televoltinzi
Moderator: anex
-
senada
#1 televoltinzi
gledam glasanje gledatelja na lokalnim tv stanicama... upravo ide cuveno pitanje dana za gledateljstvo cd-a sa senadom hadzfejzovicem.... pitanje glasi - ko je bolji milorad il haris.. gledateljstvo ce se ubiti od zvanja i kako god da glasaju haris ce biti u debeloj prednosti.....isto kao na ftv-u sa pitanjem odobravate li se vehabizam ili ne, ubjedljivo je pobijedio vehabizam.... 
-
Nancy Drew
-
Hierarchia
Hvala, Nancy.Nancy Drew wrote:Televoting (bez L) is a method of opinion polling usually conducted by telephone, which incorporates deliberative democratic principles.
-
Nancy Drew
-
senada
narod placa narucena glasanja i naravno narucene rezultate.. mislim znamo mi svi da je haris jaci od mice.. barem sto se tice suplje price ali ne znam da to sto znamo trebamo pored x i y puteva i putem i telefoltingom placati.. no patriotizam je blazeno uzviseno duhovno osjecanje koje ispunja nasa srca ljubavlju prema domovini i prema harisu.. jebes.dzepove.ba
-
dr.iver
#10 Re: televoltinzi
Pitanje je bilosenada wrote:pitanje glasi - ko je bolji milorad il haris..
"ko je jači"
Trebao ih je obadvojicu zovnuti, pa da se pomarišu - uz prisustvo vijerni fanatika i jednog i drugog, bila bi to prava korida, onako multietnička(sudija bi trebao biti hrvat).
-
Sarajevski Marlboro
Televoting zaista jeste dobar nacin upotpunjavanja emisije, ali nije uvijek relevantan, upravo zbog gore navedenih primjera, poput harisa-mice, ili vehabija i sl.. ne mora znaciti da je istinsko stanje stvari upravo takvo kakvim se pokaze rezultatima televotinga.. obicno bude daleko od toga.. dijelom zbog lokal patriota, koji ce uvijek glasati-opravdavati svoje (pa makar ti njihovi bili lopovi i nacionalisti), a dijelom zbog neke iluzije u kojoj zivi vecina javnosti (zavaravanje, neznanje, dezinformacije, medijska manipulacija).
-
Vertigo
a zasto se onda naplacuje ?Sarajevski Marlboro wrote:Televoting zaista jeste dobar nacin upotpunjavanja emisije, ali nije uvijek relevantan, upravo zbog gore navedenih primjera, poput harisa-mice, ili vehabija i sl.. ne mora znaciti da je istinsko stanje stvari upravo takvo kakvim se pokaze rezultatima televotinga.. obicno bude daleko od toga.. dijelom zbog lokal patriota, koji ce uvijek glasati-opravdavati svoje (pa makar ti njihovi bili lopovi i nacionalisti), a dijelom zbog neke iluzije u kojoj zivi vecina javnosti (zavaravanje, neznanje, dezinformacije, medijska manipulacija).
-
Sarajevski Marlboro
Pa to je bar jasno. Uzmi lovu od bijede. Iako je cesto namjesten i dio tala, treba se obogatiti i bh telecom, a i drugi ucesnici. Trebaju se dzepovi napuniti. Koji su ionako vec puni.registrovan wrote:a zasto se onda naplacuje ?Sarajevski Marlboro wrote:Televoting zaista jeste dobar nacin upotpunjavanja emisije, ali nije uvijek relevantan, upravo zbog gore navedenih primjera, poput harisa-mice, ili vehabija i sl.. ne mora znaciti da je istinsko stanje stvari upravo takvo kakvim se pokaze rezultatima televotinga.. obicno bude daleko od toga.. dijelom zbog lokal patriota, koji ce uvijek glasati-opravdavati svoje (pa makar ti njihovi bili lopovi i nacionalisti), a dijelom zbog neke iluzije u kojoj zivi vecina javnosti (zavaravanje, neznanje, dezinformacije, medijska manipulacija).
-
senada
Penzioner, htjela sam napisati telefol-ting, ali umjesto "f" kao folovi, tipnula "v", nisam provjeravala i onda sam se malo ljutnula na sebe radi "f" i na tebe jer nisi shvatio da je ipak trebao biti nekakav fol. Eto.To je to.
Ovaj nacin glasanja nije samo novcana prevara, nego se rezultatima obmanjuje siroka javnost u smislu podizanja fiktivne popularnosti odredjenoj osobi ili pojavi, kao sto je bio slucaj s vehabijama na FTV-u u "Pecnici".
Ovaj nacin glasanja nije samo novcana prevara, nego se rezultatima obmanjuje siroka javnost u smislu podizanja fiktivne popularnosti odredjenoj osobi ili pojavi, kao sto je bio slucaj s vehabijama na FTV-u u "Pecnici".
-
penzioner
Samo provjeravamsenada wrote:Penzioner, htjela sam napisati telefol-ting, ali umjesto "f" kao folovi, tipnula "v", nisam provjeravala i onda sam se malo ljutnula na sebe radi "f" i na tebe jer nisi shvatio da je ipak trebao biti nekakav fol. Eto.To je to.![]()
-
senada
Nemoj mi reci da pisem kao ne mislimpenzioner wrote:Samo provjeravamsenada wrote:Penzioner, htjela sam napisati telefol-ting, ali umjesto "f" kao folovi, tipnula "v", nisam provjeravala i onda sam se malo ljutnula na sebe radi "f" i na tebe jer nisi shvatio da je ipak trebao biti nekakav fol. Eto.To je to.![]()
Ovaj nacin glasanja nije samo novcana prevara, nego se rezultatima obmanjuje siroka javnost u smislu podizanja fiktivne popularnosti odredjenoj osobi ili pojavi, kao sto je bio slucaj s vehabijama na FTV-u u "Pecnici".. Znaš da sam ja ovdje dežurni agent protiv prevare i suplje
.
-
penzioner
(šapatom): pa morao bih te ubiti...senada wrote:zastopenzioner wrote:Kad bi ti rekao, to bi moralo biti zadnje što bi čulasenada wrote:a ovaj ..., @penzioner, je li ti to, mislim ovo uhodjenje, jel' to tvoj samo honorarni ili stalni posao
p.s. s obzirom da sam agent, je l'.