Telemach kablovska & DTV
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#26 Re: Telemach kablovska & DTV
jajmo malo realno govoriti
ovako
mislim i znam da priča oko digitale ovdje ne završava-siguran sam u to ali me ona ni ne interesuje
dalje
napokon da nakon Banja Luke i Kiseljaka programi Fox nisu u digitali i da se ne naplaćuju dodatno kao što je bio dosada slučaj i nastaviće se na HS
Arene NE MOŽE biti jer su PREKINULI svu saradnju s njima( i SBB i TotalTV) radi svog sportkluba i sk+
programska shema je dobra i za 11,9 super
još ako uvedu RTL.HR koji nije bog zna šta ali naspram Amne, Vogošće je zlato
i pogledajte da na nekim CATV čiji fala Bogu nisam korsnik u osnovnoj ponudi imate
Amnu
Istočno SA
OTV Valentiino
nezz Top music
2 TRT progrrama
a vamo jedan fox life ili fox crime ili universal i to sve u osnovnoj ponudi
ovako
mislim i znam da priča oko digitale ovdje ne završava-siguran sam u to ali me ona ni ne interesuje
dalje
napokon da nakon Banja Luke i Kiseljaka programi Fox nisu u digitali i da se ne naplaćuju dodatno kao što je bio dosada slučaj i nastaviće se na HS
Arene NE MOŽE biti jer su PREKINULI svu saradnju s njima( i SBB i TotalTV) radi svog sportkluba i sk+
programska shema je dobra i za 11,9 super
još ako uvedu RTL.HR koji nije bog zna šta ali naspram Amne, Vogošće je zlato
i pogledajte da na nekim CATV čiji fala Bogu nisam korsnik u osnovnoj ponudi imate
Amnu
Istočno SA
OTV Valentiino
nezz Top music
2 TRT progrrama
a vamo jedan fox life ili fox crime ili universal i to sve u osnovnoj ponudi
-
sencobih
#27 Re: Telemach kablovska & DTV
po meni SAT1 je najbolji od ovih njemackih kanala bar ide liga prvaka uzivo kad su njemacki timovi domaćinielSaik wrote:Ne shvatam kakva je tolika fama oko tog RTL hr kao da ne postoji bolji program?! RTL koji je na spisku je njemački RTL, a taj ne treba mijenjati ni za 10 hrvatskih.
-
brazzo19
#28 Re: Telemach kablovska & DTV
Tako je bogami ne shvatam ljudi koji toliko kukaju i placu za rtl hr pogotovo ovaj bourne pratim vec par tema koja god elob global net telemach bhcabel net na svakoj isto lopoviiiii gdje je rtl hr ima na lol.u nema ovdje joj sto nema rtl hr joj majko drago kad ce rtl hr . Pored kablovske imam i dreambox tako da imam taj rtl hr i mogu reci da za ovih par mjeseci korsitenja , nisam dva puta prebacio taj kanal i gledao 10 minuta. slazem se da je bolji od kojekavih kiseljaka behara i tako to ali nije toliko ni extra sega mega giga core2duo super odlican kanal pa da placemo svaki dan sto ga nema. Prosjecan kanal koji nije ni do koljena novoj tv i to je sve , bourne evo ti pregled programa recimo za danas tgo rtl.a o kojem sanjas pa reci sta je ovdje extra da placemo ako nesto propustimo :elSaik wrote:Ne shvatam kakva je tolika fama oko tog RTL hr kao da ne postoji bolji program?! RTL koji je na spisku je njemački RTL, a taj ne treba mijenjati ni za 10 hrvatskih.
06:10 RTL ritam zona - Pop hitovi glazbena emisija
08:10 Exkluziv magazin ®
09:00 Bibin svijet humoristična serija
09:45 1001 noć dramska serija
11:25 Zabranjena ljubav, epizoda 12. sapunica
12:20 Nestala, epizoda 71. telenovela
13:10 Los Victorinos, epizoda 63. telenovela
14:00 Anđeo i vrag, epizoda 48. telenovela
14:50 Anđeo i vrag, epizoda 49. telenovela
15:40 Cobra 11 kriminalistička serija
17:25 Bibin svijet, epizoda 17. humoristična serija
18:00 Bibin svijet, epizoda 18. humoristična serija
18:30 Vijesti informativna emisija
18:55 Exkluziv magazin
19:10 Večera za 5 lifestyle emisija
20:00 1001 noć dramska serija
21:30 TRANSPORTER 2 film
23:00 NA TEŽI NAČIN američki film ®
01:00 Vijesti informativna emisija
01:10 Instruktor humoristična serija
01:40 Astro show (18) emisija uživo
02:40 Dobrotvor, epizoda 2. dramska serija ®
03:25 ANĐEO OSVETE igrani film, triler
mozda gledas bibin svijet
za ovih 65 kanala sto ljudi nude u okviru bhcabel neta eloba itd ovo je odlicno i to sve za nekih 12 km ko sto neko rece pola ovih kanala koje imas u osnovnoj pundu ovi hs.ovci mogu samo sanjati , ko sto neko reci da hoces imat HS kablovsku pa da vidis sta je nemati kanala
-
dezurni_ucenik
#29 Re: Telemach kablovska & DTV
.
Last edited by dezurni_ucenik on 20/03/2016 16:56, edited 1 time in total.
-
elSaik
#30 Re: Telemach kablovska & DTV
HBO ima svoj paket.
- Bourne
#31 Re: Telemach kablovska & DTV
Uz duzno postovanje al' ako me pokusavate uvjeriti u suprotno miisli da NEma smisla jer NEcte uspijeti...tebi se NE sviđa RESPECT meni se sviđa i toCka...svaka dalja prepiranja oko RTL-a bi bila suvisna i uzaludna...za promjenu bilo bi dobro da i mi imamo u ponudi RTL-hr ...ti kako sam kazes prebacis ponekad na isti ,a MI-ja nikad!!!Kad ga NE kledas onda ga izbrisi...I da za 10KM u lol.u 110 kanala a kod Telemacha-a 65(u mene je jos uvijek 60 kanala) za 11,90KM+1KM postarine ...brazzo19 wrote:Tako je bogami ne shvatam ljudi koji toliko kukaju i placu za rtl hr pogotovo ovaj bourne pratim vec par tema koja god elob global net telemach bhcabel net na svakoj isto lopoviiiii gdje je rtl hr ima na lol.u nema ovdje joj sto nema rtl hr joj majko drago kad ce rtl hr . Pored kablovske imam i dreambox tako da imam taj rtl hr i mogu reci da za ovih par mjeseci korsitenja , nisam dva puta prebacio taj kanal i gledao 10 minuta. slazem se da je bolji od kojekavih kiseljaka behara i tako to ali nije toliko ni extra sega mega giga core2duo super odlican kanal pa da placemo svaki dan sto ga nema. Prosjecan kanal koji nije ni do koljena novoj tv i to je sve , bourne evo ti pregled programa recimo za danas tgo rtl.a o kojem sanjas pa reci sta je ovdje extra da placemo ako nesto propustimo :elSaik wrote:Ne shvatam kakva je tolika fama oko tog RTL hr kao da ne postoji bolji program?! RTL koji je na spisku je njemački RTL, a taj ne treba mijenjati ni za 10 hrvatskih.
mozda gledas bibin svijetili veceru za 5 ili zabranjenu ljubav pa zalis. Slazem se da ima po koji dobar film za pogledat ali da toliko kukamo nema smisla , i ako vec hoces rtl ukljucis dreambox i imas sve ovo ko i na kablovskoj i jos plus 10 hiljada kanala vise za samo 10 km znaci nikakva pljacka ....
za ovih 65 kanala sto ljudi nude u okviru bhcabel neta eloba itd ovo je odlicno i to sve za nekih 12 km ko sto neko rece pola ovih kanala koje imas u osnovnoj pundu ovi hs.ovci mogu samo sanjati , ko sto neko reci da hoces imat HS kablovsku pa da vidis sta je nemati kanalaSve u svemu ja sam zadovoljan sa kanalima za osnovnu ponudu pogotovo pored fox lifea.a i fox crime me odusevio ESPN America koji ima sve americke sportove NFL MLB i ostalo kao i ovaj pink music ( nemojte pljuvat ako neznate odmah ) posto kanal pusta samo zabavnu muziku tipa zeljko sergej vlado i ostalo eto izvinite na malo duzem postu bourne brate no hard feelings
![]()
- maslina
#32 Re: Telemach kablovska & DTV
Mislim da je prepirka oko HRTL-a besmislena. TV Nova je najgledanija hrvatska stanica u BiH, a ja je gledam u prosjeku 5 minuta dnevno. I šta ću sada, ići okolo i ubjeđivati narod kako je to nekvalitetan program? Ne ide, zato postoji daljinski.
Nego, vratimo se temi. Zašto vlasnici digitalne televizije "puše" u ovoj kombinaciji? Meni je jasno da su korisnici kablovske u većini i da ih treba zadržati, ako ne i pridobiti nove. Ipak, ja već godinama plaćem 5 km više od njih i na kraju ga poglabam.
Nego, vratimo se temi. Zašto vlasnici digitalne televizije "puše" u ovoj kombinaciji? Meni je jasno da su korisnici kablovske u većini i da ih treba zadržati, ako ne i pridobiti nove. Ipak, ja već godinama plaćem 5 km više od njih i na kraju ga poglabam.
- Bourne
#33 Re: Telemach kablovska & DTV
NovaTV je naj dalje do nove godine od tada ko zna da li ce je uopce biti, jer im tad istice ugovor s' AGICOA...poucen dosadasnjim iskustvom nasih KO vjerovatno (NE tvrdim) nista nisu uradili za produzenje ugovora...a u pregovore ce krenuti s 1.1.2011god i necemo je imati naredna 3 mjeseca, ili nikako jer NovaTV je vec davno poslala KO i RAK-u dopis da se ukine program...maslina wrote:Mislim da je prepirka oko HRTL-a besmislena. TV Nova je najgledanija hrvatska stanica u BiH, a ja je gledam u prosjeku 5 minuta dnevno. I šta ću sada, ići okolo i ubjeđivati narod kako je to nekvalitetan program? Ne ide, zato postoji daljinski.
- maslina
#34 Re: Telemach kablovska & DTV
Kako ću znati šta se događa na relaciji Radeljak-Pokos-Lambaša? Moraću kupovati Gloriju.Bourne wrote:NovaTV je naj dalje do nove godine od tada ko zna da li ce je uopce biti, jer im tad istice ugovor s' AGICOA...poucen dosadasnjim iskustvom nasih KO vjerovatno (NE tvrdim) nista nisu uradili za produzenje ugovora...a u pregovore ce krenuti s 1.1.2011god i necemo je imati naredna 3 mjeseca, ili nikako jer NovaTV je vec davno poslala KO i RAK-u dopis da se ukine program...maslina wrote:Mislim da je prepirka oko HRTL-a besmislena. TV Nova je najgledanija hrvatska stanica u BiH, a ja je gledam u prosjeku 5 minuta dnevno. I šta ću sada, ići okolo i ubjeđivati narod kako je to nekvalitetan program? Ne ide, zato postoji daljinski.
Ma vala i ti iz Nove su se us***čili.
-
sencobih
#35 Re: Telemach kablovska & DTV
Kako ću znati šta se događa na relaciji Radeljak-Pokos-Lambaša? Moraću kupovati Gloriju.
Ma vala i ti iz Nove su se us***čili.[/quote]
a tek sta je sa Gotovčevim
uskraceni smo za te informacije prava diskriminacija
Ma vala i ti iz Nove su se us***čili.[/quote]
a tek sta je sa Gotovčevim
- Bourne
#36 Re: Telemach kablovska & DTV
Dobro naj bolje je ugasiti sve i mirna Bosna...sad se pravite pametni a kad je ugase (NOVATV) svi ce te urlati
šatro niko nista NE gleda a svi sve znaju???!!!
-
samo malo
#37 Re: Telemach kablovska & DTV
a jeste ono, u Bosni svi razumijemo njemacki, a hrvatski tek ponekoelSaik wrote:Ne shvatam kakva je tolika fama oko tog RTL hr kao da ne postoji bolji program?! RTL koji je na spisku je njemački RTL, a taj ne treba mijenjati ni za 10 hrvatskih.
-
samo malo
#38 Re: Telemach kablovska & DTV
Ma suplja, sad ne valja ni NovaBourne wrote:Dobro naj bolje je ugasiti sve i mirna Bosna...sad se pravite pametni a kad je ugase (NOVATV) svi ce te urlatišatro niko nista NE gleda a svi sve znaju???!!!
To sto Nova (jeste sund televizija, ali) tu i tamo pusti neki film novije produkcije, svake sedmice bar po jedan, to kao nije bitno. Pa i nije, realno, imamo Bud Spencera na FTV, turske sapunice na jahatu i obn (meksicke i venecuelanske su valjda sve ispucali) a da ne govorim o famoznom programu grandiozne tv1, Posljednji beg na Balkanu, jebote, nikad kvalitetnije serije nisam gledao
- motachjointa
#39 Re: Telemach kablovska & DTV
da se sklope sve bh televizije ne bi opet bili ni do koljena rtl-u, mada se slazem imaju i oni i repriza i gluposti u programu, ali imaju i ono sto meni treba dobrih filmova, serija, zabavnog programa i dobre vijesti. Ne znam jesi pratio prosle godine serijal pobjedi šolu, o realizaciji neceg slicnog nase tv kuce mogu samo sanjati.brazzo19 wrote:Tako je bogami ne shvatam ljudi koji toliko kukaju i placu za rtl hr pogotovo ovaj bourne pratim vec par tema koja god elob global net telemach bhcabel net na svakoj isto lopoviiiii gdje je rtl hr ima na lol.u nema ovdje joj sto nema rtl hr joj majko drago kad ce rtl hr . Pored kablovske imam i dreambox tako da imam taj rtl hr i mogu reci da za ovih par mjeseci korsitenja , nisam dva puta prebacio taj kanal i gledao 10 minuta. slazem se da je bolji od kojekavih kiseljaka behara i tako to ali nije toliko ni extra sega mega giga core2duo super odlican kanal pa da placemo svaki dan sto ga nema. Prosjecan kanal koji nije ni do koljena novoj tv i to je sve , bourne evo ti pregled programa recimo za danas tgo rtl.a o kojem sanjas pa reci sta je ovdje extra da placemo ako nesto propustimo :elSaik wrote:Ne shvatam kakva je tolika fama oko tog RTL hr kao da ne postoji bolji program?! RTL koji je na spisku je njemački RTL, a taj ne treba mijenjati ni za 10 hrvatskih.
mozda gledas bibin svijetili veceru za 5 ili zabranjenu ljubav pa zalis. Slazem se da ima po koji dobar film za pogledat ali da toliko kukamo nema smisla , i ako vec hoces rtl ukljucis dreambox i imas sve ovo ko i na kablovskoj i jos plus 10 hiljada kanala vise za samo 10 km znaci nikakva pljacka ....
-
elSaik
#40 Re: Telemach kablovska & DTV
Razumijem i na Behar TV sve pa ga ne gledam.samo malo wrote:a jeste ono, u Bosni svi razumijemo njemacki, a hrvatski tek ponekoelSaik wrote:Ne shvatam kakva je tolika fama oko tog RTL hr kao da ne postoji bolji program?! RTL koji je na spisku je njemački RTL, a taj ne treba mijenjati ni za 10 hrvatskih.
- Bourne
#41 Re: Telemach kablovska & DTV
Ne kontam ove ljude.... ako NE gledaju RTL-hr kao sto "tvrde".... kako onda znaju da NE valja

- maslina
#42 Re: Telemach kablovska & DTV
Pa nećemo sada o ukusima. Kako rekoh, postoji daljinski i svako može naći ono što ga zanima. Nego, hoće li biti šta za izrađene imaoce DTV-a? Već sada plaćamo skuplje, a ne dobijamo puno više. OK, slika je bolja nego na kablu, ali to je sve.
-
elSaik
#43 Re: Telemach kablovska & DTV
Nije me nikad ni autobus udario pa znam da ne bih trebao pred njega skakati.Bourne wrote:Ne kontam ove ljude.... ako NE gledaju RTL-hr kao sto "tvrde".... kako onda znaju da NE valja![]()
![]()
![]()
![]()
-
sencobih
#44 Re: Telemach kablovska & DTV
nema veze neka kanala sa nasih podrucja, potrefiće se nešto da se moze gledati, sve u svemu malo je bolje nego sto je bilo, kad se sjetim ponude prije koju godinu neki od kanala su bili nezamislivi a sada se nalaze u osnovnoj ponudi, neka se nesta mijenja, najgore kad se umrtve i nista se ne desava, sumnjam da će DTV ostati na staroj programskoj semi moraće i tu nesto mjenjati ,kaze ona teta bićete pozvani telefonom sta je mislila pod tim nemam pojma valjda nema ni ona
- Bourne
#45 Re: Telemach kablovska & DTV
Iskren da budem dolaskom Telemach-a nista nismo dobili,barem mi koji smo na DTV-u...cak sta vise osjecam/o se zakinutim!!!maslina wrote:Nego, hoće li biti šta za izrađene imaoce DTV-a? Već sada plaćamo skuplje, a ne dobijamo puno više.
-
elSaik
#46 Re: Telemach kablovska & DTV
Polako ba, Telemach još nije ni počeo sa radom a već "ništa novo nisu donijeli." 
- pringless
#47 Re: Telemach kablovska & DTV
elSaik wrote:Polako ba, Telemach još nije ni počeo sa radom a već "ništa novo nisu donijeli."
- Bourne
#48 Re: Telemach kablovska & DTV
Koliko sam mogao procitati poceli su s radom a dokaz tome je NOVI paketi interneta (sto je za svaku pohvalu),NOVI paketi programa (koji su po meni bezzza al' to je stvar ukusa)...sta tu jos NE radi???elSaik wrote:Polako ba, Telemach još nije ni počeo sa radom a već "ništa novo nisu donijeli."
- kokuz_sa
#49 Re: Telemach kablovska & DTV
jos to nista nije pocelo sa radom..Bourne wrote:Koliko sam mogao procitati poceli su s radom a dokaz tome je NOVI paketi interneta (sto je za svaku pohvalu),NOVI paketi programa (koji su po meni bezzza al' to je stvar ukusa)...sta tu jos NE radi???elSaik wrote:Polako ba, Telemach još nije ni počeo sa radom a već "ništa novo nisu donijeli."
ceka se 1.10..
a valjda ce bit jos ponuda jer najavili su i telefoniju a nema jos nigdje ponuda za to..pa valjda bude i za DTV
-
sencobih
#50 Re: Telemach kablovska & DTV
danas sam zvao ponovo pitao za ELOB DTV i kazu mi sve ostaje isto nemaju u planu nikakve promjene za DTV pa cak i programska sema ostaje ista kao dosad