Telemach wrote:thekupus wrote:@telemach Nije me niko zvao

@thekupus
Izvinjavamo se ukoliko je došlo do propusta.
Možete li nam se javiti u pp, sa više informacija i kontakt brojem?
U petak smo istu konverzaciju vodili, poslao sam Vam kontakt, rekli ste da će kolege zvati u ponedjeljak
Zapravo,i ne moraju, jer nisam ja to tražio, samo Vas napominjem. Meni su rekli nekad februaru da će zvati za 10 dana, pretpostavljam da pregovaraju o obnovi ugovora, jer ovaj ističe uskoro. Tada sam rekao da sam izuzetno nezadovoljan ponuđenim uslovima. Značajno veća cijena (s 42,90 KM na 47,90 KM), i kao benefit, uz pink koji nećemo nikako i arene SD, koje plaćamo u HD-u, bi bilo zadržavanje već postojećih kanala do kraja starog ugovora, dakle mjesec dana, i nakon toga, sa dosadašnjeg proširenog, prebacujemo se na Start paket kanala. Mislim, smiješno

Čak i Osnovni paket kanala umjesto tog start kao benefit je smiješan, imajući u vidu povećanje cijene, i činjenicu da sad imamo prošireni kao benefit. Dakle, 5 KM više novca, a gubimo Cinestar HD i prošireni paket. Zbog "unaprijeđenja usluge".
Rekao sam sve ovo na kraju razgovora tad u februaru, vjerujem da me zato niko ne zove. Eee, da, i ponuđeno mi je smanjenje cijene 2 KM na 3 mjeseca, ako potpišem na 2 godine novi ugovor
Znam da su ovo neke stvari koje bi trebale biti između vas i mene, ali jasno vam je koliko sam razočaran, i zato sam odlučio ovdje napisati situaciju.