Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Govorim o prelasku s većeg na manji paket, kao da je neko pisao da ne daju potpisati na 24 mjeseca već moraš koristiti mjesec za mjesec, ili čak nikako ne daju preći na manji paket.
Kod telemacha moras potisati ugovor i ako hoces na manji paket takva je politika firme nista bez potpisivanja ugovora na 24 mjeseca
Ako nisu sta promijenili mozes i na 12 mjeseci ugovor potpisati. Ja sam u avgustu prosle godine smanjio paket i potpisao na 12 mjeseci. Iako me je ovaj na telefonu ubjedjivao da moze samo na 24 mjeseca.
kakabanja213 wrote: ↑30/09/2021 18:07
Ovi stvarno prenose kriket!!!!!!!! Hahahaha. Ja mislio zajebancija na forumu kad slucajno prebacih na SK3 i tamo kriket live hahhaahah.
Šta fali kriketu,taman da se nauče neki novi sportovi.Volio bi da prenose gvoš na travi
semsasuljakovic wrote: ↑30/09/2021 18:52
Vjerujem ti, ali pokušavam naći odgovor šta je problem kod mene? Jedino što znam da mi je Android 8.
Tu onda i moze biti problem, jer je kod mene sve na Android 9 sistemu. Na EON boxu mora biti Android 9, forsiraj mu update nekoliko puta klikom na "Check for update", ako ne prodje, zovi ih da to rijese, jer Android 8 odavno nije u upotrebi na EON-u.
semsasuljakovic wrote: ↑30/09/2021 18:52
Vjerujem ti, ali pokušavam naći odgovor šta je problem kod mene? Jedino što znam da mi je Android 8.
Tu onda i moze biti problem, jer je kod mene sve na Android 9 sistemu. Na EON boxu mora biti Android 9, forsiraj mu update nekoliko puta klikom na "Check for update", ako ne prodje, zovi ih da to rijese, jer Android 8 odavno nije u upotrebi na EON-u.
Pokušao update i izbacilo mi da update nije moguć. Zvat ću ih.
@Telemach
Molim Vas da pustite Veceru za 5 na selu do kraja emisije. Ovo je vec ne znam koji put da zamracite RTL kada je najzanimljivije, a to je ocjenjivanje
kakabanja213 wrote: ↑30/09/2021 18:07
Ovi stvarno prenose kriket!!!!!!!! Hahahaha. Ja mislio zajebancija na forumu kad slucajno prebacih na SK3 i tamo kriket live hahhaahah.
Ima sportova koje nisam nikad gledao,sk misli na svoje gledaoce.
Milenkov buraz wrote: ↑01/10/2021 07:44
Kada će veće brzine Interneta, onaj najavljivani paket od 1Gbps? Barem da se podigne najjači paket na 500Mbps
Oprana tema 100x, mora se prvo ukinuti dio/komplet analogna televizija za bilo kakva povećanja brzine. Nemaš neku pretjeranu razliku između 400 i 500Mbps u DL. Postoje neke priče da će Upload da ide gore, ali opet sve zavisi od prve rečenice.
Mogu li dobiti informaciju na šta se ovdje misli pod "Strujni adapter na mrežu" a šta su PDS 2 i PDS 3?
. DODATNI DIGITALNI PRIJEMNIK
Dodatni digitalni prijemnik podrazumijeva dodatni digitalni uređaj na korištenje, pored onog kojeg je korisnik dobio na korištenje uz osnovnu digitalnu
pretplatu. Digitalni paket koji će biti aktivan na dodatnom digitalnom prijemniku je isti paket koji je aktiviran na osnovnoj digitalnoj pretplati. Maximalan broj
dodatnih digitalnih prijemnika po Pretplatničkom Ugovoru je 2 (dva). Minimalni period korištenja je 12 mjeseci.
DIGITALNI PRIJEMNICI MJESEČNA RENTA U KM
D3 Mini, CAM modul 3,5
PDS 2, PDS 3 5
17
OPREMA JEDNOKRATNA CIJENA U KM
STRUJNI ADAPTER ZA MREŽU 90
semsasuljakovic wrote: ↑01/10/2021 09:16
Mogu li dobiti informaciju na šta se ovdje misli pod "Strujni adapter na mrežu" a šta su PDS 2 i PDS 3?
Dodatni digitalni prijemnik podrazumijeva dodatni digitalni uređaj na korištenje, pored onog kojeg je korisnik dobio na korištenje uz osnovnu digitalnu
pretplatu. Digitalni paket koji će biti aktivan na dodatnom digitalnom prijemniku je isti paket koji je aktiviran na osnovnoj digitalnoj pretplati. Maximalan broj
dodatnih digitalnih prijemnika po Pretplatničkom Ugovoru je 2 (dva). Minimalni period korištenja je 12 mjeseci.
D3 Mini, CAM modul 3,5
PDS 2, PDS 3 5
17
Powerline adapter i dva modela risivera - PDS2k se mora spojiti mrežnim kablom na modem za CUTV/VOD, PDS3k ima u sebi zaseban modem za komunikaciju sa CUTV/VOD serverima.
Melisa84 wrote: ↑30/09/2021 21:36
@Telemach
Molim Vas da pustite Veceru za 5 na selu do kraja emisije. Ovo je vec ne znam koji put da zamracite RTL kada je najzanimljivije, a to je ocjenjivanje
Zdravo @Melisa84 ,
Zahtjev za zatamjenje smo u obavezi ispoštovati i isti pristiže od emitera sadržaja. Ljubazno Vas molimo za razumijevanje.
semsasuljakovic wrote: ↑01/10/2021 09:16
D3 Mini, CAM modul 3,5
PDS 2, PDS 3 5
17
Pozdrav raja, da li je moguce prikljuciti samo internet od telemacha, i koja je cijena, brzina ?
Imam ovo smece od moja web tv koji zbog tehnicke mogucnosti ne mogu vise od 8mb/s isporuciti korisniku koji je kod njih 15 godina. Dakle zanima me samo internet u telemacha i kako ide ugovor ?
Itijevac wrote: ↑01/10/2021 10:28
Pozdrav raja, da li je moguce prikljuciti samo internet od telemacha, i koja je cijena, brzina ?
Imam ovo smece od moja web tv koji zbog tehnicke mogucnosti ne mogu vise od 8mb/s isporuciti korisniku koji je kod njih 15 godina. Dakle zanima me samo internet u telemacha i kako ide ugovor ?