Telemach kablovska & DTV
Moderator: anex
- Motokultivator
#101 Re: Telemach kablovska & DTV
Zna li neko hoce li kod njih morebit kakva usluga sa ip telefonom nesto kao MojaTV?
- kokuz_sa
#102 Re: Telemach kablovska & DTV
ev sortiram ove kanale posto su sve poj... i zapazih ne znam jel kod ostalih tako
fali DISCOVERY..treba da bude izmedju ESPN i EXPLORERA..al ga nema..
i slika na ovome ribolovnom kanalu i onom VIASAT NATURAL je nigdje veze..tj haman da se nista ne vidi od tzv snijega
fali DISCOVERY..treba da bude izmedju ESPN i EXPLORERA..al ga nema..
i slika na ovome ribolovnom kanalu i onom VIASAT NATURAL je nigdje veze..tj haman da se nista ne vidi od tzv snijega
-
a.dis
#103 Re: Telemach kablovska & DTV
ja taman sortirao, kad opet mi sve pomjeriše 
- stachu
#104 Re: Telemach kablovska & DTV
Napokon NFL! Telemach, hvala ti... 
-
manki
#105 Re: Telemach kablovska & DTV
A gdje je Euronews? 
- Cholina_Lokica
#106 Re: Telemach kablovska & DTV
dos'o discovery i animal

-
EsadCo
#107 Re: Telemach kablovska & DTV
Da li neko zna hoće li umjesto satelitskog RTS-a ubaciti RTS1 ili B92? Poslao sam im mail ništa ne odgovaraju!
- Bourne
#108 Re: Telemach kablovska & DTV
Da su htjeli ubaciti bio bi na popisu ponuđenih kanala...sto znaci da NEce.EsadCo wrote:Da li neko zna hoće li umjesto satelitskog RTS-a ubaciti RTS1 ili B92? Poslao sam im mail ništa ne odgovaraju!
-
interwal
#109 Re: Telemach kablovska & DTV
Na kojem kanalu? ESPN?stachu wrote:Napokon NFL! Telemach, hvala ti...
- stachu
#110 Re: Telemach kablovska & DTV
Da, na ESPN!interwal wrote:Na kojem kanalu? ESPN?stachu wrote:Napokon NFL! Telemach, hvala ti...
- burek_in_space
#111 Re: Telemach kablovska & DTV
Ovo je josh bolje nego kada je SPortKlub radio prenose NFL-a, koliko ja primijetih.
Svaka chast!
Svaka chast!
- cigara
#112 Re: Telemach kablovska & DTV
Imam pitanje
Korisnik sam Elob Digitalne TV, mogu li uzeti neki od internet paketa? Posto kablovska nije prokopana
EDIT: sad procitah da to nije moguce
Korisnik sam Elob Digitalne TV, mogu li uzeti neki od internet paketa? Posto kablovska nije prokopana
EDIT: sad procitah da to nije moguce
-
kakaljin
#113 Re: Telemach kablovska & DTV
MEne interesuje da li na elob digitalnoj tv mogu da se gledaju svi kanali iz ponude Telemacha jer mi internet ne treba vec samo tv kanali, jer bi imali puno vise korisnika nego samo tamo gdje su kablovima prosli
-
sencobih
#114 Re: Telemach kablovska & DTV
izgleda da ne moze, niti ce sta mijenjati ni poboljsavati sve ostaje isto, da bar ponude neku zamjenu gdje je to tehnicki izvodljivo jer vise ova DTV nema smislakakaljin wrote:MEne interesuje da li na elob digitalnoj tv mogu da se gledaju svi kanali iz ponude Telemacha jer mi internet ne treba vec samo tv kanali, jer bi imali puno vise korisnika nego samo tamo gdje su kablovima prosli
- Bourne
#115 Re: Telemach kablovska & DTV
Naravno da NEma smislasencobih wrote: ova DTV nema smisla
MPEG-1 je naziv za grupu standarda za kodiranje audio i video signala koje je predstavila organizacija MPEG (Moving Picture Experts Group). MPEG-1 kompresija se koristi kod VCD formata, a brzina protoka i kvalitet su bliski VHS traci.
-
sencobih
#116 Re: Telemach kablovska & DTV
znas sta mi je jos cudno, kad sam tek prikljucio DTV prije 6 godina bilo je 68 kanala, EPG je radio na njemackim kanalima (vox,sat1,pro7 i ostalim), na Euronewsu i jos par kanala si mogao odabrati audio , a sada to nakon šest godina nista nemoze , ocito je tehnika uznapredovala za ovo vremenaBourne wrote:Naravno da NEma smislasencobih wrote: ova DTV nema smisla![]()
![]()
jos LAZU korisnike kako je MMDS u MPEG2 formatu a ustvari je MPEG 1...zato je slika losa
![]()
![]()
![]()
MPEG-1 je naziv za grupu standarda za kodiranje audio i video signala koje je predstavila organizacija MPEG (Moving Picture Experts Group). MPEG-1 kompresija se koristi kod VCD formata, a brzina protoka i kvalitet su bliski VHS traci.
- Bourne
#117 Re: Telemach kablovska & DTV
Kratko jasno LAZU...sve je do njih...ja nigdje nisam nasao-procitao da, pogotovo MPEG2 kako oni nazivaju DTV ima ogranicenje broja kanala...a te Njemacke FTA kanale mozes prikljuciti-gledati i preko njihovog resivera(pod uslovom da imas sat.antenu s digitalnim LNB-om),ima ih između 200-300 slobodnih kanala(Astra 19.2°E )...tako da nisi zakinut za te kanale.A ko NE vjeruje da je MMDS DTV u MPEG1(Resiver Deltaline) Klik na Meni opcija Podesavanje pa OK ,opcija Prikaz na ekranu pa OK ukljuciti Dodatne informacije lijevom strelicom za pojacavanje zvuka i OK...zatim tipkom CANCEL izaci iz svih opcija...pri prebacivanju kanala mogu se vidjeti sve informacije.sencobih wrote:znas sta mi je jos cudno, kad sam tek prikljucio DTV prije 6 godina bilo je 68 kanala, EPG je radio na njemackim kanalima (vox,sat1,pro7 i ostalim), na Euronewsu i jos par kanala si mogao odabrati audio , a sada to nakon šest godina nista nemoze , ocito je tehnika uznapredovala za ovo vremenaBourne wrote:Naravno da NEma smislasencobih wrote: ova DTV nema smisla![]()
![]()
jos LAZU korisnike kako je MMDS u MPEG2 formatu a ustvari je MPEG 1...zato je slika losa
![]()
![]()
![]()
Last edited by Bourne on 06/10/2010 11:42, edited 3 times in total.
-
LFC
#118 Re: Telemach kablovska & DTV
Meni je ona gospodja iz telamacha rekla da su u toku zamjene resivera elob dtv i da ce biti svi ovi dodatni paketi ubaceni, kao i da se nece nista doplacivati, a cijena pretplate ce ostati ista...sencobih wrote:izgleda da ne moze, niti ce sta mijenjati ni poboljsavati sve ostaje isto, da bar ponude neku zamjenu gdje je to tehnicki izvodljivo jer vise ova DTV nema smislakakaljin wrote:MEne interesuje da li na elob digitalnoj tv mogu da se gledaju svi kanali iz ponude Telemacha jer mi internet ne treba vec samo tv kanali, jer bi imali puno vise korisnika nego samo tamo gdje su kablovima prosli
Sad ako laze ona, lazem i ja,...
- Bourne
#119 Re: Telemach kablovska & DTV
To se odnosi na Kablovsku i DTV dodatne pakete...a za MMDS DTV ostaje sve isto NEma mijenjanja kako reivera tako ni kanala...LFC wrote:Meni je ona gospodja iz telamacha rekla da su u toku zamjene resivera elob dtv i da ce biti svi ovi dodatni paketi ubaceni, kao i da se nece nista doplacivati, a cijena pretplate ce ostati ista...
Sad ako laze ona, lazem i ja,...
- ratata
#120 Re: Telemach kablovska & DTV
dobar im ovaj SportKlub, suzen na 5 centimentara, odlicno vrlo dobro, dajte nam jos muzickih kanala malo je ovo, ima ih tek 16
-
sencobih
#121 Re: Telemach kablovska & DTV
tresla se gora ,rodio se miš 
-
tacna
#122 Re: Telemach kablovska & DTV
Gdje vam je sad johny o71, vidim zadnjih pet msest strana ga nema aovdje sve zivo nafalio sve extra, pa zar vi mislite da se ukinuo elob i bhcnet pa sve ide preko njih opet samo sto se u fol zovu telemach infrastruktura ostala ista kablovi i sve ostalo. Tel telemacha dobro vidite i skontace te da je to elobov broj.
- Miroslav70
#123 Re: Telemach kablovska & DTV
Rekli u tisku -dobićete Telemach digitalni telefon sa brojnim dodatnim funkcijama, kao što su: identifikacija poziva, preusmjeravanje poziva, te poziv na čekanju. Imat ćete i besplatne minute za razgovor sa drugim Telemach korisnicima, a pozivi ka inostranstvu bit će jeftiniji i do 50%!Motokultivator wrote:Zna li neko hoce li kod njih morebit kakva usluga sa ip telefonom nesto kao MojaTV?
- Miroslav70
#124 Re: Telemach kablovska & DTV
kako elobov kad je 756555? jel to telemachov broj?tacna wrote:Gdje vam je sad johny o71, vidim zadnjih pet msest strana ga nema aovdje sve zivo nafalio sve extra, pa zar vi mislite da se ukinuo elob i bhcnet pa sve ide preko njih opet samo sto se u fol zovu telemach infrastruktura ostala ista kablovi i sve ostalo. Tel telemacha dobro vidite i skontace te da je to elobov broj.
-
tacna
#125 Re: Telemach kablovska & DTV
Taj broj tel bio elobov, a sad telemach sve je ovo jedna prevara.