Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mehemed wrote:Baš je katastrofa što se tiče općenito facebooka. Sve sporo učitaje i na računaru i na mobitelu, nekada neće nikako pa se moram prebaciti na 3G da otvorim objavu na facebooku. Kada se resetuje modem bude dobro neko vrijeme i onda opet... Nije to samo Facebook, na još nekim stranicama zna biti poteškoća. Brzina interneta dobra ali jednostavno neke stranice slabo otvara.
djama wrote:ima li gdje da provjerim do kada mi je validan vazeci ugovor
@djama,
Na svakom Ugovoru je naznačen datum potpisivanja istog i period na koji je potpisan 12/24 mjeseca. Naravno, ukoliko je potrebno, možemo i mi provjeriti.
jeste li primjetili kako svaki dan ima sve vise nezadovoljnih korisnika planirate li sta povodom toga ili vam je svjedno sto ljudi izrazavaju svoje nezadovoljstvo
@TheWatcher,
Zadovoljstvo korisnika nam je prioritet poslovanja i naravno da rado slušamo sve sugestije. Iste nam pomažu pri unapređenju usluga.
@djama,
Na svakom Ugovoru je naznačen datum potpisivanja istog i period na koji je potpisan 12/24 mjeseca. Naravno, ukoliko je potrebno, možemo i mi provjeriti.
Negdje sam primjerak zagubio pa ako moze provjera.
Hvala
jeste li primjetili kako svaki dan ima sve vise nezadovoljnih korisnika planirate li sta povodom toga ili vam je svjedno sto ljudi izrazavaju svoje nezadovoljstvo
@TheWatcher,
Zadovoljstvo korisnika nam je prioritet poslovanja i naravno da rado slušamo sve sugestije. Iste nam pomažu pri unapređenju usluga.
na koje konkretno unapredjenje mislite izbacivavnje kanala,poskupljenje uusluge ili nesta trece recite da i mi ostali znamo
ja sam prosli mjesec presao na EON paket, jos uvijek mi nije stigao racun na email, mozete li provjeriti je li neki zastoj
@dzipalo,
Ukoliko ste se prošli mjesec registrovali na e-račun, slijedeći ćete dobiti u elektronskom formatu.
Registrovan sam na e-racun ima vec skoro 3 godine, mislim da je problem sto sam presao sa TGF na EON Full Duo pa vam je taj mehanizam za dostavu racuna mailom malo pogubio konce
@djama,
Negdje sam primjerak zagubio pa ako moze provjera.
Hvala
ja sam prosli mjesec presao na EON paket, jos uvijek mi nije stigao racun na email, mozete li provjeriti je li neki zastoj
@dzipalo,
Ukoliko ste se prošli mjesec registrovali na e-račun, slijedeći ćete dobiti u elektronskom formatu.
Registrovan sam na e-racun ima vec skoro 3 godine, mislim da je problem sto sam presao sa TGF na EON Full Duo pa vam je taj mehanizam za dostavu racuna mailom malo pogubio konce
@TheWatcher,
na koje konkretno unapredjenje mislite izbacivavnje kanala,poskupljenje uusluge ili nesta trece recite da i mi ostali znamo
@TheWatcher,
Obogatili smo ponudu digitalne televizije sa mnoštvom novih kanala. Izdvojit ćemo sljedeće: SK 4K, Motorvision HD, Dorcel TV HD, SciFi HD, Hayat plus, kanali iz AMC grupe (AMC HD, Sundance TV, Minimax, Jim Jam, Extreme Sports, CBS Reality), OTV Valentino, Pink kanali (Pink Family, Pink Romance, Pink World, Pink Zabava, Pink Music), Bravo Music, Izvorna TV. Korisnicima KTV usluge smo omogućili potpuno besplatnu digitalizaciju. Predstavili smo prvi smart box na tržistu, EON Smart Box. Imate mogućnost gledati naš sadržaj bilo kada I bilo gdje obzirom da smo sada dostupni i van Tekemach footprinta sa našom EON digitalnom televizijom. Korisnicima nudimo vraćanje sadržaja unazad na svim kanalima, do 7 dana, EON multiscreen 3/5, pauziranje Live TV sadržaja te nastavak praćenja, EON Smart TV aplikaciju, Bluetooth dalljinski upravljač sa glasnovom pretragom i pozadinskim osvjetljenjem, i mnoštvo drugih sadržaja. Također, od 1.4. brzina internet usluge je povećana u EON Light DUO i EON Light paketu.
zippoo87 wrote:ovaj Telemach je na odlicnom putu da "usere motku"...kako su krenuli,uskoro ce sve vise raje poceti da ih odjavljuje...sada rade sve ono sto je Telekom radio prije 2-3 godine i sto je raja prelazila kod Telemacha
ja se komotno mogu vratiti i na bh telekom,jer mi SK nije ni potreban,utakmice stremam svakako na tv preko racunara a ima i KODI,istu brzinu interneta sada nudi i BH Telekom...a evo su se probudili iz zimskog sna i osvjezili pakete,ide 4G i svasta nesto
Telemach se toliko umislio i uobrazio,da misle da je neko glup i da mogu svake godine dizati cijenu i navlaciti ljude sa arena SD kanalima na nove ugovore
mene su nedavno zvali,ja rekao gospodji(ci) u call centru da mi ne treba nista i da to sto mi nudi vec imam...klasicni pokusaj navlakuse na novi ugovor...a u realnosti bi dobio malo brzi internet (ni to mi ne treba) a opet bi mi otkinuli 1-2 KM vise da placam
nudili mi eon light paket
imam jos nekih 10 mjeseci ugovora...ako bude jos jedno poskupljenje i slijedece godine,odjavljujem uslugu
pare nisu problem,principi jesu
Potpisujem .. .. Meni ugovor istice sa Telemachom pocetkom maja i isti 99,9% necu produziti... <Ni mene ,ni vecinu korisnika nece moci vise kupiti sa usranim pinkovima,arenasport kanalima (SD) i da ne zaboravimo konstantnim poskupljenjima.. Sad imam i alternativu dva CATV operatera su mi skoro dosla do zgrade,A tu je i MOJA TV koja je dosta napredovala i poboljsala se barem mi tako prenose ovi koji je i koriste.
@Mirzareli,@zippoo87,
Cilj nam je zadržati korisnike i da budete zadovoljni uslugama koje koristimo. Možemo pronaći najbolju opciju za Vas. Ukoliko ste zainteresovani, dostavite nam kontakt u pp i rado ćemo Vas pozvati.
Cilj vam da zadrzite korisnike,sa ovakvim cijenama i ponudama malo ko ce nasjest na vase marketinske trikove i "izdasne ponude"
Pozdrav. Imam problem sa spajanjem na UniFi. Do sada je sve normalno radilo i odjednom neće više mobitel da se spoji. UniFi normalno radi na ostalim uređajima, samo na mom neće. Pokušao sam i brisanjem uređaja i vraćanjem na fabričke postavke, ali ne radi. Uređaj je LG Q6. Da li neko ima slično iskustvo?
Mogu li se kako dobiti benefiti bez da se prelazi na novi paket. Imam TGF paket sa karticom u tv-u. Interesovalo bi me eon smart tv app i eventualno arene sa hbo i cinestar kanalima.
@TheWatcher,
Obogatili smo ponudu digitalne televizije sa mnoštvom novih kanala. Izdvojit ćemo sljedeće: SK 4K, Motorvision HD, Dorcel TV HD, SciFi HD, Hayat plus, kanali iz AMC grupe (AMC HD, Sundance TV, Minimax, Jim Jam, Extreme Sports, CBS Reality), OTV Valentino, Pink kanali (Pink Family, Pink Romance, Pink World, Pink Zabava, Pink Music), Bravo Music, Izvorna TV. Korisnicima KTV usluge smo omogućili potpuno besplatnu digitalizaciju. Predstavili smo prvi smart box na tržistu, EON Smart Box. Imate mogućnost gledati naš sadržaj bilo kada I bilo gdje obzirom da smo sada dostupni i van Tekemach footprinta sa našom EON digitalnom televizijom. Korisnicima nudimo vraćanje sadržaja unazad na svim kanalima, do 7 dana, EON multiscreen 3/5, pauziranje Live TV sadržaja te nastavak praćenja, EON Smart TV aplikaciju, Bluetooth dalljinski upravljač sa glasnovom pretragom i pozadinskim osvjetljenjem, i mnoštvo drugih sadržaja. Također, od 1.4. brzina internet usluge je povećana u EON Light DUO i EON Light paketu.[/quote]
Mozete li nam objasniti kako ste unaprijedili uslugu korisnicima duo net paketa, posto ste podigli cijenu svim korisnicima, a unaprjedjenje usluge ocito ide korisnicima eon paketa, od prvog aprila kada ste podigli cijenu duo net korisnici nisu dobili nista i nemojte to pravdati nekim benefitima posto se benefiti dobijaju kao nagrada za vjernost tako sto se ugovor potpise na 24 mjeseca, dakle sta smo mi dobili osim skupljeg mjesecnog odrzavanja?
Aidmedo wrote:Pozdrav. Imam problem sa spajanjem na UniFi. Do sada je sve normalno radilo i odjednom neće više mobitel da se spoji. UniFi normalno radi na ostalim uređajima, samo na mom neće. Pokušao sam i brisanjem uređaja i vraćanjem na fabričke postavke, ali ne radi. Uređaj je LG Q6. Da li neko ima slično iskustvo?
@Aidmedo,
Dostavite nam broj Ugovora i kontakt telefon i provjerit ćemo uslugu.
suad-sarajevo wrote:Mogu li se kako dobiti benefiti bez da se prelazi na novi paket. Imam TGF paket sa karticom u tv-u. Interesovalo bi me eon smart tv app i eventualno arene sa hbo i cinestar kanalima.
Gizmo666 wrote:@TheWatcher,
Obogatili smo ponudu digitalne televizije sa mnoštvom novih kanala. Izdvojit ćemo sljedeće: SK 4K, Motorvision HD, Dorcel TV HD, SciFi HD, Hayat plus, kanali iz AMC grupe (AMC HD, Sundance TV, Minimax, Jim Jam, Extreme Sports, CBS Reality), OTV Valentino, Pink kanali (Pink Family, Pink Romance, Pink World, Pink Zabava, Pink Music), Bravo Music, Izvorna TV. Korisnicima KTV usluge smo omogućili potpuno besplatnu digitalizaciju. Predstavili smo prvi smart box na tržistu, EON Smart Box. Imate mogućnost gledati naš sadržaj bilo kada I bilo gdje obzirom da smo sada dostupni i van Tekemach footprinta sa našom EON digitalnom televizijom. Korisnicima nudimo vraćanje sadržaja unazad na svim kanalima, do 7 dana, EON multiscreen 3/5, pauziranje Live TV sadržaja te nastavak praćenja, EON Smart TV aplikaciju, Bluetooth dalljinski upravljač sa glasnovom pretragom i pozadinskim osvjetljenjem, i mnoštvo drugih sadržaja. Također, od 1.4. brzina internet usluge je povećana u EON Light DUO i EON Light paketu.
Mozete li nam objasniti kako ste unaprijedili uslugu korisnicima duo net paketa, posto ste podigli cijenu svim korisnicima, a unaprjedjenje usluge ocito ide korisnicima eon paketa, od prvog aprila kada ste podigli cijenu duo net korisnici nisu dobili nista i nemojte to pravdati nekim benefitima posto se benefiti dobijaju kao nagrada za vjernost tako sto se ugovor potpise na 24 mjeseca, dakle sta smo mi dobili osim skupljeg mjesecnog odrzavanja?[/quote]
@Gizmo666,
Uvrštavanje kanala se ne odnosi samo na EON platformu. Također, svi korisnici mogu preći na neki od Eon paketa i uživati u gore navedenim uslugama.
Gizmo666 wrote:@TheWatcher,
@Gizmo666,
Uvrštavanje kanala se ne odnosi samo na EON platformu. Također, svi korisnici mogu preći na neki od Eon paketa i uživati u gore navedenim uslugama.
AMC kanale smo imali i prije pa ste ih ukinuli pa ponovo uveli ako je to unaprjedjenje usluge, onda ste malo zbunjeni, sk4k koliko znam ne moze niko gledati osim eon korisnika, pink paket se svakako placa posebno ili nudi kao benefit, brzinu interneta za duo korisnike odavno niste povecali, ja vas pitam sta ste unaprijedili konkretno za duo net korsinike, jer ako kazete da ste cijenu digli zbog unaprijedjenja usluge sta je to unaprijedjeno??? Znamo svi da mozemo preci na eon pakete ali ako sam dugogodisnji korisnik ocekujemo sa diznjem cijene i dizanje kvaliteta usluge bez primoravanja na prelazak na novi paket za koji neki od nas nisu zainteresovani, takav biznis model je jako los...
Sve vise me podsjecaju na Teleshop, kad nazovu pa udave pricom "dobijete dva jastuka i deku po cijeni od 250 km a stvarna cijena je 490, uz to dobijete i lepezu", ali gospodjo meni ne trebaju vase deke i jastuci, ja kad hocu kupiti deku i jastuk, ja cu se javiti vama ili potraziti negdje za normalnu cijenu. Taj od 490 maraka valjda govori tri strana jezika.
Covjece, zivimo u siromasnoj drzavi, sta me briga koliko vi kanala imate, daj shvatite da je svako poskupljenje udar na djep korisnika, nismo u Oslu ili Stoholmu da se razbacujemo parama.
Čekamo da vrate RTS u shemu pa da kažu eto poboljšanja i da o5 poskupe
Cijena održavanja tj analogne je bezobrazno skupa... To pod hitno spustiti na 10KM i mirna Bosna
avaks wrote:Čekamo da vrate RTS u shemu pa da kažu eto poboljšanja i da o5 poskupe
Cijena održavanja tj analogne je bezobrazno skupa... To pod hitno spustiti na 10KM i mirna Bosna
KKS u Telemach-u bijaše 11.50 KM od 2010-te do početka 2012-te kad je skočila ma 15 KM, a zatim je 2016-te skočila na 18 KM, zatim 2018-te na 19.90 KM, a trenutno je poskupila na 21.50 od aprila 2019-te.