TENIS

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#20676 Re: TENIS

Post by Tomahawk11 »

Buckethead wrote:Ne znam šta ste se uhvatili H2H. I Davydenko ima 6-5 protiv Nadala, pa je li bolji :mrgreen:
Pa to i jeste pravo pitanje, je li velicina jednog tenisera dobijeni mec ili nesto drugo.
Jesu li to trofeji, koji trofeji, je li to prikazana igra, sta je to?!
Jesu li GOAT bodovi?
ultima_palabra

#20677 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

commendatore wrote:toliko o (ne)konkurentnosti djokovicevih oponenata.... upala mu kasika u med kad su svi postali kurtoni fizicki i starosno a 3-4g rupa u tenisu trajala sto se tice nadolaska novih talenata.... najjaci konkurentni prevalili 35g i potrgali koljena....a vavrinka se istalentiro u 30-oj tek :lol:
jedino sto mu je uspio stagod isparirat vavrinka i stakor - jedan baletan teniski a drugi isti takav defanzivac ko i on - zid sa beskonacnim brojem odbijanaca.....

al hajd optuzice me da mrzim srbe :lol: - jer zvalju ne podnosim :lol:
Zaboravio si Roddicka :mrgreen:
http://www.atpworldtour.com/en/players/ ... /D643/R485
KENJAC

#20678 Re: TENIS

Post by KENJAC »

Sva bi ova prica bila drugacija , samo da je ..... rodjen negdje u Unsko Sanskom Kantonu !
Dr Baltazar

#20679 Re: TENIS

Post by Dr Baltazar »

Ne bi Kenjac, jer Bošnjaci nisu zatrovani tom mržnjom da kolju druge zbog vjere ;-) Ja navijam za ekipe i takmičare sa ovih prostora kada igraju protiv 95% ostalih zemalja (ne računam ovdje BiH naravno). A isto će ti potvrditi i ostali koji navijaju za Rafu ili Federera u tenisu, siguran sam.

Novak je imidž gradio godinama i tek zadnjih par godina pokušava da promijeni nešto, i opet imaš momente kada podsjeti na ono od prije 6+ godina. Zbog toga ga ne vole na većini turnira, što je sasvim opravdano. Ne možeš divljati godinama i sad se praviti fin. Tenis je kulturan sport, za gospodu.
KENJAC

#20680 Re: TENIS

Post by KENJAC »

Jok :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#20681 Re: TENIS

Post by Tomahawk11 »

Pa bilo bi drugacije, naravno.
Da je kojim slucajem Novak Djokovic Bosanac, bilo bi drugacije.
Ovako, kao Srbijanac, gledam na njega kao na Skota Murraya, Spanca Rafu ili Francusa Tsongu (proizvoljno).
Skotov tenis mi se ne svidja. Da li to znaci da ja njega ne mogu zato sto je Skot?
Federerov mi se svidja, al nisam Svicarac. Sta sad?
Nisu ni bosanski Srbi Srbijanci, pa navijaju za covjeka iz Srbije (da se ne lazemo, isto kao sto neko tvrdi da gro Bosnjaka ne navija za Srbina Novaka Djokovica, isto tako vecina Srba iz BiH navija upravo za Srbina Novaka Djokovica).
I ok, neka. Razumijem ja tu povezanost.
Al ne razumijem da neko dodje i kaze ''ne volis ti Novaka, jer si Bosnjak''...pa mozda ne voli bas iz tih razloga, jer je Bosnjak, a ovaj Srbin, al valjda smo i to davno razjasnili.
Manite me vise toga. Ili pricajte o tenisu ili prestanite praznu slamu mlatiti.
Leopold_IV

#20682 Re: TENIS

Post by Leopold_IV »

Tomahawk11 wrote:Pa bilo bi drugacije, naravno.
Da je kojim slucajem Novak Djokovic Bosanac, bilo bi drugacije.
Ovako, kao Srbijanac, gledam na njega kao na Skota Murraya, Spanca Rafu ili Francusa Tsongu (proizvoljno).
Skotov tenis mi se ne svidja. Da li to znaci da ja njega ne mogu zato sto je Skot?
Federerov mi se svidja, al nisam Svicarac. Sta sad?
Nisu ni bosanski Srbi Srbijanci, pa navijaju za covjeka iz Srbije (da se ne lazemo, isto kao sto neko tvrdi da gro Bosnjaka ne navija za Srbina Novaka Djokovica, isto tako vecina Srba iz BiH navija upravo za Srbina Novaka Djokovica).
I ok, neka. Razumijem ja tu povezanost.
Al ne razumijem da neko dodje i kaze ''ne volis ti Novaka, jer si Bosnjak''...pa mozda ne voli bas iz tih razloga, jer je Bosnjak, a ovaj Srbin, al valjda smo i to davno razjasnili.
Manite me vise toga. Ili pricajte o tenisu ili prestanite praznu slamu mlatiti.
:thumbup:
Svaka ti je na mjestu...
Ja sam valjda jako loš hrvat jer sam sinoć navijao za Wawrinku...stid me i sram bilo..
shake69

#20683 Re: TENIS

Post by shake69 »

Jao, Toma, pa još jedino se ti ovdje zakačiš na Kenjčeve upadice sa srpske tastature natipkane ispod spojenih smrknutih srpskih obrva! :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#20684 Re: TENIS

Post by Tomahawk11 »

shake69 wrote:Jao, Toma, pa još jedino se ti ovdje zakačiš na Kenjčeve upadice sa srpske tastature natipkane ispod spojenih smrknutih srpskih obrva! :mrgreen:
Jok, ja to onako, za svoju dusu.
Imam valjda i ja pravo glasa na ovoj temi :-D
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#20685 Re: TENIS

Post by konektovan »

Ja nekad kad udjem na ovu temu, kontam da sam fulio, isto k'o da sam na pdf politika?! :-) :-)
shake69

#20686 Re: TENIS

Post by shake69 »

Kak je samo vickast ovaj konektovani, a ja sve mislim da smo na temi tenis. :zoka:
KENJAC

#20687 Re: TENIS

Post by KENJAC »

Nego sta je nego politika. Sta se ima vise komentirat teniski aspekt, kad jedan te isti sjedi na najvisem mjestu vec pet godina. Ostaje nam samo da iz politickog ugla razjasnimo vec jasne stvari !
Tomahawk11
Globalni moderator

#20688 Re: TENIS

Post by Tomahawk11 »

Sjedio je jedan puno duze.
Koliko je samo sjedio neprekidno.
I pokazao koliko je tesko to ostvariti.
Banksy

#20689 Re: TENIS

Post by Banksy »

konektovan wrote:Ja nekad kad udjem na ovu temu, kontam da sam fulio, isto k'o da sam na pdf politika?! :-) :-)
Žalbe za pojavu -> Đokoviću, ovo su refleksije...
Dr Kova

#20690 Re: TENIS

Post by Dr Kova »

Tomahawk11 wrote:Sjedio je jedan puno duze.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
KENJAC

#20691 Re: TENIS

Post by KENJAC »

I .... Ko je u tom periodu ikad ista rekao ? Mada ima jedna tuzna spoznaja ! Taj period je zavrsen , ende , konec , fine ....
Philipodopulos otiso u penziju a dosli Rafa , Novak i Andy .... Dalje je sve istorija !
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#20692 Re: TENIS

Post by Velkoski »

Nisam znao da je Federer 2008. godine imao 35 godina :?

A kada uzimate u obzir h2h, bez makar 25 mečeva se ne pika... :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#20693 Re: TENIS

Post by Tomahawk11 »

KENJAC wrote:
I .... Ko je u tom periodu ikad ista rekao ? Mada ima jedna tuzna spoznaja ! Taj period je zavrsen , ende , konec , fine ....
Philipodopulos otiso u penziju a dosli Rafa , Novak i Andy .... Dalje je sve istorija !
Zavrsen je i period kad je Novak bio na vrhu...sve bude i prodje.
To je nesto sto se nece promijeniti.
Samo sam konstatovao neke stvari, ali onda dodju argumenti tipa Philidopoulosa i sl :mrgreen:
commendatore

#20694 Re: TENIS

Post by commendatore »

KENJAC wrote:Sva bi ova prica bila drugacija , samo da je ..... rodjen negdje u Unsko Sanskom Kantonu !
seljakluk i bahacenje se "nagradi" pljuvanjem po postupcima pa makar bio Dzeko, Nurkic i Teletovic a pogotovo Dzumhur - zato ne baljezgaj 8-)
Last edited by commendatore on 17/11/2016 16:09, edited 1 time in total.
commendatore

#20695 Re: TENIS

Post by commendatore »

KENJAC wrote:
jasta - zato ga trehne ponekad Bautista Agut, Del Potro za sveti prekodrinski grb :lol: , Cilic za Rvacku rcegovinu, Kveri, Staniša :lol:
commendatore

#20696 Re: TENIS

Post by commendatore »

Velkoski wrote:Nisam znao da je Federer 2008. godine imao 35 godina :?

A kada uzimate u obzir h2h, bez makar 25 mečeva se ne pika... :mrgreen:
ma tad je Marat Safin neke stvari objasnjavao :mrgreen: .... doticemo se pracenja tenisa u zadnje 3-4 godine jer je odatle pocela teniska istorija - drugaciji kalendari preko drine pa to ti je :mrgreen:
Leopold_IV

#20697 Re: TENIS

Post by Leopold_IV »

KENJAC wrote:Nego sta je nego politika. Sta se ima vise komentirat teniski aspekt, kad jedan te isti sjedi na najvisem mjestu vec pet godina. Ostaje nam samo da iz politickog ugla razjasnimo vec jasne stvari !
vidim nisi u toku sa novostima, sad sjedi malo niže :lol:
drndalo

#20698 Re: TENIS

Post by drndalo »

Imal ko da prokomentarise danasnji mec, ili samo Bakir/Dodo politiku vodimo...? :zzzz:
KENJAC

#20699 Re: TENIS

Post by KENJAC »

drndalo wrote:Imal ko da prokomentarise danasnji mec, ili samo Bakir/Dodo politiku vodimo...? :zzzz:
Stas komentarisat kad meca nije ni bilo ! Organizator ce ucinit sve sto mu je u moci da finale bude Novak - Andy !
Blek Stena

#20700 Re: TENIS

Post by Blek Stena »

Buckethead wrote:
Velkoski wrote:Nole ima bolji h2h s obojicom, šib'o ih je i prije šest godina, dok je Federer kupio titule kada mu je najveći konkurent bio bipolarni Nalbandian. :mrgreen:

U biti, Federer je najslabiji u ovom trojcu, al' vole ga Bošnje i to ti je. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11<<<14<<<<17

Kraj priče
ne valja ti ova prva cifra....
Ti si vjerovatno iz iste one ekipe sa topika od prije 2011 koji su sa istim zarom osporavali i nipodastavali Novakom teniski potencijal.Glavna prica tad vam je bila da Novak nakon slucajno osvojenog AO 2008 nista nece postici u karijeri.Sad nakon svih ovih godina ne javljanja na temu, osim povremenog javljanja i ljepljenja saljivih slicica samo kad NOle izgubi ,se kao sprdate sa njegovih 66 titula od kojih su 12 slemovi. :-)
To bi bilo isto kao kad bih ja, nakon sto bi Damir Dzumhur, daj boze, ovojio neku ATP titulu, poceo da ga poredim sa od njega uspjesnijim teniserima da bi tebi i tebi slicnim vadio mast. To od mene a vjerujem ni od drugih Noletovih navijaca neces dozivit taman da Damir osvoji gs. Ali sto rece jedan kolega sa teme, to je sizofreno stanje i bolest. Mada je on aludirao na nekog drugog, naravno.
Post Reply