Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma FedEx će to sve potamaniti, i ono malog Đokovića u polufinalu i ko ga god zapadne u finalu, a to neće biti Nadal koji će sigurno ispasti prije A ženskinje baš i nepratim, dosadan tenis.
boston_c wrote:Ma FedEx će to sve potamaniti, i ono malog Đokovića u polufinalu i ko ga god zapadne u finalu, a to neće biti Nadal koji će sigurno ispasti prije A ženskinje baš i nepratim, dosadan tenis.
Moj favorit je, of course Baghdatis , međutim njemu bi bio uspjeh da danas prođe Hewitta, tako da ne vjerujem da će predaleko stić.
Također, mislim da ove godine Federer neće osvojit Australian Open (ne tvrdim to samo zato što ga je Tipsarević pošteno namučio). Mislim da bi ove godine pobjednik mogo biti relativno iznenađenje: dal Đoković, Nalbandian ili neka još veća iznenađenja, trenutno je još rano da procjenim.
Bas mi je drago za Cilica...oov je ogroman korak naprijed u njeogovj karijeri. Ocekivati je za da udje u top 10 igraca, za dvije-tri godine...
I sad igra za komsije, nase smote nisu prepoznale kvalitet.
Jok, treb'o je prvo osvojit jedna Grand Slam sa sesnaest godina pa da nasi skontaju...