Telemach Modem+ asus router kao Repeater?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
User avatar
fole13
Posts: 608
Joined: 05/09/2007 16:29
Location: Sarajevo

Telemach Modem+ asus router kao Repeater?

Post by fole13 » 23/08/2016 20:22

Imam ovaj EPC3928S Cisco modem od Telemacha i sad zelim da pojacam konekciju na spratu koristio bi asus rtn10e Router kao repeater signala Da li mi neko moze reci kako da to uradim sta trebam podesiti na njihovom modemu? Ja sam nesto pokusao sam ali bezuspjesno nisam bas neki strucnjak nemojte mi se razumiti hehehehe.


User avatar
odmor
Posts: 830
Joined: 10/05/2006 12:42

Re: Telemach Modem+ asus router kao Repeater?

Post by odmor » 23/08/2016 20:25

fole13 wrote:Imam ovaj EPC3928S Cisco modem od Telemacha i sad zelim da pojacam konekciju na spratu koristio bi asus rtn10e Router kao repeater signala Da li mi neko moze reci kako da to uradim sta trebam podesiti na njihovom modemu? Ja sam nesto pokusao sam ali bezuspjesno nisam bas neki strucnjak nemojte mi se razumiti hehehehe.


Postavi pitanje na Telemach temi.. javit ce ti se neko svakako da ti pomogne.

User avatar
fole13
Posts: 608
Joined: 05/09/2007 16:29
Location: Sarajevo

Re: Telemach Modem+ asus router kao Repeater?

Post by fole13 » 23/08/2016 20:26

odmor wrote:
fole13 wrote:Imam ovaj EPC3928S Cisco modem od Telemacha i sad zelim da pojacam konekciju na spratu koristio bi asus rtn10e Router kao repeater signala Da li mi neko moze reci kako da to uradim sta trebam podesiti na njihovom modemu? Ja sam nesto pokusao sam ali bezuspjesno nisam bas neki strucnjak nemojte mi se razumiti hehehehe.


Postavi pitanje na Telemach temi.. javit ce ti se neko svakako da ti pomogne.



Ok, hvala drug :izet:

Post Reply