Video nema tona. Takav je na facebook stranici TOP kanala.crnivrag wrote: Gdje je ton?
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- MTV
#83601 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- crnivrag
#83602 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zahvaljujem na informacijama, u međuvremenu sam otkrio izvor videa, i čudi me da su start pomjerili sa 01.04. na 25.03.MTV wrote: Video nema tona. Takav je na facebook stranici TOP kanala.
- MTV
#83603 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Samo 7 dana ranije. Ali u videu nije potpisan Telemach vec samo SBB, Total TV, D3i i EON.crnivrag wrote:Zahvaljujem na informacijama, u međuvremenu sam otkrio izvor videa, i čudi me da su start pomjerili sa 01.04. na 25.03.MTV wrote: Video nema tona. Takav je na facebook stranici TOP kanala.
- crnivrag
#83604 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sad sam im poslao privatnu poruku s upitom da li ostaju u ponudi operatera Telemach BiH nakon 25.03.MTV wrote: Samo 7 dana ranije. Ali u videu nije potpisan Telemach vec samo SBB, Total TV, D3i i EON.
- chakany
#83605 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima li ikakve šanse da dobijemo kanal BBC First, koji starta od 1. aprila u Hrvatskoj?
Ovo je odlična zamjena za prijašnji kanal BBC Entertainment.
- crnivrag
#83606 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne vjerujem, jer je kanal čista ekskluziva operatera VIP HR.chakany wrote:Ima li ikakve šanse da dobijemo kanal BBC First, koji starta od 1. aprila u Hrvatskoj?
- REDDEVILS
#83608 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Provjerio i sad radi hvala @TelemachTelemach wrote:Zamolićemo Vas da provjerite sada servis.REDDEVILS wrote: Edit:
Provjerio sam i još uvijek piše da nisam preplaćen na Trace Urban HD kanal
- Telemach
#83609 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
REDDEVILS wrote:Provjerio i sad radi hvala @TelemachTelemach wrote:Zamolićemo Vas da provjerite sada servis.REDDEVILS wrote: Edit:
Provjerio sam i još uvijek piše da nisam preplaćen na Trace Urban HD kanal
Nema na čemu
- Telemach
#83610 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
chakany wrote:Ima li ikakve šanse da dobijemo kanal BBC First, koji starta od 1. aprila u Hrvatskoj?
Zdravo chakany,
Kao i do sada o svim novitetima ćemo Vas rado informisati
- crnivrag
-
Boban0726
#83612 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To je do emitera.crnivrag wrote:Upravo sam provjerio, i istina je da na tom kanalu ide EPG od RTRS radija, umjesto od kanala RTRS Plus.chakany wrote:Telemach,
EPG na RTRS Plus preko EON aplikacije nije tačan, mislim da se prikazuje EPG od RTRS radija.
Na Totalu nema EPG za RTRS + a kanal emituje u 4:3 formatu.
-
majstor.yoda
#83613 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozdrav ljudi, treba mi par informacija. Razmišljam sa duo paketa preći na eon full duo. Brzina neta ostaje ista (80mbps). Vidim da ima video klub. Da li je to sve uracunato u cijenu, ili se nešto plati po pregledanom sadržajaju, kao renta? Isto pitanje važi za tv unazad. Pitam jer sam čuo neki dan u poslovnici u bbi da je nekoj ženi dodatno naplaćeno korištenje tih usluga. Ne znam koji paket ima.
Također, da li se plaća dodatna renta i uvođenje tv boxa? Vidio sam na temi da se to nešto spominje, pa mi nije jasno. Ima li dodatni trošak osim onih 57,90km? I koliko će taj paket koštati nakon prvog aprila?
Da li je sam box zaključan? Ili se na njega mogu instalirati aplikacije poput Kodija i slično?
Na kraju, pitanje vezano za promjenu paketa. U drugom stanu je trio grande family paket. Mogu li ga sad raskinuti i preći na eon trio light? S obzirom na opciju raskida do kraja marta.
Hvala
Također, da li se plaća dodatna renta i uvođenje tv boxa? Vidio sam na temi da se to nešto spominje, pa mi nije jasno. Ima li dodatni trošak osim onih 57,90km? I koliko će taj paket koštati nakon prvog aprila?
Da li je sam box zaključan? Ili se na njega mogu instalirati aplikacije poput Kodija i slično?
Na kraju, pitanje vezano za promjenu paketa. U drugom stanu je trio grande family paket. Mogu li ga sad raskinuti i preći na eon trio light? S obzirom na opciju raskida do kraja marta.
Hvala
- crnivrag
#83614 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Katalozi koji su uključeni u EON Full Duo paket (Top Play, Pikaboo Play, Vavoom Play, AXN, Epic Drama, Minimax, Pickbox, NG+, My Baby TV, CineStar Premiere Plus, Hopster) se mogu neograničeno koristiti, a ostali katalozi su zaključani, i njima ne možeš pristupiti, niti bilo šta iznajmiti mimo svog paketa, tako da neće biti dodatnih troškova.majstor.yoda wrote:Pozdrav ljudi, treba mi par informacija. Razmišljam sa duo paketa preći na eon full duo. Brzina neta ostaje ista (80mbps). Vidim da ima video klub. Da li je to sve uracunato u cijenu, ili se nešto plati po pregledanom sadržajaju, kao renta? Isto pitanje važi za tv unazad. Pitam jer sam čuo neki dan u poslovnici u bbi da je nekoj ženi dodatno naplaćeno korištenje tih usluga. Ne znam koji paket ima.
Hvala
Usluga TV Unazad 7 dana na svim kanalima je uključena u ovaj paket, i ne naplaćuje se dodatno, a može se neograničeno koristiti.
Ako prelaziš sa postojećeg paketa ili si već postojeći korisnik Telemach usluga i uzimaš EON Full Duo paket na njihovoj mreži, onda ne plaćaš uvođenje EON box uređaja (ovo se plaća samo ako želiš dodatni box, ili uzimaš uslugu van Telemach mreže).
Nema dodatnih troškova osim cijene paketa, koja će od 01.04. iznositi 59.50 KM.
Box nije zaključan i na njega se mogu instalirati sve aplikacije koje su dostupne na Android TV Google Play Store-u, kao i aplikacije koje su dostupne za mobilne i tablet uređaje, ali njih moraš instalirati "ručno", downloadom i instalacijom željenih .apk fajlova.
Kodi se može skinuti sa Google Play Store-a direktno, i potpuno je funkcionalan na EON box-u.
Možeš u drugom stanu raskinuti ugovor, ali pošto sada daju mogućnost i prelaska na manji paket do 01.04.2019., onda će ti dozvoliti da pređeš na paket EON Light, bez potrebe da raskidaš postojeći ugovor, već ćeš samo potpisati ugovor za novi paket, i neće biti nikakvih smetnji i problema.
- Telemach
#83615 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo majstor.yoda,majstor.yoda wrote:Pozdrav ljudi, treba mi par informacija. Razmišljam sa duo paketa preći na eon full duo. Brzina neta ostaje ista (80mbps). Vidim da ima video klub. Da li je to sve uracunato u cijenu, ili se nešto plati po pregledanom sadržajaju, kao renta? Isto pitanje važi za tv unazad. Pitam jer sam čuo neki dan u poslovnici u bbi da je nekoj ženi dodatno naplaćeno korištenje tih usluga. Ne znam koji paket ima.
Hvala
Ukoliko postoje nodoumice, predlažemo da nam se javite u pp, rado ćemo Vas pozvati i detaljno upoznati s novom ponudom.
-
majstor.yoda
#83616 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala puno družecrnivrag wrote:Katalozi koji su uključeni u EON Full Duo paket (Top Play, Pikaboo Play, Vavoom Play, AXN, Epic Drama, Minimax, Pickbox, NG+, My Baby TV, CineStar Premiere Plus, Hopster) se mogu neograničeno koristiti, a ostali katalozi su zaključani, i njima ne možeš pristupiti, niti bilo šta iznajmiti mimo svog paketa, tako da neće biti dodatnih troškova.majstor.yoda wrote:Pozdrav ljudi, treba mi par informacija. Razmišljam sa duo paketa preći na eon full duo. Brzina neta ostaje ista (80mbps). Vidim da ima video klub. Da li je to sve uracunato u cijenu, ili se nešto plati po pregledanom sadržajaju, kao renta? Isto pitanje važi za tv unazad. Pitam jer sam čuo neki dan u poslovnici u bbi da je nekoj ženi dodatno naplaćeno korištenje tih usluga. Ne znam koji paket ima.
Hvala
Usluga TV Unazad 7 dana na svim kanalima je uključena u ovaj paket, i ne naplaćuje se dodatno, a može se neograničeno koristiti.
Ako prelaziš sa postojećeg paketa ili si već postojeći korisnik Telemach usluga i uzimaš EON Full Duo paket na njihovoj mreži, onda ne plaćaš uvođenje EON box uređaja (ovo se plaća samo ako želiš dodatni box, ili uzimaš uslugu van Telemach mreže).
Nema dodatnih troškova osim cijene paketa, koja će od 01.04. iznositi 59.50 KM.
Box nije zaključan i na njega se mogu instalirati sve aplikacije koje su dostupne na Android TV Google Play Store-u, kao i aplikacije koje su dostupne za mobilne i tablet uređaje, ali njih moraš instalirati "ručno", downloadom i instalacijom željenih .apk fajlova.
Kodi se može skinuti sa Google Play Store-a direktno, i potpuno je funkcionalan na EON box-u.
Možeš u drugom stanu raskinuti ugovor, ali pošto sada daju mogućnost i prelaska na manji paket do 01.04.2019., onda će ti dozvoliti da pređeš na paket EON Light, bez potrebe da raskidaš postojeći ugovor, već ćeš samo potpisati ugovor za novi paket, i neće biti nikakvih smetnji i problema.
@Telemach, u srijedu će me zvati i vaša kolegica, pa ću s njom dogovoriti sve. Samo sam unaprijed htio par informacija, po mogućnosti od korisnika.
- Dr_Proka
#83617 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako misle na novu serbia, onda će ga 100 posto ukinuti kao što je to bio slučaj sa novom montenegroMTV wrote:
- crnivrag
#83618 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
5 Ghz WiFi internet brzina:

- Tesla Edison
#83619 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa realno pored Nove BH ne treba niti jedna druga. Ni Nova Hr.Dr_Proka wrote:Ako misle na novu serbia, onda će ga 100 posto ukinuti kao što je to bio slučaj sa novom montenegroMTV wrote:
- Hofman
#83620 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nova ne treba nikako, sranje obično od kanala
- crnivrag
#83621 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nova HR nam je potrebna, jer je njen programski sadržaj 80% drugačiji od ostalih Nova TV kanala.TESLA_EDISON wrote: Pa realno pored Nove BH ne treba niti jedna druga. Ni Nova Hr.
Ipak se radi o najgledanijem TV kanalu u Hrvatskoj, za kojeg sam se godinama borio da se vrati na naše tržište, te uz koji sam odrastao, i koji je bio tu za mene i u dobru i u zlu.
-
sencobih
#83622 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
da nema Nove Tv gdje bi gledali svako veče kako Stiven Segal mariše narodHofman wrote:Nova ne treba nikako, sranje obično od kanala
-
Dzontra_Volta
#83623 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kad god šaltam kanale, program na Novoj TV je zamračen. Ne znam ima li šta da se gleda osim njihovog dnevnika i Stiven Sigal i Van Dam filmova!?
Nova TV uz koju je @crnivrag odrastao je sadašnja Doma TV. Ova Nova TV nije ni blizu one od prije 10-15 godina.
Nova TV uz koju je @crnivrag odrastao je sadašnja Doma TV. Ova Nova TV nije ni blizu one od prije 10-15 godina.
Last edited by Dzontra_Volta on 12/03/2019 10:32, edited 1 time in total.
- crnivrag
#83624 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kanal se zatamnjuje samo u periodu emitiranja serija "Na granici" i "Lud, zbunjen, normalan", koje se emitiraju u večernjem terminu.Dzontra_Volta wrote:Kad god šaltam kanale, program na Novoj TV je zamračen. Ne znam ima li šta da se gleda osim njihovog dnevnika i Stiven Sigal i Van Dam filmova!?
Svi ostali sadržaji su dostupni za gledanje.
-
Dzontra_Volta
#83625 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Onda mora da ja mijenjam kanale uvijek baš kad se to emituje.crnivrag wrote:Kanal se zatamnjuje samo u periodu emitiranja serija "Na granici" i "Lud, zbunjen, normalan", koje se emitiraju u večernjem terminu.Dzontra_Volta wrote:Kad god šaltam kanale, program na Novoj TV je zamračen. Ne znam ima li šta da se gleda osim njihovog dnevnika i Stiven Sigal i Van Dam filmova!?
Svi ostali sadržaji su dostupni za gledanje.