Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
insaneinthebrain wrote: ↑13/10/2024 23:35
meni na instagramu i youtube iskacu ko vucic iz frizdera
ljetos na moru u Hr , samo temu reklame mi iskakale kod igranja neke igrice na mobitelu, to nije bilo normalno ,
tada nudili besplatan sat ili neku haljinu samo ako skineš i instaliraš app (za Hr , naravno, tad kod nas još uvijek nisi ni mogao otvoriti stranicu!)
vjeshalica wrote: ↑14/10/2024 08:42
Moze li mi neko objasniti sto svaki put kad otvorim neki artikal izbaci mi poruku Ups spora veza...ne moze ni refersh ni nista
Na još par takvih slučajeva sam naišao, jednostavno ljudi ne mogu otvoriti niti jedan artikal. I niko ne zna pravo rješenje.
pepeljara wrote: ↑13/10/2024 19:22
temu reklame i objave iz pastete jos samo ne izlijecu
Jeste vala, dokurčilo, na sve strane se reklamiraju. Nisam, niti razmišljam da bilo šta naručujem od njih. Generalno ne kontam taj impuls
ljudi da kupuju stvari koje im realno ne trebaju.
Brate mili, nemojte se uvrijediti, ali stvarno ste dosadni. Kao da nekog zanima dokle je stigao vas paket
de pokazite sta ste kupili, preporucite nesto, a putanja vaseg paketa, ako nije bar Ukrajinka u njemu, stvarno nije napeta
pepeljara wrote: ↑13/10/2024 19:22
temu reklame i objave iz pastete jos samo ne izlijecu
Jeste vala, dokurčilo, na sve strane se reklamiraju. Nisam, niti razmišljam da bilo šta naručujem od njih. Generalno ne kontam taj impuls
ljudi da kupuju stvari koje im realno ne trebaju.
plain vanilla wrote: ↑14/10/2024 09:42
Brate mili, nemojte se uvrijediti, ali stvarno ste dosadni. Kao da nekog zanima dokle je stigao vas paket
de pokazite sta ste kupili, preporucite nesto, a putanja vaseg paketa, ako nije bar Ukrajinka u njemu, stvarno nije napeta
Meni jutros stigao sms da ce biti dostavljen paket danas... i slucajno kroz prozor pogledsm prije sahatak kad stoji kombi x-expressa na parkingu i kontam sad ce nazvati kad ono lik ode samo... izletim vani i kazem mu da ja ocekujem paket znaci lik hladno kaze "nisi se javio zvao sam" hahahahahhaha pa reko evo gledam te kroz prozor 5 min nisi me zvao i uze paket dao mi i ono ko ljut ode
BaDa wrote: ↑14/10/2024 12:35
Meni jutros stigao sms da ce biti dostavljen paket danas... i slucajno kroz prozor pogledsm prije sahatak kad stoji kombi x-expressa na parkingu i kontam sad ce nazvati kad ono lik ode samo... izletim vani i kazem mu da ja ocekujem paket znaci lik hladno kaze "nisi se javio zvao sam" hahahahahhaha pa reko evo gledam te kroz prozor 5 min nisi me zvao i uze paket dao mi i ono ko ljut ode
meni se to isto desilo prošli put - stiže mi poruka da sam imao propušteni poziv od brze pošte a lik me nije ni nazvao.
Moze li mi neko objasniti sto svaki put kad otvorim neki artikal izbaci mi poruku Ups spora veza...ne moze ni refersh ni nista
Isti belaj i kod mene. Ja sam guglao trazio ali fixa nema. Vjerovatno ce na kraju biti da ce se support morati kontaktirati.
Posto ne kupujem za sad nista niti planiram tako da ih necu zvati.
Ako ti uspijes naletiti na fix pisi ovde. Veliki broj ljudi na internetu takodjer ima isti problem.
Isti belaj i kod mene. Ja sam guglao trazio ali fixa nema. Vjerovatno ce na kraju biti da ce se support morati kontaktirati.
Posto ne kupujem za sad nista niti planiram tako da ih necu zvati.
Ako ti uspijes naletiti na fix pisi ovde. Veliki broj ljudi na internetu takodjer ima isti problem.