Neki e-pure telefon da vam se mota okolo, a da ga ne želite?Telemach wrote:
Rado bih ga udomio
Moderator: Benq
Neki e-pure telefon da vam se mota okolo, a da ga ne želite?Telemach wrote:
Ja trubim vec 5 sati o tome...rekoh da prohodam po mahali da nije kakav ormaric otvorenzemomak wrote:ja uzasa i interneta u zenici, katastrofa
Što, samo lagana svakodnevna meditacija, i operateri mogu biti hladni k'o špricerBobi wrote:nema para za koje bih ja radio na ovom 1360 broju
zar ovo nije lakse rijesiti jednim spliteromBobi wrote:Nisam u Ramiza Salčina ali prekida mi internet zadnja dva satazateznistub wrote:@telemach
Poslije će neko da se žali na brzinu i uslugu a kiša je počela... Ramiza Salčina
, da prosetam malo mahalom mozda ima isto neki ormarić otvoren
Oh pa strpljen sam ja. Evo vec danima sam u "zen" modu.Telemach wrote: Zdravo zdruzdjo,
Provjerićemo Vaše navode u najkraćem roku i pozvaćemo mi Vas.
Ljubazno Vas molimo za malo strpljenja.
Ta error poruka se pojavljuje samo kada aplikacija nije u mogućnosti da komunicira sa Telemach serverima.aktivacija wrote:Kako da rijesim ovaj problem sa EON aplikacijom na LG smart tv-u: “network error no language ”???
Reinstalacija aplikacije nije pomogla!!!
Provjerio sam cak i dal je upaljen tv....crnivrag wrote:Ta error poruka se pojavljuje samo kada aplikacija nije u mogućnosti da komunicira sa Telemach serverima.aktivacija wrote:Kako da rijesim ovaj problem sa EON aplikacijom na LG smart tv-u: “network error no language ”???
Reinstalacija aplikacije nije pomogla!!!
Provjeri da li prije pokrezanja EON Smart TV aplikacije imaš aktivnu mrežnu konekciju na TV-u.
Crni. Imaš PP, ponovljeni. Hvala.crnivrag wrote:.
I fino ćeš ih platiti, više stotina KM-ovahemed wrote:Znaci ako mi jos jednom dodje do prekida interneta u toku noci, naci cete svoje uredjaje polomljene ispred mojih vrata lijep pozdrav
kod drugih provajdera ide mjesec za mjesec , čini mi se neograničen broj aktiviranja i deaktiviranja u jednom mjesecu a cijena za jedan mjesec je 7 km. to je malo glupo što se ograničava na više mjesecidrug_profi wrote:@telemach
Pokusao sam da prijavim koristenje HBO paketa da bih pogledao 8. sezonu GoT-a.
Mislio sam koristiti paket 2 mjeseca dok traje sezona i odjaviti. Spreman sam bio dati 16 maraka da se ne zafrkavam sa torentima i titlovima i da ne cekam da neko sve to postavi na net.
Pri pokusaju aktiviranja server me je upozorio da je obavezan period mnimalno 180 dana.
Malo sutra.... dao bih 16 maraka ali ne dam 46. Glupo vam je to pravo.
Odes na https://hbogo.ba/lp/whyhbogo_direct?gcl ... YzEALw_wcB prvi mjesec besplatno, ostale placas, mozes otkazati kad hoces.drug_profi wrote:@telemach
Pokusao sam da prijavim koristenje HBO paketa da bih pogledao 8. sezonu GoT-a.
Mislio sam koristiti paket 2 mjeseca dok traje sezona i odjaviti. Spreman sam bio dati 16 maraka da se ne zafrkavam sa torentima i titlovima i da ne cekam da neko sve to postavi na net.
Pri pokusaju aktiviranja server me je upozorio da je obavezan period mnimalno 180 dana.
Malo sutra.... dao bih 16 maraka ali ne dam 46. Glupo vam je to pravo.
Besplatno se možeš prebaciti na EON Full paket, i jedan box dobijaš od njih bez ikakve naknade za priključenje i za rentu.JavierBosnia wrote:@Telemach ili neko od raje u kratkim crtama
Trenutno korisnik Trio grande family paketa, koji su troškovi prebacivanja na EON full mislim da je jednak cijenom ovom family paketu?
Prikljucak, iznajmljivanje boxa šta ide šta ne? I sa arena kanalima hoce li ostati dok traje ugovor ili ce ih ukinuti nakon nekog perioda?
Telemach wrote:
Zdravo zdruzdjo,
Kolege iz sektora za naprednu podršku su nas obavijestili da ste kontaktirani i da je Vaš nalog za dolazak tehničke ekipe na adresu proslijeđen na urgenciju.zdruzdjo wrote:Telemach wrote:
Zdravo zdruzdjo,
Saga CONITINUES I dalje a ja sam I dalje pun strpljenja.
72 SATA I BROJIMO DALJE......
p.s. sta li se desi sada sa tvrdnjom one tete od 24 do 48 sati?
Predlažemo da nam dostavite broj na kojem ste dostupni, rado ćemo Vas upoznati s ponudom i benefitima.crnivrag wrote:Besplatno se možeš prebaciti na EON Full paket, i jedan box dobijaš od njih bez ikakve naknade za priključenje i za rentu.JavierBosnia wrote:@Telemach ili neko od raje u kratkim crtama
Trenutno korisnik Trio grande family paketa, koji su troškovi prebacivanja na EON full mislim da je jednak cijenom ovom family paketu?
Prikljucak, iznajmljivanje boxa šta ide šta ne? I sa arena kanalima hoce li ostati dok traje ugovor ili ce ih ukinuti nakon nekog perioda?
Arena Sport SD paket je tu promotivno, vjerovatno za vrijeme trajanja ugovora od 24 mjeseca.
Neko mišljenje o ovome?Telemach wrote:
crnivrag wrote: Neki e-pure telefon da vam se mota okolo, a da ga ne želite?
Rado bih ga udomio
to je od prilike ista stvar koju mi je rekla teta koja mi je rekla "a znate li vi da je vrijeme izlaska ekipe 24 do 48 sati", pa onda juce kad sam zvao poslije podne oko 17:00, pa navece u 21:00 , pa danas oko 11:00, I sada vi.Telemach wrote:
Kolege iz sektora za naprednu podršku su nas obavijestili da ste kontaktirani i da je Vaš nalog za dolazak tehničke ekipe na adresu proslijeđen na urgenciju.
Zdravocrnivrag wrote:Neko mišljenje o ovome?Telemach wrote:
crnivrag wrote: Neki e-pure telefon da vam se mota okolo, a da ga ne želite?
Rado bih ga udomio