Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zna li neko moze li se negdje na stranici vidjeti razlika izmedju paketa? Znaci zanima me koji kanali su dodani na osnovni paket da se dobije prosireni? I ima li jos uvjek opcija tipa da uzmem eon full duo i doplatim za prosireni paket? Znam da se na starim paketima to moglo, ne mogu naci tu opciju sada na stranici... Par kanala koje gledam su u prosirenom, ne daje mi se 15km mjesecno vise samo zbog toga
Kako biste provjerili programsku shemu, u određenom paketu, idite na opciju "lista kanala".
Imate, naravno, mogućnost doplatiti paket kanala koji želite.
Prije je blo ljepse poredano i prikazivali su se samo dodatni kanali u osnovnom u odnosu na start i isto tako dodatni kanali u prosirenom u odnosu na osnovni, ali kada ste redizajnirali stranicu prikazuju se skupa svi kanali pa nije bas pregledno da se vidi razlika fino u paketma.
Najbolje bi bilo da kada se klikne na osnovni ili prosireni, da pise manji paket + ovi dodatni kanali i lista SAMO tih kanala koji se razlikujku u paketu.
ZOB wrote:Vi poredite CS kanale sa Pink kanalima,a ja sam mislio na Cinestar i HBO video klub što za mene nije isto kao i kanali,tako da se ni jedan Pink kanal ne može porediti ponudom filmova na video klubu gdje sam sebi biraš film.
filmove i serije gledam na netu tako da mi video klubovi ne trebaju,treba mi HDMI i dobar tv sto i imam
Nikako ne mogu da otvorim port na Cisco EPC3928S modemu/routeru. Imam već jedan port otvoren i uredno radi. Kada upišem bilo koji drugi port on ne radi, ne otvori se, a napravim isto kao i sa prvim koji uredno radi mjesecima.
Provjerajem otvorenost portova preko https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/
Pozz ljudi ,
Namjeravam kupiti novi tv a stari prebaciti u sobu pa me zanima dali bih mogao ugraditi karticu u njega da ne provlacim kablove po citavoj kuci i dali se i koliko dodatno placa ako moze. Pozz
mbenz wrote:Pozz ljudi ,
Namjeravam kupiti novi tv a stari prebaciti u sobu pa me zanima dali bih mogao ugraditi karticu u njega da ne provlacim kablove po citavoj kuci i dali se i koliko dodatno placa ako moze. Pozz
Ako misliš na CI modul, TV mora biti spojen na kablovsku mrežu. CI modul je samo dekoder kanala, ne može raditi bežično.
Naravno da moze, renta dodatnog cam modula je 3,5KM mjesecno. Zahtjev mozes podnijeti pozivom call centra ili posalji poruku Telemachu. Coax kabal mora biti spojen na tv u svakom slucaju.
Naravno da moze, renta dodatnog cam modula je 3,5KM mjesecno. Zahtjev mozes podnijeti pozivom call centra ili posalji poruku Telemachu.
Ali mora svakako coax kabl provuci u sobu da bi mogao gledati
Kablove mozes izbjeci na nacin da kupis Smart tv (pogledaj spisak podrzanih uredjaja na telemach sajtu), i ako koristis paket u kojem je EON Smart tv aplikacija.
Ima li još neko ovakav problem na eon android aplikaciji.
Znači stoji non stop ovako, trza i spušta bitrate nenormalno iako sam udaljen od rutera 2 metra. A i na android boxu često varira bitrate i prekine stream pa moram ponovo pokrenuti kanal.
Šuti ne žali se. Dobro je pa nisu zatamnili Arene. Morao bih Bahu slušati. Kako je da je, dobro je, neka ne diraju ništa. Najrahatniji sam kada je vikend ili praznik. "Inženjeri" tad ne rade i nema problema. Čim je radni dan, nešta ćaćkaju u eto problema.
Kablove mozes izbjeci na nacin da kupis Smart tv (pogledaj spisak podrzanih uredjaja na telemach sajtu), i ako koristis paket u kojem je EON Smart tv aplikacija.
smartovi su mi i jedan i drugi a koliko se placa dodatno ??
Benq wrote:
mbenz wrote:
ok hvala vam na informacijama
smartovi su mi i jedan i drugi a koliko se placa dodatno ??
EON aplikacija za TV Smart, za jedan TV, uključena je u EON pakete usluga. Možete nam se javiti u inbox za više informacija.
Ako neces kablove da provlacis uradi ovako (moras imati wifi signal u sobi solidan)
1. Uzmes Eon full duo paket (tu imas aplikaciju za smart tv)
2. Kupi android box, ako nemas tv koji podrzava ovu eon smart rv aplikaciju (preporuka za neki sa android TV operativnim sistemom npr mi box s)
3. Instaliras aplikaciju, prijavis se sa svojim podacima i to je to imas tv u sobi i sve ide preko wifi.