ljudi help...
bila sam na elobu bisem mmds od 2008..pretsplata mi je bila 16,9 non stop al poslje su nesto ubacivali zadnji par mjeseci kao 6km neka marza kad sam zvala info rekla mi da je greska i da to ne plcaam aj ok ,
u martu otkazala jer sam htjela prec na moju tv (imam posebno adsl) tako da sam uzela phone paket ..
otkazala elob...u martu
kraj marta dobijem moju tv phone al imam ogromni problema znaci to radi pa ne radi , radi 3 dana ...onda dan ne radi nista znaic full crkne!! zvala ih petsto puta proradi na momenat pola sata ostatak dana nula.najogre sto je to sve povezano , tel net (iako imam posebno adsl) tv ..kad ne radi ne radi NISTA!!
to sam trpila malo aj ok proce, medjutim onda dva dana neeradi nista oni dodju procackaju radi malo sat i onda nula, pa se zaleti radi par dana i onda opet nula!
nemogu vise da trpim ova sranja , ok kad radi je super bespl tel, ajd sve to ok radi tel sam i uvela najvise..al sad deff cao moja tv ugovor je na 3 mj obavezan i otkazujem jos par dana..
kontam ponovo uzet elob jer mi oprema jos stoji, nisu dosli po nju da skinu te stvari s krova i to ..
sad sta mi predlazete, dal na ovom logosoftu (str im je konfuzna) jel moguce uzet tv samo bez neta , ne bih da mijenjam adsl..i te komplikacije i kolka je mjesecna?
il da uzmem opet elob i kolka je ovdje mjesecna , ja sam imala stari elob , al sad ovaj telemach jel opet pretplata 16,9 vidim tamo neki paketi dodatno hbo , al meni su to uveli i kratko mije trajalo jer sam otkazalo al cijena je bila ista ..sad kao dodatni program se placa kolko je taj paket najmanji i koje ima kanale nemma snage vise da citam i istrazujem ova moja tv me izlduila plus sto sam se nahodala oko prikljucaka otkazivanja ovog papira ..shitt
pa ako neko ima zivaca

i volje da mi objasni il predlozi sta d auzmem, koja je mjesecna, koji kanali ..
sad ima ova d3 , analogna i mmds..prije dok je bio elob bila je samo mmds..sta mi sad preporucujete