TENIS

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
KENJAC

#21201 Re: TENIS

Post by KENJAC »

Ako se sve poklopi , eto Federera i Wavrinke u Zetri !
Teoretski moguce !
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#21202 Re: TENIS

Post by konektovan »

KENJAC wrote:Ako se sve poklopi , eto Federera i Wavrinke u Zetri !
Teoretski moguce !

Svi bi navijali za njih. :D
Itsoktobealone

#21203 Re: TENIS

Post by Itsoktobealone »

red evil wrote:
Itsoktobealone wrote:Hoce mi neko objasniti sta se desava ako uzmemo Holandiju u sljedecem kolu? I sta sve treba da bi presli u ovu svjetsku grupu?
Hoću ja. Ako prođemo Holandiju, s kojom igramo kod kuće, idemo u play-off za svjetsku grupu. Svjetska grupa je najjača grupa, i tu play offu možemo igrati protiv poraženih u 1. kolu u svjetskoj grupi, trenutno su poraženi Češka i Japan, a blizu poraza su Argentina, Švicarska, Njemačka, Rusija i Španija ili Hrvatska.

Rezultati u WG: Argentina vs Italija 0-2
Belgija vs Njemača 2-1
Češka vs Australija 0-3
Švicarska vs USA 0-2
Japan vs Francuskaž
Kanada vs V. Britanija 1-1
Rusija vs Srbija 0-2
Španija vs Hrvatska 1-1
Znaci, pusimo 100% :D
KENJAC

#21204 Re: TENIS

Post by KENJAC »

zarko.filip wrote:
KENJAC wrote:
zarko.filip wrote:Kenjac,molim da se uredno evidentira dolazak na mec.
Ako ces heklat carape nisi trebo ni dolazit :-D !
Aj sad da cujem iz sve snage " Bubnjevi trube ceo Sever gori..."
Dok sam bio u dvorani i vodio navijanje vodili 2:0.Izadjoh posle toga(sluzba druzbu nema)i pocese "sranja".
Ja vec imam karte za Rim ove godine. Finale 170 eura a polufinale , ako ne slaze sef mi placa. Ne smijem nista da pricam jer sam vec jednom ovako u Monte Carlu popusio, ali ako bude srece vidjet ces sta je navijanje !
KENJAC

#21205 Re: TENIS

Post by KENJAC »

konektovan wrote:
KENJAC wrote:Ako se sve poklopi , eto Federera i Wavrinke u Zetri !
Teoretski moguce !

Svi bi navijali za njih. :D
Gradski derbi !
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#21206 Re: TENIS

Post by hrasno38 »

Najvaznije je za sada da smo obezbjedili opstanak u ovoj grupi i da ne mozemo ispasti pa polako....ovo je prvi put u istoriji BiH tenisa da smo se popeli ovako visoko. Ali mi onako na pamet padne ona suplja prica o sarajevskoj publici i praznim dvoranama :lol: :lol: :lol: :lol:
jarobot

#21207 Re: TENIS

Post by jarobot »

Evo i Hrvati dobiše Španjolce u dublu...

Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
Mustang1

#21208 Re: TENIS

Post by Mustang1 »

Jel obicaj da najbolji igraci budu dostupni za play off, kof ovih reprezentacija sto ispadaju iz prve grupe? Ne znam bil nam bilo bolje da dobijemo Nadala npr. Ili nekoga koga bi mogli dobiti :D
ultima_palabra

#21209 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

Mustang1 wrote:Jel obicaj da najbolji igraci budu dostupni za play off, kof ovih reprezentacija sto ispadaju iz prve grupe? Ne znam bil nam bilo bolje da dobijemo Nadala npr. Ili nekoga koga bi mogli dobiti :D
Obicno se igraci potrude da budu dostupni za baraz, jer je sramota za jace nacije da ispadnu iz svjetske grupe.

Eh sad, to se igra sedmicu poslije US Opena, pa nije lako za one koji su tamo daleko doguralo.
Mustang1

#21210 Re: TENIS

Post by Mustang1 »

ultima_palabra wrote:
Mustang1 wrote:Jel obicaj da najbolji igraci budu dostupni za play off, kof ovih reprezentacija sto ispadaju iz prve grupe? Ne znam bil nam bilo bolje da dobijemo Nadala npr. Ili nekoga koga bi mogli dobiti :D
Obicno se igraci potrude da budu dostupni za baraz, jer je sramota za jace nacije da ispadnu iz svjetske grupe.

Eh sad, to se igra sedmicu poslije US Opena, pa nije lako za one koji su tamo daleko doguralo.
A hocemo mi to igrati kuci ili ovi bolji igraju kuci? Kako se to odredjuje?
ultima_palabra

#21211 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

Mustang1 wrote:
ultima_palabra wrote:

A hocemo mi to igrati kuci ili ovi bolji igraju kuci? Kako se to odredjuje?
Ako je prosli medjusobni duel jedna ekipa bila domacin, onda je sljedeci ova druga. Posto mi nikad nismo igrali sa Holandijom, onda se domacin zrijeba i tu smo valjda imalo srece.
Mustang1

#21212 Re: TENIS

Post by Mustang1 »

Mislio sam na onaj duel ako pobijedimo Holandiju. Ali znaci ide zrijebanje. Jos uvijek ne znam da li da prizeljkujem. Ali mislim da bi mogli dobiti neke ekipe ako im najbolji ne bi nastupili.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#21213 Re: TENIS

Post by Velkoski »

Realno je da prođemo Holandiju, što znači da... :mrgreen:
shake69

#21214 Re: TENIS

Post by shake69 »

red evil wrote:
Itsoktobealone wrote:Hoce mi neko objasniti sta se desava ako uzmemo Holandiju u sljedecem kolu? I sta sve treba da bi presli u ovu svjetsku grupu?
Hoću ja. Ako prođemo Holandiju, s kojom igramo kod kuće, idemo u play-off za svjetsku grupu. Svjetska grupa je najjača grupa, i tu play offu možemo igrati protiv poraženih u 1. kolu u svjetskoj grupi, trenutno su poraženi Češka i Japan, a blizu poraza su Argentina, Švicarska, Njemačka, Rusija i Španija ili Hrvatska.

Rezultati u WG: Argentina vs Italija 0-2
Belgija vs Njemača 2-1
Češka vs Australija 0-3
Švicarska vs USA 0-2
Japan vs Francuskaž
Kanada vs V. Britanija 1-1
Rusija vs Srbija 0-2
Španija vs Hrvatska 1-1
Brkic je rekao da s Holandijom ''igramo doma'' tako da nema sumnje ko je domacin (na zvanicnoj stranici DC nema jos potvrde!) a ako ih prodjemo, gdje su nam realne sanse, dobro bi bilo dobiti Svicarce gdje ne ocekujem da ni Stanoje ne spasava svicarski obraz ako ode daleko na US Openu a Roger pogotovu nece, Cehe gdje Berdo ima precih planova i tada nisu bauk a i Rusi nisu bas preveliki favoriti s novim snagama. Prizeljkujem i susjede Hrvate, koji tesko da ponovo skupe najbolju ekipu zbog trzavica s selektorom i javnosti, ali da po mogucnosti neke terene izgradimo u Bocinji ili kod Maoce pa da ih ugostimo kako valja. :zoka:
ultima_palabra

#21215 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

Ili Japan bez Nishikorija :D
red evil

#21216 Re: TENIS

Post by red evil »

shake69 wrote:Brkic je rekao da s Holandijom ''igramo doma'' tako da nema sumnje ko je domacin (na zvanicnoj stranici DC nema jos potvrde!) a ako ih prodjemo, gdje su nam realne sanse, dobro bi bilo dobiti Svicarce gdje ne ocekujem da ni Stanoje ne spasava svicarski obraz ako ode daleko na US Openu a Roger pogotovu nece, Cehe gdje Berdo ima precih planova i tada nisu bauk a i Rusi nisu bas preveliki favoriti s novim snagama. Prizeljkujem i susjede Hrvate, koji tesko da ponovo skupe najbolju ekipu zbog trzavica s selektorom i javnosti, ali da po mogucnosti neke terene izgradimo u Bocinji ili kod Maoce pa da ih ugostimo kako valja. :zoka:
Valjda opet u Zenici, po meni najbolja opcija. Daj tu neku slabiju pa u 1. kolu WG nekog ekstra dobrog. :D Taman i da sljedeće godine opet igramo play off. Mogu Rusi, nisu nešto pretjerano jaki, može Švicarska Federer neće 100% igrati, možda Stan ali opet su pobjedivi jer mi možemo drugog njihovog dobiti u oba meča i dubl. Češka ili Japan jer nikog Japanci osim Nishikorija nemaju ekstra jakog a Česi onako solidni i vjerovatno bez Berdycha a i on je fazi raspadanja. A može i Španija, neće Rafa igrati vjerovatno a ostali su pobjedivi. Kako bih volio da to u BiH igramo, da nekog velikog igrača ugostimo. :D
Mustang1

#21217 Re: TENIS

Post by Mustang1 »

red evil wrote:
shake69 wrote:Brkic je rekao da s Holandijom ''igramo doma'' tako da nema sumnje ko je domacin (na zvanicnoj stranici DC nema jos potvrde!) a ako ih prodjemo, gdje su nam realne sanse, dobro bi bilo dobiti Svicarce gdje ne ocekujem da ni Stanoje ne spasava svicarski obraz ako ode daleko na US Openu a Roger pogotovu nece, Cehe gdje Berdo ima precih planova i tada nisu bauk a i Rusi nisu bas preveliki favoriti s novim snagama. Prizeljkujem i susjede Hrvate, koji tesko da ponovo skupe najbolju ekipu zbog trzavica s selektorom i javnosti, ali da po mogucnosti neke terene izgradimo u Bocinji ili kod Maoce pa da ih ugostimo kako valja. :zoka:
Valjda opet u Zenici, po meni najbolja opcija. Daj tu neku slabiju pa u 1. kolu WG nekog ekstra dobrog. :D Taman i da sljedeće godine opet igramo play off. Mogu Rusi, nisu nešto pretjerano jaki, može Švicarska Federer neće 100% igrati, možda Stan ali opet su pobjedivi jer mi možemo drugog njihovog dobiti u oba meča i dubl. Češka ili Japan jer nikog Japanci osim Nishikorija nemaju ekstra jakog a Česi onako solidni i vjerovatno bez Berdycha a i on je fazi raspadanja. A može i Španija, neće Rafa igrati vjerovatno a ostali su pobjedivi. Kako bih volio da to u BiH igramo, da nekog velikog igrača ugostimo. :D
A nismo mi za tenisa :D Mislim da bi u Sarajevu puno bolja posjeta bila, ako nista vise bi poznatih doslo na slikanje, ovdje samo Enes Begovic dosao :oops: Ja sam iskreno mislio da ce danas izgubiti i da ce sutra igrati Dzumhur-Kubot i to sam htio ici gledati, ali propalo, sljedeci put ne cekam nego idem na prvi mec :D
I "starletica" bi bilo vise, ovdje jedva 3 da sam vidio na tribinama :D
red evil

#21218 Re: TENIS

Post by red evil »

Bilo bi isto.
Zato sam ja jučer otišao :D
van Basten

#21219 Re: TENIS

Post by van Basten »

Kako bi se sad drvlje i kamenje sipalo po Sarajevu da je danasnja posjeta bila u Zetri.
#samokazem :oops:
Mustang1

#21220 Re: TENIS

Post by Mustang1 »

Nece nam valjda sad i u teniskom savezu izbiti problemi kada smo na pragu najveceg uspjeha. Delic ocigledno nije vise selektor. Vala je i bilo glupo da ni on ni pomocni ne mogu biti tu radi privatnih obaveza i da se zna mjesec dana prije meca da nece biti tu radi "privatnih" obaveza
KENJAC

#21221 Re: TENIS

Post by KENJAC »

I sto je najgore , Bosna uopste nije bez sansi protih Holandije. Ako ovakvu priliku prekockaju i bez da probaju radi " privatnih marifetluka" onda je sve jasno.
Savrsena prilika za promociju ovog sporta.
ultima_palabra

#21222 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

Ali kako je igrao Skugor ovaj vikend, top 30 nivo sigurno :thumbup:
ultima_palabra

#21223 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

Djokovic-Nadal u Beogradu?
zarko.filip

#21224 Re: TENIS

Post by zarko.filip »

ultima_palabra wrote:Djokovic-Nadal u Beogradu?
Izmedju Majamija i Monte Karla.Tesko da ce i jedan od njih doci.
KENJAC

#21225 Re: TENIS

Post by KENJAC »

Kako blento napenali sudi loptom !!!
Post Reply