Nemam pojma kako funkcionisu racunari i internet, pa mi treba vaša pomoć... Želim da uvedem bezicni internet, koristim kablovsku preko telemacha, onaj najobicniji paket, placam kablovsku i internet 40KM(sve ukupno), koliko se placa uvodjenje bež. interneta ? Neki najobičniji paket mi treba, mali objekat je u pitanju, pokusao sam pronaci informacije na njihovoj stranici, ali je ono sve prekomplikovano za mene
Telemach i bežični internet
Moderator: Benq
- Blue1
#1 Telemach i bežični internet
Pozdrav forumaši 
Nemam pojma kako funkcionisu racunari i internet, pa mi treba vaša pomoć... Želim da uvedem bezicni internet, koristim kablovsku preko telemacha, onaj najobicniji paket, placam kablovsku i internet 40KM(sve ukupno), koliko se placa uvodjenje bež. interneta ? Neki najobičniji paket mi treba, mali objekat je u pitanju, pokusao sam pronaci informacije na njihovoj stranici, ali je ono sve prekomplikovano za mene
... Hvala!
- _Reds_
#2 Re: Telemach i bežični internet
Pa u sklopu tog paketa dobijes bezicni ruter.
- Benq
#3 Re: Telemach i bežični internet
Da , bar je trebao dobiti , obicno daju TP-Link router uz modem ako se internet uzme kao standalone usluga._Reds_ wrote:Pa u sklopu tog paketa dobijes bezicni ruter.
- Benq
#4 Re: Telemach i bežični internet
Najjeftiniji je Duo Net Grande u kojem dobijes i digitalnu , cijena je 42,90KMBlue1 wrote:Pozdrav forumaši
Nemam pojma kako funkcionisu racunari i internet, pa mi treba vaša pomoć... Želim da uvedem bezicni internet, koristim kablovsku preko telemacha, onaj najobicniji paket, placam kablovsku i internet 40KM(sve ukupno), koliko se placa uvodjenje bež. interneta ? Neki najobičniji paket mi treba, mali objekat je u pitanju, pokusao sam pronaci informacije na njihovoj stranici, ali je ono sve prekomplikovano za mene... Hvala!
U tom paketu ces dobiti modem/router u jednom , wifi je vec integrisan u modemu a brzina je 40/4 , dakle 4 puta brze nego sto sada imas.
https://telemach.ba/paketi/paketi?tab=duo-net
- Blue1
#5 Re: Telemach i bežični internet
Hvala na odgovoruBenq wrote:Najjeftiniji je Duo Net Grande u kojem dobijes i digitalnu , cijena je 42,90KMBlue1 wrote:Pozdrav forumaši
Nemam pojma kako funkcionisu racunari i internet, pa mi treba vaša pomoć... Želim da uvedem bezicni internet, koristim kablovsku preko telemacha, onaj najobicniji paket, placam kablovsku i internet 40KM(sve ukupno), koliko se placa uvodjenje bež. interneta ? Neki najobičniji paket mi treba, mali objekat je u pitanju, pokusao sam pronaci informacije na njihovoj stranici, ali je ono sve prekomplikovano za mene... Hvala!
U tom paketu ces dobiti modem/router u jednom , wifi je vec integrisan u modemu a brzina je 40/4 , dakle 4 puta brze nego sto sada imas.
https://telemach.ba/paketi/paketi?tab=duo-net
- Benq
#6 Re: Telemach i bežični internet
Dakle sada placas 40KM (18KM za KKS i 22KM za internet) , ako predjes na Duo Net Grande paket , placat ces 42,90KM. Nikakvih dodatnih 40 , samo 2,90KM razliku u cijeni , a za tu razliku ces dobiti i digitalnu i 4x brzi net nego sada.Blue1 wrote: Hvala na odgovoru) Znači na ovih 40KM koje sada placam, trebam jos dati 2,90 za dodatni paket? Neko mi je rekao da je to zapravu 40KM koje sada placam plus dodatnih 40KM ?