Better Man wrote:Neka dobi mrskog Federera. Odero ga je ko zeca.
nije mi jasno kako nekome može jedan od najvećih gospodina u sportu biti
mrzak?Kakvi smo to ljudi?Zašto mrzak,zato što je osvojio 12 Grand Slamova?Ne kontam
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Zato što je čovjek bez emocija i zato što je uvijek ozbiljan i nikad nasmijan. Jedan Agassi, pa Patric Rafter su miljama ispred njega po ponašanju na terenu i odnosu prema publici. A još treba da radi da bi prestigao največeg za sada, a to je Pete Sampras. Nisam siguran da li je osvojio 12 Grand Slam naslova. čini mi se da ima jedan naslov manje, a možda i griješim možda je ipak osvojio 12 Grand Slam naslova.adi2 wrote:Better Man wrote:Neka dobi mrskog Federera. Odero ga je ko zeca.
mrzak?Kakvi smo to ljudi?Zašto mrzak,zato što je osvojio 12 Grand Slamova?Ne kontam
Onda nisi nikad gledao Federera i njegove emocije poslije osvojenihBetter Man wrote:Zato što je čovjek bez emocija i zato što je uvijek ozbiljan i nikad nasmijan. Jedan Agassi, pa Patric Rafter su miljama ispred njega po ponašanju na terenu i odnosu prema publici. A još treba da radi da bi prestigao največeg za sada, a to je Pete Sampras. Nisam siguran da li je osvojio 12 Grand Slam naslova. čini mi se da ima jedan naslov manje, a možda i griješim možda je ipak osvojio 12 Grand Slam naslova.adi2 wrote:Better Man wrote:Neka dobi mrskog Federera. Odero ga je ko zeca.
adi2 wrote:Onda nisi nikad gledao Federera i njegove emocije poslije osvojenihBetter Man wrote:Zato što je čovjek bez emocija i zato što je uvijek ozbiljan i nikad nasmijan. Jedan Agassi, pa Patric Rafter su miljama ispred njega po ponašanju na terenu i odnosu prema publici. A još treba da radi da bi prestigao največeg za sada, a to je Pete Sampras. Nisam siguran da li je osvojio 12 Grand Slam naslova. čini mi se da ima jedan naslov manje, a možda i griješim možda je ipak osvojio 12 Grand Slam naslova.adi2 wrote:
Grand Slam-ova.Njegove suze.I nije istina da je uvijek ozbiljan.A odnos
prema publici mu je extra.Jedan je Federer.Nije sve u jednom porazu...
Postoji minuli i budući rad...
Gledao sam ga milion puta i nisam nešto primjetio te emocije. Ne zovu ga đaba hladnokrvni čovjek, odnosno ledeni čovjek.adi2 wrote:Onda nisi nikad gledao Federera i njegove emocije poslije osvojenihBetter Man wrote:Zato što je čovjek bez emocija i zato što je uvijek ozbiljan i nikad nasmijan. Jedan Agassi, pa Patric Rafter su miljama ispred njega po ponašanju na terenu i odnosu prema publici. A još treba da radi da bi prestigao največeg za sada, a to je Pete Sampras. Nisam siguran da li je osvojio 12 Grand Slam naslova. čini mi se da ima jedan naslov manje, a možda i griješim možda je ipak osvojio 12 Grand Slam naslova.adi2 wrote:
Grand Slam-ova.Njegove suze.I nije istina da je uvijek ozbiljan.A odnos
prema publici mu je extra.Jedan je Federer.Nije sve u jednom porazu...
Postoji minuli i budući rad...
Slični su po tome i jedan i drugi.allpfl wrote:Federer bez emocija, ma daj. Sampras je bio robot , nije se u zivotu nasmijao.
Nema to veze sa popularnoscu. Imala je Srbija i Bobu Zivojinovica i Jelenu Dokic prije Novaka i kompanije. Problem je u ovoj seljackoj drzavi i totalnom odsustvu razumijevanja i prepoznavanja pravih vrijednosti. Novac se daje za sve moguce idiotluke a ne daje se za prenos jednog od 4 Gren slema u godini. Cak ni samo za finale! U cemu je onda razlika izmedju BiH i Zanzibara?Maja_XXX wrote:Ja obozavam tenis,i bas mi je zao sto nemam Eurosport pa da gledam i ovo finale izmedju Tsonge i Djokovica.Manjak zainteresiranosti za tenis u nasoj zemlji se moze objasniti sto nikada nismo imali nijednog dobrog igraca da je nesto vaznije osvojio.Nije ni u Srbiji niko volio tenis ali u zadnje 2 godine to je sport broj 1 zbog velikog uspjeha njihovih tenisera.Hrvatska barem ima tradiciju velikih igraca koji su postigli strasne rezultate.
Maja_XXX wrote:Ja obozavam tenis,i bas mi je zao sto nemam Eurosport pa da gledam i ovo finale izmedju Tsonge i Djokovica.Manjak zainteresiranosti za tenis u nasoj zemlji se moze objasniti sto nikada nismo imali nijednog dobrog igraca da je nesto vaznije osvojio.Nije ni u Srbiji niko volio tenis ali u zadnje 2 godine to je sport broj 1 zbog velikog uspjeha njihovih tenisera.Hrvatska barem ima tradiciju velikih igraca koji su postigli strasne rezultate.
Ne prenose ni kosarku direktno nego uglavnom snimke Evrolige. Samo fudbal i to uvijek iste timove Mancester, Arsenal, Celzi, Celzi, Arsenal, Mancester, Arsenal, Mancester, Celzi, Liverpul, Mancester, Arsenal, Celzi, Celzi, Arsenal, Mancester, Arsenal, Mancester, Celzi...Maja_XXX wrote:Pa jeste sramota sto nam niko ne prenosi ni jedan teniski mec godisnje,tako da neka djeca koja nemaju eurosport ne znaju ni sta je to tenis.Skoro sve zemlje u okruzenju prenose na jednom od svojih drzavnih kanala ako nista meceve sa Grand Slemova,a mi...Nista...To vrijedi i za ostale sportove koji ne padaju u domen fudbal-kosarka(sad su nesto krenuli kao sa rukometom)..Ni traga ni glasa o njima...
Ne znam šta si ti gledao, ali na HRT 2 uopće nije bilo prenosa. Inaće gledao sam prenos na Eurosportu.saviola wrote:Maja_XXX wrote:Ja obozavam tenis,i bas mi je zao sto nemam Eurosport pa da gledam i ovo finale izmedju Tsonge i Djokovica.Manjak zainteresiranosti za tenis u nasoj zemlji se moze objasniti sto nikada nismo imali nijednog dobrog igraca da je nesto vaznije osvojio.Nije ni u Srbiji niko volio tenis ali u zadnje 2 godine to je sport broj 1 zbog velikog uspjeha njihovih tenisera.Hrvatska barem ima tradiciju velikih igraca koji su postigli strasne rezultate.
pa mogla si gledati na HRT2, bio direktan prenos
Better Man wrote:Ne znam šta si ti gledao, ali na HRT 2 uopće nije bilo prenosa. Inaće gledao sam prenos na Eurosportu.saviola wrote:Maja_XXX wrote:Ja obozavam tenis,i bas mi je zao sto nemam Eurosport pa da gledam i ovo finale izmedju Tsonge i Djokovica.Manjak zainteresiranosti za tenis u nasoj zemlji se moze objasniti sto nikada nismo imali nijednog dobrog igraca da je nesto vaznije osvojio.Nije ni u Srbiji niko volio tenis ali u zadnje 2 godine to je sport broj 1 zbog velikog uspjeha njihovih tenisera.Hrvatska barem ima tradiciju velikih igraca koji su postigli strasne rezultate.
Ali na linku pokazuje da su počeli prenositi od 12 sati, a tenis je počeo u 10 sati. Dakle uključili su se tek u zadnji sat.saviola wrote:Better Man wrote:Ne znam šta si ti gledao, ali na HRT 2 uopće nije bilo prenosa. Inaće gledao sam prenos na Eurosportu.saviola wrote:
ja ne znam sta si ti gledao, jer ja sam gledao na HRT2![]()
uostalom, evo ti link pa vidi:
http://www.hrt.hr/raspored/?raspored=1& ... 2008-01-27