Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Telemach

#83851 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

edinjeko wrote:
Telemach wrote:
edinjeko wrote:Da li se vama dešava da svakih 7,8 mjeseci iz Telemacha dobijete obavijest da niste platili račun, odnosno dupliraju iznos na računu.
Nakon što dostavim dokaz o uplati oni onda počnu sa s****a , izvinjavanjima itd..
Meni ovo djeluje kao namjerno , ako prođe prođe . Ko nema dokaz o uplati (izgubio potvrdu i sl.) opnda je popušlić
Još nekome se ovo dešava?
Zdravo edinjeko,
Žao nam je ukoliko ste imali negativno iskustvo.
Ukoliko se desi da određena uplata nije knjižena na kartici Ugovora, neophodan nam je dokaz kako bismo istu evidentirali.
Uplatnice, ili finansijsku reklamaciju, nam uvije možete dostaviti na e-mail [email protected] kako bismo izvršili detaljnu provjeru.
Zdravo Telemach.
Ovdje se ne radi o negativnom iskustu nego o višestrukom maltertiranju kupca. Neproknjižene račune sam dobio 3 puta u dvije godine : Januar 2017,
April 2018, Januar 2019. MAlo ste pretjerali. Ako je i od Telemacha puno je
Zdravo edinjeko,
Zaista se izvinjavamo ukoliko je došlo do propusta naša strane.
Zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše podatke u pp, provjerit ćemo detaljno sve što je potrebno za Vas.
edinjeko

#83852 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by edinjeko »

Zdravo edinjeko,
Žao nam je ukoliko ste imali negativno iskustvo.
Ukoliko se desi da određena uplata nije knjižena na kartici Ugovora, neophodan nam je dokaz kako bismo istu evidentirali.
Uplatnice, ili finansijsku reklamaciju, nam uvije možete dostaviti na e-mail [email protected] kako bismo izvršili detaljnu provjeru.[/quote]

Zdravo Telemach.
Ovdje se ne radi o negativnom iskustu nego o višestrukom maltertiranju kupca. Neproknjižene račune sam dobio 3 puta u dvije godine : Januar 2017,
April 2018, Januar 2019. MAlo ste pretjerali. Ako je i od Telemacha puno je[/quote]

Zdravo edinjeko,
Zaista se izvinjavamo ukoliko je došlo do propusta naša strane.
Zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše podatke u pp, provjerit ćemo detaljno sve što je potrebno za Vas.[/quote]

Zdravo Telemach
Već sam dostavio podatke na 1360 valjda je to dovoljno da riješite problem . A na forumu pišem post da bih vam pomogao da napravite promjenu na bolje , Pogotovo ako se ovo još nekome dešava . Ne razumijem zašto stoji ovo: "ukoliko je došlo do greške sa naše strane" . Po vama postoji mogućnost da sam ja pogriješio. Kažete da se izvinjavate , a onda uslovno ako je do vas . Pa do koga je ???? Na isti nčin plaćam sve komunalne usluge nekih 7-8 godina i ni sa jednim isporučiocem usluga nemam ovakve učestale neknjižene uplate
REDDEVILS

#83853 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

Hofman wrote:
REDDEVILS wrote:Nakon update-a Eon Smart TV aplikacije pojavila mi se Izvorna tv prije je bilo Nema Signala.(#400)
Image
OTV Valentino ima i dalje problem Nema Signala.(#400)
Divna dva kanala :-) :run:
Nisu mi bitni ovi kanali ali su to zadnja dva kanala koje je Telemach ubacio u ponudu i imaju ovaj problem, a iskreno ne zelim da u buducnosti da imam problem prilikom ubacivanja novih boljih kanala. :)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#83854 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pici »

crnivrag wrote:
pici wrote:eon full lego... danaske :thumbup: sad za sada fercera i 200mbs je download :mrgreen:
Otkud na EON Full paketu 200 Mbps, ta brzina je rezervisana za EON Premium paket, dok bi u EON Full paketu trebala da ide brzina od 100 Mbps.

EON PREMIUM mi je moj lapsus
crnivrag

#83855 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Obavijest o izmjeni programske sheme Osnovnog TV paketa analogne kablovske televizije

Obavještavamo vas da će 15.3.2019. godine, programska shema Osnovnog TV paketa analogne kablovske televizije biti izmijenjena.

Ovdje pogledajte (https://telemach.ba/binary/10694/) izmjene Osnovnog TV paketa analogne kablovske televizije.

Za sve informacije pozovite 1360
Vaš Telemach
https://telemach.ba/a33699/podrska/vije ... izije.html
kakaljin

#83856 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

crnivrag wrote:
Obavijest o izmjeni programske sheme Osnovnog TV paketa analogne kablovske televizije

Obavještavamo vas da će 15.3.2019. godine, programska shema Osnovnog TV paketa analogne kablovske televizije biti izmijenjena.

Ovdje pogledajte (https://telemach.ba/binary/10694/) izmjene Osnovnog TV paketa analogne kablovske televizije.

Za sve informacije pozovite 1360
Vaš Telemach
https://telemach.ba/a33699/podrska/vije ... izije.html
Ovo je za Mostar i Zenicu
dowydyenya

#83857 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

Dosadno mii wrote:Jedan mjesec gratis za edina :bih:

@Telemach

Očigledno UNIFON ne radi za korisnike iphone telefona, barem ne za novije verzije?
Isti slucaj radi se o iphonu , juce meni rekose trla baba lan , kao da nisam to vec pokusavao more puta instal uninstal loool .
Telemach

#83858 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

dowydyenya wrote:
Isti slucaj radi se o iphonu , juce meni rekose trla baba lan , kao da nisam to vec pokusavao more puta instal uninstal loool .
Zdravo dowydyenya,
Zamolit ćemo Vas za povratne informacije, da li ste postupili po uputama koje smo Vam dostavili?
dowydyenya

#83859 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

Telemach wrote:
dowydyenya wrote:
Zdravo dowydyenya,
Zamolit ćemo Vas za povratne informacije, da li ste postupili po uputama koje smo Vam dostavili?
Upravo ste citirali vase upute od juce. Oceujete ovih dana da vratim telefon.
Dosta je bilo sale na moj racun.
dowydyenya

#83860 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

Posto cu sutra da vratim telefon da li treba sa sobom da ponesem i eon reciver jer cu sa eon trio full da predjem na eon duo light.

Neko odgovor a moze i Telemach
crnivrag

#83861 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

dowydyenya wrote:Posto cu sutra da vratim telefon da li treba sa sobom da ponesem i eon reciver jer cu sa eon trio full da predjem na eon duo light.

Pošto u EON Duo Light paket ne ulazi EON box, moguće je vjerovatno da ga zadržiš, ali da platiš 80 KM priključne takse, i da mjesečno plaćaš 5 KM rente box-a.

Inače uz EON Duo Light paket dolazi resiver PDS2100 (koji ćeš morati spojiti na modem, na port 4, ako želiš da imaš usluge TV Unazad, Video Klub i Detaljan EPG sa sličicama putem resivera).

Fiksni telefonski aparat si dobio na poklon, i njega nije potrebno vraćati.
dowydyenya

#83862 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

crnivrag wrote:
dowydyenya wrote:Posto cu sutra da vratim telefon da li treba sa sobom da ponesem i eon reciver jer cu sa eon trio full da predjem na eon duo light.

Pošto u EON Duo Light paket ne ulazi EON box, moguće je vjerovatno da ga zadržiš, ali da platiš 80 KM priključne takse, i da mjesečno plaćaš 5 KM rente box-a.

Inače uz EON Duo Light paket dolazi resiver PDS2100 (koji ćeš morati spojiti na modem, na port 4, ako želiš da imaš usluge TV Unazad, Video Klub i Detaljan EPG sa sličicama putem resivera).

Fiksni telefonski uređaj si dobio na poklon, i njega nije potrebno vraćati.

Ok hvala crni ponjet cu ja njima oba uredjaja ne treba meni nista free od njih. Nego mi reci onda ce oni dolaziti da mi skopcaju reciver ili ce mi ga dati da ponesem.
crnivrag

#83863 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

dowydyenya wrote:
Ok hvala crni ponjet cu ja njima oba uredjaja ne treba meni nista free od njih. Nego mi reci onda ce oni dolaziti da mi skopcaju reciver ili ce mi ga dati da ponesem.
Korisnicima nije dozvoljeno da zadužuju i instaliraju opremu koju oni daju na korištenje, dakle moraćeš sačekati da ti tehničar dođe na adresu, donese PDS2100 resiver, i da ti ga oni nakon postavljanja aktiviraju iz baze, s tim da ćeš novi ugovor ili potpisati na licu mjesta u poslovnici, ili kad oni donesu opremu da je instaliraju na adresi.
dowydyenya

#83864 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

crnivrag wrote:
dowydyenya wrote:
Korisnicima nije dozvoljeno da zadužuju i instaliraju opremu koju oni daju na korištenje, dakle moraćeš sačekati da ti tehničar dođe na adresu, donese PDS2100 resiver, i da ti ga oni nakon postavljanja aktiviraju iz baze, s tim da ćeš novi ugovor ili potpisati na licu mjesta u poslovnici, ili kad oni donesu opremu da je instaliraju na adresi.

Ok :evil: :thumbup: :run:
Telemach

#83865 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Zdravo dowydyenya,
Ukoliko ste voljni da još jednom izvršimo provjeru Vaše Unifon usluge, molimo Vas da potvrdite.
dowydyenya

#83866 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

Telemach wrote:

Zdravo dowydyenya,
Ukoliko ste voljni da još jednom izvršimo provjeru Vaše Unifon usluge, molimo Vas da potvrdite.
Ne hvala imali ste godinu dana fore , nista niste rijesili ni ovih zadnji dana kada ste pokusavali osposobiti unifon , cak sto vise bili ste drski u napredoj podrsci .
Telemach

#83867 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

dowydyenya wrote:
Telemach wrote:

Zdravo dowydyenya,
Ne hvala imali ste godinu dana fore , nista niste rijesili ni ovih zadnji dana kada ste pokusavali osposobiti unifon , cak sto vise bili ste drski u napredoj podrsci .
Najljubaznije Vas molimo da prihvatite izvinjenje ukoliko je došlo do nesporazuma u komunikaciji, obično i najčešće imamo pohvale na rad kolega s napredne podrške.
Ukoliko i jeste došlo do neugodnosti molimo Vas da dozvolite da pokušamo ispraviti nesporazum i riješiti problem na ovaj način.
dowydyenya

#83868 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

Zdravo dowydyenya,
Ukoliko ste voljni da još jednom izvršimo provjeru Vaše Unifon usluge, molimo Vas da potvrdite.[/quote]

Ne hvala imali ste godinu dana fore , nista niste rijesili ni ovih zadnji dana kada ste pokusavali osposobiti unifon , cak sto vise bili ste drski u napredoj podrsci .[/quote]

Najljubaznije Vas molimo da prihvatite izvinjenje ukoliko je došlo do nesporazuma u komunikaciji, obično i najčešće imamo pohvale na rad kolega s napredne podrške.
Ukoliko i jeste došlo do neugodnosti molimo Vas da dozvolite da pokušamo ispraviti nesporazum i riješiti problem na ovaj način.[/quote]

Postovani

Vi ste meni slali screnshotve sa vasih uredjaja na mail kako je unifon dobar na vasim mobitelima a kad sam vas pozvao da taj screnshot uradite na mom mobu vi ste to glatko odbili. Da ne pricam dalje kako se razgovor odvijao zadnjih petnestak dana a problem traje preko godinu o kijem ste bili upoznati.
dowydyenya

#83869 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

Telemach

Dajte mi sad ime i prezime vaseg ljubaznog osoblja koji je rekao da cu platiti penale za prelazak na manji paket.

Sad necu preci na manji paket nego cu skroz da raskinem ugovor a vas cu da tuzim za neisunjavanje obaveza prema meni i dezinformacije koje putem telefona plasirate.

Ljubazni operatet nije zelio da se predstavi al kao sto znamo razgovori se snimaju tako da cu mu lako saznati ime.ako ga vi ne budete sankcionsali.
Telemach

#83870 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

dowydyenya wrote:Zdravo dowydyenya,
Ne hvala imali ste godinu dana fore , nista niste rijesili ni ovih zadnji dana kada ste pokusavali osposobiti unifon , cak sto vise bili ste drski u napredoj podrsci .[/quote]

Ukoliko i jeste došlo do neugodnosti molimo Vas da dozvolite da pokušamo ispraviti nesporazum i riješiti problem na ovaj način.[/quote]

Postovani

Vi ste meni slali screnshotve sa vasih uredjaja na mail kako je unifon dobar na vasim mobitelima a kad sam vas pozvao da taj screnshot uradite na mom mobu vi ste to glatko odbili. Da ne pricam dalje kako se razgovor odvijao zadnjih petnestak dana a problem traje preko godinu o kijem ste bili upoznati.[/quote]

Rado ćemo provjeriti Vaše navode.
Last edited by Telemach on 15/03/2019 21:05, edited 1 time in total.
Telemach

#83871 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

dowydyenya wrote:Telemach

Dajte mi sad ime i prezime vaseg ljubaznog osoblja koji je rekao da cu platiti penale za prelazak na manji paket.

Sad necu preci na manji paket nego cu skroz da raskinem ugovor a vas cu da tuzim za neisunjavanje obaveza prema meni i dezinformacije koje putem telefona plasirate.

Ljubazni operatet nije zelio da se predstavi al kao sto znamo razgovori se snimaju tako da cu mu lako saznati ime.ako ga vi ne budete sankcionsali.
Kako bismo proslijedili nalog za provjeru, molimo Vas da nam dostavite više informacija, kada ste razgovarali, danas ili?
dowydyenya

#83872 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

Telemach wrote:
dowydyenya wrote:Telemach

Kako bismo proslijedili nalog za provjeru, molimo Vas da nam dostavite više informacija, kada ste razgovarali, danas ili?

Poziv primljen u 18h11min molim da ga pod prioritetno preslusate.
Telemach

#83873 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

dowydyenya wrote:
Naravno, hvala na saradnji.
dowydyenya

#83874 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

Telemach wrote:
dowydyenya wrote:
Naravno, hvala na saradnji.

Imate pp
dowydyenya

#83875 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

Telemach

Predstavio se kao Bojan kad sam trazio prezime drsko je odgovorio jedini Bojan u firmi

Rekao je nema drugog recivara za mene i da placam kaznene bodove.

Sila Vam vlada na telefonima.

Zahtjevam da se snimljeni razgovor preslusa i javno objavi na forumu uz izvinjenje.
Locked