adem_vaart wrote:ima nekih kanalcica,pogledaj
suti...
Moderator: anex
adem_vaart wrote:ima nekih kanalcica,pogledaj
Sta propustam?adem_vaart wrote:jel' mislis da su oni ovo nesvjesno pustili,moguce da nesto testiraju
Ja nisam nista novo primjetioZvek wrote:Šta to ima novo na analogiji?
Nisam ni ja.187 wrote:Ja nisam nista novo primjetioZvek wrote:Šta to ima novo na analogiji?
ma ja nema:) šutitee da ne ukinustachu wrote:Nema ni kod mene nista....
Ukinut ce sigurno, to ba bajramska navlakusa, nece djaba pustit sve ono i to u HD formiStupskaBitanga wrote:ma ja nema:) šutitee da ne ukinustachu wrote:Nema ni kod mene nista....
baš si bezze ja guštmaam ti to hoćeš da upropastišsemirsar wrote:Ukinut ce sigurno, to ba bajramska navlakusa, nece djaba pustit sve ono i to u HD formiStupskaBitanga wrote:ma ja nema:) šutitee da ne ukinustachu wrote:Nema ni kod mene nista....![]()
Oooops![]()
neStupskaBitanga wrote:imate li vi Fox kanale?
Loze raju bezveze ...187 wrote:Kod mene na anolognoj obicnoj kablovski nema nista novo fakat , ne znam o cemu vi pricate .
Aj se vrati na treci post na ovoj strani, pa opet polako procitaj sve postove nanize, mozda ti "bidne" malo jasnije187 wrote:Kod mene na anolognoj obicnoj kablovski nema nista novo fakat , ne znam o cemu vi pricate .
+1chino wrote:Na digitalnoj nema kanala nikako, jel samo kod mene ili kod ostalih?
Jel ovo neka greška, zajebancija ili nešto treće???semirsar wrote:Aj se vrati na treci post na ovoj strani, pa opet polako procitaj sve postove nanize, mozda ti "bidne" malo jasnije187 wrote:Kod mene na anolognoj obicnoj kablovski nema nista novo fakat , ne znam o cemu vi pricate .![]()
Ide, ide zima, valja nama lozit '![]()
Ma ok, slažem se, nego pitam reko da nisam nešto propustio, neko obavještenje ili sl... Crnjak, kad skontaš da ovo neće potrajatiStupskaBitanga wrote:hajte malo tišu
ako ste našli super ne mora svako znati