TELERING:Atak na inteligenciju!
Moderator: anex
- CaCO3
#1 TELERING:Atak na inteligenciju!
Ne znam vise ko je u ovoj emisiji gori ili Mato ili gosti.Pogotovo sada ovaj mesar sto se prosipa.Mislim ovo je totalni atak i na minimum ineteligencije koju ovaj ocito nema.
- Sasvim_Obican
#2 Re: TELERING:Atak na inteligenciju!
Telering ima pomalo izlizan format, Mato ima problem s predstavnicima platforme i stalno ih optužuje za nešto na što oni objektivno nisu imali utjecaja, ali mislim da je tvoj post prije svega namijenjen ličnoj diskvalifikaciji voditelja i ministra, pa sam stava da ga nema potrebe dublje analizirati.
Čovjek se uopće nije prosipao, već je samo "jovo-nanovo" ponovio sve ono šta trubi pet godina.
Čovjek se uopće nije prosipao, već je samo "jovo-nanovo" ponovio sve ono šta trubi pet godina.
- Dr.Mr.Fr.
#3 Re: TELERING:Atak na inteligenciju!
meni je naziv emisije samo takav, cuj tele-ring
svašta 
- CaCO3
#4 Re: TELERING:Atak na inteligenciju!
U pravu si, nije se prosipao nego je lagao kao PAS.Sasvim_Obican wrote:Telering ima pomalo izlizan format, Mato ima problem s predstavnicima platforme i stalno ih optužuje za nešto na što oni objektivno nisu imali utjecaja, ali mislim da je tvoj post prije svega namijenjen ličnoj diskvalifikaciji voditelja i ministra, pa sam stava da ga nema potrebe dublje analizirati.
Nema potrebe da ja tu dvojicu diskreditujem posto to oni jako dobro rade i sami i to pred poprilicnim auditorijumom ispred tv ekrana.
-
Area_51
#5 Re: TELERING:Atak na inteligenciju!
Svima je znano kako se nastup na Teleringu placa u gotovini voditelju Mati Djakovicu, pa se s njim jos i dogovori sta da te pita. K tome, znamo, kako je Mato Djakovic produzena ruka Dodika, pa svoje prijateljstvo pretace u politicke stavove, koje u sali ga privali protezira na televiziji.
Daljinski je jedini rjesenje, vjerujte.
Daljinski je jedini rjesenje, vjerujte.
- jazzer
#6 Re: TELERING:Atak na inteligenciju!
U toku emisije treba staviti onu markicu na vrhu ekrana na kojoj pise
''zakupljeni termin''
.
Ne gledam odavno Telering a sudeci po komentarima nista i ne propustam.
''zakupljeni termin''
- amrica
#7 Re: TELERING:Atak na inteligenciju!
jazzer wrote:U toku emisije treba staviti onu markicu na vrhu ekrana na kojoj pise
''zakupljeni termin''.
Mato je nekad bio dobar novinar, a onda se desila porodicna tragedija... pa je nestao neko vrijeme, a onda se vratio ovakav
- Ateista
#8 Re: TELERING:Atak na inteligenciju!
Ja ne kontam zasto neko gleda emisiju koju smatra atakom na inteligenciju, imate cuveno crveno dugme na daljinskom.CaCO3 wrote:Ne znam vise ko je u ovoj emisiji gori ili Mato ili gosti.Pogotovo sada ovaj mesar sto se prosipa.Mislim ovo je totalni atak i na minimum ineteligencije koju ovaj ocito nema.
Za emisiju nisam nikad cuo, na sta god glupo naletim jednostavno preskacem.
-
Sapienti
#9 Re: TELERING:Atak na inteligenciju!
Današnji telering...
"Gospodine Dodik vi ste meni najbolji političar."
Fuj...
"Gospodine Dodik, ja sam vam na početku emisije rekao da ne možete vi srušiti Bosnu i Hercegovinu...znate li zašto sam vam to rekao?"
I ja sad očekujem da mu kaže nešto tipa jer najmanje milion i po građana stoji protiv toga, jer svjetska zajednica to ne bi dozvoila, jer ....xy razlog. Međutim Mato završava svoju rečenicu sa :
"Zato što Bosna i Hercegovina nije izgrađena."
Pa ima li dna kojeg ovaj ljigavac nije dotakao za šaku maraka?
"Gospodine Dodik vi ste meni najbolji političar."
Fuj...
"Gospodine Dodik, ja sam vam na početku emisije rekao da ne možete vi srušiti Bosnu i Hercegovinu...znate li zašto sam vam to rekao?"
I ja sad očekujem da mu kaže nešto tipa jer najmanje milion i po građana stoji protiv toga, jer svjetska zajednica to ne bi dozvoila, jer ....xy razlog. Međutim Mato završava svoju rečenicu sa :
"Zato što Bosna i Hercegovina nije izgrađena."
Pa ima li dna kojeg ovaj ljigavac nije dotakao za šaku maraka?
- Better Man
#10 Re: TELERING:Atak na inteligenciju!
Mato predstavlja ono najgore od novinarstva i jadni su oni koji i sekund mogu da slusaju i gledaju tog polupismenog poltrona!
-
Sapienti
#11 Re: TELERING:Atak na inteligenciju!
Pismen je on itekako i to čini se dobro naplaćuje služeći kao medijski promotor svakavih spodoba, od Čengića pa do Špirića, od Bime pa do Dodika. Sporadično promjenim kanale na TV-u da vidim kakvog sve smeća ima, i naletim juče na ovog međeda. Uspio sam sastaviti 3 minute dok nisam ugasio TV.Better Man wrote:Mato predstavlja ono najgore od novinarstva i jadni su oni koji i sekund mogu da slusaju i gledaju tog polupismenog poltrona!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#12 Re: TELERING:Atak na inteligenciju!
Bijedni novinarski placenik, u najgorem obliku tok pojma.