osmini finala Indian Wellsa od Nicka Kyrgiosa. Australac ga je pobijedio s 2:0 (6:4, 7:6), a Novak je bio zaista nemoćan u pojedinim trenucima meča. Nije srbijanskog tenisera išlo u ovom meču. Bio je veoma nervozan, igrao je dosta slabo, a svu nemoć je iskazao na reketu. Ljutiti Đoković je na kraju prvog seta žestoko reagovao. Polomio je reket nakon jednog asa australskog tenisera, a nakon ovog poteza je zaradio opomenu od sudije. Zaista je rijetkost vidjeti Novaka Đokovića ovako nemoćnog u mečevima i sada je već izvjesno da njegova karijera polako ide silaznom putanjom.
Desilo se opustanje, prije svega.
Prije RG je imao cilj da isti uzme i to ga je u dobroj mjer drzalo da i na ostalim frontovima dobro gura.
Nakon toga je imao sve i onda je popustilo.
Dalje, tenis koji je Novak igrao tih godina je bio dosta fizicki zahtjevan. Moralo je i tu stati.
Velkoski wrote:Šta li se njemu desilo nakon onog RG-a
Pa ja sam mislio da se čovjek zadovoljio jer je postigao (skoro) sve u tenisu. Međutim, on se ljuti kad gubi i stalo mu je... napadi bijesa pomiješani sa unajmljivanjem hipi gurua Negdje je ograjisao haman...
Ima i ovo što Toma kaže, ubrzo puni 30 i u vrhu tenisa je 10 godina... ako fizikalije opadnu, on nema toliko talenta da ga može držati pri vrhu kao Roger npr.
Ja sam kont'o da su problemi sa ženom preveliki , al' predugo mi ovo traje.
Ima smisla to s fizikom, al' pad je bio baš ono PREKO NOĆI. Jedan dan je igrao fenomenalno, bio pred osvajanjem svih GS-ova, ujutro se probudio i izgubio talenat. Nešto a la Space Jam
Cijelo vrijeme provjeravam da se greskom nisam ubacio na temu "Kucamo na vrata zaboravljenih asova"...
Hajmo malo o aktuelnim velikanima bijelog sporta i buducim nadama.
kakotakonikako wrote:Novak Đoković ispao je sinoć u osmini finala Indian Wellsa od Nicka Kyrgiosa. Australac ga je pobijedio s 2:0 (6:4, 7:6), a Novak je bio zaista nemoćan u pojedinim trenucima meča. Nije srbijanskog tenisera išlo u ovom meču. Bio je veoma nervozan, igrao je dosta slabo, a svu nemoć je iskazao na reketu. Ljutiti Đoković je na kraju prvog seta žestoko reagovao. Polomio je reket nakon jednog asa australskog tenisera, a nakon ovog poteza je zaradio opomenu od sudije. Zaista je rijetkost vidjeti Novaka Đokovića ovako nemoćnog u mečevima i sada je već izvjesno da njegova karijera polako ide silaznom putanjom.
Koliko ima istine u ovome ????
Ništa to nije nek pita Harisona kako se to radi !!!!!