Tema za kupoprodaju

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
BHPL

#1 Tema za kupoprodaju

Post by BHPL »

Ne razumijem kako nema ove teme. Ako je zabranjeno neka admin brise, a mislim da je tema korisna s obzirom da je ovaj pdf, ali i forum opcenito veoma posjecen pa bi potencijalni kupci/prodavaocu mogli lakse da nalete na autic koji im se svidja, odnosno da prodavaoc proda isti. :D Prvo neka mi neko kaze jel tema regularna, ako jeste stavio bih svog limenog ljubimca na prodaju ovdje. Postavljajte oglase, opleti :D pozdrav :sax:

Evo mog pa ako ima zainteresovanih povoljno...

http://www.pik .ba/artikal/3814979/golf-4-1-9-sdi/ spojite pik i tacku :-D
Last edited by BHPL on 02/08/2012 21:35, edited 2 times in total.
Melami

#2 Re: Tema za kupoprodaju

Post by Melami »

BHPL wrote:Ne razumijem kako nema ove teme. Ako je zabranjeno neka admin brise, a mislim da je tema korisna s obzirom da je ovaj pdf, ali i forum opcenito veoma posjecen pa bi potencijalni kupci/prodavaocu mogli lakse da nalete na autic koji im se svidja, odnosno da prodavaoc proda isti. :D Prvo neka mi neko kaze jel tema regularna, ako jeste stavio bih svog limenog ljubimca na prodaju ovdje. Postavljajte oglase, opleti :D pozdrav :sax:

www.pik ba/artikal/3780314/golf-4-1-9-sdi/
dobar bgm samo sto meni sad ne treba.
''Boja: Trula višnja
Nove SAVINE gume''
Sta je ovo, kao nesto za sigurnost ili sta? ''Naknadno urađena čelična zaštita umjesto plastične na prednjem dijelu ispod vozila..''
BHPL

#3 Re: Tema za kupoprodaju

Post by BHPL »

Melami wrote:
BHPL wrote:Ne razumijem kako nema ove teme. Ako je zabranjeno neka admin brise, a mislim da je tema korisna s obzirom da je ovaj pdf, ali i forum opcenito veoma posjecen pa bi potencijalni kupci/prodavaocu mogli lakse da nalete na autic koji im se svidja, odnosno da prodavaoc proda isti. :D Prvo neka mi neko kaze jel tema regularna, ako jeste stavio bih svog limenog ljubimca na prodaju ovdje. Postavljajte oglase, opleti :D pozdrav :sax:

http://www.pik ba/artikal/3780314/golf-4-1-9-sdi/
Nove SAVINE gume''
Sta je ovo, kao nesto za sigurnost ili sta? ''Naknadno urađena čelična zaštita umjesto plastične na prednjem dijelu ispod vozila..''
To ti je ona zastita ispod motora da nebi nesto udarilo motor i slicno razumijes? Inace je fabricki plasticna, ali sam postavio celicnu koja kosta 500 KM...
Melami

#4 Re: Tema za kupoprodaju

Post by Melami »

BHPL wrote:
Melami wrote:

http://www.pik ba/artikal/3780314/golf-4-1-9-sdi/
Nove SAVINE gume''
To ti je ona zastita ispod motora da nebi nesto udarilo motor i slicno razumijes? Inace je fabricki plasticna, ali sam postavio celicnu koja kosta 500 KM...
znam na sta mislis, al ne kontam sto ce ti to celicno?
BHPL

#5 Re: Tema za kupoprodaju

Post by BHPL »

Ma ono plasticno nula bodova, pukne kamencic raspolovi se :lol: A svejedno stari je to postavljao...
530i

#6 Re: Tema za kupoprodaju

Post by 530i »

i to 500 maraka :?
Bakir1

#7 Re: Tema za kupoprodaju

Post by Bakir1 »

to u asi i preko 500 km, 2 mm celicni lim, odlicna stvar ko ima boru i golfa
530i

#8 Re: Tema za kupoprodaju

Post by 530i »

Mnogo mi je to para za asfaltnu vožnju.
Bakir1

#9 Re: Tema za kupoprodaju

Post by Bakir1 »

mozda u civilizacijskim zemljama ali u bosni i 4 mm bi bila malo :lol:
hodža

#10 Re: Tema za kupoprodaju

Post by hodža »

taman tema koju trebam :D

imam nešto slično ovome

Image

i polahko sad prilagođavam sebi i svojim potrebama...trenutno se radi na enterijeru, pa me zanima gdje bih mogao pronaći ovaj naslonjač

Image

al da nije puno skup..na piku cijene i preko 100 KM, što mi se baš i ne uklapa u budžet :D neki otpadi ili sl. gdje znate da ima ??

i pošto on nije planiran u fabričkom enterijeru, kako da ga postavim, moram li bušiti rupe u podu ili :roll:

eto, molim sve ljude dobre volje koji znaju da mi pomognu :D
swatch

#11 Re: Tema za kupoprodaju

Post by swatch »

ako ga sredjujes za sebe i neces prodati kako se to uklapa u koncept ove teme?

ti trazis univerzalni naslonjac za ruke... pogledaj po piku ,market, ebay, imas u conradu, imas u svim prodavnicama dijelova. Za univerzalne naslonjace obicno treba busiti rupe i cijene su im vecinom do 50 KM.
BHPL

#12 Re: Tema za kupoprodaju

Post by BHPL »

swatch wrote:ako ga sredjujes za sebe i neces prodati kako se to uklapa u koncept ove teme?

ti trazis univerzalni naslonjac za ruke... pogledaj po piku ,market, ebay, imas u conradu, imas u svim prodavnicama dijelova. Za univerzalne naslonjace obicno treba busiti rupe i cijene su im vecinom do 50 KM.
Kupoprodaja, covjek zeli nesto da kupi samim tim... :-) :D
land

#13 Re: Tema za kupoprodaju

Post by land »

http://www.4x4centar.ba/index.php?optio ... &Itemid=45
evo i mog pa ako ima zainteresovanih neka se jave
Averus

#14 Re: Tema za kupoprodaju

Post by Averus »

da pritefterim, mozda se pojavi kakva dobra ponuda :D
Post Reply