Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne razumijem kako nema ove teme. Ako je zabranjeno neka admin brise, a mislim da je tema korisna s obzirom da je ovaj pdf, ali i forum opcenito veoma posjecen pa bi potencijalni kupci/prodavaocu mogli lakse da nalete na autic koji im se svidja, odnosno da prodavaoc proda isti. Prvo neka mi neko kaze jel tema regularna, ako jeste stavio bih svog limenog ljubimca na prodaju ovdje. Postavljajte oglase, opleti pozdrav
Evo mog pa ako ima zainteresovanih povoljno...
http://www.pik .ba/artikal/3814979/golf-4-1-9-sdi/ spojite pik i tacku
Last edited by BHPL on 02/08/2012 21:35, edited 2 times in total.
BHPL wrote:Ne razumijem kako nema ove teme. Ako je zabranjeno neka admin brise, a mislim da je tema korisna s obzirom da je ovaj pdf, ali i forum opcenito veoma posjecen pa bi potencijalni kupci/prodavaocu mogli lakse da nalete na autic koji im se svidja, odnosno da prodavaoc proda isti. Prvo neka mi neko kaze jel tema regularna, ako jeste stavio bih svog limenog ljubimca na prodaju ovdje. Postavljajte oglase, opleti pozdrav
dobar bgm samo sto meni sad ne treba.
''Boja: Trula višnja
Nove SAVINE gume''
Sta je ovo, kao nesto za sigurnost ili sta? ''Naknadno urađena čelična zaštita umjesto plastične na prednjem dijelu ispod vozila..''
BHPL wrote:Ne razumijem kako nema ove teme. Ako je zabranjeno neka admin brise, a mislim da je tema korisna s obzirom da je ovaj pdf, ali i forum opcenito veoma posjecen pa bi potencijalni kupci/prodavaocu mogli lakse da nalete na autic koji im se svidja, odnosno da prodavaoc proda isti. Prvo neka mi neko kaze jel tema regularna, ako jeste stavio bih svog limenog ljubimca na prodaju ovdje. Postavljajte oglase, opleti pozdrav
Nove SAVINE gume''
Sta je ovo, kao nesto za sigurnost ili sta? ''Naknadno urađena čelična zaštita umjesto plastične na prednjem dijelu ispod vozila..''
To ti je ona zastita ispod motora da nebi nesto udarilo motor i slicno razumijes? Inace je fabricki plasticna, ali sam postavio celicnu koja kosta 500 KM...
Nove SAVINE gume''
To ti je ona zastita ispod motora da nebi nesto udarilo motor i slicno razumijes? Inace je fabricki plasticna, ali sam postavio celicnu koja kosta 500 KM...
znam na sta mislis, al ne kontam sto ce ti to celicno?
ako ga sredjujes za sebe i neces prodati kako se to uklapa u koncept ove teme?
ti trazis univerzalni naslonjac za ruke... pogledaj po piku ,market, ebay, imas u conradu, imas u svim prodavnicama dijelova. Za univerzalne naslonjace obicno treba busiti rupe i cijene su im vecinom do 50 KM.
swatch wrote:ako ga sredjujes za sebe i neces prodati kako se to uklapa u koncept ove teme?
ti trazis univerzalni naslonjac za ruke... pogledaj po piku ,market, ebay, imas u conradu, imas u svim prodavnicama dijelova. Za univerzalne naslonjace obicno treba busiti rupe i cijene su im vecinom do 50 KM.
Kupoprodaja, covjek zeli nesto da kupi samim tim...