A najbolja konekcija i najveća brzina je kad svi okolo spavaju, negdje pred zorusve na kvadrat wrote:Đe onaj iz telemaha, šta je ovo sa konekcijom navečer na području Ilijaša, tačnije Donja Luka, Novo naselje....Preko dana sve ok, a navečer isto ko puž....Ne mogu fillm na popcorn da pogledam da si Bog.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
high_volume
#87101 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Radar71
- biggrin
#87103 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach- ako dobro razumijem uslove korištenja akcije za EON pakete, s obzirom da koristim d3 digitalnu televiziju, ostvarujem pravo na akciju koja se odnosi na EON premium. S tim u vezi s obzirom da je ukupna cijena ovog paketa za trajanje od 24 mjeseca 1410 KM (12x36 + 12x81,5), ja bih bio zainteresovan za potpisivanje dvogodišnjeg ugovora ukoliko bi u toku 24 mjeseca plaćao po 55KM, što bi ukupno u toku trajanja od 24 mjeseca iznosilo 1320 KM. Naravno u ovih 55 KM nisam uračunao troškove uspostavljanja poziva telefonski i razgovora sa moblnim mrežama.
- M416
- Telemach
#87105 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@biggrin,biggrin wrote:@Telemach- ako dobro razumijem uslove korištenja akcije za EON pakete, s obzirom da koristim d3 digitalnu televiziju, ostvarujem pravo na akciju koja se odnosi na EON premium. S tim u vezi s obzirom da je ukupna cijena ovog paketa za trajanje od 24 mjeseca 1410 KM (12x36 + 12x81,5), ja bih bio zainteresovan za potpisivanje dvogodišnjeg ugovora ukoliko bi u toku 24 mjeseca plaćao po 55KM, što bi ukupno u toku trajanja od 24 mjeseca iznosilo 1320 KM. Naravno u ovih 55 KM nisam uračunao troškove uspostavljanja poziva telefonski i razgovora sa moblnim mrežama.
Navedena ponuda važi za sve nove pretplatnike Telemacha koji do sada nisu koristili usluge Telemach, kao i postojeće pretplatnike samo analogne kablovske usluge ( Osnovni TV paket) kao i pretplatnike samo analogne kablovske televizije i D3 digitalne televizije koji se odluče na korištenje EON PREMIUM paket uz minimalni period korištenja u trajanju od 24 mjeseca. Popust se obračunava u vidu 45,50 KM manje na mjesečnom računu, tako da će prvih 12 mjeseci pretplatnik izabrani paket plaćati 36,00 KM mjesečno sa uključenom mjesečnom naknadom za mjesečno održavanje KKS za Osnovni TV paket.
- Telemach
- crnivrag
#87107 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnivrag wrote:Nema signala na kanalu "Sport Klub 8" putem svih verzija online EON platforme.Telemach wrote:
-
tony__24
#87108 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ubrzo mi ističe ugovor od dvije godine s telemachom za paket Trio grande i sinoć na android boxu instaliram Eon aplikaciju kad vidim da tv kanale ne mogu da gledam, a radio stanice mogu da slušam pa sad ne znam do čega bi to moglo biti. . . možda zato što ne koristim Eon paket... hvala na odgovorima.
Nakon što mi u sljedećem mjesecu istekne ugovor za Trio grande a ja ne odlučim da pređem na Eon pakete koliki će mi iznos računa biti umjesto dosadašnjih 46-47 KM (u prvih nekoliko mjeseci nakon potpisivanja ugovora bilo je 41,50 KM)?
Samo dobra im je reklama ako sam dobro shvatio i ispravite me ako griješim, potpisuješ ugovor na dvije godine da bi ti prvu godinu dana korišetnja pretplata iznosila npr. 33 KM a drugih godinu dana MORAŠ plaćati 57,50 KM (jer si potpisao takav ugovor, na 24 mjeseca). Kad se izvuće prosjek mjesečna pretplata ovog paketa je ustvari 45,25 KM
. . . .sjećam se da je nekada TrioGrande bio 41,50 km a na tu akciju me cijena najviše privukla . .. a sad je oko 47 KM.
Na portalu telemach-a nema nigdje cijene obične kablovske televizije i interneta, a razmišljam da na to pređem.
Većina kanala na digitalnoj se zamrači kad se prikazuje nešto što bi možda pogledao.
Nakon što mi u sljedećem mjesecu istekne ugovor za Trio grande a ja ne odlučim da pređem na Eon pakete koliki će mi iznos računa biti umjesto dosadašnjih 46-47 KM (u prvih nekoliko mjeseci nakon potpisivanja ugovora bilo je 41,50 KM)?
Samo dobra im je reklama ako sam dobro shvatio i ispravite me ako griješim, potpisuješ ugovor na dvije godine da bi ti prvu godinu dana korišetnja pretplata iznosila npr. 33 KM a drugih godinu dana MORAŠ plaćati 57,50 KM (jer si potpisao takav ugovor, na 24 mjeseca). Kad se izvuće prosjek mjesečna pretplata ovog paketa je ustvari 45,25 KM
. . . .sjećam se da je nekada TrioGrande bio 41,50 km a na tu akciju me cijena najviše privukla . .. a sad je oko 47 KM.
Na portalu telemach-a nema nigdje cijene obične kablovske televizije i interneta, a razmišljam da na to pređem.
Većina kanala na digitalnoj se zamrači kad se prikazuje nešto što bi možda pogledao.
-
Kralj Tvrtko I.
#87109 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zašto sam dobio račun u sandučić ako sam prijavljen na digitalni račun?
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#87110 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako su ti računi bili 46-47KM onda ti nemaš trio već DUO grande. Trio grande je 10KM skuplji(57KM).tony__24 wrote: Nakon što mi u sljedećem mjesecu istekne ugovor za Trio grande a ja ne odlučim da pređem na Eon pakete koliki će mi iznos računa biti umjesto dosadašnjih 46-47 KM (u prvih nekoliko mjeseci nakon potpisivanja ugovora bilo je 41,50 KM)?
Taj popust za prvu godinu važi samo za korisnike koji nisu koristili telemach do sada ili koji su koristili samo uslugu analogne/digitalne televizije. Ko je koristio telefon ili internet uz TV nema pravo na tu akciju.
Odvojeno televizija i internet koštaju 21.50 i 22KM, ukupno 43.50KM mjesečno(ako se ne varam).
- biggrin
#87111 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pročitao sam već na stranici telemacha to što ste kopirali i u vezi sa tim me zanima da li je moguće da se zaključi ugovor u skladu sa onim što sam naveo tj.da se modifikuju uslovi u skladu sa datim prijedlogom po osnovu npr.nekog loyality programa ili jednostavno izraza volje dviju strana?Telemach wrote:@biggrin,biggrin wrote:@Telemach- ako dobro razumijem uslove korištenja akcije za EON pakete, s obzirom da koristim d3 digitalnu televiziju, ostvarujem pravo na akciju koja se odnosi na EON premium. S tim u vezi s obzirom da je ukupna cijena ovog paketa za trajanje od 24 mjeseca 1410 KM (12x36 + 12x81,5), ja bih bio zainteresovan za potpisivanje dvogodišnjeg ugovora ukoliko bi u toku 24 mjeseca plaćao po 55KM, što bi ukupno u toku trajanja od 24 mjeseca iznosilo 1320 KM. Naravno u ovih 55 KM nisam uračunao troškove uspostavljanja poziva telefonski i razgovora sa moblnim mrežama.
Navedena ponuda važi za sve nove pretplatnike Telemacha koji do sada nisu koristili usluge Telemach, kao i postojeće pretplatnike samo analogne kablovske usluge ( Osnovni TV paket) kao i pretplatnike samo analogne kablovske televizije i D3 digitalne televizije koji se odluče na korištenje EON PREMIUM paket uz minimalni period korištenja u trajanju od 24 mjeseca. Popust se obračunava u vidu 45,50 KM manje na mjesečnom računu, tako da će prvih 12 mjeseci pretplatnik izabrani paket plaćati 36,00 KM mjesečno sa uključenom mjesečnom naknadom za mjesečno održavanje KKS za Osnovni TV paket.
- Benq
#87112 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sve imas detaljno navedeno u cjenovniku https://telemach.ba/Binary/20712/Cjenov ... 6.2019.pdftony__24 wrote: Na portalu telemach-a nema nigdje cijene obične kablovske televizije i interneta, a razmišljam da na to pređem.
-
tap3ah75
#87113 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kakve sam telemahove mini pakete vidio u Avazu danas?
Trideset i nešto markica?
Ima li toga gdje pojašnjeno?
- Benq
#87114 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nema jos nigdje nista o tome na sajtu. Mozes li uslikat to?tap3ah75 wrote:Kakve sam telemahove mini pakete vidio u Avazu danas?
- Kockasti
#87115 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
TRIO MINI paket - Start paket 15/2 Unifi. 39,50. To je izvod iz cjenovnika koji stupa na snagu 11.7.2019
-
tap3ah75
#87116 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kafanske novine bile.Benq wrote:Nema jos nigdje nista o tome na sajtu. Mozes li uslikat to?tap3ah75 wrote:Kakve sam telemahove mini pakete vidio u Avazu danas?
-
kakaljin
#87117 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
TRIO MINI PAKETtap3ah75 wrote:Kafanske novine bile.Benq wrote:Nema jos nigdje nista o tome na sajtu. Mozes li uslikat to?tap3ah75 wrote:Kakve sam telemahove mini pakete vidio u Avazu danas?
TV: START PAKET
INTERNET: 15/2
TEL: 0 KM PREMA SVIMA FIKSNIM MREZAMA U BH, FLAT BH, UNIFON
CIJENA: 39,50 KM
STUPA NA SNAGU 11.7.2019
- Benq
-
nedobih
#87119 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Update 12.06.2019 - UG: 601222538.
Reklamacija - zamrzavanje slike od 19.05.2019
Lokacija Sarajevo, Baščaršija
Trenutni status
,
,
Još uvijek ništa od zamjene box-a. Serviseri u petak ostavili poruku kolegama da se problem proba riješiti zamjenom bo-a. U ponedjeljak se opet uključila "posebna briga". Javlja se serviser iz 17h i kaže imam nalog da hitno dođem ali vidim treba box a ja ga nemam. Jedino da kolege ujutro donesu box. U koje vrijeme samo recite. sve ljubazno naravno. Dogovorimo za 'oko 11 ujutro'.Elem ujutro uspijem odložiti DIP za popodne i sjedi pa čekaj, čekaj, čekaj...
Jutros info iz pozivnog centra: Gospodine nemamo opciju da urgiramo jer je intervencija u okviru roka a prijavljena je 10.06. Očekujte poziv naših servisera. Pitam, pa dobro jel imate ispred sebe na ekranu ikakvu informaciju od početka problema. Momak ljubazno ponovi da će me serviseri svakako kontaktirati. Šta reć...
To be continued
----------------------------
@TESLA_EDISON
Puno hvala na savjetu al trenutno nije opcija.
Trenutni status
,
,
Još uvijek ništa od zamjene box-a. Serviseri u petak ostavili poruku kolegama da se problem proba riješiti zamjenom bo-a. U ponedjeljak se opet uključila "posebna briga". Javlja se serviser iz 17h i kaže imam nalog da hitno dođem ali vidim treba box a ja ga nemam. Jedino da kolege ujutro donesu box. U koje vrijeme samo recite. sve ljubazno naravno. Dogovorimo za 'oko 11 ujutro'.Elem ujutro uspijem odložiti DIP za popodne i sjedi pa čekaj, čekaj, čekaj...
Jutros info iz pozivnog centra: Gospodine nemamo opciju da urgiramo jer je intervencija u okviru roka a prijavljena je 10.06. Očekujte poziv naših servisera. Pitam, pa dobro jel imate ispred sebe na ekranu ikakvu informaciju od početka problema. Momak ljubazno ponovi da će me serviseri svakako kontaktirati. Šta reć...
To be continued
@TESLA_EDISON
- Kockasti
#87120 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jarane iskreno, ja ih nebi popuštao 24 sata, sa telefona ne bih se skidao dok mi nebi riješili problem.nedobih wrote:Update 12.06.2019 - UG: 601222538.
Trenutni status
,
,
To be continued
@TESLA_EDISON
-
arelinho
#87121 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ZdravoTelemach wrote:@arelinho,arelinho wrote:
Opet mi na računaru izbacuje ovaj errror kada otvorim Eon.
An error receiving the signal has occurred. (#1000)
Na mobitelima normalno EON radi.
Primjedba je proslijeđena na provjeru.
Samo da vas obavijestim da je jutros EON na računaru proradio i da radi odlično kao što je i prije one pogreške radio.
Hvala na brzom reagovanju.
Lijep pozdrav
- Telemach
#87122 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@crnivrag,crnivrag wrote:crnivrag wrote:Nema signala na kanalu "Sport Klub 8" putem svih verzija online EON platforme.Telemach wrote:
Izvršit ćemo provjere.
- chakany
#87123 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne radi mi EPG od jutros. U pitanju je DVB-C, cam modul. Bukvalno nema očitanja ni na jednom kanalu.
- Telemach
#87124 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@nedobih,nedobih wrote:Update 12.06.2019 - UG: 601222538.
Trenutni status
,
,
To be continued
@TESLA_EDISON
Nalog je proslijeđen na urgenciju.
- Telemach
#87125 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@chakany",chakany wrote:Ne radi mi EPG od jutros. U pitanju je DVB-C, cam modul. Bukvalno nema očitanja ni na jednom kanalu.
Molimo Vas da uradite reset na način da karticu izvadite iz utora i ponovno je vratite.