TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
KENJAC
#21201 Re: TENIS
Ako se sve poklopi , eto Federera i Wavrinke u Zetri !
Teoretski moguce !
Teoretski moguce !
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#21202 Re: TENIS
KENJAC wrote:Ako se sve poklopi , eto Federera i Wavrinke u Zetri !
Teoretski moguce !
Svi bi navijali za njih.
-
Itsoktobealone
#21203 Re: TENIS
Znaci, pusimo 100%red evil wrote:Hoću ja. Ako prođemo Holandiju, s kojom igramo kod kuće, idemo u play-off za svjetsku grupu. Svjetska grupa je najjača grupa, i tu play offu možemo igrati protiv poraženih u 1. kolu u svjetskoj grupi, trenutno su poraženi Češka i Japan, a blizu poraza su Argentina, Švicarska, Njemačka, Rusija i Španija ili Hrvatska.Itsoktobealone wrote:Hoce mi neko objasniti sta se desava ako uzmemo Holandiju u sljedecem kolu? I sta sve treba da bi presli u ovu svjetsku grupu?
Rezultati u WG: Argentina vs Italija 0-2
Belgija vs Njemača 2-1
Češka vs Australija 0-3
Švicarska vs USA 0-2
Japan vs Francuskaž
Kanada vs V. Britanija 1-1
Rusija vs Srbija 0-2
Španija vs Hrvatska 1-1
-
KENJAC
#21204 Re: TENIS
Ja vec imam karte za Rim ove godine. Finale 170 eura a polufinale , ako ne slaze sef mi placa. Ne smijem nista da pricam jer sam vec jednom ovako u Monte Carlu popusio, ali ako bude srece vidjet ces sta je navijanje !zarko.filip wrote:Dok sam bio u dvorani i vodio navijanje vodili 2:0.Izadjoh posle toga(sluzba druzbu nema)i pocese "sranja".KENJAC wrote:Ako ces heklat carape nisi trebo ni dolazitzarko.filip wrote:Kenjac,molim da se uredno evidentira dolazak na mec.!
Aj sad da cujem iz sve snage " Bubnjevi trube ceo Sever gori..."
-
KENJAC
#21205 Re: TENIS
Gradski derbi !konektovan wrote:KENJAC wrote:Ako se sve poklopi , eto Federera i Wavrinke u Zetri !
Teoretski moguce !
Svi bi navijali za njih.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#21206 Re: TENIS
Najvaznije je za sada da smo obezbjedili opstanak u ovoj grupi i da ne mozemo ispasti pa polako....ovo je prvi put u istoriji BiH tenisa da smo se popeli ovako visoko. Ali mi onako na pamet padne ona suplja prica o sarajevskoj publici i praznim dvoranama

-
jarobot
#21207 Re: TENIS
Evo i Hrvati dobiše Španjolce u dublu...
Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
-
Mustang1
#21208 Re: TENIS
Jel obicaj da najbolji igraci budu dostupni za play off, kof ovih reprezentacija sto ispadaju iz prve grupe? Ne znam bil nam bilo bolje da dobijemo Nadala npr. Ili nekoga koga bi mogli dobiti 
- ultima_palabra
#21209 Re: TENIS
Obicno se igraci potrude da budu dostupni za baraz, jer je sramota za jace nacije da ispadnu iz svjetske grupe.Mustang1 wrote:Jel obicaj da najbolji igraci budu dostupni za play off, kof ovih reprezentacija sto ispadaju iz prve grupe? Ne znam bil nam bilo bolje da dobijemo Nadala npr. Ili nekoga koga bi mogli dobiti
Eh sad, to se igra sedmicu poslije US Opena, pa nije lako za one koji su tamo daleko doguralo.
-
Mustang1
#21210 Re: TENIS
A hocemo mi to igrati kuci ili ovi bolji igraju kuci? Kako se to odredjuje?ultima_palabra wrote:Obicno se igraci potrude da budu dostupni za baraz, jer je sramota za jace nacije da ispadnu iz svjetske grupe.Mustang1 wrote:Jel obicaj da najbolji igraci budu dostupni za play off, kof ovih reprezentacija sto ispadaju iz prve grupe? Ne znam bil nam bilo bolje da dobijemo Nadala npr. Ili nekoga koga bi mogli dobiti
Eh sad, to se igra sedmicu poslije US Opena, pa nije lako za one koji su tamo daleko doguralo.
- ultima_palabra
#21211 Re: TENIS
Ako je prosli medjusobni duel jedna ekipa bila domacin, onda je sljedeci ova druga. Posto mi nikad nismo igrali sa Holandijom, onda se domacin zrijeba i tu smo valjda imalo srece.Mustang1 wrote:A hocemo mi to igrati kuci ili ovi bolji igraju kuci? Kako se to odredjuje?ultima_palabra wrote:Obicno se igraci potrude da budu dostupni za baraz, jer je sramota za jace nacije da ispadnu iz svjetske grupe.Mustang1 wrote:Jel obicaj da najbolji igraci budu dostupni za play off, kof ovih reprezentacija sto ispadaju iz prve grupe? Ne znam bil nam bilo bolje da dobijemo Nadala npr. Ili nekoga koga bi mogli dobiti
-
Mustang1
#21212 Re: TENIS
Mislio sam na onaj duel ako pobijedimo Holandiju. Ali znaci ide zrijebanje. Jos uvijek ne znam da li da prizeljkujem. Ali mislim da bi mogli dobiti neke ekipe ako im najbolji ne bi nastupili.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#21213 Re: TENIS
Realno je da prođemo Holandiju, što znači da... 
- shake69
#21214 Re: TENIS
Brkic je rekao da s Holandijom ''igramo doma'' tako da nema sumnje ko je domacin (na zvanicnoj stranici DC nema jos potvrde!) a ako ih prodjemo, gdje su nam realne sanse, dobro bi bilo dobiti Svicarce gdje ne ocekujem da ni Stanoje ne spasava svicarski obraz ako ode daleko na US Openu a Roger pogotovu nece, Cehe gdje Berdo ima precih planova i tada nisu bauk a i Rusi nisu bas preveliki favoriti s novim snagama. Prizeljkujem i susjede Hrvate, koji tesko da ponovo skupe najbolju ekipu zbog trzavica s selektorom i javnosti, ali da po mogucnosti neke terene izgradimo u Bocinji ili kod Maoce pa da ih ugostimo kako valja.red evil wrote:Hoću ja. Ako prođemo Holandiju, s kojom igramo kod kuće, idemo u play-off za svjetsku grupu. Svjetska grupa je najjača grupa, i tu play offu možemo igrati protiv poraženih u 1. kolu u svjetskoj grupi, trenutno su poraženi Češka i Japan, a blizu poraza su Argentina, Švicarska, Njemačka, Rusija i Španija ili Hrvatska.Itsoktobealone wrote:Hoce mi neko objasniti sta se desava ako uzmemo Holandiju u sljedecem kolu? I sta sve treba da bi presli u ovu svjetsku grupu?
Rezultati u WG: Argentina vs Italija 0-2
Belgija vs Njemača 2-1
Češka vs Australija 0-3
Švicarska vs USA 0-2
Japan vs Francuskaž
Kanada vs V. Britanija 1-1
Rusija vs Srbija 0-2
Španija vs Hrvatska 1-1
- red evil
#21216 Re: TENIS
Valjda opet u Zenici, po meni najbolja opcija. Daj tu neku slabiju pa u 1. kolu WG nekog ekstra dobrog.shake69 wrote:Brkic je rekao da s Holandijom ''igramo doma'' tako da nema sumnje ko je domacin (na zvanicnoj stranici DC nema jos potvrde!) a ako ih prodjemo, gdje su nam realne sanse, dobro bi bilo dobiti Svicarce gdje ne ocekujem da ni Stanoje ne spasava svicarski obraz ako ode daleko na US Openu a Roger pogotovu nece, Cehe gdje Berdo ima precih planova i tada nisu bauk a i Rusi nisu bas preveliki favoriti s novim snagama. Prizeljkujem i susjede Hrvate, koji tesko da ponovo skupe najbolju ekipu zbog trzavica s selektorom i javnosti, ali da po mogucnosti neke terene izgradimo u Bocinji ili kod Maoce pa da ih ugostimo kako valja.
-
Mustang1
#21217 Re: TENIS
A nismo mi za tenisared evil wrote:Valjda opet u Zenici, po meni najbolja opcija. Daj tu neku slabiju pa u 1. kolu WG nekog ekstra dobrog.shake69 wrote:Brkic je rekao da s Holandijom ''igramo doma'' tako da nema sumnje ko je domacin (na zvanicnoj stranici DC nema jos potvrde!) a ako ih prodjemo, gdje su nam realne sanse, dobro bi bilo dobiti Svicarce gdje ne ocekujem da ni Stanoje ne spasava svicarski obraz ako ode daleko na US Openu a Roger pogotovu nece, Cehe gdje Berdo ima precih planova i tada nisu bauk a i Rusi nisu bas preveliki favoriti s novim snagama. Prizeljkujem i susjede Hrvate, koji tesko da ponovo skupe najbolju ekipu zbog trzavica s selektorom i javnosti, ali da po mogucnosti neke terene izgradimo u Bocinji ili kod Maoce pa da ih ugostimo kako valja.Taman i da sljedeće godine opet igramo play off. Mogu Rusi, nisu nešto pretjerano jaki, može Švicarska Federer neće 100% igrati, možda Stan ali opet su pobjedivi jer mi možemo drugog njihovog dobiti u oba meča i dubl. Češka ili Japan jer nikog Japanci osim Nishikorija nemaju ekstra jakog a Česi onako solidni i vjerovatno bez Berdycha a i on je fazi raspadanja. A može i Španija, neće Rafa igrati vjerovatno a ostali su pobjedivi. Kako bih volio da to u BiH igramo, da nekog velikog igrača ugostimo.
I "starletica" bi bilo vise, ovdje jedva 3 da sam vidio na tribinama
- red evil
#21218 Re: TENIS
Bilo bi isto.
Zato sam ja jučer otišao
Zato sam ja jučer otišao
- van Basten
#21219 Re: TENIS
Kako bi se sad drvlje i kamenje sipalo po Sarajevu da je danasnja posjeta bila u Zetri.
#samokazem
#samokazem
-
Mustang1
#21220 Re: TENIS
Nece nam valjda sad i u teniskom savezu izbiti problemi kada smo na pragu najveceg uspjeha. Delic ocigledno nije vise selektor. Vala je i bilo glupo da ni on ni pomocni ne mogu biti tu radi privatnih obaveza i da se zna mjesec dana prije meca da nece biti tu radi "privatnih" obaveza
-
KENJAC
#21221 Re: TENIS
I sto je najgore , Bosna uopste nije bez sansi protih Holandije. Ako ovakvu priliku prekockaju i bez da probaju radi " privatnih marifetluka" onda je sve jasno.
Savrsena prilika za promociju ovog sporta.
Savrsena prilika za promociju ovog sporta.
- ultima_palabra
#21222 Re: TENIS
Ali kako je igrao Skugor ovaj vikend, top 30 nivo sigurno 
- ultima_palabra
#21223 Re: TENIS
Djokovic-Nadal u Beogradu?
- zarko.filip
#21224 Re: TENIS
Izmedju Majamija i Monte Karla.Tesko da ce i jedan od njih doci.ultima_palabra wrote:Djokovic-Nadal u Beogradu?
-
KENJAC
#21225 Re: TENIS
Kako blento napenali sudi loptom !!!