ccc koliko buke oko pedikure...
TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Leopold_IV
#20151 Re: TENIS
- Leopold_IV
#20152 Re: TENIS
ha ha ha, ko da su gledali naš forum, danas tekst na ATP o povratku Tommyja Robreda 
- sjedi 1
#20153 Re: TENIS
E jebi ga,sa onim najboljim je uvijek tako,onaj što je 7-8 on može kičmu slomiti malo će se ko okrenuti dok se najboljem prati i zarastanje nokta...Leopold_IV wrote:ccc koliko buke oko pedikure...
-
KENJAC
#20154 Re: TENIS
Sad se to nesto moramo osjecati obaveznim malo pljuckat po Novaku. Meni jednom otpo nokat poslje pada sa motora, deset dana nisam mogo hodat. Ovdje sve neki Marki Kraljevici oli ti ga Naseri Orici , ovisno o tome jel im bekend jednorucni ili dvorucni, pa njima kad otpadne nokat i ne uhavizaju se. Aj zivota vam ne serite , uzeli bi ste bolovanje deset dana zbog neceg slicnog ! Sjo sto ne mogu na jerende kora.
- shake69
#20155 Re: TENIS
Hajde ziv bio ne Kenjaj, vec se nauci malo pravopisu. Nije ' bi ste', nego ' biste'!KENJAC wrote:Sad se to nesto moramo osjecati obaveznim malo pljuckat po Novaku. Meni jednom otpo nokat poslje pada sa motora, deset dana nisam mogo hodat. Ovdje sve neki Marki Kraljevici oli ti ga Naseri Orici , ovisno o tome jel im bekend jednorucni ili dvorucni, pa njima kad otpadne nokat i ne uhavizaju se. Aj zivota vam ne serite , uzeli bi ste bolovanje deset dana zbog neceg slicnog ! Sjo sto ne mogu na jerende kora.
- Blek Stena
#20156 Re: TENIS
Nek ide brate i on na bolovanje koliko god mu treba i vrati se na teren kad bude spreman. Ne treba da pravi spansku sapunicu od svega toga. Nemam potrebu da pljuckam po njemu, ako si na mene mislio, vec me stvarno to iritira.KENJAC wrote:Sad se to nesto moramo osjecati obaveznim malo pljuckat po Novaku. Meni jednom otpo nokat poslje pada sa motora, deset dana nisam mogo hodat. Ovdje sve neki Marki Kraljevici oli ti ga Naseri Orici , ovisno o tome jel im bekend jednorucni ili dvorucni, pa njima kad otpadne nokat i ne uhavizaju se. Aj zivota vam ne serite , uzeli bi ste bolovanje deset dana zbog neceg slicnog ! Sjo sto ne mogu na jerende kora.
-
KENJAC
#20157 Re: TENIS
To sto ti koristis je apostrof ! U ovom slucaju bi bilo ispravno koristiti znake navoda a oni izgledaju ovako " !shake69 wrote:Hajde ziv bio ne Kenjaj, vec se nauci malo pravopisu. Nije ' bi ste', nego ' biste'!KENJAC wrote:Sad se to nesto moramo osjecati obaveznim malo pljuckat po Novaku. Meni jednom otpo nokat poslje pada sa motora, deset dana nisam mogo hodat. Ovdje sve neki Marki Kraljevici oli ti ga Naseri Orici , ovisno o tome jel im bekend jednorucni ili dvorucni, pa njima kad otpadne nokat i ne uhavizaju se. Aj zivota vam ne serite , uzeli bi ste bolovanje deset dana zbog neceg slicnog ! Sjo sto ne mogu na jerende kora.
-
KENJAC
#20158 Re: TENIS
Joj jesi sega. Pa na bolovanju je. Igro tenis , doso do finala , izgubio finale i ..... sta sad. Nepobitno je da postoji problem sa tim jebenim noktom i da ga mora lijecit. Djokovic je jedan i naravno da ce pisat o njemu i za manje bitne stvari. Ne pise on u novinama , to rade novinari. Isti oni sto objevljuju da je Stanija bila u Madridu , da je Stoja povecala sise itd itd. Jebo te , kad fudbaler padne bez veze i dobije penal on je heroj. Kad teniser izadje krvavih carapa ..... dajte ba !Blek Stena wrote:Nek ide brate i on na bolovanje koliko god mu treba i vrati se na teren kad bude spreman. Ne treba da pravi spansku sapunicu od svega toga. Nemam potrebu da pljuckam po njemu, ako si na mene mislio, vec me stvarno to iritira.KENJAC wrote:Sad se to nesto moramo osjecati obaveznim malo pljuckat po Novaku. Meni jednom otpo nokat poslje pada sa motora, deset dana nisam mogo hodat. Ovdje sve neki Marki Kraljevici oli ti ga Naseri Orici , ovisno o tome jel im bekend jednorucni ili dvorucni, pa njima kad otpadne nokat i ne uhavizaju se. Aj zivota vam ne serite , uzeli bi ste bolovanje deset dana zbog neceg slicnog ! Sjo sto ne mogu na jerende kora.
- shake69
#20159 Re: TENIS
Provalio si se i sada pokusavas da uzvratis bilo cim. Neuporedivi su navodnici i pravopis. Uzgred, znam dobro sta su navodnici, ali na tastaturi su mi odavno pomijesani i ne znam gdje su za razliku od apostrofa.KENJAC wrote:To sto ti koristis je apostrof ! U ovom slucaju bi bilo ispravno koristiti znake navoda a oni izgledaju ovako " !shake69 wrote:Hajde ziv bio ne Kenjaj, vec se nauci malo pravopisu. Nije ' bi ste', nego ' biste'!KENJAC wrote:Sad se to nesto moramo osjecati obaveznim malo pljuckat po Novaku. Meni jednom otpo nokat poslje pada sa motora, deset dana nisam mogo hodat. Ovdje sve neki Marki Kraljevici oli ti ga Naseri Orici , ovisno o tome jel im bekend jednorucni ili dvorucni, pa njima kad otpadne nokat i ne uhavizaju se. Aj zivota vam ne serite , uzeli bi ste bolovanje deset dana zbog neceg slicnog ! Sjo sto ne mogu na jerende kora.
Kako god, malo utvrdi srpski pravopis, ziv bio pa o desno srpsko rame! Mozda do tada i Djoko proigra.
- Blek Stena
#20160 Re: TENIS
Ne budi naivan. Ne pise on ali on i njegova PR ekipa plasiraju informacije na osnovu kojih novine prave vijesti.KENJAC wrote:Joj jesi sega. Pa na bolovanju je. Igro tenis , doso do finala , izgubio finale i ..... sta sad. Nepobitno je da postoji problem sa tim jebenim noktom i da ga mora lijecit. Djokovic je jedan i naravno da ce pisat o njemu i za manje bitne stvari. Ne pise on u novinama , to rade novinari. Isti oni sto objevljuju da je Stanija bila u Madridu , da je Stoja povecala sise itd itd. Jebo te , kad fudbaler padne bez veze i dobije penal on je heroj. Kad teniser izadje krvavih carapa ..... dajte ba !Blek Stena wrote:Nek ide brate i on na bolovanje koliko god mu treba i vrati se na teren kad bude spreman. Ne treba da pravi spansku sapunicu od svega toga. Nemam potrebu da pljuckam po njemu, ako si na mene mislio, vec me stvarno to iritira.KENJAC wrote:Sad se to nesto moramo osjecati obaveznim malo pljuckat po Novaku. Meni jednom otpo nokat poslje pada sa motora, deset dana nisam mogo hodat. Ovdje sve neki Marki Kraljevici oli ti ga Naseri Orici , ovisno o tome jel im bekend jednorucni ili dvorucni, pa njima kad otpadne nokat i ne uhavizaju se. Aj zivota vam ne serite , uzeli bi ste bolovanje deset dana zbog neceg slicnog ! Sjo sto ne mogu na jerende kora.
Uzgred kad vec pravis tu paparazo analogiju, valjda je Stanija javila novinama da je u Madridu a Stoja poslala slike uvecanih sisa pa je tek onda izasao clanak u novinama. Ili ti mislis da to funkcionise drugacije?
- Bosanski_kralj
#20161 Re: TENIS
Eto možeš fudbal i tenis porediti.KENJAC wrote: Jebo te , kad fudbaler padne bez veze i dobije penal on je heroj. Kad teniser izadje krvavih carapa ..... dajte ba !
-
Dr Baltazar
#20162 Re: TENIS
KENJAC je opasno počeo da lupa. Pojačajte mu dozu, ja odobravam 
- sjedi 1
#20163 Re: TENIS
Ako se već ne slažete sa ćovjekom nema razloga da ga vrijeđate 
- Dr Kova
- ultima_palabra
#20165 Re: TENIS
Murray-Delpo ode u 5.set... Delpo bezveze prosuo 3.set, moglo je sve biti rijeseno.
- shake69
#20166 Re: TENIS
Kakva pobjeda Delpa! Sjajno, 3:2 pobjeda nakon 5 sati i 10 minuta! Prvi poraz Stakora u DC! E, sta smo propustili dok je drvosjeca iz Tandila bio povrijedjen! Bar dvije GS titule na betonu trebale su biti u Argentini ovih godina!Sad Britance mora Edmund spasavati!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20167 Re: TENIS
Zeko dobio po usima od Delpa
Nasi 2-0
Nasi 2-0
-
KENJAC
#20168 Re: TENIS
Blek , spavaj mirno. Operacije nece biti. Izgleda da su ovi Novakovi PR-ovci izgubili orijentaciju.
- ultima_palabra
#20169 Re: TENIS
Svaka cast, veliki podvig je dobiti na onako mrtvoj podlozi koja je kao krojena za Murraya.shake69 wrote:Kakva pobjeda Delpa! Sjajno, 3:2 pobjeda nakon 5 sati i 10 minuta! Prvi poraz Stakora u DC! E, sta smo propustili dok je drvosjeca iz Tandila bio povrijedjen! Bar dvije GS titule na betonu trebale su biti u Argentini ovih godina!Sad Britance mora Edmund spasavati!
Jos je i Pella ispratio sa pobjedom... mozda konacno Argentina dodje do prve titule.
- drndalo
#20170 Re: TENIS
Vala mi ne bi bilo mrsko... Da i njih malo ogrije sunce...
- ultima_palabra
#20171 Re: TENIS
Sto li su Argentinci forsirali Delpa u parovima? Imaju zicer u 5.mecu, a on ionako nije kakav dubl igrac... sad je vec 8 sati igrao u dva dana.
Medjugorci zasad deru.
Medjugorci zasad deru.
- Romanista 101%
#20173 Re: TENIS
zasto Del Potro ne igra
- perfect_guy
#20174 Re: TENIS
ni ja ne kontam. odlučujući meč, i obojica mijenjaju igrače
- shake69
#20175 Re: TENIS
Ne vjerujem da su bas Argentinci puno kiksali. Koliko poznajem Delpa, on je odgovoran i jako privrzen igrac reprezentaciji. Ako se ikoliko nije dobro osjecao, prepustio je to selektoru. Kontam da su racunali da je Edmund skroz slomljen igrac, sto je i bio protiv Pelle i da ce ga Mayer dobiti jer je jaci. Iznenadili su ov i drugi s Evansom, jer mislim da je i onakav Kyle, imao sta vise ponuditi od ovog Evansa. Kad ti je cijeli Kingdom na plecima zbog odlucujuceg poena a ti nisi vidio Top 50, tu puca kicma.