Prva od mnogih.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Federer Novak 1/2 Australije, uzivo sa Rod LaveraKENJAC wrote:E ajmo sad iskreno ! Ko je od vas i koliko puta gledao uzivo neki ATP mec ?
Je l' se broji uzivo preko malih ekrana????!!!!![emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Dtabija wrote:Federer Novak 1/2 Australije, uzivo sa Rod LaveraKENJAC wrote:E ajmo sad iskreno ! Ko je od vas i koliko puta gledao uzivo neki ATP mec ?
Auuuu .... Bravo ! Nemam nikoga da se guzovace privalim u Melburnu a i vruce je tada .tabija wrote:Federer Novak 1/2 Australije, uzivo sa Rod LaveraKENJAC wrote:E ajmo sad iskreno ! Ko je od vas i koliko puta gledao uzivo neki ATP mec ?
1/2 australije na Rod Laveru iz trećeg reda (malo je boljih mjesta mozda bilo na cijeloj areni) je oko 550 dolara, sad finale ne znam.Nisam siguran ni za to pošto je bilo dzabaluka al je neko spomenuo meščini.Dr Baltazar wrote:Iskreno nisam imao priliku gledati tenis na tom top nivou, ali mislim da ako bi Nadal igrao još jedno finale Pariza da bih samo na taj dan otišao tamo da prisustvujem tome
Zna li neko kako se kreću cijene karti na GS turnirima u finalu ?
ako udje u min QF na AO sumnjam da ce Rafa igrati Davis Cup.ultima_palabra wrote:Nesto se nadam da bi Rafa mogao u Hrvatsku na DC u februaru.
A kakav je fazon, nisam u toku sa DC-om nikako.Leopold_IV wrote:ako udje u min QF na AO sumnjam da ce Rafa igrati Davis Cup.ultima_palabra wrote:Nesto se nadam da bi Rafa mogao u Hrvatsku na DC u februaru.
A i ako Hrv kojim slučajem osvoji salataru ove godine, naredne godine će se opustiti za DC sigurno.
Bude li Rafa u zagrebu, idem definitivno.
Izradio me 2013 u Baselu neigranjem (na kartama njegov lik) tako da ga sad čekam
Nek bude duplo od toga to je dzaba opet...ultima_palabra wrote:Ko ispadne u prvom kolu igra baraz za ostanak u septembru.
Cini mi se sad u Zadru da je bilo 200 kn za sva tri dana.
Ti mečevi DC dolaze u jako nezgodnom vremenu,nakon AO nakon US opena i čini mi se nakon VimbldonaLeopold_IV wrote:ako udje u min QF na AO sumnjam da ce Rafa igrati Davis Cup.ultima_palabra wrote:Nesto se nadam da bi Rafa mogao u Hrvatsku na DC u februaru.
A i ako Hrv kojim slučajem osvoji salataru ove godine, naredne godine će se opustiti za DC sigurno.
Bude li Rafa u zagrebu, idem definitivno.
Izradio me 2013 u Baselu neigranjem (na kartama njegov lik) tako da ga sad čekam
Ne zna se još ali ako ima mozga otkazaće i Šangaj,da ne putuje u Aziju nikakoLeopold_IV wrote:ode 500 boba Pekinga...
RG Grupo, zna li se igra li Shanghai?
KENJAC wrote:Ej , moram vam nesto rec ! Malo sam cito one teme na politici , te oce rat te nece rat .... Bog me ubio ako na ovom forumu nije najkulturnija raja ! Ako nista , za shvatit je ovih par likova jer ovo sto Novak radi nije lako za podnijet.
Ne možeš ti u kompletu dobar post nikako napisati.KENJAC wrote:Ej , moram vam nesto rec ! Malo sam cito one teme na politici , te oce rat te nece rat .... Bog me ubio ako na ovom forumu nije najkulturnija raja ! Ako nista , za shvatit je ovih par likova jer ovo sto Novak radi nije lako za podnijet.