Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
u pitanju je studij zurnalistike..predmet se zove novi mediji..a ja razmisljam da radim diplomski na temu forum - oblik javnog mnijenja...
vase misljenje o tome..komentari...
koliko mi moze neko sa sa-x pomoci..jer bih, naravno, uzeo ovaj forum kao primjer..da mi neko od odgovornih ljudi sa ovog site-a da sto vise materijala...
treba biti oko 20 stranica..e sad ako imate korisnog materijala..nakacite..pa da ja to copy/paste...
svakako sam mislio koristiti i onaj tekst u startu..ipak su tu dvije stranice ..jos 18 mi fali ..ovo je dobar savjet..razliku izmedju foruma..mirca..klasicnog chatanja..i tu ce mi otici nekoliko stranica.. ..zahvaljujem lajkane...
na 10ak stranica možeš objašnjavati konfigurisanje mirca, messengera (posebno MSN, posebno Trillian, pa Miranda itd.)... dovoljno je nekoliko brojeva BUGova...
istrazio bih ja sve to..i forum..i blog (iako o tome nemam pojma..no tu ste vi )..ne bi bilo lose kad bi se mogla sjetiti tog slucaja u SADu..i te predsjednicke kampanje..to bi mi moglo valjati..napravim poredjenje izmedju procenta koristenja interneta u SADu i u BiHa..pa o tome malo pametujem..(barem 2 stranice )
zahvaljujem na savjetima..djemdo ti cokoladu
i jos nesto..nisam buduci novinar vec buduci zurnalista..a to nije isto
flora.sa wrote:ima li neko kakvih prijedloga, knjiga, web stranica na temu: "Ubistvo kao posljedica seksualnih perverzija"
tema za diplomski...
ozbiljno.
ne znam mogu li ja kako tu pomoci ..iako nisam jos nikog ubio..mislim da bih mogao biti od koristi..
flora.sa wrote:ima li neko kakvih prijedloga, knjiga, web stranica na temu: "Ubistvo kao posljedica seksualnih perverzija"
tema za diplomski...
ozbiljno.
ne znam mogu li ja kako tu pomoci ..iako nisam jos nikog ubio..mislim da bih mogao biti od koristi..
otvorila si posebnu temu, da ne bih ometala tvoju!
istrazio bih ja sve to..i forum..i blog (iako o tome nemam pojma..no tu ste vi :D )..ne bi bilo lose kad bi se mogla sjetiti tog slucaja u SADu..i te predsjednicke kampanje..to bi mi moglo valjati..napravim poredjenje izmedju procenta koristenja interneta u SADu i u BiHa..pa o tome malo pametujem...
Primjer politicke angazovanosti u SAD je i blog George Soros-a koji ima i dobrotvornu organizaciju i u BiH, gdje je on htio da zaustavi ponovni izbor Busha: http://georgesoros.com/
edu wrote:je li imaju odgovorni ljud sa Sa-Xa statistiku o posjecenosti site-a..foruma..itd..(vjerovatno da da..al' moje je da pitam)..i moze li se to dobiti???
edu wrote:je li imaju odgovorni ljud sa Sa-Xa statistiku o posjecenosti site-a..foruma..itd..(vjerovatno da da..al' moje je da pitam)..i moze li se to dobiti???