Telemach kablovska & DTV
Moderator: anex
-
neutral
#401 Re: Telemach kablovska & DTV
Elob ili Telemah... digitalna TV
vec 9 dana niko ne dolazi da vidi zasto nemam signal... svaki dan zovem ..kao: ekipa na terenu ne znaju kad ce doci!!!
jel se ovo vama desava???
vec 9 dana niko ne dolazi da vidi zasto nemam signal... svaki dan zovem ..kao: ekipa na terenu ne znaju kad ce doci!!!
jel se ovo vama desava???
-
Wind
#402 Re: Telemach kablovska & DTV
Moze li se za prijem "starog" ELOB-a koristit neki drugi digitalni prijemnik, osim njihovih?
Trenutno ih nemaju, a treba mi jos jedno tv mjesto.
-
sencobih
#403 Re: Telemach kablovska & DTV
ja mislim da ne moze, probavao sam ,samo 10 kanala je otkljucano, mozda neko i zna ćarlamu kakoWind wrote:Moze li se za prijem "starog" ELOB-a koristit neki drugi digitalni prijemnik, osim njihovih?
-
muaz
#404 Re: Telemach kablovska & DTV
moze li mi iko reci kako se traze kanali na dtv HS
hvala
hvala
- Reglan
#405 Re: Telemach kablovska & DTV
Probaj kompasom a ako ne uspijes vidi imas li gdje mahovine u kuci pa mozda pomognemuaz wrote:moze li mi iko reci kako se traze kanali na dtv HS
hvala
- ratata
#406 Re: Telemach kablovska & DTV
arshavin wrote:Probaj kompasom a ako ne uspijes vidi imas li gdje mahovine u kuci pa mozda pomognemuaz wrote:moze li mi iko reci kako se traze kanali na dtv HS
hvala![]()
-
rooky
#407 Re: Telemach kablovska & DTV
ako ti ni to neuspije onda kontaktiraj Bear Gryllsa i vidi sa njim on ce ti odrediti tacnu lokaciju i objasnice ti kako.ratata wrote:arshavin wrote:Probaj kompasom a ako ne uspijes vidi imas li gdje mahovine u kuci pa mozda pomognemuaz wrote:moze li mi iko reci kako se traze kanali na dtv HS
hvala![]()
-
neki
#408 Re: Telemach kablovska & DTV
Zna li neko postoji li opcija dobijanja CI kartica umjesto receivera na DTV ili ce bar biti u skorijoj buducnosti?? Navodno na HS-u vrse zamjenu ko se prijavi pa kontam sto ne bi bilo i na Telemachu 
- lopta
#409 Re: Telemach kablovska & DTV
Koliko ima istine u onome, ''srpska kompanija'', ''iz Srbie'', itd.
Zanima me cija je tacno kompanija telemah i ako neko zna otprilike broj uposlenih makar u BiH ili slicno, odnosno sve o istoj.
Zanima me cija je tacno kompanija telemah i ako neko zna otprilike broj uposlenih makar u BiH ili slicno, odnosno sve o istoj.
-
elSaik
#410 Re: Telemach kablovska & DTV
Što me ne čudi da je tebi to najbitnije.
Telemach je u vlasništvu srbijanskog SBBa koji je u vlasništvu Britanaca, odnosno Mid Europe.
Telemach je u vlasništvu srbijanskog SBBa koji je u vlasništvu Britanaca, odnosno Mid Europe.
-
IcedFlame
#411 Re: Telemach kablovska & DTV
Jesio to gledao Enesov dnevnik na hema tv?elSaik wrote:Što me ne čudi da je tebi to najbitnije.
-
ivannn
#412 Re: Telemach kablovska & DTV
al što je najgore mid europe partners, investicijski fond s velikom paletom firmi u cijeloj europi
i oni zapeli za sbb, taj mid europe p. imaju i firme u sloveniji, telemach isto, pa u hrvatskoj, kako nije slovensko ili hrvatsko, a srpsko je, moj narode
i oni zapeli za sbb, taj mid europe p. imaju i firme u sloveniji, telemach isto, pa u hrvatskoj, kako nije slovensko ili hrvatsko, a srpsko je, moj narode
-
zilog
#413 Re: Telemach kablovska & DTV
Bez zelje da ulazim u polemiku, navedite mi samo jedan stvarni dokaz da je MEP vlasnik BHCN-a i ELOB-a.
Na MEP stranici nema nista o tome...
Postovi o preuzimanju Telemach-a u Sloveniji mi nista ne kazu o tome, uzalud se trudite. Kao sto www.microsoft.ba nije MICROSOFT, tako ni tzv. Telemach BiH nije ista firma kao slovenacki Telemach!!!!!!
Postovi o preuzimanju Telemach-a u Sloveniji mi nista ne kazu o tome, uzalud se trudite. Kao sto www.microsoft.ba nije MICROSOFT, tako ni tzv. Telemach BiH nije ista firma kao slovenacki Telemach!!!!!!
-
leo karan
#414 Re: Telemach kablovska & DTV
svakako ne stignem gledati sve kanale, tako da mi ovih par sto telemach daje eksperimentalno nista ne predstvalja
svakako ce ih ukinuti kad potpisu dovoljan broj ugovora s korisnicima
HS mi je skroz dobar
a jos je domaci
a telemach, pu pu pu
i oni dosli na red da muzu nase pare i da ih avionom voze vani
pa da smo svicarska, propali bi
HS mi je skroz dobar
a jos je domaci
a telemach, pu pu pu
- shlauf
#415 Re: Telemach kablovska & DTV
http://www.mideuropa.comzilog wrote:Bez zelje da ulazim u polemiku, navedite mi samo jedan stvarni dokaz da je MEP vlasnik BHCN-a i ELOB-a.
Postovi o preuzimanju Telemach-a u Sloveniji mi nista ne kazu o tome, uzalud se trudite. Kao sto http://www.microsoft.ba nije MICROSOFT, tako ni tzv. Telemach BiH nije ista firma kao slovenacki Telemach!!!!!!
-
StupskaBitanga
#416 Re: Telemach kablovska & DTV
Jedva čekam odg Telemach na BHTelecom potez
a onaj koji kaže da Telemach nema veze sa Telemach u Sloveniji i SBB u Srbiji taj nema pojma
I opet Telecom nije konkurentan Telemachu
Tamo za 48KM sa PDV 4MB/s a vamo sa PDV 22KM
pa vi kontajte
Idemo prvi pljačkamo najviše
a onaj koji kaže da Telemach nema veze sa Telemach u Sloveniji i SBB u Srbiji taj nema pojma
I opet Telecom nije konkurentan Telemachu
Tamo za 48KM sa PDV 4MB/s a vamo sa PDV 22KM
pa vi kontajte
Idemo prvi pljačkamo najviše
-
zilog
#417 Re: Telemach kablovska & DTV
http://www.mideuropa.com/portfolio-investments.aspxshlauf wrote:http://www.mideuropa.comzilog wrote:Bez zelje da ulazim u polemiku, navedite mi samo jedan stvarni dokaz da je MEP vlasnik BHCN-a i ELOB-a.
Postovi o preuzimanju Telemach-a u Sloveniji mi nista ne kazu o tome, uzalud se trudite. Kao sto http://www.microsoft.ba nije MICROSOFT, tako ni tzv. Telemach BiH nije ista firma kao slovenacki Telemach!!!!!!
Bosna i Hercegovina nije na mapi MEP investicija!
-
StupskaBitanga
#418 Re: Telemach kablovska & DTV
Zaključak po Prijavi koncentracije privrednih subjekata „Slovenia Broadband S.a.r.l.“ Luksemburg, i „BH Cabel Net“ d.o.o. Sarajevo, BiH i „KT Global Net“ d.o.o.
Ta firma je i u Sloveniji preko koje je telemach isto u Slo
Ta firma je i u Sloveniji preko koje je telemach isto u Slo
-
DON_eARL
#419 Re: Telemach kablovska & DTV
http://www.mideuropa.comzilog wrote:http://www.mideuropa.com/portfolio-investments.aspxshlauf wrote:http://www.mideuropa.comzilog wrote:Bez zelje da ulazim u polemiku, navedite mi samo jedan stvarni dokaz da je MEP vlasnik BHCN-a i ELOB-a.
Bosna i Hercegovina nije na mapi MEP investicija!
Pogledaj mapu na pocetnoj stranici...
- inSighT
- Vozim: na guranje
#420 Re: Telemach kablovska & DTV
Koji ti clan porodice radi u HS-u ?leo karan wrote:svakako ne stignem gledati sve kanale, tako da mi ovih par sto telemach daje eksperimentalno nista ne predstvalja
HS mi je skroz dobar
a jos je domaci![]()
a telemach, pu pu pu
- cigara
#421 Re: Telemach kablovska & DTV
Cuo sam informaciju da ce Telemach uvesti internet za korisnike digitalne televizije
Zna li iko kada bi to trebalo otprilike da bude?
Zna li iko kada bi to trebalo otprilike da bude?
-
elSaik
#422 Re: Telemach kablovska & DTV
Nemam pojma ko je lik!? edit: Ustvari znam - vlasnik HSa? ME su kupili preko SBBa Gnet-BHCN-Elob. U čemu je problem!?IcedFlame wrote:Jesio to gledao Enesov dnevnik na hema tv?elSaik wrote:Što me ne čudi da je tebi to najbitnije.
edit2: I šega mi je kako se "brani" Telemach, ne riječima "šta ima veze što su Srbi" nego sa "ne, nisu Srbi nego Slovenci."
-
elSaik
#423 Re: Telemach kablovska & DTV
Nego, kad će K1 biti ubačen u ponudu!?
- video
#424 Re: Telemach kablovska & DTV
Ubacheno josh 6 kanala
Sad je ukupno 66
Dodati HBO comedy, HBO Adria, Boomerang, Viasat Nature, MGM i DoQ !!
Josh samo da poprave kvalitet slike na mpeg2

Sad je ukupno 66
Dodati HBO comedy, HBO Adria, Boomerang, Viasat Nature, MGM i DoQ !!
Josh samo da poprave kvalitet slike na mpeg2
- Tiger 033
#425 Re: Telemach kablovska & DTV
Evo sta kazu za MMDS i MPEG2 Citat s Telemach-ovog FacAbook-a:
27.1.2011god.
Postovani, prvo da odgovorim da za MMDS kvalitet slike isporucujemo u MPEG 2 formatu, a ne u MPEG 1 formatu.
Sto se tice prosirenja programske seme na MMDS, vec smo ranije pisali da radimo na tome, i uskoro cemo imati jos 20 dodatnih kanala u MMDS ponudu.
Sto se tice kanala u analogiji, dodajemo i dodatne kanale, obavijesticemo vas za koji dan.
Sto je cista LAŽ i OBMANJIVANJE korisnika!!!!!!
@sencobih je postavio sliku gdje se lijepo vidi kako pise MPEG1 http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=125 ....Čorav covjek vidi da slika qrcu nevalja pogotovo na LCD-u

27.1.2011god.
Postovani, prvo da odgovorim da za MMDS kvalitet slike isporucujemo u MPEG 2 formatu, a ne u MPEG 1 formatu.
Sto se tice prosirenja programske seme na MMDS, vec smo ranije pisali da radimo na tome, i uskoro cemo imati jos 20 dodatnih kanala u MMDS ponudu.
Sto se tice kanala u analogiji, dodajemo i dodatne kanale, obavijesticemo vas za koji dan.
Sto je cista LAŽ i OBMANJIVANJE korisnika!!!!!!