Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zippoo87 wrote:treba mi par informacija
zvala me danas teta iz telemacha i kaze dajemo jos vise za isto para ,reko a sta trazite...traze ugovor na 2 godine
e sada,ja trenutno koristim neki duo net grande ili kako se vec zove paket,placam ga oko 46 KM a ona je meni spomenula neki eon paket,reko necu ja te pakete,zbog mame,jedva koristi i obicni daljinski,kaze ne mijenja se reciver
to je onda ocito ovaj paket EON LIGHT DUO od 47,50 KM
e sada me zanima,sta je tu bolje u odnosu na ovaj moj postojeci paket,osim vece brzine...vidim da je sada 50 Mbps
Internet 50 Mbps i promotivno Arena Sport SD i Pink paketi.
zvala me danas teta iz telemacha i kaze dajemo jos vise za isto para ,reko a sta trazite...traze ugovor na 2 godine
e sada,ja trenutno koristim neki duo net grande ili kako se vec zove paket,placam ga oko 46 KM a ona je meni spomenula neki eon paket,reko necu ja te pakete,zbog mame,jedva koristi i obicni daljinski,kaze ne mijenja se reciver
e sada me zanima,sta je tu bolje u odnosu na ovaj moj postojeci paket,osim vece brzine...vidim da je sada 50 Mbps
pa to i sada imam,mislim na arene i pink paket...to je bilo kao "gratis" prosli puta,ako potpisem ugovor
znaci samo bi dobio malo vecu brzinu neta a ni to mi ne treba
necu onda nista ni mijenjati...hvala na odgovoru
da mi ponude nesto sto stvarno vrijedi novog potpisa ugovora na 2 godine,mozda bi i razmislio a zbog ovog nema nikakvog razloga...sve isto
TESLA_EDISON wrote:Nije mi vas žao ni sekunde. Njima svaka čast, samo neka poskupljuju kad mogu. Svi se bunite a niko ne raskida kad može. Svi ste mogli preći na drugog operatera do kraja marta a koliko znam jedino je @zateznistub ostao principijelan te to i uradio.
Jeste raskinuli? Niste? Nemate osnove da se žalite na bilo šta!
Ti mi reci firmu koja je konkurentna, pa cu razmisliti.
Da gledam BH Telekom i kamere iz Jablanice i Kaknja, ne pada mi na pamet.
Logosoft nedostupan na mojoj adresi, cekam vec dvije tri godine, u ulici su medjutim.... Mada ni oni nista bolji nisu, jednako skupi ako ne i skuplji a nemaju SK recimo.
TESLA_EDISON wrote:Nije mi vas žao ni sekunde. Njima svaka čast, samo neka poskupljuju kad mogu. Svi se bunite a niko ne raskida kad može. Svi ste mogli preći na drugog operatera do kraja marta a koliko znam jedino je @zateznistub ostao principijelan te to i uradio.
Logosoft nedostupan na mojoj adresi, cekam vec dvije tri godine, u ulici su medjutim.... Mada ni oni nista bolji nisu, jednako skupi ako ne i skuplji a nemaju SK recimo.
Zadnja rečenica ti nije tačna nikako.
Drugo, ako nemaš LOL mogućnost, imaš m:sat + ADSL od telekoma=jeftinije i bolje.
Al ne bih sad o tome ovdje, nije tema, možemo na PP ako želiš.
Zadnja rečenica ti nije tačna nikako.
Drugo, ako nemaš LOL mogućnost, imaš m:sat + ADSL od telekoma=jeftinije i bolje.
Al ne bih sad o tome ovdje, nije tema, možemo na PP ako želiš.
Stvarno se razumiješ Tesla , da ne radiš možda u logosoftu, gdje je SK kod vas? i gdje uopšte pokriva logosoft?
dječak sa šibicama wrote:Ja definitivno prelazim na jeftiniji paket, TGF dovidjenja, cim istekne ugovor.
Nije da je preskupo, ali brate ode cijena svako malo gore.
Kazu od 1. aprila poskupljenje a ja vec zadnja dva racuna imam 3 marke skuplji racun... ovi nas zaebavaju opasno.
Ista stvar, definitivno smanjujem paket sa TGF. Istekao mi je ugovor još u januaru i nikako da se nakanim, a koliko sam shvatio nema baš nekih pogodnosti za produženje. Shvatio sam da mi fiksni više ne treba pa mi je bacanje para. A fakat i poskupljenja me nerviraju naročito što plaćam dva paketa u dva stana.
dječak sa šibicama wrote:Ja definitivno prelazim na jeftiniji paket, TGF dovidjenja, cim istekne ugovor.
Kazu od 1. aprila poskupljenje a ja vec zadnja dva racuna imam 3 marke skuplji racun... ovi nas zaebavaju opasno.
Zdravo dječak sa šibicama,
Uvidom u naš sistem, na Vašem Ugovoru je istekla akcijska pogodnost. Cijena Trio Grane Family paketa, bez potrošenje telefonije, iznosi 62,90 KM. Da li želite da Vas pozovemo i opoznamo sa EON paketima?
Ista stvar, definitivno smanjujem paket sa TGF. Istekao mi je ugovor još u januaru i nikako da se nakanim, a koliko sam shvatio nema baš nekih pogodnosti za produženje. Shvatio sam da mi fiksni više ne treba pa mi je bacanje para. A fakat i poskupljenja me nerviraju naročito što plaćam dva paketa u dva stana.
Zdravo Jim Smorrison,
U okviru naše ponude postoje posebne pogodnsoti za obnovu Ugovorne obaveze.
Naš Tim za posebnu brigu o korisnicma će Vas pozvati i detaljno upoznati sa mogućnostima obnove, kao i prelaska na EON pakete.
I meni su to isto ponudili, a ja vec imam Arene (pink me ne interesuje, smece), i internet 80/8. Sjebao sam se kad ponudiše 50mbps