Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
crnivrag wrote:Samo da vas obavijestim da više neću biti dio forumske zajednice (ovaj put je odluka definitivna), odnosno dobio sam zabranu da više bilo šta napišem ovdje (ne od Telemach-a).
Niko tebe ne smije zabraniti da pises, ako se pridrzavas pravila foruma, Pomogao si mnogima ovdje, iako nekada znas izletiti pred rudu i javis se prije telemacha za neke stvari, sto i mene nekada nervira, ali ti toliko puta pomognes da to ni meni a vjerovatno i drugim nebi trebalo prestavljati problem.
crnivrag wrote:Samo da vas obavijestim da više neću biti dio forumske zajednice (ovaj put je odluka definitivna), odnosno dobio sam zabranu da više bilo šta napišem ovdje (ne od Telemach-a).
Niko tebe ne smije zabraniti da pises, ako se pridrzavas pravila foruma, Pomogao si mnogima ovdje, iako nekada znas izletiti pred rudu i javis se prije telemacha za neke stvari, sto i mene nekada nervira, ali ti toliko puta pomognes da to ni meni a vjerovatno i drugim nebi trebalo prestavljati problem.
Ti nastavi pisati kao i do sada
Ma ovo je šupljak jarane nebi li ga raja sad molila da se vrati. Diže momak sebe opasno
Pedrosa wrote:Zanima me kada Telemach misli ukljuciti komentatore na SK4K kanal jer ovako gledati El Clasico ili Formulu 1 je glupost !
@Pedrosa,
Prevod na kanalima obezbijeđuju TV stanice. Na osnovu njihove procjene da li za određeni region postoji potreba za prevodom na kanalu, sadržaj se titluje ili sinhronizuje. Podešavanje slušanja komentatora na engleskom ili srpskom jeziku, se vrši na daljinkom upravljaču te je potrebno odabrati jezik zvuka.
šta je reć?
ko ti moze nesto takvo zabraniti?
Našo curu
Koliko se sjećam da si mu zaprijetio banom ako bude pisao da napušta forum pa sledećeg dana se vrati kao da ništa nije bilo.
Nadam se da ćeš održati riječ.
Ja sam na ovom forumu 10 mjeseci i najmanje 5 puta je pisao da napušta forum,u zadnje vrijeme trajno,pa se vrati za najviše 3 dana.
šta je reć?
ko ti moze nesto takvo zabraniti?
Našo curu
A sad razumijem. I ja sam morao FB napustiti i do dan danas nisam ga aktivirao
Koliko se sjećam da si mu zaprijetio banom ako bude pisao da napušta forum pa sledećeg dana se vrati kao da ništa nije bilo.
Nadam se da ćeš održati riječ.
Ja sam na ovom forumu 10 mjeseci i najmanje 5 puta je pisao da napušta forum,u zadnje vrijeme trajno,pa se vrati za najviše 3 dana.
Koji lik.
Ako ovo nije kometarisanje rada moderacije
a i pakšu si od čovjeka
Averus wrote:A šta mi kaže kolega kad god se npr Firefox update-a, mora ga ponovo povezivati sa EON-om nešto?
Pod tim vjerovatno misli na EON online aplikaciju (eon.tv), ne smije brisati cookies iz browsera u suprotnom ce mu svaki put traziti novu prijavu i samim tim registrovat na mojtelemach portalu kao "novi" uredjaj.
Jedini oficijelni browser za EON Box je Puffin, mozes instalirati i Chrome (sideload) ali onda ti treba mis.
Ko ima EON?
Ja ga imam nekoliko mjeseci i svaki dan mi pravi problem. Daljinski postane neupotrebljiv u po frke, pa moram restartovati EON box. Ovo mi se dešava svakodnevno, po 5-6 puta. Pobudalih više.
Ima li kakav lijek?
Averus wrote:A šta mi kaže kolega kad god se npr Firefox update-a, mora ga ponovo povezivati sa EON-om nešto?
Pod tim vjerovatno misli na EON online aplikaciju (eon.tv), ne smije brisati cookies iz browsera u suprotnom ce mu svaki put traziti novu prijavu i samim tim registrovat na mojtelemach portalu kao "novi" uredjaj.
Jedini oficijelni browser za EON Box je Puffin, mozes instalirati i Chrome (sideload) ali onda ti treba mis.
nineinchnails wrote:Ko ima EON?
Ja ga imam nekoliko mjeseci i svaki dan mi pravi problem. Daljinski postane neupotrebljiv u po frke, pa moram restartovati EON box. Ovo mi se dešava svakodnevno, po 5-6 puta. Pobudalih više.
Ima li kakav lijek?
Jesi li uradio update firmware-a kroz settings? Ako daljinski prestane reagovat, moguce da je zbog baterija, a provjeri i koja ti lampica svijetli kad pritisnes neku tipku, ako je zelena, onda pritisni tipku TV/STB da prebaci na plavu.
Npr kod komsije se to cesto desi, kaze ne reaguje daljinski na box, a on slucajno pritisne tipku TV/STB i onemoguci slanje signala sa daljinskog na Box.
Last edited by Benq on 18/10/2019 11:51, edited 1 time in total.
nineinchnails wrote:Ko ima EON?
Ima li kakav lijek?
@nineinchnails,
Predlažemo da nam dostavite podatke u pp.
Već mjesec dana vam je otvorena kutija od pojačala u ulicu Kasima Begića na Stupu. Zvao sam nekoliko puta, pisao ali ništa. Pošaljite nekoga da to sredi.
Već mjesec dana vam je otvorena kutija od pojačala u ulicu Kasima Begića na Stupu. Zvao sam nekoliko puta, pisao ali ništa. Pošaljite nekoga da to sredi.
Sfinks wrote:Ima li neko od vas već priključen EON LIGHT paket telemacha? Ako da koja mu je brzina downloda, uploda i pinga? Može li neko napraviti screenshot da vidim rezultat? Da znam valja li ili ne?
Ja nemam ali mislim da ako sad (predpostavljam da si na nekom grande paketu) nemaš problema nećeš ih ni imati ni sa eon light paketom.
A brzina ima ispisana na stranici - to već ne znam napamet.