Neka bolest?crnivrag wrote:Hvala svima za sve lijepe trenutke na forumu.
Nadam se da ćete me se sjećati samo po dobrom, kada me uskoro više ne bude.
Bas mi je zao!
Moderator: Benq
Neka bolest?crnivrag wrote:Hvala svima za sve lijepe trenutke na forumu.
Sta bi?crnivrag wrote:Hvala svima za sve lijepe trenutke na forumu.
joj crni pusti tu patetiku jebote kao malo dijete kada mu uzmes lizaloDosadno mii wrote:Sta bi?crnivrag wrote:Hvala svima za sve lijepe trenutke na forumu.
Nasao posao, curu,prelazis na logosoft?
I kod mene ista situacija, iako sam jučer prijavio problem još uvijek nisu uključili titlovechakany wrote:@Telemach,
nikako nema prevoda na kanalu Nova S putem EON web servisa.
Unaprijed zahvalan.
Hayat kanali su tu uvijek bili, nista nije novo.TheWatcher wrote:nego jesu li ove hayatove gluposti od kanala sada zamjena za rts
crnivrag wrote:Hvala svima za sve lijepe trenutke na forumu.
Ako je nešto ozbiljno, drži se, uz tebe smo svi. Nadam se da nije, i da će biti sve ok.crnivrag wrote:Hvala svima za sve lijepe trenutke na forumu.
@Ravenn,Ravenn wrote:@Telemach
"5. kad gledam nešto propušteno minimalno 5x se pojavi poruka "streaming error" ili "an error receiving a signal has occurred", traje par sekundi i onda nastavi prikazivati"
hvala
znači bićemo u kontaktu 24/7Telemach wrote:@Ravenn,Ravenn wrote:@Telemach
"5. kad gledam nešto propušteno minimalno 5x se pojavi poruka "streaming error" ili "an error receiving a signal has occurred", traje par sekundi i onda nastavi prikazivati"
hvala
Kada budete imali navedene poteškoće, zamolit ćemo da pozovete Kontakt centar.
Jel ubee modem? Meni isto nestalo, zvao, kazu havarija vezana samo za ubee modeme. Ja firme tragikomicne.diablobih wrote:Haj sto umirem od kaslja i bolesti, nego mi sad nestade I interneta. Ah tugo tugo.
@Telemach, nemoj nas zavlacit.. reci nam u brk, za koliko KM ste sad nanijetili povecati KKS?crnivrag wrote:https://telemach.ba/a33708/podrska/vije ... d-1.4.htmlJoš veće brzine interneta od 1.4.
Tvoj Telemach internet postaje još brži!
Od 1.4.2019. godine Telemach korisnici EON Light DUO i EON Light paketa uživat će u još bržem internetu.
Povećali smo brzinu downloada i do 15 Mbps i sada je EON Light DUO paket brzine 50/6 Mbps, a EON Light paket nevjerovatnih 75/6 Mbps.
Nove brzine u EON Light DUO i EON Light paketima razveselit će sve kojima je superbrzi stabilni internet preduvjet bezbrižnog svakodnevnog privatnog ili poslovnog funkcioniranja.
Nove brzine vam omogućavaju:
* Još brže surfanje
* Preuzimanje velike datoteke poput filmova veoma brzo
* Veći kapacitet prenosa podataka
* Brže dijeljenje slika i videozapisa
* Savršenu internet kupovinu
* Uz naš internet cijela porodica može istovremeno da koristi internet
* Djeca uz naš internet omiljene crtiće na EON-u mogu gledati kada god hoće
* Svi ukućani mogu surfati internetom koliko god žele velikom brzinom.
Vjerujemo da će vam ove novine omogućiti još bolje Telemach iskustvo i veće zadovoljstvo u korištenju internet usluge.
Vaš Telemach
Nije. Cisco je.jasmind wrote:Jel ubee modem? Meni isto nestalo, zvao, kazu havarija vezana samo za ubee modeme. Ja firme tragikomicne.diablobih wrote:Haj sto umirem od kaslja i bolesti, nego mi sad nestade I interneta. Ah tugo tugo.
diablobih wrote:Nije. Cisco je.jasmind wrote:Jel ubee modem? Meni isto nestalo, zvao, kazu havarija vezana samo za ubee modeme. Ja firme tragikomicne.diablobih wrote:Haj sto umirem od kaslja i bolesti, nego mi sad nestade I interneta. Ah tugo tugo.
Šta je reći? Đe puklo? Snijeg?Telemach wrote:...
Iščupo ih od lupanja...ništamuha_sa wrote:lupajte po puljki Caps lock i Enter