Po svemu sudeći mislim da ti malo glumiš, jel tako?zdruzdjo wrote:to je od prilike ista stvar koju mi je rekla teta koja mi je rekla "a znate li vi da je vrijeme izlaska ekipe 24 do 48 sati", pa onda juce kad sam zvao poslije podne oko 17:00, pa navece u 21:00 , pa danas oko 11:00, I sada vi.Telemach wrote:
Kolege iz sektora za naprednu podršku su nas obavijestili da ste kontaktirani i da je Vaš nalog za dolazak tehničke ekipe na adresu proslijeđen na urgenciju.
Dobro.
Edit p.s. Ah da:
NISAM KONTAKTIRAN
NEGO SAM KONTAKTIRAO. I to jedina konverzacija je sa 1360.
da sam kontaktiran mozda bih steakao dojam da neko ipak pazi I brine o korisnicima. Kao sto sam obrazlozio u prvom postu na ovu temu.
Ako su rekli da su te kontaktirali, onda su te sigurno kontaktirali.
Drugo, problem sa wifi mrežom nije nadležnost operatera. Njihova dobra volja je što ti izlaze u susret. Wifi je isključivo u domeni korisnika i on treba da zna kako isti da konfiguriše. Pogotovo što imaš neke svoje dodatne routere pa ti i oni prave problem. Ko zna šta si ti dirao i "ćaćkao" u postavkama i zaj*bao stvar.
Da ja kojim slučajem radim na 1360 i da mene dobiješ, uh kako bi te slatko skinuo s linije samo zbog ovakvog pristupa i garda. To što ti plaćaš uslugu, nikako ne znači da si uvijek i u pravu.

CRVENI krug je nadležnost operatera a PLAVI isključivo tvoja nadležnost.