Moje pitanje se ne odnosi na to kako da je skinem (iako osim voltarena ništa drugo ne pomaže
Ima li iko da mi može kakvim savjetom pripomoć?
Moderator: anex
Pusti šansu tom antibiotiku što ti je propisan da odradi svoje. Meni je kod svake upale grla pomogao nakon 2 dana upotrebe,nadam se da će i tebi s tom temperaturom. Ako te temperatura ne prođe za dan-dva idi doktoru ponovo.cyprus wrote:Jbt zabrinu me...
PS Zaboravih spomenut da izbacujem šlajm... Ono zelenkasto... I kašljem često...
Ne bih se prepo, ali mislim da nikad u životu nisam imo temperaturu koja je trajala duže od dva dana... Ova sadašnja evo ulazi u četvrti i ne pokazuje znake jenjavanja... Znači da ovo nije obična gripa... Možda neki zajebaniji virus?Big Ang wrote:Pa gripa. Pola Evrope je.bolovalo. I ja 6 dana imala 39 temperaturu. Prije nekih 15-ak dana. Malo sta od lijekova je pomagalo. Iste simpome. Mala bol u grlu i curenje nosa, doduse malo vise.
Gripa maca. Prezivjeces.
Pff....ja imala 39 sa 6 a svadjala se ko najzdravija. Ne znam...nemoj da te ja nagovaram. Mozda bi i trebao da panicis. Ja ti govorim iz iskustva kao neko ko dobije tempereturu kad me neko poprijeko pogledacyprus wrote:Ne bih se prepo, ali mislim da nikad u životu nisam imo temperaturu koja je trajala duže od dva dana... Ova sadašnja evo ulazi u četvrti i ne pokazuje znake jenjavanja... Znači da ovo nije obična gripa... Možda neki zajebaniji virus?Big Ang wrote:Pa gripa. Pola Evrope je.bolovalo. I ja 6 dana imala 39 temperaturu. Prije nekih 15-ak dana. Malo sta od lijekova je pomagalo. Iste simpome. Mala bol u grlu i curenje nosa, doduse malo vise.
Gripa maca. Prezivjeces.Pade mi na um svašta - od upale pluća, meningitisa, ovih raznih životinjskih gripa... Pa se malko prepadoh...
I bojim se da mi se od ovih silnih voltarena guza ne razradi skroz![]()
Osim toga čudi me, kako pri ovoj temperaturi mogu gotovo bez većih problema da pišem po forumuNe osjećaj se ošamućeno, osim kad hodam, tada me zanosi u stranu...
ja sam u pretprosli utorak fasovo +40,drzalo me 2 dana ,a onda narednih 5 izmedju 37 i 38.paracetamolom i ibuprofenom sam skinuo tu 40tku,a ovu hinjsku nisam mogao nicim,osim protokom vremena i standardno,cajevi,med,gluposticyprus wrote:Znači ima još takvih slučajeva... Hajd dobro, bar znam da nije neuobičajeno... Sad sve više mislim da imam upalu pluća... Imo sam to ko mali u ratu, znam da je bilo gadno...
Vama hvala na savjetima...
haj ti sutra trazi uputnicu za infekciju...jebes zajebavanje..H1N1 je opet prisutan..Big Ang wrote:Ti fino sutra doktoru i ne dozvoli da te samo skine s nokta. Nek te fino pregleda. Zahtjevaj.
koji ba grozni avatar? Zvaka ti grozna?sirotinja wrote:slikanje pluca I krvni sudovi ce mnogo reci. Ne prekidaj antibiotike iako je mozda viralna infekcija. Ova Ang sto ima grozni avatar je vjerovatno u pravu