Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
corei3
#83476 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ovdje pola foruma radi u Telemachu kolko ga brane.
Šta imam čitati sitna slova kad je sam Telemahch na sva zvona objavio da nude npr. 14000 NASLOVA.
Bogami ja to razumijem kao FILMOVA a ne epizoda serija
Šta imam čitati sitna slova kad je sam Telemahch na sva zvona objavio da nude npr. 14000 NASLOVA.
Bogami ja to razumijem kao FILMOVA a ne epizoda serija
-
rizibizi
#83477 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hajd na stranu sve koliko ima naslova ili nema, nego mi je najgore kad pocnem gledati seriju i u po frke fali epizoda. Mislim da i na Sopranosima fali jedna nekad u prvoj sezoni, a fali i jedna u 3. sezoni Boardwalk Empire-a (obje su iz HBO GO kataloga) e onda valja torrent pa prevodi pa drzi ne daj. A ovo jel ima 9 ili 15 hiljada naslova nemam pojma ja sebi probrao sta bih mogao gledati oznacio i lagano zaredao. Ko se nadao da ce uz EON prestati koristiti torrent taj je zivio u zabludi, i dalje su torrenti i eksterni diskovi najbolja videoteka, a ovo je super kad nema prevoda, seedera, mrsko cekati i sl. Sjednes, play i rahat.
- crnivrag
#83478 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
https://telemach.ba/a33697/podrska/vije ... Brcko.htmlObavještenje o radnom vremenu poslovnice Brčko
Obavještavamo vas da je petak 8.3. neradni dan za poslovnicu Brčko. Poslovnica će nastaviti sa redovnim aktivnostima u subotu 9.3.2019. godine
Vaš Telemach
-
c_g
#83479 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala za ovu veoma bitnu informaciju.crnivrag wrote:https://telemach.ba/a33697/podrska/vije ... Brcko.htmlObavještenje o radnom vremenu poslovnice Brčko
Obavještavamo vas da je petak 8.3. neradni dan za poslovnicu Brčko. Poslovnica će nastaviti sa redovnim aktivnostima u subotu 9.3.2019. godine
Vaš Telemach
- gledam a ne vidim
#83480 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Polovinom februara prijavio kvar, los signal. Dolazili radniici i ustanovili problem i rekli da ce doc da mijenjau kablove za koji dan. Danas je 7 mart, naravno nema ih jos. Racun za februar uredno obracunat u punom iznosu, ali ovaj put ce malo pocekat da im platim....
- shiljak
#83481 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Isti slučaj.. je li se telemach očitovo ili je ignorec_g wrote:I kod mene isto kasni zvuk i na drugim kanalima, pa moram gasit, resetovat box da bi bilo sve uredu.
- Telemach
#83482 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Javili smo Vam se u inbox.gledam a ne vidim » Yesterday, 10:06 pm
Polovinom februara prijavio kvar, los signal. Dolazili radniici i ustanovili problem i rekli da ce doc da mijenjau kablove za koji dan. Danas je 7 mart, naravno nema ih jos. Racun za februar uredno obracunat u punom iznosu, ali ovaj put ce malo pocekat da im platim....
- blinker13
#83483 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach Zamoliću opet za urgenciju, telefon mi se usijao od nezvonjenja, hvala...blinker13 wrote:Hvala puno, uvijek brzo reagujete...Telemach wrote:Pozvat ćemo Vas i detaljno sve provjeriti. Izvinjavamo se ukoliko je došlo do nesporazuma.blinker13 » Today, 11:32 am
@Telemach
Evo mene opet, kao i obično, svakih mjesec-dva imam novi problem. Da podsjetim, vjerni korisnik HS-a i HKB-neta, koji već deset godina uživa u KID paketu (D3 na Telemach jeziku). Dva STB-a i dva CAM modula radili uredno do skoro, ali sada na jednom TV-u neki kanali ne rade. Zvao call centar 26.02., sve objasnio i obećali me zvati, kolegica sve zapisala i proslijedila. To znam jer sam juče zvao opet, s obzirom da 8 dana nemam uslugu na tom TV-u, pa mi je kolegice pročitala sve što je zapisano, ali nema odgovora od "nadležnih", pa je ona opet to proslijedila na rješavanje. Mogu li zamoliti konačno za povratnu informaciju kada će biti riješen problem koji imam? Ako još mogu usput zamoliti za informaciju ima li prijavljenih problema sa internetom u večernjim satima, jer mi svaku noć internet konekcija pada po nekoliko puta i nakon nekih cca pola minuta neaktivnosti opet sve proradi? Hvala unaprijed...
- Telemach
#83484 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@blinker13
Provjeravamo sa kolegama. Izvinjavamo se ukoliko je došlo do propusta.
Provjeravamo sa kolegama. Izvinjavamo se ukoliko je došlo do propusta.
- REDDEVILS
#83485 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni jos uvjek nije dosao racun na Email, i ako ga vidim na moj telemach portalu ne mogu ga preuzeti
PS
Na N1 BIH slika i ton nisu sinkronizovani tj. slika kasni jedan djelic sekunde za tonom probao sam reinstalaciju aplikacije i nije pomoglo
PS
Na N1 BIH slika i ton nisu sinkronizovani tj. slika kasni jedan djelic sekunde za tonom probao sam reinstalaciju aplikacije i nije pomoglo
- Telemach
#83486 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zamolit ćemo za samo još malo strpljenja, e-račune ćete dobiti.by REDDEVILS » 1 minute ago
Meni jos uvjek nije dosao racun na Email, i ako ga vidim na moj telemach portalu ne mogu ga preuzeti![]()
PS
Za kanal N1, provjeravamo, da li je u pitanju digitalna, ili EON platforma?
- REDDEVILS
#83487 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Eon Full TV van Telemach mreze tj. Eon Smart Tv AppTelemach wrote:Zamolit ćemo za samo još malo strpljenja, e-račune ćete dobiti.by REDDEVILS » 1 minute ago
Meni jos uvjek nije dosao racun na Email, i ako ga vidim na moj telemach portalu ne mogu ga preuzeti![]()
PS
- crnivrag
#83488 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Problem je prisutan putem EON platforme, odnosno Smart TV aplikacije i EON box aplikacije, kada se vrati sadržaj unazad na kanalu N1 BiH (001).Telemach wrote: Zamolit ćemo za samo još malo strpljenja, e-račune ćete dobiti.
- Telemach
#83489 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala na informaciji. Proslijedili smo kolegama.REDDEVILS » 14 minutes ago
Telemach wrote:
by REDDEVILS » 1 minute ago
PS
Zamolit ćemo za samo još malo strpljenja, e-račune ćete dobiti.
Eon Full TV van Telemach mreze tj. Eon Smart Tv App
- Tesla Edison
#83490 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Šta je sa odgovorom?TESLA_EDISON wrote:Telemach wrote:Žao nam je zaista ukoliko ste se odlučili za raskid Ugovora, ukoliko nešto još možemo uraditi za Vas, tu smo.TESLA_EDISON » Today, 5:36 pm
Tiger 033 wrote:
Pošto unapređuju samo EON...buduća poskupljenja nek' fakturišu njimaha ya
Zbog favoriziranja boxova i nejednake ponude kanala na boxova i cam modulu, ja raskidam sutra uslugu. Poskupljenje sam sažvakao ali favoriziranje jedne platforme spram druge ne mogu progutati i neću. Upravo podigao novac da platim račune koje imam i pravac Telemach na raskid. Nema boxa koji bi zamijenio za Cam modul da je od čistog zlata
Eon premium paket a ne mogu gledati SK 4K na modulu a još mi vrag zaprijeti da će me "kazniti" ako koristim EON na drugoj mreži.
@telemachu, svaka čast, djevojke iza nicka su za 10 ali im je uprava pakaš pravi.
Nažalost, Cam modul nema mogućnost reprodukcije TV sadržaja u K4 rezoluciji. Niste zainteresovani i dalje za EON?![]()
![]()
![]()
Lično se poznajemo i vama ne mogu ništa ni reći ni zamjeriti, radite ovaj posao krajnje profesionalno kao i svi u podršci.
Što se SK 4K tiče, može se pustiti i SK 4K preko modula samo što ti gore iznad koji rade na kreiranju usluge malo prave budalama i sebe i nas.
Ništa lično ali sam ljut ko' ris zbog ponašanja glavešina koji su umislili da su NASA i da mogu raditi šta žele.
Bolje da su rekli da je SK 4K ekskluzivno pušten samo preko Box-ova, ne bi ni riječi napisao ali reći da je tehnički neizvodljivo pustiti SK 4K preko CAM modula, vrijeđa inteligenciju. Al bukvalno vrijeđa.
Evo šta možete učiniti za mene. Pošaljite mail tim iznad koji govore da nije moguće SK preko modula sa slijedećim upitom:
Poštovani,
Pita jedan sa foruma koji nas proziva često, zbog čega ne može 4K SK da se pusti preko CAM modula i kakva je to razlika između CONAX CAM CI+ modula i CONAX CAM modula fabrički ugrađenog u EON box?
Lp,
Ako ovo uradite i kopirate odgovor ovdje, ne trebaju mi nikakvi dodatni benefiti, ostajem korisnik.
Ne volim kada me neko pravi budalom i gorim od želje da pročitam odgovor.
- Telemach
#83491 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@TESLA_EDISON
Kada budemo imali povratne informacije, javit ćemo Vam se.
- Tesla Edison
#83492 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach wrote:@TESLA_EDISON
Samo ne meni već ovdje na forum
-
Kralj Tvrtko I.
#83493 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja i Telemach nastavljamo saradnju i naredna 24 mjeseca.
Idemo dalje....
EON full duo
Nadam se da će te ga danas otključati.
Idemo dalje....
EON full duo
Nadam se da će te ga danas otključati.
- dadoka84
#83494 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koliko li će puta unaprijediti uslugu/poskupiti u ta 24 mjeseca... minimum dva a možda i tri 
-
djama
#83495 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ja jos nisam siguran , imam fore jos po mjeseca da odlucim da li da se vratim na bhtelecom ili ostajem na telemach. bar tamo cijene ne skacu
-
neki
#83496 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mogao bi se uzeti neki paket s ugovorom na 24 mjeseca, prvih 12 u pola cijene, a onda za godinu dana kad jednostrano podignu cijene fino ga raskinuti..
-
Kralj Tvrtko I.
#83497 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja na bhtelekom nebi ni kad bi mi besplatno dali pola godine.
- drug_profi
#83498 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nemorate se bojati ugovora. Ispregovarajte benefite na najbolji nacin, a uvijek kad TM odluci da mijenja cijenu vi imate pravo odbiti i raskinuti bez penala.
-
drklosar2
#83499 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Stvarno nema smisla ugovor potipisan u ponedjeljak u 11.45h sad je petak 16h da jos niste u stanju aktivirati ono sto je potpisano.Ako ne bude aktivirano do 18h smatrajte da je ugovor raskinut zbog vase ne odgovornosti jednostrano.
LP
Stvarno nema smisla ugovor potipisan u ponedjeljak u 11.45h sad je petak 16h da jos niste u stanju aktivirati ono sto je potpisano.Ako ne bude aktivirano do 18h smatrajte da je ugovor raskinut zbog vase ne odgovornosti jednostrano.
LP
- Telemach
#83500 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Provjerit ćemo još jednom. Izvinjavamo se što čekate.drklosar2 » 54 minutes ago
@Telemach
LP