btw, znam da nije lijepo reci, ali ove Gruzijke su nevjerovatno neatraktivne

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

6-2, 6-1. 2-0 za Noleta, mec ispod sat vremena. 'ta ce Ferrer...gate wrote:Sutra meč dana :Ferer-Đoković.Biće guravo.Malu prednost ipak dajem Noletu,zbog rejtinga
Brza zemlja?Lud i ponosan wrote:Nisam siguran da ce tako lagano biti, ovo je Ferrerova podloga i u solidnoj je formi.vox-populi wrote: 6-2, 6-1. 2-0 za Noleta, mec ispod sat vremena. 'ta ce Ferrer...
U principu, jedino bi guravo moglo biti finale Nole-Nadal, ako Nadal ne ispadne kojim slucajem od Federera.
A i zadnji mec sa Rafom je bio dosta dobar, cak vrlo blizu da uzme set (), ali se Vamos ipak urazumio na vrijeme
Ocekujem da Nole dobije, ali vrlo lako bi to moglo da bude u 3 seta.
...decko jednostavno gazi, bravo!Lud i ponosan wrote:Kad je najvise trebalo Novak podigao nivo igre i opravdao moju prognozu
Elem, jako dobar i kvalitetan mec. Ferrer je igrao na najvisem nivou i u nekim momentima bio bolji rival, ali to nije bilo dovoljno.
Bravo Novak!
Ma ovo je trebalo ići u dva seta,malo se i Novak previše opušta i igra kao da je na treningu.Protiv Rafe ne smije biti ovoliki broj padova u igri kao večeras.Vidi se da mu fali malo više jačih mečeva na šljaci.Lud i ponosan wrote:Kad je najvise trebalo Novak podigao nivo igre i opravdao moju prognozu
Elem, jako dobar i kvalitetan mec. Ferrer je igrao na najvisem nivou i u nekim momentima bio bolji rival, ali to nije bilo dovoljno.
Bravo Novak!

Nek kod Nadala ima ljepote..svaki put kad gledam mec pomislim da je popio laksativBubalo1 wrote:Kako Nadal smijesno izgleda zadnjih nekoliko gemova ...Ako i prodje ovog Novak ce ga poderati..a i Federrera ce isto tako ..iako ne volim Novaka svaki put kad igra zaspem ali je trenutno najbolji jebiga ..nema ljepote ali ima sve ostalo
ultima_palabra wrote:Veliki sportista
Ma vidiš da je omladinac niđe veze,i ti se ložiš na svaku glupostLud i ponosan wrote:Ja evo pokusavam da shvatim sta je tu dosadno i nezanimljivo, ali mi nesto slabo ide...Bubalo1 wrote: ..iako ne volim Novaka svaki put kad igra zaspem ali je trenutno najbolji jebiga ..nema ljepote ali ima sve ostalo
I sta to drugacije i ljepse rade Nadal, Federer, Soderlin, Ferrer, Del Potro, Murray, ...
Jedino je doduse Gael atraktivniji, to priznajem