Telemarketeri iz R. Srpkse
Moderator: anex
-
united bosnae
#1 Telemarketeri iz R. Srpkse
Prvo da kazem da je pozivni broj mog kucnog telefona (koji nije na moje ime) 033.
Ne znam dali sam samo ja ili i drugi imaju isti problem, izlozen torturi telemarketera sa podrucija Republike Okupirane Teritorije, pozivni brojevi 05x.
Pozivi su obicno izmedju 16-17 sati, zenski glas (sa tvrrrdim krajiskim naglaskom) trazi gospodju ili gospodina (ona navede i imena) na cije ime je telefon prijavljen. Na moj zahtijev da se osoba koja zove predstavi ranije sam dobijao odgovor Jelena, Dragica, Vera.... dok su od nedavno cini mi se iste osobe pocele da se zovu Lejle, Azre, Aide...
I onda pocne rafalanje (ovo rafalanje nema veze sa pozivnim brojem 05x) o produktu koji je tog dana na prodaju. Obicno je rijec o kremama, steznicima za zglobove, knjigama, medicinskim pomagalima....
U momentu kad zarafala, bilo kakav pokusaj da se salva rijeci prekine nije moguc. Jedino sto preostaje jeste da se kulturno veza prekine.
Ako ipak odlucite da je saslusate do kraja (sto ce se uvijek ispostaviti kao greska) i priupitate od kuda im vas broj telefona i od kuda im pravo da vas zovu Jelena, Lejla, Vera, Aida (kao da je bitno) se malo zbuni ali i dalje ne posustaje nudeci vam sve vec navedene proizvode besplatno - vase je samo da platite dostavu koja je simbolicnih xyKM.
Ako i dalje pokusate da budete pribrani i fini i kazete da ne zelite da vas vise zovu i da bi ste rado popricali sa Jeleninim, Lejlinim Verinim, Kobilinim sefom te da njega upitate od kuda im vas broj telefona i da ga/je zamolite da vas vise ne zovu, poziv se jednostavno prekine.
I tada vam bude zao sto na samom pocetku vi to isto niste uradili.
Posoji li ikakav nacin (osim da se ne javljate na nepoznate brojeve sa pozivnim 05x) da se sprijece pozivi telemarketera sa prostora Republike OT.
Ne znam dali sam samo ja ili i drugi imaju isti problem, izlozen torturi telemarketera sa podrucija Republike Okupirane Teritorije, pozivni brojevi 05x.
Pozivi su obicno izmedju 16-17 sati, zenski glas (sa tvrrrdim krajiskim naglaskom) trazi gospodju ili gospodina (ona navede i imena) na cije ime je telefon prijavljen. Na moj zahtijev da se osoba koja zove predstavi ranije sam dobijao odgovor Jelena, Dragica, Vera.... dok su od nedavno cini mi se iste osobe pocele da se zovu Lejle, Azre, Aide...
I onda pocne rafalanje (ovo rafalanje nema veze sa pozivnim brojem 05x) o produktu koji je tog dana na prodaju. Obicno je rijec o kremama, steznicima za zglobove, knjigama, medicinskim pomagalima....
U momentu kad zarafala, bilo kakav pokusaj da se salva rijeci prekine nije moguc. Jedino sto preostaje jeste da se kulturno veza prekine.
Ako ipak odlucite da je saslusate do kraja (sto ce se uvijek ispostaviti kao greska) i priupitate od kuda im vas broj telefona i od kuda im pravo da vas zovu Jelena, Lejla, Vera, Aida (kao da je bitno) se malo zbuni ali i dalje ne posustaje nudeci vam sve vec navedene proizvode besplatno - vase je samo da platite dostavu koja je simbolicnih xyKM.
Ako i dalje pokusate da budete pribrani i fini i kazete da ne zelite da vas vise zovu i da bi ste rado popricali sa Jeleninim, Lejlinim Verinim, Kobilinim sefom te da njega upitate od kuda im vas broj telefona i da ga/je zamolite da vas vise ne zovu, poziv se jednostavno prekine.
Posoji li ikakav nacin (osim da se ne javljate na nepoznate brojeve sa pozivnim 05x) da se sprijece pozivi telemarketera sa prostora Republike OT.
Last edited by united bosnae on 08/07/2016 21:37, edited 1 time in total.
- Saian
#2 Re: Telemarketeri iz R. Srpkse
nemam savjet osim samo prekini vezu
ali me podsjetilo na ovo

- karanana
#3 Re: Telemarketeri iz R. Srpkse
jesu tebi problem marketari ili to sto su ti marketari iz shumske republike?
da te zovnu sa 033 i pozdrave sa selam alejkum da li bi kupio kremu?
-
triiksa
#4 Re: Telemarketeri iz R. Srpkse
Fascinantno glupa tema, moram zamijetiti.
- Saian
#5 Re: Telemarketeri iz R. Srpkse
meHlem valjdakaranana wrote:jesu tebi problem marketari ili to sto su ti marketari iz shumske republike?
-
united bosnae
#6 Re: Telemarketeri iz R. Srpkse
Indikativno jeste sto nikad slicni pozivi ne dolaze sa 033 a i tada kremu ne bih kupio.karanana wrote:jesu tebi problem marketari ili to sto su ti marketari iz shumske republike?
Ovo sa "selam alejkum" ti je bezveze i previse nisko.
- karanana
#7 Re: Telemarketeri iz R. Srpkse
pa meni je bezveze i nisko to potenciranje jelena, vera, dragica, republike shumske, 05X....pa sam samo nastavio u tom nacionalnom duhu. po cemu je marketarski poziv 05x gori od marketarskog poziva 03x? pa zar to nisu svi pozivi iz tvoje zemlje ili republiku shumsku ne priznajes kao dio tvoje zemlje pa ti krivo sto te stranci i strankinje zovu? cemu mrznja? zaista ne bih rekao da je samo do poziva nego da ima i politike.united bosnae wrote:Indikativno jeste sto nikad slicni pozivi ne dolaze sa 033 a i tada kremu ne bih kupio.karanana wrote:jesu tebi problem marketari ili to sto su ti marketari iz shumske republike?
imaju li sexi glasove? meni oni banjalucki naglasci bas jebozovno zvuche.
-
L u c i f e r
#8 Re: Telemarketeri iz R. Srpkse
ja bi im odma pošteno reko
kupiću kremu ako mi popušiš
kupiću kremu ako mi popušiš
-
L u c i f e r
#9 Re: Telemarketeri iz R. Srpkse
dobro je, nek nisam jedinikaranana wrote:pa meni je bezveze i nisko to potenciranje jelena, vera, dragica, republike shumske, 05X....pa sam samo nastavio u tom nacionalnom duhu. po cemu je marketarski poziv 05x gori od marketarskog poziva 03x? pa zar to nisu svi pozivi iz tvoje zemlje ili republiku shumsku ne priznajes kao dio tvoje zemlje pa ti krivo sto te stranci i strankinje zovu? cemu mrznja? zaista ne bih rekao da je samo do poziva nego da ima i politike.united bosnae wrote:Indikativno jeste sto nikad slicni pozivi ne dolaze sa 033 a i tada kremu ne bih kupio.karanana wrote:jesu tebi problem marketari ili to sto su ti marketari iz shumske republike?
imaju li sexi glasove? meni oni banjalucki naglasci bas jebozovno zvuche.
- JThomas
#10 Re: Telemarketeri iz R. Srpkse
svejedno je naravno koji je broj, ali i meni ti pozivi dolaze samo sa 05 brojeva...
- bach
#11 Re: Telemarketeri iz R. Srpkse
Provjeriš na internetu odakle je dotična 05x firma (Lupo Marshall se jedna zvala) i vidiš da firma iz Berkovića!!!!united bosnae wrote:Prvo da kazem da je pozivni broj mog kucnog telefona (koji nije na moje ime) 033.
Ja koji sam i u osnovnoj i u srednjoj imao peticu iz geografije, ne mogu na karti naći Berkoviće!!!
A onda čika google kaže da su ovo Berkovići ovo

Valjda strogi centar grada...
- Matzan
#12 Re: Telemarketeri iz R. Srpkse
karanana wrote:jesu tebi problem marketari ili to sto su ti marketari iz shumske republike?
Možda g-đica voli s kremom.